15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3316 Nem tudom hogy csináltad, de ez a videó felvan gyorsítva.....
Vagy csak nekem tűnik túl gyorsnak? Hová lett róla a hang? -
#3315 És? Akkor se felére csökken meg ilyenek, mint állítottad. -
#3314 Ne bacogassatok mar egymast mindefele kis hulyeseg miatt.
Normalis stilusban pls. -
#3313 Videó leírásban:
"Recorded in 1080p with Dxtory so I lost maybe 10 fps"
"low-medium settings"
Korábban kelj fel, ha nekem akarsz újat mondani. -
#3312 puff
Ez nyilván valami sámán varázslat, hogy fel sikerült vennie 50-60 FPSel, nem mobillal. -
#3311 Akkor -fav, és menj vissza az Apple topik, gyík. -
#3310 Akkor nyald ki a seggét te nyomorék. Ha te vidáman elviseled a flegmulását, az te bajod. -
#3309 30-at. Azért van kiíratva a frame. De én vagyok a hülye, hogy leállok ilyenekkel vitatkozni.
-
#3308 Böff. -
#3307 De itt nincs szám a sarokba amire lehet recskázni :(( Csak azt látom, hogy röccenés nélkül megy a játék, teljesen élvezhető, de ez nem elég!! Nekünk egy szám kell, mert CSAK az bizonyít, hisz az ember a saját szemének nem hihet. -
#3306 Ember inkább akaszd föl magad. Nem értem minek baszogatod. csak segíteni akar. -
#3305 Nézd már meg te autista ..
-
#3304 Abban igaza van, hogy azt akarta megmutatni, hogy hogy megy nála... ezért csinálta telóval. Frame-t lehetett látni... szóval nem tudom mi ez a sírás már megint. -
#3303 És szerinted a mobilod hány képkockát rögzít másodpercenként?..... -
#3302 Valaki tud mondani valami tippet hogy mért van az hogy a loading képnél ki fagy a játék? Igaz a gépem nem egy erős cucc de kíváncsi lennék milyen. minden ami új fent van beta ati driver SP1 es win7 páran írták neten hogy ez pb hiba azt is felraktam + le is ellenőriztem és még így se megy :S sorry az offért! -
#3301 Mutass youtube videót, amin kint van a framerate.
A fraps rögzítés annyira fogja a gépet, hogy akár felére is leeshet a frame. A youtube pedig 30 fps-el ad vissza minden videót, akármennyivel is töltötték fel.
Ahhoz, hogy teljesen azt lehessen mutatni, amit a user kap a képernyő előtt, kamerázni kell, így nincs trükk, nincs bullshit, minden látszik.
Ennyi volt mára az ingyenes oktatás. -
#3300 Jaj te még egy screenshotot sem tudtál csinálni :D
Amúgy meg miből szűrted ezt le? Vagy szerinted nincsenek normálisan felvett videók jutubon? Mert én láttam. De nyilván hazudok, mint mindenki rajtad kívül :( -
#3299 Majd ha felraktam a win8 a kiderül. Mondjuk szerintem van logika abban amit mond. úgyebár nem a hardware-el van gond hanem a szoftveres részével. Így meglehet hogy működik ha 1/10 hez akkor is meg kell próbálni aki elszánt annak előbb utóbb sikerülni fog. Jobb minta itt sírnék a fórumon.... -
#3298 Ok, látom nagyon értesz hozzá. -
#3297 Ezt nem mondtam, de akkor is felesleges felrakni :D -
#3296 Hát pedig mások meg tudták oldani a felvételt teljesen jól :) -
#3295 Hanem a rögzítés miatt? Hogy az elbassza a frémet és egy teljesen félrevezető eredményű videó szülessen? Ezt javaslod? Kösz, kihagynám. -
#3294 Nincs trükk, a telepítéskor kiválasztod, hogy melyikre rakja. Előtte alakítsd ki őket egy élő rendszeren és akkor nem lehet gond. -
#3293 Megint magadnak mondtál ellent. :D "nem hazudik, csak semmit nem ér"
Nem az FPS kijelzés miatt mondtam a frapsot.... -
#3292 Azt igazán leírhatnád ,hogy tehetem fel biztonságosan win8at 1külön particiróra. Én már mindenféle megoldást megpróbáltam ami terjed az interneten úgy,hogy ez az utolsó mencsváram. 1próbát megér. csak hogy lássátok mennyire is szeretnék bf4ezni a 2x es oprendszer telepítést is bevállalom. nem csak a szám jár ;) -
#3291 a 3. pedig, hogy win xp sp3 ftw? -
#3290 Igen, a két partícióval simán mehet, csak figyeld, hogy a jó helyre telepítsd. ;) -
#3289 Te meg a szemüveget tedd fel, ott van a jobb felső sarokban a framerate kijelző...
Nem mondom, hogy bárki is hazudna, csak még senkitől nem láttam semmit, ami alátámasztaná, hogy jól megy.
Mert a "nálam tök jó", "nem akad", stb kb annyit ér, mint a politikusok ígérete.
-
#3288 Elvileg úgy lehetne, ahogy mondod, de ez a win8 cucc elkezd telepíteni és meg se kérdez semmit :D Legalábbis én eljutottam a telepítésnél egy olyan részig ahol azt írta, hogy telepít, és majd néhányszor újra fog indulni a gép menet közben. Nemtom hogy lehetne megoldani, hogy külön partícióra menjen fel a cucc, de inkább le is szarom, annyit nem ér hogy ilyenekkel szenvedjek :D
(Plusz egyáltalán nem biztos, hogy ettől jó lesz) -
#3287 Aha szóval akinek esetleg más megoldás vált be, az nyilván hazudik.
Ja és mr szakértő, felgmulás helyett inkább feltehetnéd a frapsot vagy akármit. :D
(még egyszer, utoljára: NINCs 100%-os megoldás, csak olyan, ami van akinek beválik, van akinek meg nem) -
#3286 1. alapszabály: Windows8-at nem rakunk fel egy játék miatt.
2. alapszabály: Windows8-at nem rakunk fel. -
#3285 Egy próbát megér a win8. Most én is felraknám legszivesebben.
2 oprendszert elég úgy feltenni ,hogy csinálok 2particiót és telepitésnél választgatom ki melyikre települjön? ennyire egyszerű lenne? mert ha igen akkor felrakom én is win8 at egy új particióra. úgy se használom ki az 1terrás winyót. -
#3284 Te figyu, azért mert telefonnal vettem fel és azt nem kifejezetten befolyásolja a képernyő felbontása.
-
#3283 Tehat a BF4 beta mostani allapotaban rengeteg embernek, fuggetlenul attol, hogy eros vagy gyenge konfigja van, osszevissza szarul fut(hat).
Alacsony fps, hullamzo vga teljesitmeny, lag skipe-ok, akadasok, stb, stb.
Ezt biztosan javitjak idovel - csak ki kell(ene) ugye varni.
Osszeolloztam par BF4 beta tippet ezzel kapcsolatban:
- A legelso: varni a bf4 beta patchre vagy fix megoldasra (esetleg ujabb nvidia/amd driverre)!!!
Ha valakinek nincs turelme varni egy patchre ami remelhetoleg kijavitja az fps gondokat, akkor SAJAT felelossegre probalgassa a kovetkezoket:
- bf4 alatt ctrl+alt+del es a bf4.exe-t alacsony prioritasra allitani (valakinel furcsa modon high-ra allitva javult)
- bf4 console parancsok (0-as gomb):
GameTime.MaxVariableFps 60
RenderDevice.TripleBufferingEnable 1
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1
GstRender.AnisotropicFilter 1
GstRender.ShaderQuality 0.2
GstRender.ShadowQuality 1
GstRender.TransparentShadows 0
(egy sima user.cfg-ba is be lehet irni ezeket es a bf4 konytarba rakni a fajlt)
- ablak modba rakni a bf4-et teljes kepernyo helyett es kicsit kisebbre venni, mint a win asztal felbontasa
- 3d settingsben tobbmegjelenitos / kevert gpu gyorsitas helyett egymegjelenitos mod
- 3d settingsben vsync-et adaptive-ra allitani
- biosban a core controlt 1 core per CU-ra
- bf4 javitasa originben
- dx reinstall a bf4 beta installer konyvtarbol
- visual c++ javitasa bf4 installer konytarbol (repair)
- az elozo 3 javitas UTAN ujrarakni az uj nvidia drivert "tiszta" / clean installal
- regebbi VGA drivereket kiprobalni az ujak helyett (peldaul nvidia-nal 320.49, stb)
- vegul de nem utolso sorban win 8.1 install + uj beta driver
Remelem segit valamelyik annak, aki nem tud varni a beta patchre vagy a vegleges jatekra. -
#3282 Értek én mindent, de gondoltam nem árt, ha végre valaki bizonyítékot is mutat a szöveg helyett. ;) -
#3281 te figyu már, ha ez 1080p akkor a youtube video miért max 720p-s? -
#3280 Elhisszük, hogy neked jó lett win8-al, de nem biztos, hogy másnál is beválik.. Írtad, hogy csomó mindent próbálál, nem működött. Azok meg másnál működtek. Érted? -
#3279 Tessék, egy kis bemutató a Win8 teljesítményből...
1080p, ultra, 4x élsimítás.
-
#3278 Én úgy vettem észre, hogy a kis tereptárgyakat ki lehet lapítani, nekem legalábbis néhányszor össze sikerült törnöm az ilyen betonkockákat meg ilyeneket. Visszanéztem és rendesen össze volt törve, szóval szerintem megcsinálták, hogy így legyen, csak sokszor nem működik :D -
barmi #3277 Jó estét midnenkinek !
Lenne néhány kérsésem :-)
1. Hogy tudok úgy linkelni battle reportot hogy ha valaki azt megnézi ne kelljen bejentkeznie a battlelogba és akkor is meg tudja nézni ha nincs belépve blogba ? Ha csak simán a battlereport linkjét teszem be akkor a battlelog bejelentkező képernyűre navigál a battlereport helyett ... :
2. ebben az "új" battlelogban nem lehet látni hogy egy bizonyos szerveren jelenleg hogy áll a meccs és épp hol tart ?
3. Elég gyakran röcög-döcög, laggszerűséget produkál nálam ez a ... (pedig elvileg 40-60 fps között mozog) pl. bepattanok 1 tankba, elkezdem nyomni neki az utánégetőt( :D ) hogy haladjak is ne csak cammogjak aztán kb 3 másodperc múlva kapok az arcomba egy ÓRIÁSLAGGszerűséget, vagy amikor megroppan a nagy toronyház alapja és összeroskad az egész akkor is a skirpt kezdeténél elég diavetítést tol az arcomba szinte minden alkalommal néhány másodpercig ...
És még az is feltűnt hogy ha ketten megyünk egymás mellett járművel akkor is sösze vissza "pattogunk" ugrálunk, döcögünk ameddig el nem távolodunk egymás mellől ... mondjuk ez már a BF3-ban is jelen volt és ott is qrvára idegesített ... ja, és ez a sok apró tereptárgy az úton amikre ha ráhajtok olyan szinten megfog, megpattint vagy épp bekaszt hogy az valami katasztrófa .... van ezekre valami orvosság vagy tudjam be a beta fázisnak a dolgot ?
2.