Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Valóban arra hajaz. Engem mondjuk nem izgat hol játszódik, a vásárlás a játék feature-eitõl függ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
BF 3.1

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lehet ugyanabban a korszakban játszódik majd valami erõs újítással? 😛
Lazán megeshet!
TDC Geronimo
Nem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zzeN
Ugyanaz?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
26án full reveal

Smithwarden
Milyen "arrafelé"? 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Túl magas arrafelé az ego.
tutituti
chrome,F12,linkre keresés,kimásoltam megnéztem 😉

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Ha nem jelenik meg, honnan tudod, hogy van köze az armához?

tutituti
bár nálam nem jelenik meg de mi a köze az arma3-nak és a bf4-nek egymáshoz?
Puszta kíváncsiságból kérdezem?(cod-bf vitaflame reloaded?)

Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

TDC Geronimo

Smithwarden
Most jelent meg a BF3?
Az tok jo. Lehet akkor megveszem.
Ezek szerint en valami kamu kinai hamisitvanyt kaptam, 2011-10-25-en masfel eve. <#action>
A fenebe, akkor valoszinu emiatt kesett mindig a netkod es nem hallani az ellenseg lepeseit sokszor abban a verzioban. 😊

Mire a BF4 kijon a ket resz kozott 2-2.5 ev kulonbseg lesz.
Az mas kerdes, hogy a sok DLC-vel egesz jol eletben tartottak az erdeklodest es a figyelmet a jatekra.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Egyedül vagyok azzal a nézõponttal, hogy most jelent meg a Battlefield 3 és már megint egy újat akarnak? Van hozzá 5 DLC is az utolsóban még jópofa motorokkal...így lövésem sincs mit fognak a 4-be tenni. Talán a 2142 fele íveznek majd megint el?!
shaddam
A képek kamuk. Gondoltam szólok mielõtt mindenki ráizgulna 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Running
Nincs baj az új Battlefield-ekkel, ha azt nézzük, hogy sokaknak nagyobb élményt nyújt, mint a CoD. Sok új játékosnak megfelel ez a lebutított játékmechanika. Nem is nagyon kell több, mivel a DLC-k és a két évente érkezõ folytatások lefoglalják a játékos állomány nagy részét.
A probléma inkább abban keresendõ, hogy a Battlefield frencsájz jelenleg abból áll, hogy majmolják a CoD-ot és közben igyekeznek a Battlefieldekre jellemzõ momentumokat is a játékba varázsolni, de csak pont annyira, amennyire manapság lehet. Így tulajdonképpen elérik azt:
1. CoD-ból átjön sok új játékos, mivel pörgõs a játékmenet, egyszerûbb (legalábbis megveszik)
2. A jelenlegi igényeknek megfelelõen, minden egyszerû, gyors, könnyen megjegyezhetõ, (manapság egy fiatal nem fog órákat jármûvezetés tanulni, stb...) így behúzzák a fiatal játékosok nagy részét, akik fps rajongók
3. A régi motorosok nagy részét is becsábítják, azokkal a megoldásokkal, amik elsõre látványosak. Reklám: nagy térkép, jármûvek, conquest, stb...

Az eladások így szépek lesznek, õk örülnek, szerintük jó úton járnak, és ha azt nézzük, hogy a név ismertebb, mint 7 éve, többet is kaszálnak, igazuk van. Egy játékfejlesztõrõl van szó, akiket egy kiadó fizet, akiknek az a célja, hogy bevételt termeljen. A célt elérték, el is fogják. Az meg, hogy a háttérben mi van, a játék egyébként milyen, senkit nem érdekel, a profit adott.

fake<#violent>
Szar lehet neked.
Milyen Battlefield epizódot?Csak mert nekem a 2142-vel befejezõdött a BF,onnantól van ez a másik sorozat amivel pótolják illetve próbálják de valahogy nem kapták még el a fonalat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Running
Március 25-29 között kerül megrendezésre a GDC 2013, ekkor fedhetik fel a legújabb Battlefield epizódot.
gamestar.hu

Sir Winston Leonard Spencer Churchill...de hagyjuk is,ez nem az a totyik.

[IRAM] leader

Fpocok
Én csak abban a statisztikában hiszek, amit én hamisítottam. Most nem tudom ki mondta, de nagyon igaza van.

Hát természetesen aki le akarja nyomni a torkodon ezt a szart...mert értelmes falhasználó ahogy írtam, inkább hányingert kap tõle.

[IRAM] leader

tutituti
Szégyengyalázat!

"A felhasználók élvezik és jól fogadják ezt a fajta üzleti sémát."

Ki mondd ilyet? Eszem megáll..

TDC Geronimo
Hogyne jönne. Jönni fog régi konzolokra, újakra meg PCre is.

Fpocok
Há nem azzal van a baj... hanem hogy ha next genre jön, akkor ahhoz kell venni konzolt is 😄

tutituti
remélem kapjuk a kulcsot mert morci leszek!

Fpocok
Most-gen re nem is jön? És mivan a moh vásárlókkal? lol

Beers
Így van, már te is kinõttél ebbõl 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Már rég nem érdekel, esport-ból is kinõttem, van mivel játszani, GW2, Tera, TESO is érkezik év végén, így ha megveszem, mert megugrották az igényeimet, akkor is max casualként bohóckodnék heti pár órát.
Ez már nem az én világom, és nem is az én korosztályomnak gyártják ezeket a játékokat. Tudom egyéni szoc probléma. 😊)))

Azért sajnálom hogy ez így lett mert lehetett volna belõlle egy szuper játék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hát felkészülhetsz hogy ez se lesz jobb mint a BF3.
A látvány a fontos a külcsíny,a belbecset már leszarják.
Egyébként a hitbox a legkevesebb hibája a Frostbyte engine-nek.Inkább a szerver és kliens közti komunikáció egy nulla így rengeteg lövés elveszik az éterben hiába adja be a találatokat a gépeden a szerver már nem regisztrálja.

Akkor mar dobhatod is. Hogy ehhez sem lesz mod support, az fix.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Bétát megnézem, ha nem lesz Bf2 féle normális squadrendszer, conquest, commander, és rendes hitbox a játékban, akkor rögtön kaszálom, mindegy egyébként milyen szép és jó, én nem szenvedek többet ilyesmivel.

Bence94
megint minden kezdõdik elölrõl ?<#wow3> Bad company 2-nél is volt igérgetés, fõleg a 3-nál h fúú ez aztán "besza behu".. Tesóm megvette én max ha lesz egy 90%-os akció premium-al együtt.. Az biztos, hogy eye cany az csúcsra lesz pörgetve, hátha..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tutituti
battlerecorder,belsõ szerver keresõ.battlelog kikukázás
Jobb fegyver testreszabatóság(lsd. ghost recon vagy medal of honor)
elérhetetlennek tûnõ felvarrók

Fpocok
Spectator mód, replay rendszer.

tutituti
úgyúgy.
Beta tesztet megnézem.
de ha nincs mod support meg commander és rendes squad rendszer akkor nálam kasza.

Fpocok
Én mégegyszer nem dõlök be nekik, hogy esport így megy úgy. Ha nincs benne egy is azok közül, amit elõzõbe kellett volna, én kihagyom.

Akár mi lesz, megvesszük. Ennyi.
Running
Bf3-ban ugyanekkor ugyanez ment. Remélem ez évben tartogatnak valami meglepetést, és nem ugyanazt a marketing bullshitet nyomják végig, mint a bf3 felvezetésénél, és azóta is folyamatosan.
Az eddigiek alapján nem fognak változtatni semmin...

tutituti

Crysis 2 multiplayerben is volt, de szerencsére hamar kivették.
Prince23
Far Cry 3-ban is van AIM. :/

Fpocok
Lehetséges. Mohwf-nál volt beépített wallhack. Innen már csak egy lépés 😄

Itt már beépített aimbot lesz mert a 0-3 éves korosztálynak hogy lesz játékélménye,már amennyire süllyed a színvonal az én meglátásom szerint.