15720
  • Thaddeus
    Na kipróbáltam, sajnos nekem is akad, mint a mocsok, 15-20 fps max, de legalább jobban adja, kevesebb kell a lámákba. 11/2-nél leléptem mert fájt a szemem az akadástól.
    Megvárom az első pár patchet, aztán eldől, hogy megveszem-e.
  • kemotox
    Ez is igaz, de ennek se látom sok értelmét, miért gondolják, hogy az jó marketing, ha full bugos valamit mutatnak?:D
  • kemotox
    Vedd fel.
  • Fpocok
    Ma már a bétáknak nem a bugkeresés a lényege, hanem a marketing.
  • kemotox
    Ja annyira jó, hogy még se játszik vele szinte senki, csak mondogatják, hogy mennyire jó volt :D
  • Gyuszopapa
    Nem viccelek ez komoly mi a fene van futás közben lövöldözik magától.
  • kemotox
    De amúgy valszeg igazad van, mert olyan pattogások meg ugrálások meg ilyesmik jelentkeznek, amik a paraceles gameplayeken nem voltak láthatóak.. de tényleg nem értem, hogy ennek mi értelme.
  • Gyuszopapa
    De érdekes csak lett belőlle valami a végére és még a mai napig is jó.
    Ja,vagy ez nem a kiadó és a DICE érdeme.
  • kemotox
    Hű de szellemes:D
  • kemotox
    Hát nemtom, akkor is. Elővesznek egy régebbi verziót és kijavítják ugyanazokat a bugokat amiket már kijavítottak?:D Így hogy fogják kiszűrni azokat a bugokat, amik az új verzióban mutatkoznak, és a régiben nem?
  • Gyuszopapa
    Hali.A probléma a következő:elkezdenék futni a shift gomb lenyomásával erre nem fut csak félsebességgel és közben nyomja a fejeseket a játék,mi ez beépített aimbot?
    EZ NEM VICC!Vagy mégis a DICE-tól?
  • Running
    A BF2 jó játék volt, de rengeteg gond volt azzal is. Bétánál őrjöngés, mivel csomó régi videókártyával már el sem indult. Akadások, optimalizálatlanság, szerver crashek. A hitbox óriási fail volt, a stop táblától felrobbant a tank, 2 fokos emelkedőn már nem tudtál felmenni. A patchelés egy külön sztori volt, főleg amikor a patcheket pachtelni kellett, olyan jól sikerültek. De beszélhetnénk a spirálban közlekedő rakétákról, az élesztés során kialakul mizériákról, az őrjöngéseket kiváltó értelmetlen balanszolásokról, commander bugokról, tömeges jármű hajigálásokról és a textúrákba belemászó barmokról, stb...
    Megszépülnek ám az emlékek...

Ha már grafika, tömegesen kellett gépeket és alkatrészeket cserélni, hogy a játék normálisan fusson.
  • Nagydög
    Ez nem egy picike program. Komoly infrastrukturat kell kiepiteni a betateszthez is, az sem ket nap, igy aztan egy korabbi viszonylag megbizhato verzioval kezdenek neki. (Gondolom en.)
  • Mozes
    A betának semmi köze az aktuális verzióhoz. Nagyságrendekkel előbb járnak a tényleges verzióval. Emlékszem még annor amikor a Windows 7 Beta 1 volt publikus tesztelés alatt akkor a cégen belül mi már a Beta 3-at teszteltük és a Beta1-et már vagy 5-6 hónapja kipipáltuk.
  • HeadHunter86
    Ezt már hallottam a 3-nál is, mégse lett nagy csoda. Én már nem veszem be ezeket a szövegetek.
  • kemotox
    Hát nemtom, szerintem értelmetlen lenne egy régebbi verziót tesztelni, ha van már azóta újabb.
  • kemotox
    Senki és semmi nem akadályoz meg abban, hogy BF2-vel játsz.. :D
  • SNICKER
    hulladék fos. azok a régi szép bf2-es idők hiányoznak
  • Mr Manson
    Egy hónap nincs, 2 héten belül aranyra illene mennie.
  • Nagydög
    "Ha BETA, ha nem, 1 hónap alatt itt már nem lehet csodát művelni."

Ha jol emlekszem, valaki egyszer magyarazta a dolog menetet. A betahoz hasznalt verzio nem az aktualis, akar nehany honappal korabbi is lehet. Nem emlekszem a pontos magyaarazatra, es arra se eskuszom meg, hogy ez iegyaltalan igy van.
  • Hentes75
    Az én gépem se akarja ezt a játékot.Szerencsére.Túl gyenge ehhez.
    Már nyomtam is egy uninstallt.
  • Mr Manson
    Van valakinek egy PC-s screenshot-ja a felhőkarcoló tetejéről? Hogy néz ki a placc?
  • DanielT
    Nyilván. Tökéletesen folyékonynak kell lennie, különben NAGYON morcos leszek.
  • HeadHunter86
    Én is várok. Legalább az első akcióig valahol. Ha már premiummal meg tudom venni 15k-ért már jó vagyok. Szerintem majd jövőre valamikor.
  • Fpocok
    Hiába van meg a fix60 fps... olyan akadások vannak benne, amiatt sosem játszanék vele :D
  • DanielT
    He?
  • Fenrir
    Nem érdemes előrendelni vagy első napon megvenni. Én ezt már eljátszottam a BF:BC2-vel meg a BF3-mal is, kb 2 hónap és számtalan peccs kell, hogy rendesen menjen a kliens meg a szerver is.

Ha beütemezed magadnak Karácsonyra vagy jövő januárra akkor legalább addig valamennyire összehegesztik. Én legalábbis várni fogok addig, nem fogok bétatesztelni többet úgy, hogy fizetek a játékért.
  • Fpocok
    Néha még az is khhm war in the north khhm.
  • DanielT
    Igen, ami nem stabil 60 fps, az akad.
  • HeadHunter86
    Ha BETA, ha nem, 1 hónap alatt itt már nem lehet csodát művelni. Elég bugos lesz, mire ez kijön. Ilyen fázisban hónapokkal előtte kellett volna állnia. Én most elgondolkodtam eléggé, hogy megvegyem-e. Mert lesz úgy is dögivel játék az elkövetkezendő hónapokban.
    Engem nem is az FPS drop zavar, hanem a sok játékmenet beli bug.
  • Borg

Valaki már benchmarkolgatott is.... bár bétával még nem sok értelmét látom.

• Running
    Tiszta vicc amit össze tudtok itt zokogni, nyafizni a játék miatt.
  • kifli
    btw nálam meglepően jól fut q9550 @3,77Ghz + 6950 2Gb kombóval.
  • kifli
    De ember értsd már meg, hogy ez nem végleges. Benne van a nevében, BETA. Nem RC...
    És akik olyan játékot rendelnek elő, amiből nincs beta megjelenés előtt? Azoknak is visszaélnek a bizalmukkal?

Mondom, ne játssz a beta-val, majd csak a végleges termékkel. Gondolom nincs ott mögötted senki egy ösztökével, hogy nehogy fel merjél állni a bf4 beta elöl.
  • SergioAmigo
    320.49es drivert próbáld még ki azért azt írták azzal jó
  • spybot919
    Amúgy én sajnos azon ökrök között voltam akik már előrendelték. Azaz Digital delux editiont vettek. Szóval a bizalmammal élnek vissza ilyenkor. Felraktam az új nvidia drivert semmi változás úgyan úgy lag spike és 15fps. Pedig ez nem egy ócska vas...
    Úgy teszek ahogy mondod. Letörlöm és már csak legközelebb a teljes verziót fogom futtatni mert ez kész katasztrófa.
  • kifli

Lekéstem valamiről? Már kijött a végleges?A beta-ért nem fizettél egy forintot se. Másrészt ha megnézed a BETA azt jelenti, hogy nem végleges a kód. bf3 beta is elég sokat változott mielőtt végleges lett.

Ha kész játékkal akarsz játszani, javaslom töröld le a picsába a betát, úgyis csak felidegesíted magad rajta.

Egyébként ahogy láttam, jelenleg nv tulajok szopnak, legalábbis ahogy nézegettem forumokat. AMD-vel sem mindig jó, de többnyire igen. Mantle api-t is fog állítólag használni majd a játék, de az sincs még benne...
  • RatBaG #2998
  • spybot919
  • oneal1
    amd phenom x4 965
    radeon 7950 3gb
    8 gb ram

ultra, full hd, 40 fps