15720
  • spybot919
    Problémám szerintem DanielT-hez hasonló. (vagy ugyan az)
    Itt a fő probléma az az ,hogy elhúzták a mézes madzagot ,hogy bőven elég lesz az a gép amit "ajánlott" ként megjelöltek de miután kifizette érte az ember a 65euró-t azután látja ,hogy játszhatatlan szar az egész.. Vicc, hogy a bf3 ultra 60fps- ezzel meg alig döcög a 15fps lowon. De azért még várok mielőtt böllérkéssel a kezembe rohannék ,hogy adják vissza a pénzemet. Én nem vissza téritést szeretnék ,hanem egy játszható állapotú játékot! Amik így az első benyomássaim a játékról (már ami a szaggatásból látszott) Hogy nagyon sok terep tárgy csak lóg a levegőben. (Gondolom javítják) Más kifogásom nem volt. Ugyebár ez csak az első pálya. a Rombolás hiányáról ne is beszéljünk. leírták már előttem páran. A fő probléma ,hogy annyira optimalizálatlan. Az se tetszik ,hogy egy felső kategoriás processzor 100% -on izzad. a videokártyát meg se mertem nézni. Most felrakom az új nvidia béta drivert de nem hiszem ,hogy ettől lesz hirtelen +50fps-em. Eddig gyalázat :( Sorry a fanoktól.
  • spybot919
    Ja és nem én vagyok az egyetlen akinek játszhatatlan ezen tipusú videókártyával. De amd- se tetszik neki ahogy hallottam ,főleg hogy 100% erölködik egy i7 3k nak megfelelő processzor az semmi jót nem sejtet.

itt van néhány thread de sehol sincs még megoldás:
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064762673315866/
    http://au.answers.yahoo.com/question/index?qid=20131001052425AAjrpL4
    http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/battlefield-4-lags-and-low-frames/td-p/1598891
  • spybot919
    Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni.
    Nemrég megvettem a bf-3mat. Ultra grafikán futtattam 60fps-el. Semmi gond nem volt. Ezen felbátorodva elő is rendeltem most a digital delux bf4-et. De amikor beléptem a játékba eléggé meglepődtem. Nem hogy a fele fps- nincs meg mint amit a bf3 ba ultrán produkált de szerintem még a negyede se ahogy a szaggatást elnézem. Beállításokat médiumra tettem és nincs se vonalsimítás se egyéb. Fps nem igen javult. Nagyon durván játszhatatlan. Akkor jelenleg ez a vas nem elég a médiumhoz?
    AMD FX6100 (6magos közép felső kategória) GTX680 OC. 8giga 1600mhz kingstone. Továbbá meglepődve tapasztaltam ,hogy a processzor a játék közben 100% on megy. Akkor most egy i7 alatt ne is reménykedjek ,hogy játszhatóan fog futni?? Ha valaki tapasztalt még hasonló fps-t kérlek írjatok.
  • V43 1105
    Azt akkor most ne egyek egy hétig ?
  • V43 1105
    Te itt ? :D
  • V43 1105

• barmi
    Hi ! Hogy tudok megosztani másokkal battle reportot úgy, hogy
    annak aki megnézi ne kelljen bejentkeznie battlelogba ? ?
  • oneal1
    végig 40 fps felett van, az nálad akad?:D

mégis mitől szar a béta áruld akkor el pls:D
  • Whysper
    Hja és az AIRGUN-t nem tölti a lőszer packom 8) szóval van 10 golyó belőle és aztán már csak a helyet foglalja 8)
  • Whysper
    Engem nem az akadás zavar mert ahogy látom a textúrákon közel sincsenek készen. se rendesen shaderelve se rendrelve. olyan mintha csak be lennének referenciázva. szóval ez nem is zavar mert beta majd raknak rá rendesen. Viszont azt ,hogy a 64-es serveren egyedül vagyok supportos és miért mert a válasz a CHAT-en Support egyenlő shit! a fegyvere se közel se távol nem erős. AK-12 12-ből 11x nyer duelbe akár Én játszom vele akár a haverjaim! kidobom a kis lőszeres cuccomat és kifújt a tudásom . mivel teszt ezért kipróbáltuk 5 méterről lőttem telibe a haveromat úgy, hogy nem mozgott az air gunnal. 2 granat lövésbe nem halt bele sőt még utána kettőt kellett a machine gunommal a fejébe lőnöm. aztán Ő jött egy golyó a engi fegyverrel fejbe. aztán megnéztük a ak-12-t na az meg akárhol talál el szinte halálos! 8) C4-et elvették így ,ha jön egy jármű csak nézek mert még a kocsikat se sebzi a gránátos puska 8) a lőszerre szinte nincs is szükséged 8)másik classal. Van kellő mennyiségű.

Remélem történik valami érdekes dolog a telejes játékban ilyen balance szinten mert sajnos kénytelen leszek Én is inkább reconnal lenni mert az legalább már a sima RPG-hez is tud festeni + c4-e annak van szóval enyhén szóval erősebb. a másik két kasztról nem is beszélve. sajnálom,ha support így fog maradni mert akkor max a nagy anyám lesz azzal,ha véletlen azzal joinol be!
  • silverchain
    Nekem win7 64 bit van fent, új béta driver radeon 5850-essel. Tökéletes fut, egyszer sem fagyott, helizés tényleg jobb lett, könnyebb irányítani, végre nem olyan, mintha súlyt cipelnék. Megy az oldalazva lövés assault fegyverből, úgyhogy ez nálam már jó pont a bf3-hoz képest.
  • DanielT
    "Beta-hoz képest szeirntem egész rendben van a dolog."

Nincs rendben. Ennyire szarul fél éve működhetett volna utoljára.

"nálam nem akard pedig a phenom x4 nem mai darab már."

Lószart nem akad.
  • Metalmilitiakid
    Keresgéltem kicsit és kajak igaz, hogy csak x64 el játszható a béta ? Nem szopassatok már. Nem valami által buggerkedés kiskapu ?
  • oneal1
    emberek, aki vevő erre a témára és ez nem tetszik neki, az fogja meg a pöcsét azt azzal játszon...

Beta-hoz képest szeirntem egész rendben van a dolog.

nálam nem akard pedig a phenom x4 nem mai darab már.

• Fpocok
    Lehet a gránátot cookingolni :D
  • SpeedXHUN
    bf3 beta sokkal jobban volt optimalizálva,sőt a grafika is teljesen jó volt.
    4 hozzá képest hányadék MOST
  • Kvg
    Kérted, meg kaptad.
  • Kvg
    sületlenségeket beszélsz. Alpa semmiben nem közelített ehhez. Bf3 béta hulladék volt... Menjél inkább vissza codozni
  • Whysper
    Jó cask tényleg guyan supporttal mit lehet tenni? lősz és ,ha megjeelnik egy tank vagy lav akkor meghaltál 8)
  • SpeedXHUN
    Kövezzetek meg,de nekem bf2 feelingem van benne.
    Jó lesz látszik,hogy béta..
    bf3 nál elég komoly volt már a béta,ez alpha szint inkább
  • Kvg
    Jól mondod. ez ez még csak béta, de szerintem hozza az elvárt minimumot most.
    Nem csak fikázni kell, mert nem vagytok tisztába azzal mekkora munka egy ilyen gém. ha nem tetszik ne most vegyétek, hanem meg 3-4 hónap múlva amikor gigabájtos pecs jön rá.
  • SzinesGeza
    Nem tudom miért nem döglik meg egy gyalogos ha tankkal elé, vagy a falat lövöm ami előtt áll. :)
  • Whysper
    Ez elég tré
  • ZSOOLT2
    Sziasztok!

Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a játék betöltésekor a töltőképernyőn elakad, nem jut tovább, és szakadozva-ismétlődve van csak hang?

Nálam nem hajlandó elindulni, a Catalyst betával, és a 13.9-el is próbálkoztam, a minimumgépigény megvan.
  • Whysper
    4 giga procival? 8)
  • radical
    nehéz te sötét barom. nehéz.
  • SötétBarom
    Bazmeg BÉTA. NEhéz? Ha nálad szar, leírod nekik, hogy miben, aztán hagyod a picsába a véglegesig. 10 éve még fizettek az ilyenért, most meg kétpofára eszi a szart a nép ÖNSZÁNTÁBÓL.
  • V43 1105
    Nálad van a gáz, igaz 7970-em van, de gyönyörűen megy 50-60 fpssel..
  • adam46
    Szerintem rombolhatóságot ne nagyon várjatok a béta alatt, anno bf3 béta alatt is ki volt kapcsolva. Szerintem erősen a véglegesre gyúrnak, ez csak egy teszt változat, amit leszarnak.
  • radical
    ez egy halom szar. 12 giga rammal 4 giga procival 7950en minimum settignsen 13 FPS. mekkora bukás ugy felbasz az ideg hogy szétv3eerkek valamit.
  • Fpocok
    Ez nem pre-beta, hanem béta. Ráadásul pár hét és mennek az aranylemezek...

• radical
    7950en hogy a k istenbe van mediumon 9-13 FPSEM???????
    Hát ez elég gagyi lett. a beharangozott frosztbájt háromból annyit érzékelek, hogy mostmár rendesen hullámzik a víz és megfeleződött az fps-em. A pálya hihetetlenül monoton és fantáziátlan, tereptárgyak alig, rombolhatóság 0.

Egyetlen pozitívumként a helikopterek irányítását tudnám kiemelni, minden más vagy maradt a régi (fizika továbbra is nevetséges, netcode szintén szar) vagy csak rosszabb lett. (földi járművek irányítása)

Ha visszagonndolok a BF3 bétára, kétlem sok minden változna már megjelenésig.
  • Hecker007
    Igen visszaraktam. Most játszottam vele kb 1 kört és a battlelogot se kellett bezárjam és nem akadt. Még érdemes az AA Postot offolni az is sokat dob rajta.
  • SergioAmigo

• SergioAmigo
    Liveot tud valaki linket? jó lenne beletudnék nézni :D
  • Whysper
    valaki felvilágosítana ,hogy úgy mi is az igazi értelme a supportnak ,hogy ellősz 10 airgunt ami alapból egy szar! 8) és c4 meg nicnsen? aztán a sima ammo packed nem tölti újra az airgunt a fegyvered meg 3 pontatlanabb vagy bugosabb mint egy ak-12 8)

kb vagy ölsz vagy nem ölsz mert azt irjak az airgunra ,hogy célzott pont +3 meteres sugarú kör ezzel szembe símán futnak rajta. tank ellen nem jó. helicoter ellen amire írják ,hogy jó csak majdnem szedi lesz 8)
  • SergioAmigo
    Mindent fullba raktál? akkor ezek szerint nekem se lesz problémám majd a játékkal.
  • barmi
    Indítás után tol egy ilyet az arcomba :

:-) :-) de ettől függetlenül utána elindul és egész jól fut, legalábbis az fps alapján
    olyan 45-50 ha emberrel szaladgálok, viszont ha járműbe pattanok akkor ez leesik oylan
    35-40 körüli értékre. Ja, és néhol akkora leggok vannak, vagy nem is tudom, elkezd
    indokolatlanul rángatózni a téma ... :D Itt vannak a beállítások :

• DanielT
    Öööööö... de.

Na okoskodás helyett inkább próbáld ki.