15720
  • Hecker007
    Én próbából letiltottam a 4-ből kettőt, hát a diavetítő ehhez képest semmi
  • spybot919
    Javítani fognak tuti de sosem fog szerintem úgy menni ahogy kéne. Ja és kitudja mikor adják ki az első patchet lehet hónapokat kell majd rá várni ,hogy játszható állapotba tegyék a gépünkön. A röhej az ,hogy valakinek stream mellett így is 60fps-e van. Meg most könnyű szintet lépni meg jó KDR-t csinálni mert könnyen le lövik azokat a akik csak 20fps el szaladgálnak a pályán :)
  • BoneDragon
    Szeretem az ilyen naiv embereket, akik még hisznek a mesékben. Ha visszanézel az elmúlt évekre 99%-ba bugos szar béta játékok jöttek ki és később foltozgatták. Nem lesz ez sokkal jobb nem kell csodát várni.
  • spybot919
    Kipróbálom ,hogy letiltok 3magot aztán írok mivan :D
  • Hecker007
    Nekem az a gond hogy nem terheli 100%-ra a procit, kb 70-80% körül hajtja, memóriát kevesebbet eszik mint a BF3.
    Vga driverből nekem csak a régebbivel megy jól, de ahogy nézem ez főként 670 és 680 probléma.
    Beállítottam 1-2 dolgot a driverben hogy hátha itt is növeli a sebességet, de semmi, és hiába van meg az fps néha mégis olyan érzés mintha akadna egy kicsit.
  • RatBaG #3151
    na én feladtam. el lehet takarékosan szüttyögni, de normális játék azon a szinten, ahogy én elképzelem esélytelen.
    hiába van 40-60 fpsem is akár, amint az ellenség vagy én elkezdek lőni, egyből receg, beakad az egész. nem csoda, hogy alig lehet célra tartani. domination kilőve.
  • spybot919
    GTX660 OC és AMD FX6100 amit felhúztam magonkénti 4Ghz-re. 8giga 1300mhz ram. Szerintem ezen kéne mennie médiumon mert bf3 is ultran 60fps el szaladt. Drivereket ne is próbálgasd mert nem szerintem nem az a baja a játéknak hanem a processzor kezelése szar. Nem véletlenül megy 100% on még az i7 is.
  • Hecker007
    Nem a negatív véleményt, hanem azt hogy sokan csak beírják hogy szar a játék mert szarul fut, holott majdnem mindenre volt eddig valami megoldás ami segített, de senki nem írja hogy milyen gép, milyen rendszer, mit próbált esetleg tenni hogy jobban fusson. Ott volt egy lehetséges megoldás, de szerintem 2-3 emberen kívül senki nem próbálta. És nem csak a topikban, hanem PM-ben is volt jó néhány jelentkező már, de semmi konkrétat nem írtak csak hogy szar mert nem fut jól, leírtam mit kell csinálni erre semmi reakció, na így próbálj segíteni, volt aki addig eljutott hogy bezárta a battlelogot, de a driver csere már kimaradt, főként a pm-ek váltották ki a reakcióm, pedig direkt odaírom hogy a játék topikjában tegyék fel a kérdést, mindent én se tudhatok, de végigfutva a neveket itt, egyik pmes delikvens se jutott el idáig...

HT-ra ha nem intel proci akkor tényleg ne is keresd, magot szerintem nem érdemes tiltani, elvileg az amd-re fejlesztés miatt azt is ki kéne tudnia használni.
    Milyen VGA-d van egyébként? Én most túrom az nv drivert hátha tudok alakítani még valamit a játékon.
  • spybot919
    Nem sokat fogok tudni mert úgy tudom HT-t inteles processzorok használják nem AMD-sek. Egyébként osan mit is akarsz takarítani? a negatív véleményeket a játékról?
  • Hecker007
    Így már megértem a stílust én is, nekem azzal van bajom mikor segítenék, de nem jön rá reakció :)

A HT-val kapcsolatban meg ha sikerül kiderítened valamit azt írd le légyszíves kíváncsi lennék rá mit javít a futáson.
  • spybot919
    Elmondom neked az igazat. Én az összes külföldi fórumot olvasom hátha találok megoldást a problémára. Már az op rendszert is újra raktam. BIOS-ba is szemétkedtem. 4-5 drivert már feltettem. Szerintem nem csak nekem van problémám ezzel ,hanem több százezer játékosnak is. És akkor mindig jön egy két nyomorék a szövegével "Hát nálam jól fut szerintem tökéletes ez a béta a ti gépetek a szar" címszóval. Szerintem én vagyok az aki a legtöbb megoldást próbálta ki azzal a céllal felvértezve ,hogy fusson ez a gané :) A stílusomat meg ne vedd személyeskedésnek. Nézd meg a legelső kommentjeimet azok teljesen normál hangvételben érkeztek amíg nem jött megy egy két láma a "nálum tökéletesen fut nálatok szar valami" Mondataival. Talán itt használom a leg trollabb stílusom de muszáj mert 3 különböző oldalon felvázolom a problémát próbálok segíteni az embereknek aztán mindig van 1-2troll aki belémköt :) de nagyon elkanyarodtunk vissza a játékhoz...
  • Hecker007
    Ha a HT-val van baja akkor inkább a HT-t kapcsold ki, ne a magokat tiltsd le, mert attól a HT marad.
  • adam46
    Bétához jönni fog valami javítás? Mert, ha nem, akkor kizárt, hogy ez egy friss verzió lenne, talán rá van állítva két-három fő és csá.
  • spybot919
    Nem alfa. Alfa -státuszú játékok azért kapták az alfa nevet mert pl nincsenek feltöltve rá a rendes textura mennyiségek. Sőt. Egyszerű a képlet : ez egy elbaszott open beta kliens :D de amúgy kipróbálom ,hogy kikapcsolok 3core-t az amd procin a BIOSba és elindítom úgy... Mert állítólag problémái vannak a játéknak a Hyperthreading el.
  • Hecker007
    Ok te iq betyár xD már rég túlléptünk a témán te meg ezen lovagolsz na ez a teljes iq hiánya... az a megoldás való valamire de úgy látszik nem mindenkinél.. külföldi fórumokon is hivatkoztak rá páran, mindenkinek más jelentette a megoldást, de azt senki nem írta be 1 emberen kívül hogy ez nem jött be... te voltál az egyetlen aki tényleg fasz stílusban reagált... lehet hogy kicsit durvábbra sikerült az első hsz mint szerettem volna ez van, ettől nem kell ugyanúgy visszaválaszolni, főleg hogy volt benne azért némi segítő szándék... elnézést is kértem érte és ki is fejtettem hogy mi volt a kiváltó ok, de úgy látszik az iq hiány mellett szövegértési gondokkal is küszködsz...

Azért hogy számodra is világos legyen: ELNÉZÉST AZOKTÓL AKIKET BÁRMILYEN FORMÁBAN SÉRTETT A #3097-es HSZEM!!

Remélem ez már eljutott a te varázslatos iq szintedig és leszállsz erről...
  • adam46
    Biztos csak Trollkodik. Kizárt, hogy ilyen szinten legyen a játék, lefogadom, hogy ez egy kicsit javított alfa.
  • spybot919
    Én például nem lepődnék meg rajta. Jelenleg tényleg úgy néz ki a játék mintha 8-9 napja írták volna át pc-re.. o.O
  • DanielT
    Nyilván hazudik a fejlesztő.
  • adam46
    El ne higgyétek már, biztosan nem itt tart már a játék. Ilyenkor már az utolsó simításokat végzik.
  • spybot919
    Nem hiszem el ,hogy még mindig nem érted , hihetetlen. IQ teljes hiánya. De elmondom még egyszer mert jó fej vagyok. Az a megoldás amire te hivatkozol semmit sem ér. Ahány ember annyi féle gép. Értsd meg ,hogy addig nem fog jobban menni amíg nem patchelik és ennyi. És nem csak ez a fórum szól erről a hibáról hanem az összes többi külföldi is. Viseld el ,valaki megvette 65 euro ért és nem tud vele játszani akkor jogos ,hogy leírja a véleményét a játékról. Ha nem tetszik ,hogy ezeket a negatív kritikákat kell olvasnod a fórumon akkor ne nézd. ennyi
  • DanielT
    Kb 8-9 napos a PC Béta verzió...

• spybot919
    Szívemből szoltál tesó
  • Hecker007
    Lenne erre egy-két jó megoldás, pl.: csak main base-en vagy zászló környékén lenne olyan láda ami tölti az rpg-t meg a robbanó cuccost. Mondjuk azt is kivehetnék hogy a tankot ne lehessen javítani miközben lövik...
    Másik amit észrevettem, hogyha szemből nekimegyek a tankkal az enemy tanknak akkor szépen átugrat fölötte, ha nem bugol be valami épületbe akkor egész vicces és jól meg lehet vele zavarni a gyanútlan áldozatot :D
  • eugabesz
    Választható lesz,vagy a kicsit vagy a nagyot viszed magaddal...bár a lényegét én sem értettem még anno az alfában,ki az a hülye,aki a kicsit viszi??Ugyan azt a helyet foglalja szvsz..
  • kemotox
    Jaja csak lőszert tölt, robbanóvackokat nem. Gondolom majd a nagy fog, bár, az se lenne baj, ha nem. Vagyis nemtom, RPG-t meg ezeket mindenképp kéne tölteni, de gránát/GL spammot megelőzni se lenne rossz.
  • Hecker007
    A kicsi mintha gránátot meg rakétát se adna, csak main meg pisztoly lőszert.
  • Hecker007
    Milyen gépe van? PB, Win, DX, Visual C vackok, audio driverek frissek?
  • kemotox
    Dehogy nem ér, átmész rajta és feltol maxra. Mint BF2-ben volt anno. Amúgy lehet unlockolni BF3 féle packokat is, ha valaki azt jobban szereti. Az elvileg kézben (is?) tölt, vagymi, nem vágom pontosan hogy van de asszem egyszer már elárulták, hogy pontosan hogy lesz ez.
  • Whysper
    Nem értem nekem a haveromnak se az nvidia driver se a pb újra telepítés nem nem segít. belogol kiválasztja a servert aztán töltéskor befagy a játék. csak a játék!
  • Hecker007
    Én dobálom ezerrel, de mástól még csak 1x kaptam. Medkit viszont van minden sarkon :D
  • Szabi #3125
    ritkán idióta ez a kis lőszeres tasak... főleg hogy senki nem dobálja, mert semmit sem ér....
  • Hecker007
    Alapjátékot és az első DLC-t adják mindkettőhöz, a többi eltérés kb amit írtál +3 gold battlepack ami fegyverfestést tartalmaz és valószínűleg ezeket ki is lehet húzni a játék során, csak így hamarabb van.
  • Dietrich
    ettől nem lettem okosabb :)
    RO2-vel is befürödtem mikor megvettem a megjelenés napján, azután kijött egy 8GB-os patch is az alfa "eredeti" verzióra :p
  • Hecker007
    Lehet, hosszú volt a nap, de ha belegondolsz nem teljesen ok nélküli. Elsőre nekem is szar volt, először googlet böngésztem át, meg is találtam amit ugye ide is belinkelt az egyik kolléga, aztán mikor láttam hogy itt is be van linkelve gondoltam rápróbálok és be is jött. A legtöbb helyen amit ismerek egyébként az vált be azért írtam be még egyszer, talán némi felháborodással a hangnemben, mert sokan úgy írtak mintha ki se próbálták volna. Lehet velem van a probléma, de nekem ha nem működik valami leírom hogy milyen gépem van, mit próbáltam már hogy működjön.
    Ha nem tetszett az indító hsz akkor elnézést, de azt beláthatja mindenki ha leírja rendesen a problémát meg hogy mit csinált eddig akkor lehet hogy lesz rá megoldás is.
  • kemotox
    "tessék olvasni is nem csak irkálni meg sírni hogy szarul fut..." Így kezdődött a legelső írásod, ez azért elég flegma, lenéző stílus.
  • Hecker007
    Nem hülyéztem le senkit... -.- vissza írtam olyan stílusban ahogy ő írt nekem, az indító hszem meg olyan lett amilyen... látod a többség szó nélkül hagyta, érkezett egy khm reakció, meg aztán ugye jöttél te... Sasfr írt egyedül tényleg értelmes dolgot és normális tapasztalatot... arról meg nem én tehetek hogy sokan normális probléma leírás helyett csak szarozzák az egészet, meg hogy szarul fut, de az hogy min, meg hogy? Arról semmi, így meg érthető hogy kiakad az ember mikor egyszer már ott volt egy megoldás aztán jött rá 150 hsz kb amiben ugyanúgy megy a szarul fut probléma,de azt hányan is írták hogy rajtuk nem segített a driver vissza tétel?
    És látod neked is normális stílusban írtam pedig én is lehülyézhettelek volna...

Ezzel én ezt zártam is.

Gyuszopapa: Az 560Ti nem OC véletlen? Arról hallottam olyat ismerőstől, hogy vissza kellett venni alap órajelekre ugyanúgy mint a BF3-nál és akkor játszható lett. Neki 327whql driver volt win7-en.
  • Gyuszopapa
    Na megoldódott a futás közbeni lövésprobléma:bedugva maradt a kormányom.

Új tapasztalat full hd felbontás:560 ti 1G memo-val játszhatatlan,beraktam a helyére egy GTS 250-est 512-es azzal meg stabil a játék nem fagy,nincs fps esés,csak kevés az a 25-40 fps.
  • kemotox
    Ne legyél már hülye, ahány gép, annyi különböző hardware/software... Lehet nálad, meg sokaknál bevált, de NEM MINDENKINÉL. Inkább örülj neki, hogy neked jó, menjél játszani vagy verd ki vagy amit akarsz, de azért nem kéne lehülyézni másokat, mikor te nem bírod felfogni a dolgokat.
  • Hecker007
    -.- no comment, itt csak a cry megy folyamatosan ezt "mikor fogod már fel", volt lentebb linkelve egy külföldi oldal, az a delikvensek nagy részénél megoldotta a gondot "érted már"?... Kísérletezni meg lehet még sok mindennel... mondjuk sokaknál az is lehet a gond hogy tele van fosva a gép mindenféle szeméttel.
    De mindegy engem nem érdekel csak mikor feljön az ember erre a szar fórumra azt látja hogy 150 hszen keresztül megy a sírás, ez egy béta, egy optimalizálatlan hulladék jelenleg...

Sasafr: win8-at nem tudom, azért írtam hogy win7, jobban még nem mentem bele, lehet hogy a driverben is be kéne állítani egy-két dolgot és akkor még jobban futna. Nekem most a battlelog is mehet mögötte, pedig nem változott semmi, még a gép se volt kikapcsolva tegnap óta. Az új driverrel meg folyamatosan mikrolaggolt az egész, bármit állítottam. Valószínű hogy Win8-ra az a jó 7-re meg inkább a régebbi, még a legutolsó whql-t megnézem.
  • RatBaG #3116
    ha már béta, beszéljünk bugokról:
    délután bementem egy domination serverre, nyomnám a deployt, erre ugyanúgy maradtam a deploy képernyőn, csak a kis spectator kijelzőn spawnoltam le. viszont semmit se tudtam csinálni, szóval léphettem be megint.