15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3373 ne hergelj minket nyugodt embereket ilyen piszlicsáré dolgokkal, akik még csak le sem tölthetik a teszt verziót, pedig már minden be van élesítve..3 féle win 7, 5 féle win8/8.1
128 féle vga beállítással a winbe, driverrek tucatjaival egyszóval minden re felkészülten...és akkor a legnagyobb problémád a célkereszt?? :) -
SzinesGeza #3372
Ha átváltok a tankban guided-re, miért nem változik meg a célkereszt?
Vagy csak nálam? :)
-
bajsz #3371 igen én is pont erre gondoltam :D
-
#3370 Én attól leszek antiszociális ,ha úgyan azt a szart rakják be openre mint ami a zárt bétán volt. Az igazán fail lenne. -
bajsz #3369 sztm egyenlőre ne várjuk :D -
#3368 nah mikor kezdődik? -
#3367 Nyílt BF4 beta Október 4.
PS3 EU - 16:00-20:00
X360 - 11:00-15:00
ORIGIN – 12:00
De nyílván ez most csúszik egy kicsit (mint mindig)
Szerintem pár órát nyugodtan rá lehet számolni. -
#3366 Mintha nagyon sokat számítana béta béta a végén úgy is reset lesz nem oszt nem szoroz resetelik e vagy nem de ki van csukva hogy resetelnék most majd béta végén.
De humánus vagyok így elmorzsolok egy könnycseppet a bal szemem sarkában szegény openeseket érő terror miatt... -
#3365 Akkor még sehol semmi ,ne keressem? :D -
#3364 vajon most resetelik a closed betaban elert statokat ? (jolenne ha nem a zart betasok kezdnenenek jobb cuccokkal szegeny openesek ellen) -
#3363 Jó lenne ha javítanának ezt~azt ! -
C0mputers #3362 sehol.
csak vannak, akik szeretnek kamuzni. -
RYO21 #3361 Pontosan hol van originen belül? -
Whysper #3360 Én 1-2-ig akadtam mint a fene . nem tudtam mozogni nagyon durva volt. tegnap valamit már csináltak mert olyan jól futott a 6850-en is ,hogy videót is tudtam csinálni! -
Newfronter #3359 Igen. Most mi is várunk. -
C0mputers #3358 a zárt bétásoknak: nektek lekapcsolták a játékot az open megnyitásáig?
mert ha igen, akkor valószínqleg frissülni fog a béta, és javítanak ezt-azt -
#3357 nekem is... -
kovalik #3356 Nektek engedi tölteni az originen ? -
#3355 Start 12:00 PC-n. -
#3354 Azért egy kezdés időt kirakhattak volna. -
#3353 Igaz. -
gstup #3352 Avval hogy élcelődsz rajta csak beállsz abba a sorba ahova Te Őt sorolod. :) Szóval ha nem szeretnél csatlakozni hozzá,akkor szerintem ne emlegessd fel. -
#3351 Ne kérdezz ilyet, mert tisztelt "spybot919" nevű felhasználó már veszi elő a rudit, hogy kicsit trollkodhasson. -
C0mputers #3350 nekem még azt írja a Beta-ra, hogy coming soon... pedig most frissítettem az origint -
uhnet #3349 FENT VAN A NYÍLT BÉTA LEHET TÖLTELNI ORIGINEN!!!! -
barmi #3348 mondjuk frameratet nem látok itt sem de azért némileg megnyugodtam mert itt is van "röcögés" bőven, nálam is kb. így döcög néhol de ezt betudom a beta fázisnak . Nincs mit tenni, ezért nem teszek fel win8-at, majd rendberakák úgy is win7 alatt is ezt a zavaró, néhol döcögő röcögést :-) -
#3347 gondolom nem a magyar idő szerinti október 4. 0.01 óra számít ;) -
Reaper2104 #3346 Köszönet a retardált üzenetek törléséért. Én amúgyse értettem a nagy részét, egy-két emberre ráférne a magyar nyelv tanulása. -
SergioAmigo #3345 hánytól lehet kipróbálni? állandóan várni kell mindenre húzzák az időt -
#3343 Érdekes módon és mind2 játékkal szívesen játszom. Mondjuk csak fánolok. -
#3341 Amúgy ez a baj ezzel az országgal.
Nagyon súlyos belső probléma hogy az emberek nem összefognak hanem egymást marják ilyen kis hülyeségekkel mint például melyik a jobb játék mint anno óvodába amikor arról vitatkoztam az óvodatársakkal hogy melyik G.I JOE a jobb...
Nagyon fontos téma lehet ez ha enélkül nem tudtok elaludni. -
#3340 En nem tudok hivatalos idopontrol.
Valoszinu reggel 10 korul lesz unlockolva originben, mivel akkor indult a zart beta is. -
#3338 #3325 valaki? -
#3325 Holnap helyi időszerint hánytól lehet letölteni? nyiltbétát -
#3322 Bár mondjuk egy béta gépigényén vitatkozni tényleg felesleges... -
#3321 Low mediumban vette, 720p-ben.
1080p ultrán összeszarta volna magát a gépe.
Kötekedő kretén.
-
mester1987 #3320 Idióta -
#3319 Az egér zsinórját a nyakamra, attól a sok baromságtól, ami itt az utóbbi órában elhangzott. :) -
#3318 Mit tekertél hova? :D -
#3317 Nyilván megnyomtam a tekerés gombot a távirányítón.
A hang meg a fejhallgatóba ment, ez fel se tűnt, amikor a videót csináltam, hisz én hallottam. :DD