15720
  • DanielT
    Igen, több áfa-csalóval összefutottam, de nem tudtak átverni.
  • Igazember
    mármint a bétában
  • Igazember
    csalókkal találkoztatok?
  • adam46
    Nem hiába vannak elrejtve a posztjaid. ;)
  • spybot919
    Üdv a Flamerfield 4 -ben barátom ;)
  • adam46
    Tündérvilág biztosan szép, igen!
  • spybot919
    Hát az csúnya volna ha idősebb lennél és ennyit nem tudsz megtenni ,hogy felmész a rendes fórumra kicsit utána nézni. De gondolom az ételt is úgy hozzák be neked a gép elé.
    Nem tudom mit vársz koma. Értelmes kérdésre értelmes választ kapsz az idétlen kérdésre meg idétlent.
  • adam46
    Lehet idősebb vagyok nálad, kedves tinédzser. :) Amúgy meg rajtad kívül senki más nem jegyezte meg, hogy fárasztanám. Van, aki értelmesen válaszol rá (kovalik), van aki trollkodik (igen, ez lennél te). Úgyhogy kérlek, nézz kicsit magadba, utána meg jöhetnek az okosságaid.
  • spybot919
    Annyi fáradtságot nem veszel ,hogy felmenj hivatalos fórumra ahelyett itt fárasztod az embereket az idétlen kérdéseiddel! Nehéz megnézni a fórumot te tinédzser? Ha ennyit sem tudsz magadtól megnézni jobb ha ki sem próbálod. Nem hiányzik +1 idióta se ide se a játékra.
  • adam46
    Köszönöm. :)
  • Whysper
    8)
  • Whysper
    Igen mert 64/64 és most töltöttek megint valamit rá és így reset volt rajta
  • kovalik
    A nyílt béta holnap déltől ha jól tudom, de a klienst nem tudom hol lehet letölteni, néztem az origin fiókomnál ott sem láttam letöltő linket
  • ToMM23
    Vagyis 0 és ugyanugy be be laggol.. Felszálltam a helivel majd egyszer csak kiszállított bellőle.. Lefele zuhantam, majd átestem a betonon és kicrashelt exe hibával :D
  • adam46
    Ne haragudj, hogy volt pofám megkérdezni a nyílt béta indulási időpontját. De, ha értelmesen nem tudsz rá válaszolni, akkor kérlek ne fáraszd magad, se másokat. Senki nem kíváncsi az idétlen beszólásaidra.
  • ToMM23
    Felnézek oda, bár csak 1 ember tartózkodik ott..
  • Nihili
    Én speciel többször vásároltam már a sráctól, soha semmi gondom nem volt ezzel kapcsolatban, szóval nyugost szívvel ajánlom. Ha majd egyszer rászánom magam a vásárlásra, akkor mindeképpen rajta keresztül szerzem majd be.
  • Whysper
    parancsolj
  • mester1987
    Upsz, félrement.
  • mester1987
    Az utóbbi 2 évben készült hollywoodi filmek elbújhatnak majd az egyjátékos sztori mellett is, figyeljétek majd meg, nem csak a látvány ;)
  • ToMM23
    Pl, hogy nem dob ki ilyen szervert.. ? :)
  • Whysper
    Tomm mondom rendesen megy. most mi a bajod már vele? 8)
  • ToMM23
    Áhh.. Szerintem felejtős ez a béta ameddig nem javitják.. Így csak szenvedés meg 100%-on se a legjobb a procit járatni folyamatosan.. :S Ha be is zárom, rohadt módon beakad a komplett gép..
  • Whysper
    akit érdekel a :

#315 BF4 BETA - Conquest Large - Frankfurt - G-Portal.de

- server az ami jól megy!
  • Whysper
    Most joinoljatok. javítva van !%!!!
  • alma2
    A verpistikek nem azok, akinek mar automatikusan elrejti az sg a hozzaszolasukata sok negativ ertekeles miatt?
    Jaj de...
  • RatBaG #3210
    kösz, ez hasznos információ volt.
  • spybot919
    Már jönnek a vérpistikék a bétázos kérdésükkel. ajjaj
  • adam46
    Holnap mikor kezdődik a nyílt béta, nem tudja valaki? :)
  • ToMM23
    Jó Neked. Minket csapatostul levágott exe hibával ez a "remekmű".32/32 embert.. :) Ezt a bétát kár volt kiadni igy.. Ráfért volna még pár hét fejlesztés.. Nem tudom kinek mi alapján laggol és ugrál az fps nikkelbolha módjára.. De ez igy az esetek 90%-ban esélytelen játék, főleg azokkal szemben akik nem akadnak és fpsük is vagy dupla/tripla..
  • kovalik
    A holnapi bétához le lehet tölteni a játékot előre ?
  • dr Kotász
    Bug lesz. Jelentsd a DICE-nak.
  • Whysper
    Nem tudom megnéztem 64/64 kis pignes és ennyi
  • spybot919
    Behoztak bizonyos fixed servereket. Amiken már vannak javítások. nem olyanra léptél fel véletlen? mert patch nem jött ki
  • Whysper
    LOL megjavult a jatek nem akad mia f..z? 30-50 FPS és nem akad egyáltalán.

??
  • Whysper
    Igen ssd-ről tolom
  • RatBaG #3200
    SSD-ről tolja itt valaki? gondolom akad pár ember.

a kérdés: viszonylag mennyit ír a játék az ssd-re?
    úgy hallottam, hogy a bf3 is elég sokat írt, de nekem csak másfél hónapja lett ssd-m, az elmúlt fél évben meg rá se néztem, szóval kicsit meglepett, hogy az átlagos napi 10 Gb írás a béta kezdetének napján majdnem 30 Gb volt. kb 6 órát játszottam.
    tapasztalat?
  • Chris
    BF3 bétájának idején betűről betűre ugyanez ment a fórumon. "Mijezaszar, hogy ilyen szarul fut?", "Milyenszarez, hogy még a kvékben is jobb volt a rombolhatóság", "Szarazegész, mert csak egy csőmap van.". És még ki tudja mennyi ilyen volt aztán szépen összeállt.
    Ezeket a tabu hozzászólásokat ki kéne tenni banner alá, bár mondjuk akkor 1/10-ére esne a fórum forgalma.
  • Igazember
    Nektek nem tűnt az fel, hogy a megjelenésig alig egy hónap, de nem áraztattok el minket jó minőségű multi gamepleyekkel!?

• Igazember
    Amik kijöttek multiplayer gamepleyek, (pl az a szigetes pályás) amiket linkeltetek is, azokon mintha nem lett volna ilyen a játék, nem? Bár elég rossz minőségűek voltak.