15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Tyuki80 #14539 Köszi!
Megcsináltam,de negatív!
Egyéb ötlet valaki? -
#14538 Frissítsd manuálisan a punkbustert az sokaknak segített.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2015.09.27. 12:34:08 -
Tyuki80 #14537 Sziasztok!
Továbbra sem csinál semmit a game.Csak joinol 3 percig legalább és utána semmi.Újratelepítettem,a legújabb driverekre frissítettem a vidokarit,nincs böngésző ami alatt elindulna ez a rakat FOS!
Valaki please help!
Vagy merre találom a bf 4 supportot?,ahol nem csak a fórumra tudok írni,mert az nekem kevés.Mindent elolvastam már amit értettem,de nem sikerült rájönnöm,mi a szar van most.Eddig hiba nélkül ment,ahogy frissítette magát a játék azóta semmi.
Előre is kösz.
Habár látom,nincs nagy mozgás... -
#14536 nem a csíter lett kevesebb (sem korábban, sem most nem jelentenek komoly problémát). viszont a játék rengeteget javult, a netkód, a hitreg, a tickrate mind-mind hatalmas fejlődésen ment keresztül.
ezt éppenséggel a te megjegyzésed bizonyítja a legjobban :) -
drakulalugosi #14535 Egy leárazáson vettem meg a játékot (alapjáték+China Rising), toltam pár hónapig, de a lentebb leírt kudarcélmények miatt abbahagytam. Aztán egy újabb leárazás alkalmával megvettem a prémium tagságot, de addigra már elment a kedvem az egésztől. (Nem is tudom, miért vettem meg? ) Eltelt legalább két hónap, mire ki is próbáltam és meglepődve tapasztalom, hogy a kihagyás ellenére sokkal jobb eredményeket érek el egy-egy meccsen.
Lehet, hogy fejlődött a játék és most kevesebb a csíter? -
#14534 most ezt ugye nem komolyan kérdezed? szomorú lenne... -
drakulalugosi #14533 Van abban összefüggés, hogy mióta megvettem a "prémium"-ot, azóta akit eltalálok meg is hal?
Előtte, ha a teljes tárat ürítettem valakire sem volt biztos, hogy nem lőtt vissza és még én murdeltem meg...
Esetleg - feltéve, de meg nem engedve - ennyit fejlődtem? -
#14532 aztaqrva, de jól indul ez a nap!
először az Altai Rangen egy 21 ticketes győzelem (1200 ticketes szeró), majd egy 5 ticketes vereség a Guilin Peaksen! kurva jó menetek voltak! -
#14531 Chrome alatt próbáld meg törölni a böngésző cache-t. Vagy origin ki/be lépkedés, esetleg újratelepítés. -
Tyuki80 #14530 Sziasztok!
Ha valaki tud segítsen!
Ritkán játszom a bf 4 el,de rendszerint,mikor fél év után kedvet kapok hozzá nem indul!Most sem.Semmilyen böngésző alatt nem tudok joinolni.A játék frissítette magát,az ingyenes dlc fent van.A játékon átfuttattam egy javítást is,de csak pörög a joinolás,majd kiírja hogy nem lehet.Mit lehet csinálni.
Amúgy meg a tököm tele van ezzel a fossal,mert szinte soha nem indul el.Kezdem az egészet megutálni,de nagyon! -
#14529 én megcsináltam, de nem igazán akart összejönni, pedig fellőttem felhőbe is az Originnel... -
SzinesGeza #14528 Most megint azt csinálja a játék, hogy állandóan kivág punkbuster hibával. Ha az frissítve van, akkor is. -
#14527 a trükk.rákeresel a 100% mentésre neten.leszeded és berakod dokumentumok mappába.kész is. -
#14526 Pl ha DAO lett volna nálad, meglett volna egy lövésből is ;DD -
drakulalugosi #14525 Assz'em egész közel járok. Már itt megy előttem az a kínai Phi Cha , akinél a P90-t láttam. Ha nem megy másként, a halott ujjai közül csavarom ki... -
drakulalugosi #14524 Az én kicsi szívem egyetlen vágya a P90! Ha jól értem ezt unlockolni csak a Single Player módban lehet? Csak azért kérdem, mert bár belekezdtem az "egyszemélyesbe", de én még életemben ilyen unalmas szrt nem játszottam, arról nem is beszélve, hogy 70% ( kilőhetetlen ) átvezetőre jut 30% akció... -
RepeszElek #14523 A Runnig test pontosan mit jelent a játékokban? Adatforgalom gyorsasága vagy ilyesmi? -
#14522 Egy kissebb bugot en is talaltam a jungle mapon :) de ez a jetekmenetet nem befolyasolja. -
#14521 Szavazz ,mi legyen a jungle map neve -
SzinesGeza #14520 Az a távolságtól függ, hogy meghallják-e. -
#14519 módok a Jungle mapon
-
#14518 Azt ugyan úgy meghallják, csak a minimaprol rejt el. -
#14517 hát, ha nem is kés, de mondjuk ilyen esetre valóban jó, ha az ember silenced sidearmot tart. -
alyr2 #14516 Kés. Halk nem vettek volna eszre -
RepeszElek #14515 Vagy az is lehet hogy fedezékbe futott volna az egyik akkor és leszed,de lehet!!
Biztos meglehet oldani, nehezebben mint Hardcor-ban de tutira meglehet :)
-
#14514 szerintem ebben a helyzetben jó megoldás lett volna, ha beszpotolod őket, és közéjük vágod a füstgránátot. megzavarod őket, és ahogy írod, a háromszögek maradnak, tehát simán leszeded őket. -
#14513 Hát, legyél gyorsabb :-) Pl ha füst helyett rendes gránátod van, az segít. Egyébként én a classic szervereket javaslom, ill. ahol nincs 3D spotting, mert ez esküszöm a játék legundorítóbb fícsöre. -
RepeszElek #14512 Kérdés:
Tegnap játszottam este kicsit normál módban, és lerohantak minket a tetőn már csak én maradtam de nem mentem szembe három ellenséggel inkább bebújtam egy résbe. Azt hitték mindenkit megöltek és elkezdtek a tetőről lövöldözni én kibújtam a résből és ott álltak hárman háttal előttem.
Csak füst gránát volt nálam (ami normál módban sokszor hasztalan mert ha beszpotólnak a jelzés ugyan úgy világít a fejed felet és hiába állsz a sűrű füst közepén mert simán tudják IRNV scope nélkül is hol vagy és leszednek! Úgy 10szer biztos meghaltam mire rájöttem erre :D , de Hardcore-ban semmi gáz ott nagyon hasznos tud lenni) szal gránátot nem dobhattam rájuk úgy hogy maradt a fegyver.
A való életben ugye 3 méterről gépfegyverrel lekaszáltam volna őket, de itt csípőből kaszálni...egy ember még oké de három biztos nem. Célzott lövés mellett döntöttem Famas-al az egyiket gyorsan fejbe lőttem áthúztam a mellette lévőre aki viszont kimozdult és testre ment meg rám is fordult mikor a haverja eltűnt mellőle mert érezte hogy baj van! :D de azért simán meglett és persze elfogyott a tár, gyorsan átváltottam pisztolyra de a harmadik már addigra rég megfordult és leszedett :D (Megjegyzem Hardcorban meglett volna:P )
NA!
Mit csesztem el ? :D
Tudom tudom... nem tudok célozni... :D
-
RepeszElek #14511 Na ja...
köszönöm a választ!! :) -
dregnarr1 #14510 Én többször is újratelepítettem a játékot is, úgysem lett jó:S Érdekes a helyzet. -
alyr2 #14509 Nekem meg el sem indul a kampany..valami hibauzenet van.. -
drago14 #14508 Nekem meg Shanghai-ban a legfelső emeleten nem volt padló és a társaim ahogy kiléptek a liftből leestek a semmibe. Újrakezdtem a missiont úgy már jó lett. -
dregnarr1 #14507 Elkezdtem a kampányt, és a "szingapúri partraszállás" rész első chechpointjánál teljesen bugos, akárhányszor is töltöm le. Amikor az emberek az autópályához érnek, nem megy tovább a játék, csak mindenki áll és guggol.
Mi lehet a gond? Természetesen eredeti a játék. -
#14506 ha előfordul ilyen, az szimpla netcode és hitbox hiba, de én nem nagyon találkozok már ilyennel.
volt szó egyébként arról, hogy valamelyik patch-ben megoldják, hogy miután a szerver rögzítette a halálodat, már ne tudj sebzést bevinni. magas ping és lag esetén előfordulhat pl., hogy már meghaltál, csak még "nem tudod", így lősz, grafikailag megjön a találat, de a szerver már nem regisztrálja, így a kill cardon 100%-ot látsz az ellennél. -
#14505 természetesen érdemes, hiszen a 600-ashoz képest majdnem fele annyi idő alatt megöli az ellenfelet, ha minden talál. itt ugye figyelembe kell venni, hogy te elküldöd a lövést, a szerver rögzíti a találatot, erről értesíti a klienst, visszajön, hogy meghal, a szerver rögzíti, és értesít róla.
minél gyorsabban éri az az 5 találat, annál hamarabb megtörténik a kill, annál kevesebb ideje lesz pl. reagálni az ellenfelednek.
meg vedd figyelembe, hogy általában azért nem talál minden lövés, ha 1000-es RPM-ed van, akkor a két miss után hamarabb jön a hit, mintha 600-asod lenne, stb. nem igazán bonyolult ez, csak elmagyarázni az. a lényeg, hogy ha felmész egy szeróra a haverral, felálltok egymással szembe, és belelősz 5-öt a testébe a Famas-szal, akkor meg fog halni, ennyi.
harci helyzetben viszont nem 5 lövedéket fogsz kilőni, hiába öli már meg az 5., ennyi :) -
RepeszElek #14504 Pl. az a jelenség miből adódik hogy látom fröcsögni a vérét de az életereje 100% marad?
Mondjuk ő elöbb lőtt és meghaltam már csak hozzám még nem ért el ezért löhetem mèg vagy mi van??:D :D -
RepeszElek #14503 Szerinted van értelme magas RPM-es fegyverrel lenni ha úgy sem reagál időben?
Famas esetében ugye 1000 . Lehet ez semmi előnyt nem jelent???
Tapasztalataim szerint gyorsabban szàmolja be hisz gyorsabb a fegyver de már kezdek összezavarodni :D -
#14502 vegyünk egy lassan lövő fegyvert, 600 RPM. az másodpercenként 10 töltény, tehát 3 másodperc egy tár.
akármennyire is gyors a net és az adatcsere, akkor is lesz késésed, hiszen a vizuális konfirm után még reagálnod kell, elengedni az egeret. nem csoda, hogy a - close quarters 5 helyett - mondjuk 8-12 is belemegy az ellenbe, bodyra, hiába öli meg adott esetben már az első három találat.
ebből a szempontból egyébként a BF3 konzisztensebb és jobb volt. ott kellő rutinnal még a kill confirm vizuális megjelenítése előtt el lehetett engedni az egeret, mert tudtad, hogy meghal a másik a sorozat után. a 4-ben viszont annyit maceráltak a sebzéssel, és olyan szar volt eleinte a netkód (nem volt pontos visszajelzés az egyes találatokról, csomagban utaztak), hogy ezt egyszerűen nem lehet bevállalni, csak nagyon ritkán. -
alyr2 #14501 a SCAR jo cucc kimaxoltam:D -
RepeszElek #14500 Nem rég láttam egy videót ott a Scar-H hozták ki győztesnek egy másikban meg az ACE 23 de sokan esküdőznek az Mtar-a is szal ezért mondtam ami mondtam:)