15720
  • RepeszElek
    Igazad lehet , de akkor megint ott tartunk hogy a net válasz ideje a hibás
  • RepeszElek
    ;)
    Mondom testre! nem test mellé:)
    Betalál hidd el, testre jó sok kell,pedig ha megnézzük a fegyverek sebzését ahogy te is írtad nem kellene hogy így legyen viszont sokat játszom és látom amit látok:)
    Szerintem szerver meg net függő
    sokszor van hogy fröcsög a vére aztán semmi miután meghaltam látom hogy full-on van a csávo akkor viszont meg mi az amit láttam ketchup?:)

Mindig 100%-os emberről beszélünk ugye mert pont tegnap öltem meg egy játékost egyetlen egy golyóval core-ban miután a társam szanaszét lőtte és maradt kb 10% az életèből.
    Így lehet!
    De a legegyszerübb ha mindenkit fejbe lövünk:)
    bár Core-ban az se mindig igaz!!
  • giornalista
    mondjuk ez azért erős, nem azért kell egy fél tár pl. a Famasból egy emberbe, mert annyira bénán céloz valaki (persze, akár ez is lehet az ok), hanem azért, mert annyira gyorsan lő, hogy olyan baszott gyorsan lő, hogy mire beadja a killt, elfogy egy rakás lőszer.
  • giornalista
    szia!
    Assault kedvenc fegyevereim: SCAR-H, Bulldog, AEK, SAR-21 (az első kettő extra sebzésű és lassan lő, bikák, az AEK a legjobb fegyver a játékban, a SAR-21 pedig lassan lő, normál damage, viszont elképesztően kicsi a szórása, nagyon pontos hosszú távra is)
    Engineer: ACW-R a maximális kedvenc (ez minden kittel játszható), PDW-k közül a CZ-31 A (vagy mi az isten), az MPX, ami nagyon jó még.
    Support: M249 (ehhez elég a néger srácot leküldened a kampány végén, és megvan), MG4 (ez a legjobb szerintem).
    Recon: SRR-61, GOL Magnum
  • zooleeh
    Igen :(
  • SötétBarom
    "3 golyó..... :D Famas-al egy tár testre vagy 2 rövid sorozat egy mellbe egy fejbe ha az ellen 100%-os!"

Az nem az én bajom, hogy ki kell lőnöd egy tárat ahhoz, hogy betaláljon 3 golyó..
  • RepeszElek
    20 az nem is olyan kevés.. Èn egyszer kipróltam azt az íjat miután fejbe lőttem a tulajdonosát hááát nagyon pro-nak kell lenni ha azzal akarsz gyilkolni, gyorsan el is dobtam :D
  • SzinesGeza
    A PHANTOM ASSIGNMENTS-hez Jetezni kell?
  • zooleeh
    20 killt nem tudok osszehozni Jetttel Baazeeg nagyon bena vagyok soha nem lesz meg az krva nyil..
  • RepeszElek
    Ja amúgy a shotgun-ok a patch óta szerintetek nem lettek erősebbek? Gyanus...
  • RepeszElek
    Szerintem prólbálgasd mert mindegyik hatékony csak attól függ mire és hogyan használod magyarul a játékos stilúsától.
    Az én stilusomnsk pl. Assault-al a Famas vált be mert sokat rohangászom pontokra behúzni és gyakran keveredek kőzel harcba az meg nagyon darál:) de sokan nem szeretik...a dmr-ek is jók főleg a scarh vagy mi:) de DMR core módbannem túl hatásos még fejbe is sokszor 2 lövés kell...
    Én sem szeretem a normál módot mert az az árkádok árkádja nagyon mese de ha nem megy a célzás jobb azt erőltetni mert ha mellé húzod hardcore-ban már nem sok időd van korrigálni kivéve ha béna az ellenfél..

3 golyó..... :D Famas-al egy tár testre vagy 2 rövid sorozat egy mellbe egy fejbe ha az ellen 100%-os!

• JaSoN HuNTeR #14488
    Sziasztok tudnátok mondani légyszives jó kaszt és fegyver összeállításokat, Ti mit és hogyan használtok??
    + még szerintetek a legjobb fegyverek érdekelnek !

Pl: Engineer Assault és Support érdekel mivel csak ezzekel játszom Recont is irhatok hátha valakit érdekel az is!!

Köszönöm szépen

Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.09.14. 20:17:04
  • SötétBarom
    Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy 3 golyóval fog mindenki ölni, és egy tárból kiirtja a fél ellenséges csapatot, csak azt, hogy fél tár nem nagyon kell senkibe, ha az ember tud lőni (és nem egy PDW-vel próbálkozik 200 méterről..)
  • SötétBarom
    Pontosan. 24,5+24,5+24,5*2,13 = meghalt.
  • SzinesGeza
    "assault fegyókból közelharcban 3 golyó elég"?

Ez normálon nálam sosem jött még be. Maximum, ahogyan a régi lövészoktatóm tanította: egy duplát mellbe, aztán egyet a fejbe. :)
  • DONPEET
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a MULTI TOOL assignments kapcsolatban. Nem tudom hogy lehet megszerezni és hogy rakom be az UGL Darts - LVG -t? Lehet, hogy buta kérdés de a válaszokat köszönöm.
  • Sheltem
    Tegnap kicsit belemerültem a Bf4 be. Milyen szépen rendberakták a netkódot(jó tudom ezért majd kapok a fejemre, de amikor még én játszottam vele szánalmasan szar volt).
    Jó kis játék ez, hétköznap ezzel fogok játszani esténként egy jódarabig.
  • SötétBarom
    Senkibe nem kell fél tár. Shotgunok nagy része tud onehitelni, assault fegyókból közelharcban 3 golyó elég egy emberbe, a kisebb kaliberekből lehet, hogy négy.
  • SötétBarom
    Ebbe nem mennék bele, mert kurva bonyolult, a lényeg, hogy a fejlövés szorzója (2.13), illetve a különböző fegyverek maximum és minimum damage-ei úgy vannak belőve, hogy a 100hp-t vették alapul, nem pedig a 60-at.
  • alyr2
    Sniper jo esetben normalon is onhitel.. az meg nem realis hogy normalon fel tar kell mindenkbe..plusz van celkereszt..stb amatoroknek valo
  • SzinesGeza
    "100HP-re van optimalizálva"?

Ezt kifejthetnéd.
    Ha normálon x találat kell a fegyverekből, a hc-n ettől kevesebb de ugyanúgy MINDEGYIK fegyverből. Akkor mi a baj a balance-szal?
  • SötétBarom
    Arról, hogy egy fos. :D
  • SötétBarom
    Nem is tudom. A legkézenfekvőbb, hogy onehitkilles lesz minden sniper.
    Amúgy, kár lenne belefolyni, de nagyon komoly matekozás van a mögött, hogy melyik fegyver milyen messziről mekkorát "üt", és a HC úgy ahogy van összebassza az egészet. Egyetlen egy értelme van, mégpedig az, hogy aki full balfasz a játékhoz, az is be tud húzni egy-két killt. Minden értelmes embernek ott a classic mód.
  • Borg
    Szerinted miről szól a HC mód?
  • RepeszElek
    Ugye?
    Ezt én sem értem, azt hittem csak velem van hogy sokszor mikor reconal vagyok látom hogy jó helyre lövök mégsem számolja be a találatot, olyan mintha eltűnne a golyó a levegőben...
    Support gépágyúval meg mostanában 1000 méterről is egyből eltalálnak, emlékeim szerint sosem volt az ennyire pontos :/

Ti ha szembekerültök egy ellenséggel mennyi idő alatt szeditek le? :)
    Csak mert én három hónapja játszom elég sokat ezzel a játékkal konzolon,pedig lövöldözőssel nem nagyon szoktam, és ha nagyon összeszedem magam 2 másodperc míg célzok és lövök, de hát ez rengeteg mások ezt 1 másodperc alatt megteszik, rám néz és abban a pillanatban borulok:)
    Hogy csinálják?

Amúgy a patch óta nektek nem szarakodik néha a játék?
    Nem működik a szerver kereső, néha kifagy a játék stb stb. (xbox one)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.09.10. 09:50:04
  • giornalista
    mert normalra, 100HP-re van optimalizálva, nem 60-ra.
  • SzinesGeza
    A fegyverbalance-a megy a picsába? Miért is?
  • SötétBarom
    LoL HC. Az egész játék fegyverbalance-a megy a picsába, a játékmód egy rossz vicc.
  • alyr2
    Bizony jó móka! csak akkor bosszanto ha a masik bemegy/felmaszik valahova ahonnan ki lehet loni de be nem! Én csak Hc szerveren jatszom es a one hit sem mindig mukodik sajnos, van hogy latom a talalatot de megy tovabb vagy kuszik tovabb az illeto..(én sem mindig halok meg)
  • Sheltem
    Reconnál katonára vadászni nagyon élvezetes/ vicces tud lenni, annál már csak egy dolog viccesebb reconnal reconokra vadászni. :)
  • RepeszElek
    Hát azért a nagy igények inkább az árkádot erőltetik szerintem minden játékban. Szimulátorban sokkal kevesebb az eladott példány szám általánosságban.
    Ha megnézitek a Bf-ben is a normál módot többen játsszák mint a hardcore-t pedig hát a hardcore-on is jókat lehet nevetni :D

Engem csak az zavar, hogy rendben van hogy érthető okok miatt lebutították a tankokat és és 2 másodperc alatt meglehet ölni pár kiló C4-el, meg hát azzal a 125 mm-es ágyúval a valóságban nem kell ennyire pontosan az emberre célozni :D .

Csak érdekességkép mondom hátha valakit érdekel hogy egyébkén a játékban szereplő T-90-es tank ágyúja számítógép vezérlésű, és a harckocsi integrált 1A45T Irtysh típusú tűzvezetőrendszere automatikus működésű, ezért elég a célt kijelölni a további tevékenység automatikus :)
    DEEE persze a valóság játszhatatlanná tenné a játékot :)

Szóval mind ezek rendben vannak, de egyetlen fegyvernek azaz a sniper fegyvereknek mégis megadták azt az erőt amit valójában képvisel, mert amennyire én tudom nem nagyon van olyan katonák közt rendszeresített golyóálló mellény ami egy sniper fegyvertől megvéd, javítsatok ki ha tévedek..
    Ezért rengetegen válasszák a recon-t, az emberek nem hülyék ,többek közt már én is azzal nyomom hisz mi a francnak szenvedjek mikor megvan egy lövésből:)
    Ez szerintem kicsit elrontja és egyoldalúvá teszi a játékot. Néha szoktam számolni és sokszor van hogy 10ből 8szor recon szed ki.
    Kicsit uncsi :P
  • z0ty4
    közben meglett :)
  • z0ty4
    hali

bocs a béna kérdésért, a BF4 standard verzió mit tartalmaz?
    nézegetem a neten, de nem nagyon találom.
  • SötétBarom
    LoL én elhiszem hogy nagyon HC meg atom az ARMA, haverral toltuk már lanon az OFP-t is, de az az engine még mindig egy kiforratlan optimalizálatlan ganédomb. A játékba meg nagyon komoly érdeklődés kell, hogy bele tudd élni magad, mert az animációk, a hangok, meg úgy egy csomó minden egészen elképesztően szar. ;DD
  • Sheltem
    Egyébként azon mosolyogtam, hogy az egyik munkatársam Airsoftozni járt elég sokáig, tolták versenyszerűen és ő az Arma ra mondta akkor, hogy milyen szar :) Furcsa ez nem? Gondolom aki meg részt vesz egy keleti konfliktusban és pattognak mellette a lövedékek az meg az Airsoftra fogja ugyanezt mondani. Nem tudom lejön e számodra mire célzok.
    Mindenkinek más játék adja meg a szórakozás élményét.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.07. 08:08:23
  • Sheltem
    Szarozni valamit mert egy másik játékot jóval többre tartasz nem túl okos dolog.
    Ja és az Arcade nem egyenlő a szarral sőt...Ha az embernek nincs sok ideje az Arcade játékok a legjobbak én állítom.
    Én például melózom és nem lenne türelmem sem időm(ezt persze lehet támadni ki mire szán szabadidőt) az Arma hoz, viszont a BF bőven jó arra, hogy 1-2 órát lövöldözzek heti szinten, arra perpill jelenleg nem tudok jobbat(cs:go több idegességet okoz az embernek mint élvezetet legalábbis nekem, codok meg számomra befejeződtek a 2. résznél).
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.07. 08:04:20
  • AnarchoiD
    egyszer kiprobalod az arma -t , soha tobbet bf kornyekere se nezel (mint en ;) bf egy arcade szar az arma hoz kepest ;)
  • Gyuszopapa
  • adam46
    Így igaz, ez a játék egyedülálló a piacon, amit nem igazán tud megközelíteni semmi, 24 éves vagyok kinőttem a játékok 99%-ból, egy se köt le igazán, viszont ezt a fránya BF4-et nem tudom letenni. ~690 órám van a játékban és még most se unom, még mindig van kioldható fegyver, megszerezhető cél.
  • deep
    Örülök, hogy "megjött az eszed". Nagy bóvli a cod, csak kevesen követik a példádat, akik vér codosok és ki se próbálják a BF élményt.