15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3115 jé, az utolsó kör pontjait és unlockjait megadta :D -
#3114 nah ez tényleg elég béta :D -
#3113 nálatok mennek a szerverek? nekem csak loading, semmit nem csinál -
#3112 baszki, ha végre összejön egy jó kőr sok ponttal, tuti hogy a végén kifagy és nem kapok egy pontot se.. eddig ma este 5ből 4x..
de stabil 40fps végig megvan és semmi előjel, csak kivágja hogy exe hiba és kész.. -
#3111 minecraft battlefield edition :D -
undY1ng #3110 Azt írja már le valamelyik AMD user, hogy melyik driverrel fut jól a BF4. Vagy melyiket tette fel hozzá? Továbbá szerintetek ezzel a configgal: AMD Phenom x4, HD6850 1gb, 4gb ram elment a BF3 FULL HD Medium felbontáson, hogy kéne elfutnia a BF4-nek? Én még mindig sírok, hogy hogy futhat ilyen sz*rul... -
#3109 Poén azon van ,hogy nem tudtak egy streamet elindítani 1óra alatt. Pedig nem nehéz. Meg XSplit el szenvednek. De ami lényeg, hogy náluk is gyatrán fut <3 -
#3108 Egyáltalán nem informatikusok. Sőt, sokan még csak nem is újságírók. Régen legalább vagy valami számítógépes szaki vagy újságíró volt mindenki, de már kb csak Gyu maradt a régiek közül. Meg is látszik a színvonalon amúgy. Na de ne itt szidjuk a GS-t, itt a BF miatt kell sírni :D -
LOL Gamestar Battlefield Stream fail. És ezek informatikusok. I dont want live on this planet anymore. -
#3106 Nehogy megvedd :D Okulj a káromon xd -
#3105 BF4 Deluxe Edition vagy Limited edition?
tartalmilag miben különbözik a kettő leszámítva a dobozt meg dögcédulát?
alapjáték és még mi? -
#3104 Arra esetleg nem tudsz megoldást:Join után 1-2 percig normális háttéren loading...majd megáll és a háttérzene is olyan mint ha régi lemezjátszón ugrálna a tű,de semmi exe hiba, a feladatkezelő azt írja fut a játék...
Ez nem nálam van hanem a havernál,igy nem tudunk együtt játszani...
-
#3103 Mikor fogod már fel ,hogy mindenkinek más driverel megy?? azért mert neked azzal megy másnak nem fog menni-.- És mikor érted már meg ,hogy a probléma a kliens optimalizáltságával van majd patch-elik és mindenkinek jó lesz. ennyi. addig meg próbálhatsz trükközni mint én aki már az összes drivert felraktam akkor sem lesz jó amig nem patchelik. 100% proci terhelés i7 re az sem normális -
Nagydög #3102 Az utobbi idoben egyre inkabb az volt az erzesem, hogy a PB keszitoi a hetkoznapi jatekosok eletenek megkeseriteseben vezetik le a cheater fogasban mutatott szereny eredmenyuk miatti frusztraciot. -
Borg #3101 Loadingnál nekem is volt egy párszor BF4.exe működése leállt, de újra próbálkozva mindig jó lett. -
determinator #3100 Nálam most jött elő egy komolyabb bug: Join után 1-2 percig normális háttéren loading, majd fekete háttéren loading, aztán kb. 3-5 perc várakozás után "BF4.exe működése leállt". Minden szerveren ugyanez volt a helyzet, nem segített az újraindítás, originben játék javítása …….
Nem tudom mi okozhatta a hibát, előtte normálisan ment. De végül sikerült megoldani. Itt van egy kis segítség hozzá, hátha valaki ugyanezzel a problémával találkozik:
A játék mappájából a „pbsvc.exe” fájlt kell futtatni és ott az „Install/Re-Install PunkBuster Service”-t kell választani.
-
#3099 Azért ez nem mindenkinek segít, én is ezzel a driverrel zúzom, és kilépek Blogból, és még se lesz jó, csak ha ablakba zúzom kisebb felbontással. -
sasafr #3098 Win 8-nál nem működött - nekem legalább is - a 320-as driver. Veszettül akadt vele. Viszont az új bétával hasít hiba nélkül. -
#3097 Egyébként aki nv-vel szív, lentebb le volt írva a megoldás... tessék olvasni is nem csak irkálni meg sírni hogy szarul fut...
Azért leírom mégegyszer: 320.49WHQL-t felrak, igen ezt az újabbal szarabbul fut, aztán ha megy a játék ki kell szépen lépni a battlelogból. A másik ami sok fps-t jelent, beállításoknál az AA Post-ot ki kell kapcsolni vagy lentebb kell venni. Ennyi az egész, ezt megcsináltam és van 60-90FPS-em és nem is akad a játék, mindezt win7-el még a búcsús csempés win8 se kellett hozzá, az adna kb még 10 fps-t elvileg. -
#3096 Folyamat fagy, szaggat, kékhalál. Kipróbálom egy másik driverel de ez kész katasztrófa. -
#3095 nekem is azt írja most. a pbsetup meg bugos mert mindig frissitést talál de valszeg nem történik szar sem ... -
#3094 Ami azt illeti, az, hogy van benne downscaling, upscaling... egy kurva jó dolog! -
bebe78 #3093 Komolyan beszarok ennek a fosnak,most meg a punkbuster a gondja de nem is tudom frissiteni:( -
sasafr #3092 Fraps Benchmarks saját mérésem i5 3330 3.2 Ghz, Gigabyte GTX660 Ti OC 331.40 beta driver, 8 GB 1600 Mhz memória. Win 8 pro 64 bit 120 GB Kingston Hyper SSD-n, a játék HDD-re van telepítve. Ultra beállítások. A felső eredményen az MSAA off a másodikon 4x-es.
2013-10-02 16:55:52 - bf4
Frames: 36999 - Time: 712031ms - Avg: 51.963 - Min: 4 - Max: 79
2013-10-02 17:12:00 - bf4
Frames: 38237 - Time: 1082875ms - Avg: 35.311 - Min: 6 - Max: 63
-
#3091 Az se kamu :D Ezek a pro-s hírek... még jó ,hogy nem olvasom őket. -
Borg #3090 Zseniálisan skálázható a Battlefield4
Vagy csak zseniálisan pr-bullshit cikk sponsored by AMD & DICE... -
#3089 Csak nem ott van a gond hanem a program processzor kezelésén. -
#3088 NEED TESTERS: If you’re playing the Exclusive #BF4 Beta, please join our new PC servers prefixed ”EA DICE Test Server”. Thanks for helping!
Lehet állítgattak vmi szerver oldali dolgokat -
#3087 "Jelentések érkeztek szokatlanul alacsony teljesítményekről, ezt is már vizsgálják a szakemberek."
Remélem ezt csak viccnek szánták. Nekem olybá tűnik ,hogy nincsenek tudatában ezen problémák súlyosságával. -
Igazember #3086 Legszívesebben LEKÖPNÉM azokat akik miatt ez a béta ilyen formában kijött!! -
#3085 Performance test
Perf test -
Kvg #3084 Az előbb rosszul írtam proci limites voltam 50% terheléssel. Ez szerintem nem normális. -
Kvg #3083 AMD-nél van különbség. -
Kvg #3082 A milyen anomália hogy 45-50% (3,5)proci terheléssel volt VGA limitem? Valami disznósággal akarják felpörgetni a hardver piacot. -
#3081 Csak én nem látok a high és az ultra között különbséget? -
#3080 Így még bugot se tudsz reportolni mert nem jutsz el a játékig.
VISZONT ÉN RÁJÖTTEM!
Az ajánlott gépigény a Commander modra vonatkozik szerintem xDDDDDD -
#3079 Van amikor nálam is 90% körüli a GPU terhelés.
Totálisan szar az egész, úgy ahogy van. (teljesítmény szempontból)
És így teszteljem a gameplayt? Amikor recseg-ropog az egész? Fuj. -
Kvg #3078 Jól kitoltak az NV tulajokkal. 4Ghz I5-el már 100% megy a 7870. -
#3077 Ugyan ez volt gw2 bétán. Ez direkt csinálják a béta fázis alatt ,hogy belőjék a processzorokat és később bekapcsolják ,hogy a videokártyát is terhelje mert jelenleg szinte full prociból megy a játék és az végzi azokat a számításoknak a részét is amit a videokártyának kellene. ne kérdezd mért teszik ezt... bosszantó. -
#3076 Egyértelműen a proci terhelés a játék hibája, a szénné tuningolt GTX680-am alszik, miközben a 3570K@4,2Ghz 100% közelében az életéért küzd.