Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder159

Állítólag egy suondtrack a játékból.
Hanna a csaj neve...

This is DICE.
Omlás
Még pár év és grafikában nem tudnak majd hova fejlõdni a játékok akkor majd talán megérjük, hogy fejlõdni fognak a játékok egyéb téren is. <#idiota>

Minden esetre hangulatosnak tûnik a cucc szóval tuti megy a polcra ez is.
Még mindig hangulatosabb 100x mint a COD széria újabb részei, legalábbis számomra.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

De miért kell ezt hangoztatni,tudtuk eddig is...<#nemtudom><#hehe><#zavart1>

(majd kapunk nyár végéig 30mp-es videókat,2mp gameplay-el,nyugi)

[IRAM] leader

Running
Nem sírtam volna el magam, ha egy multis játékot, multi videóval mutatnak be, ja hogy ez már nem az a játék. Én a vagyok a hülye. <#hehe>

tutituti
vaktában elõrendelitek amikor MOH és Premium tagok simán bétáznak majd.
nem hiszem hogy két dogtag-ért megéri bebukni a pénzt.
persze le lehet mondani az elõrendelést de akkor is..

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

oneal1
elég kocka de elõrendelve😄😄

!Forza Ferrari!

Running
Ha így haladunk, 25 év múlva az életéért fog küzdeni, nem játékokkal játszani.

oneal1
hát nemtudom de ha így folytatjuk akkor semilyenben😄😄

!Forza Ferrari!

tutituti
Hát ez a véleményem nekem is.Rihanna+BF nane!

A Single meg ugye megint a szokásos.

Aztán majd megy megint a sírás hogy "a kampányban volt 60FPS-em,a multiba mér nincs?"

Hát nagyon odavág a videó. Az jutott eszembe amikor megkaptam elsõ ZX Spectrum gépemet nem gondoltam volna, hogy 25 év múlva ilyen játékok lesznek. Kíváncsi vagyok a gyerekem 25év múlva milyen grafikával és élményben fog játszani.

Preorder.
oneal1
vagy ebben a digital deluxban benne van a premium?

!Forza Ferrari!

Running
A grafika, a hangok, az akció még jobb mint az elõzõben. Úgy látom a játék ezen része, megint jó lesz, a többit kíváncsian várom.

oneal1
szerintem nemsok mindenkit érdekel😄😄

most nézem originben, már elérhetõ a digital deluxe verzió😊

de nem úgy volt ,hogy a premium egybõl elérhetõ lesz?

!Forza Ferrari!

Szerintem álleejtõs, tényleg sokkal többet kihoztak a motorból. Nálam instant vétel, premiummal.
kill3r21
ugyis szar, nem? 😄
Fpocok
Elkúrták a Rihanna számmal.

Ugye csak engem nem érdekel a single része?

Parasite Eve 2, best game EVER!

tutituti
5:00nál felrobban a trafó a ház oldalában.kiszakad egy darab,de az ablak kerete az megmarad 😄
seems legit.

De legalább új gépet nem kell venni.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tutituti
na meglesem mit tartogattak

kill3r21
Látvány mondjuk elég kellemes....az a baj azt érzem hogy a nextgent csak grafikában mérik....ai-ban és egyebekben nem....nem mondom hogy nem vevõs, de azért nah 😊
kill3r21
hát srácok, állam leeséséhez azért több kell....mi az hogy az ellen nem fut el ha gránátot dobnak mellé? Ez a nextgen? 😄
17 perc játék menet

zzeN
Látványos lesz a single az biztos, multit mutassanak!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Bence94
hmm.. Kicsit eltérhetnének elõzõ rész képi világától. Egyelõre még ájultam el..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tutituti

Hajaj, csak meg kell vennem a prémiumot...aki a bf3-hoz már megvette még annak is, magyarul csúnyán durván tömören: szopás.
shaddam
Na ez az! Tuti lesz prémium edition. Meg mivel elõbb ps4-et kell majd vennem ráérek én ezzel.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ryder159
Ja, a játék meg 50€<#banplz>
Ha annyira kell valakinek, akkor bárhol tud készíttetni akármilyen mintával.

#180 aztán kimegy valami kocka a stradra és reflexbõl lekésel a dogtag-edért

Fpocok
NANÁ... rendeld elõ most, mivel csak limitált példányban van dogtag.
Igaz, hogy még semmit nem tudunk, de a dogtag legalább 5 eurót ér, szóval... hülye lennél nem megrendelni MOST AZONNAL.

azért az az igazi nyakbaakasztós dogtag jól mutatna a strandon.
Ryder159
még be se jelentették, de már rendeld elõ... Majd ha hülye leszek. Megvárom a Premium Editiont...

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

...aztán meg milyen ûberzsírkirályhúdefasza lett bizony.
Ryder159
Ezzel teljesen egyet értek. A Trailer semmit sem mutat abból hogy milyen is a játék. Jó példa az End Game DLC trailere, amiben ûberzsírkirályhúdefasza játékot láttunk, aztán meg...<#levele>

...na,na...a vizet kifelejtetted..."habár fölül a gálya"......azért a víz van alul.

[IRAM] leader

Running
Azért én boldog vagyok, hogy lerántották a leplet arról, hogy lesz rotor, meg hajócsavar a játékban. <#hehe>

Fpocok
Ez lesz az új kék filter... mint az aftermath dlcben. <#wave>

Running
Mik ez a sárga hányások? <#hehe>

TDC Geronimo
Ugyanaz lesz, mint 2 éve GDC-n. Faultline trailer volt akkor, most is valami pár perces single videó lesz... Multi meg majd E3on.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaddam
Durum dum durum+kék és narancssárga lesz félek. Ha van eszük nem az e3-ra tartogatják, mert ott a kutya se a battlefielddel fog foglalkozni idén.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Smithwarden
Mar evek ota szinte teljesen hidegen hagynak a csillivilli trailerek, amikben a jatekbol semmit vagy alig latni valamit.
(A hangulatosabbakat persze megnezem egyszer.)
Tolem lehet akar rovid is, de abban legyen igazi GAMEPLAY reszlet, az a fontos es semmi mas.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Remélem nem 0:30-Videót kapunk

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

szomferi
Type 99 MBT:

hátul egy Boeing AH-64 A, elõtte pedig egy Changhe Z-10, vagy egy Mi-28

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tutituti
fityfenét!

Végre lesz értelme a teabagging-nek

shaddam
Meg kell menteni majd mert a gonosz Donkey Kong bezárta egy toronyba. Vagy valami ilyesmi

Vagy amikor majd direkt a kisebb testû (hitboxú) nõi karaktereket válassza minden önjelölt progémer...
Szerintem az lesz jó ha nõi hangon kiabálják majd hogy "I need a fuckin med-dick!"
Smithwarden
Ajajj. :p

Lehet megis igaz lesz a pletyka, hogy lehet valasztani majd noi karaktereket?
Azt megertenem reszben, hogy csaj jatekosok is tudjanak sajat nemu karakterrel menni...
De nalam erosen rombolna a "haborus kepet", amikor majd egy csataban 70%-80%-ban noi karakterek oldosik egymast szopran sikongatasok es halalhorgesek mellett. <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D