Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
"Nulla tenaci invia est via"

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Single playerben, hogyan lehet minél több pontot összeszedni?
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
The Game Statistics Engine is currently down.
Na ott a gond.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
windows reinstall utan, a sima bf4 felment, az origin azonban nem latja a premium cuccomat, a dlc-ket nem tudom lehuzni. Ez mitol lehet, es mi a megoldas ra?
(ha bemegyek egy sima szerverre, meg irja is hogy premium tagsag miatt elore mehetek a sorban.)
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.12.18. 21:47:38
De most már újra raktam a játékot és müködik. De még lekel töltenem a dlc ket.
Xpack0 = Second Assault
Xpack1 = China Rising
Xpack2 = Naval Strike
Xpack3 = Dragon's Teeth
Xpack4 = Final Stand
Tehat a legutolso DLC, a Final Stand is?
Mert ha nincs, akkor kulon uj regisztracios kulcskent hozza kell adni.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.18. 16:55:14
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Megnéztem és az összes Xpack nevű mappa Installed értéke True ra van állítva.
Úgy látszik mindenkép újra kell rakni a játékot, csak az a baj hogy a netem nagyon lassú és sok idő ameddig a DLCket letölti újra.
de ha van valakinek még más ötlete nyugodtan ossza meg velem.
1. Log out and fully exit Origin
2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
4. Check if there is a folder named Xpack0 under Battlefield 4:
If YES -> Click on Xpack0, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True.
If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key - a new folder will be created, name it Xpack0 - right-click on Xpack0 > New > String Value > name it Installed - on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True(1).
5. Exit Registry Editor
6. Log in to Origin.
7. Repair Install BF4
8. Clear Browser Cache and Cookies then login to Battlelog
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.17. 19:58:11
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Egyfolytában azt írja hogy frissítsem le de amikor rányomok a frissítésre kiírja hogy naprakész a játék de mégse indul el.
Már nagyon idegesítő napok óta nem tudok játszani. Van valami megoldás erre ?
Csucs gepem van, es megis...tehat valszeg neked is csak varni kell turelmesen.
Az a bajom hogy tegnap óta nem indul el a játék. egyfolytában feldobja hogy frissítés elérhető először le is töltöttem a frissítést de még mindig azt írja van frissítés de viszont amikor rányomok hogy frissítse azt írja nincsen frissítés.
Remélem érthető volt amit leírtam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
De komolyra fordítva a szót, ezért érdemes jól "bejáratott", normálisan konfigurált, a játék "típushoz" igazodó szervereket kedvencek közé rakni és azokon játszani. Így nagy eséllyel elkerülhetőek a gyerekes adminok, ésszerűtlen szabályok.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önzõ emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
ez egy taktikai shooter, és egyébként aki normálisan keres, az talál olyan szervereket, olyan beállításokkal, ahol nagyon jó meccseket lehet játszani.
a pályák közül egyet felejtettem ki: remélem, a Strike at Karkand bekerül majd, az egyik legjobb pálya a BF3-ban (én csak ott játszottam vele).
Nem érdemes lefolytatni újra ezt a CoD vs. BF vitát,de tényleg,akinek az jön be,az játszon azzal.Az már megint más dolog,hogy az EA üzletpolitikája egyértelműen az,hogy elcsalogassa a konkurencia játékosait,de szerintem csinálja,semmi közünk hozzá,csak ne tegye ezt a bf2-es rajongók rovására.
Am egyetértek egy másik fórumon írt fórumtársam véleményével,miszerint egyre több hozzászólással kellene "bombázni" az érdekelteket,hogy közelítsen a bf2-es szinthez a játék,mert most javarészt csak a csicska tinik hozzászólása látható azokon az oldalakon,-nekik pedig,valljuk be,- semmi közük az igazi battlefield-hez.Nagyon kevés,-tisztelet a kivételnek,- aki kzülük elér arra szintre,hogy megértse,miről is szólna igazából egy battlefield. Járműves nagy pályák,kiegészítve gyalogosoknak való terepekkel,csapatjáték,értelmes játék menetek,etc,etc...ettől a mostani,(bf3,bf4,) kiadások sajnos mesze állnak...(elég csak annyit megemlíteni,hogy mire repülnél egy jót,akkor már fordulni kell,ha nem akarsz kilépni a pályáról..)
Mondjuk azt kellene eldönteni, hogy infantry-pályákat akartok vagy rendes Battlefield-map-eket? ;)
Amúgy én is a BF2-esekre szavazok.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bf2?senki?
De én pl csak bf2 és bc2 mapokat válaszottam meg pár vietnam meg 1942-t
A bf3 mapok akkorák mint a kutya ülve.én még mindig azt mondom,nem map átkonvertálás legyen hanem egy mod sdk és jöhet a project reality a frostbyte motorra :D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mindenki egy igazi segg, aki 24 playernél többel játszik metron. Kívánok nekik sok szeretettel 4v4 conquest large inf only alborz mountaint. Annak is kb ugyan annyi értelme van.
Azt kellene megérteni, hogy mindegyik pályának megvan a saját optimális játékos létszáma és játékmódja amivel nagyon élvezhető.
Persze a metró nekem is játszhatatlan 32+ létszámmal, főleg ha nincsenek tiltva a robbanó cuccok.
De ettől még számomra nagyon jó ez a pályát is(kis létszám esetén), mivel nagyon taktikusan lehet benne "harcolni".