15720
  • spybot919
    Ja folyamatos lagg spike ha van fps-ed akkor is.
  • Whysper
    De a vicc,hogy 64-es palyan 28-50 között van a fpsem mégis akadok. nem tudok rendeset lőni emrt mikor húzom a egeret akkor beakad egy pillantra és így nagyon nehéz eltalálni bárkit is 8)

Amúgy haveromnak i5 750 + 6950-es karival szépen megy.
  • ToMM23
    Eléggé "vicces" ez a béta.. Anno a BF3 bétája szebben futott. Oké az is laggolt olykor de ez már vicc kategória. Főleg hogy mindig van pár 100+ pinges player, akik ha fent vannak 100% laggol és leesik az fps. BF3 alatt is ugyanez van Nálam ezt már észrevettem. Ha netán mégis alatta vannak akkor semmi gond ,stabilan fut.. Ez így full esélytelen, hogy össze vissza akad-laggol az ember és bedarálják akik röhögve megveszik a legújabb cuccokat a gépükbe... Na meg nem egy 25+os szintűvel futottam össze.. Már rögtön az 1. nap tele volt csalókkal akik mindenen át 1 lövéssel leszedik az embert stb..
  • DanielT
    Persze, hogy nem, mert ez csak kuruzslás. :)
  • DanielT
    7-es széria alatt szerintem el kell felejteni a Radeonokat, nemhogy még belapátolni belőle. :) Add el és durr bele egy 7870 minimum.
  • Whysper
    Hallod é leraktam alacsoynra a Prioritás beállítását alacsoynra és semmi nem változott!
  • Whysper
    attól még egy giga ram lesz a 6950-be ami a baj vele csupán! Haverom 2 gigás 7750-es kariján jobban fut a játék mint az eÉn 6870 1 gigásomon!
  • SötétBarom
    Szerintetek egy crossfire 6950 kombónak lenne értelme? Ez lenne a legbudgetebb update... :D
  • spybot919
    Bár kötve hiszem ,hogy ez a 3konzol parancs fogja jelenteni a +30fps-t
  • Dietrich
    thx.
  • spybot919
    Most kipróbálom 320.49 és ezekkel a parancsokkal hátha segít. Priority-t és a windows módot már próbáltam.
  • Running
  • RatBaG #3184
    hajnalban olvastam, kiegészítve pár konzol paranccsal:
    http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1nlyj1/gtx_fix_for_poor_fps_and_stuttering/
  • spybot919
    Nem hiszem ,hogy lehet 6 magosnak hívni inkább 4+2fake :D Amúgy igen ez a hibája. 100% ellen ajánlom a lentebbi postomat #3177
  • Running
    - 100% CPU használat, alacsony FPS: Feladatkezelő megnyit, Battlelog megnyit, szerverre csatlakozás, Bf4 indulásának kivárása, feladatkezelőben a bf4 CPU kezelését alacsonyra állítani, Battlelog bezár, feladatkezelő bezár, Bf4-re átvált, örül. - battlefieldblog.hu
  • SötétBarom
    Érdekes ez a beta, most megnéztem én is, nekem mind a hat magot 100%-on hajtja. :D
  • DanielT
    1-2 ezressel drágábban házhoz viszik neked a tuti legálisan eladott, dobozos verziót...
  • spybot919
    Nem nagyon. De ez nem hiszem ,hogy ide tartozik
  • z0ty4
    hali

ilyen helyről érdemes vásárolni?
  • spybot919
    Hát ja kinek hogy.

Itt pár bevált módszer ami nekem megdobta az fps-em:
    Nvidia kártyásoknak szól a következő: Lépjetek be az Nvidia controll panelbe ott válasszátok a Manage 3d -t / értelem szerűen ott a battlefield 4 et és görgessetek le és a Vsync et állítsátok Adaptive ra.

Másik ,hogy a játéknak szar a HT kezelése (ezt egyaránt kipróbálhatja inteles és amd-s is.) Menjet be a BIOSba. És ott állítsátok át a Core Control-t 1 core per CU .ra aztán F10 és mentés. javít azért fps-t bár nekem így is messze van a játszható verzió tól.

remélem segítettem
  • bakkerman
    vírusos a gépe valószínűleg,vagy megszokásból a bf3 ikonjára ment
  • dr Kotász
    Nyilvánvalóan bug. Túl gyorsan fut a játék, elszúrtak valamit a készítők.
  • sasafr
    Tegnap a haveromnál voltam és érdekes dologra lettem figyelmes. Nála egy intel core 2 quad 2.4 GHz proci Asus GTX 650 Ti Boost OC 8 GB ram Win 8, ultra közeli beállítások és akadás mentesen viszi 50-70 fps-el. Pedig ez azt hiszem nem egy acélos kártya.
  • Whysper
    Én észre se vettem. Apám idejön. azt mondja De klassz az a magyar zászló rajta 8)
  • SötétBarom
    Ez kurva jópofa cucc :)
  • Whysper
    Bocsi de ezt bevágtam porhardverre.!! 8)

akkorát nevettem! 8)
  • Whysper
    ;)
  • spybot919
    Hmm. Grafika alapján ez a battlefield vietnam?:)
  • Whysper
    Érdekes mert nekem a 8120-am 4,2-n 50-100% között ugrál és a 6850-em meg 100%-on megy!
  • Omlás
    Érdekes ez a CPU 100% mert nekem 50%-ot nem éri el a CPU használat a lenti konfiggal.
  • Szabi #3166
    az a "jelvényem", a jelvényed rajta van a járműveken amit vezetsz és a fegyvereden :)
  • Whysper
    JÓ csak azt hittem lehet berakni dolgokat mert akkor készítettem volna Én is hozzá! ;P
  • Running
    A saját kis pofók kezével mázolta rá, én láttam.
  • Whysper
    Az igen Te festetted rá a Magyar zászlót? 8)) Birdit hol használhatod?
  • Szabi #3162
    a járgány festés hangulatos :D
  • Fenrir
    Haha, Conquest sem jobb :D

Írták tippban, hogy windowed mode-ban érdemes játszani mert akkor nagyobb az fps, nos én nem tapasztaltam semmi pozitív változást, úgyanúgy képes beszaggatni lövöldözés közben.
  • DanielT
    Hát persze.
  • Rage47
    igen
  • Gyuszopapa
    Hát nem azért de a BF3 béta annak idején a GTS 250-esen jobban futott és sokkal jobban nézett ki mint ez 560 ti-on.
  • Prince23
    BF3-mat sokan tolják most? illetve mennyire lesz hatással a BF4 megjelenésre? Sokan el fognak pártolni ugymond a régi résztől?