15720
  • spybot919
    Ha a bf3 mat gond nélkül viszi ,akkor idővel a bf4 et is fogja.
    Egyébként legtöbb usernél amd processzorral rendelkezőknél jön elő a 15fps probléma de egyaránt i7-eseknél is ez van. GW2 nél is 100% pörgött a béta alatt a proci szinte mindenkinek szaggatott a játék. És én csak azért félek az ilyesmitől ,mert gw2 ben béta óta ugyan olyan optimalizálatlan a játék mint volt hiába oldották meg a processzor gondot. Tudom ,hogy két külön cég de remélem nem esnek ugyan abba a gödörbe...
  • Drazse23
    A gépigényt elnézve, nálam a videókártya az achilles sarka az egésznek. 1GB van az ajánlott 2 helyett. Maga a kari se mai darab 5670-es Ati, az egyik első DX11-es kártya, még a BFBC2 korszakból származik.
    A többivel viszont elméletileg nem lenne gond.

Inkább visszaugrom a BF3-ba játszani, mert a 4 Beta így kínkeserves.
  • Mr Manson
    ATI=AMD=NEXTGEN(mind a kettő AMD) :D
  • spybot919
    Van. http://bf4central.com/battlefield-4-system-requirements/
    Egyébként meg a fejlesztőknek az ajánlott videókártyája 660 volt még is 15fps el döcög az összes 600 szériájú kártyán (Már akiknek nem akiknek szerencsésen kompatibilis valamiért a driverük a kártyával.) Sőt az új tesztek alapján GTX Titan on sem megy feljebb 25fps nél. Sajnos ez van optimalizálatlan f*s :) Ne is törődj vele ,majd kijavítják! (remélem)
    Ha pedig ATI-d van akkor játszhatsz kenyérpirítóval mert azon is 60fps-ed lesz ultrán... (Sarcasm* or not?)
  • Drazse23
    Nálatok is laggol a beta? Nekem sokszor eszméletlenül. A BF3-ban meg semmi probléma sincs.

Hogy lehet, hogy medium beállításokkal teljesen low-nak tűnik a játék, sokszor textúrahibás. Ugyanilyen beállításokkal a BF3 sokkal jobban néz ki. Oké, hogy ez még csak a beta és sok csiszolni való van rajta, de az egész olyan félkésznek tűnik. A különböző visszajelző hangok (pl. jármű serülés, rakáta közeledés) barom halkak.
    Lehet, hogy a vas nem elég jó hozzá?
    Van már hivatalos gépigény?

• spybot919
    Nálam a 331.40 el úgyan úgy megy mint a körülbelüli 6 hónapos gyári driverrel.(wtf?!) Melyik nvidia verzió lehetne még jó próbaként? valakinek ötlet?csak úgy suhan a 10fps :D
  • RatBaG #3069
    no shit! azt hittem ez egyértelmű, és nem kell külön kiemelni...
  • [UNQL]Echo
    Majd a final verzio tesztjei lesznek a lenyegesek, ezek max tajekoztato jelleguek.Ahogy a Mantle eseteben is.Addig marketingduma.
  • HeadHunter86
    Hát igen. Többszálúság nagy előnye win 8-ban. Én tegnap már lefrissítettem 8.1-re.
  • RatBaG #3066
    win 7-8 performance
    http://imgur.com/a/kNm6U
  • Thaddeus
    Lehet az lesz, most PC-t fejleszteni nem igazán akarok :(
    Megvárom a teszteket meg a véleményed :D
  • RatBaG #3064
    grafika low-med-high-ultra
  • TDC Geronimo
    Vedd meg te is PS4re azt gyere velünk. Ott legalább ilyen baszakodás nem lesz :D
  • [UNQL]Echo
    A 0 day patch szinte biztosra veheto.
  • spybot919
    Amúgy szeretem azokat akik belekötnek a másikba ,hogy "jaj ne sírj már" meg "ne sírj mert ez béta ,ha nem tetszik ne játssz" hát innen szolok a városból ,hogy ez messze nem sírás és mindenkinek van joga leírni a véleményét erről a játékról ha még negatív is és fáj. Szinte mindenki hozászolásában találtam rációt és valahol mindenkinek igaza van mind arról ,hogy béta és mind arról ,hogy bétának nem ilyen szinten kéne futnia. Azért illene 30fps el vinnie ezt a játékot egy fejlesztők által "ajánlott" ként kiadott configon. Mert az 3k i7 plusz 6+magos amd-k már inkább a high end kategoria felé közelednek. vagy mit vártak ,hogy mindenkinek gtx Titanja van? szerintem még azon is akad ha nem makkoltál valami jó drivert. Én megfogom várni a végét. De ha a kész játék is szaggatni fog akkor szerintem jogos lesz a felháborodás egy két játékos részéről. Peace
  • DanielT
    Mive kötelezően online a játék, nem kell a teljesen véglegeset szállítani a lemezen.
  • szomferi
    nem csak lehet, ez biztos... ez egy régebbi build, egy hét múlva már szállítják a boltokba a játékot világszerte (igen, itthon is), szóval ez már rég kész, ez inkább amolyan stresszteszt a szervereknek, meg olyan hibák előidézése a játékosok által, amire eddig nem találtak rá a fejlesztők
  • V43 1105
    Ez egy félkész demo valami, szerintem inkább az alpha felpofozva... ez van.. ha emlékeztek ez a pálya, kasztok voltak a multi footageben ..
  • V43 1105
    Főleg te...
  • Archie2048
    LOL
  • Lilahgyma
    A rombolhatóság miatt ne izguljon senki, minden ronbolható lesz a végleges verzióban! Továbbá bennfentes információim vannak, miszerint az utolsó DLC-ben lesz egy új kaszt, a kőműves és mindent vissza is lehet építeni. (nem véletlenül van a BF3ban is bobcat)

• [UNQL]Echo
    Lehet ez a beta nem is a legujabb build,tobb honapos is lehet.
    Most oszinten ki vart egy ilyen felhokarcolos ovezetben mindent elsopro rombolhatosagot?Foleg, hogy folyamatosan fusson a keszitok altal megadott atlagkonfigon?Ilyen szintu naivitas nincs.
  • bakvarnyu
    De annál legalább megérte gépet fejleszteni.Ha nem lett volna elég az alapjáték ott volt a rengeteg mod. Ennél meg..áhh hagyjuk, csak felidegesít.
  • DanielT
    Mert mindenki beszél össze-vissza minden faszságot.
  • tescodr
    egyesek ezt mondták :)
  • undY1ng #3050
    Én addig úgyis sz*rozni fogom, amíg ilyen 15-25 fps-em van, hol ott legalább 50+nak kéne lennie.
  • DanielT
    Miféle rombolhatóság van itt kikapcsolva szerintetek? Kövenként lehet szétbontani a betonfalakat, minden meg soha nem lesz rombolható, ez nem valóságszimulátor.
  • tescodr
    Nem tudom mit kell kiakadni ez béta... és 1 hónap sok idő a játékfejlesztésben sok időt maga az engine és a content gyártás visz el(modellek,textúrák,pályák)a többi finom hangolás.Most el érkezett az idő hogy a contentek készen vannak mi vagyunk a tesztalanyok 1 hónap alatt finom hangolják és ugyan olyan jó lesz mint a bf3.Annó bf3 alfa teszten is ez volt :D sokan irigykedtek hogy fúúú én már játszom vele.... hát a f*szt hibát kerestünk bár nagyon nem kellett keresni annyi volt :D és igen ott is ki volt kapcsolva a rombolhatóság hiszen bugot írtottunk főleg játékmenetbeli hibákat ide sorolandó az engine skálázhatóságát is.
  • grebber
    Kíváncsi vagyok a full a Mantle Apival mennyire billenti a mérleget az amd javára!
  • [UNQL]Echo
    A BF3 beta is akadt meg bugos volt aztan a final merfoldekkel jobb volt (igaz nem tokeletes).
    Vannak indokolatlan belassulasok,elakadasok lathatatlan objectekben foleg a leomlott felhokarcolo helyen.Hibak az animaciokban stb.Ultra grafikan kb ugyanugy nez ki mint a BF3 ultran.Biztosan lesz olyan ma ahol kijon az FB3 adta kulonbseg.Majd ma megnezem, hogy a crossfire kihasznaltsag mennyit javult mert megint fogadkoztak, hogy ki lesz maxolva.
  • dr Kotász
    Autobuy rulez
    Amúgy én is megveszem persze. A közelébe nem ér (nálam) semmilyen más shooter.
  • dr Kotász
    A grafikai beállításoknál található „resolution scale” opciót próbálgatta valaki? Mit csinál az valójában?
  • hangya83
    Nálam meglepően jól fut! 720p, ultra, átlag 45fps (a minimum 25 körül volt egy két helyzetben, de nem vészes)..
    proci és gpu is 100%-on megy (ezen biztos optimalizálnak majd), vram-ból 1,8Gb-körül használ..
    A bf3 is így indult, de a végleges kiadás lényegesen kisebb hardverigényű lett mint a beta.
    Jó lesz ez! Már meg is rendeltem :)
  • Borg
    Nekem a 304.78-al megy. Persze kiabál miatta, de csak a béta miatt nem frissítek, mert minden másban bevált driver.
    Ha nincsenek a szerveren 64-en, akkor azért a min 60 fps-t tudja tartani az esetek többségében. Néha 100 is van. (olyan gépem van mint neked csak 670FTW-vel) Ehhez mondjuk én AA-t nem használok, meg a postprocess homályosításokat se szeretem, csak úgy mint a motion blur is offon van.
  • kigyi
    A nyílt BETA elején lag hegyek lesznek :D Mindig ezt csinálja a Dice a szerverek terhelése az egekben és szerintem direkt játszanak a beállítássokkal, hogy mi az a szerver terhelés ami mellett jó a játék. Na meg persze irdatlan mennyiségű játékos szabadul rá.
  • Archie2048
    Tegnap én is mentem vele két kört:
    nálam rendesen megy [email protected] Asus Geforce 560Ti + 8GBRAM Win7 x64
    sőt még a 310-es driverrel is elindult mert elindítottam kétszer véletlenül :D
    és kiírta hogy menjek a búsba a driveremmel az egyik indításra ott leokéztam és a másik indítás simán elindult. :D

A játékmenet tetszik igaz, hogy az RPG-k sebzése tényleg alacsony. A közelharc is nagyon élvezetes és nem kell egy tárat elpazarolni egy emberre. Tetszik hogy a fegyvereknél kiírja a sebzést a Mobility-t stb. Picit lassabb lett a Tempo mint a BF3-ban igaz még nem láttunk Close Combat inf. mapot.
    A Bétáról csak annyit hogy itt sztem nem a kliensoldali dolgokat tesztelik, hanem inkább szerveroldali dolgokat. Nagy valószínűség szerint a szervereket folyamatosan logolják és hibaüzeneteket gyűjtenek, és azokat javítják. A kliens oldalra meg ott vannak a hivatásos tesztelők, igaz a közösség aki majd megveszi az egészet ők tesztelnek a legjobban, azaz mi. A nyílt Beta majd többet fog mondani, de ha ugyanilyen marad akkor kérdéses lesz hogy megveszem-e.
  • DanielT
    Összeesküvés elmélet. :) A szervereket tesztelik, stb.

Zseniális marketing egyébként, mert rettegek, hogy ne legyen ilyen szar a végleges...
  • kemotox
    Akadás ellen a felbontás csökkentése/ablakozás jó módszer nagyon, így már nekem is teljesen játszható tegnap óta. Lowon játszhatatlan volt, mostmár highen fasza, 720-ban. Plusz még windowed, így kicsit kisebb, de nem olyan elmosódott mint fullscreen, hanem tök éles.
  • dr Kotász
    Így olyan hibákról is tudomást szereznek, amikről korábban fogalmauk sem volt.

Én is találtam egyet speciel: ha a beállításokon kb. 20-nál többször változtatsz, a Save settings? üzenetre történő klikkelésbe belefagy. Kíváncsi vagyok, mennyi idő után tapasztalják majd tömegesen ezt a bugot az emberek. Azért okt. 29-ig illene kijavítani.
  • kigyi
    Na kipróbáltam tegnap este a Beta-t. Én nem vagyok ennyire pesszimista az ügyben mint itt sokan mások.
    A BF3 Beta annyira játszhatatlan volt az elején, hogy az hihetetlen. Itt nálam a hitbox viszonylag rendben volt BETA-hoz képest. A Gépemen elég folyamatosan futott a BF3 BETA-hoz képest.