15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3413 Örülünk. Főleg ha nem 20fps el fog döcögni a fél millkás gépemen. De ha nagyon felkúr rendelek egy i7es procit egy normalisabb alaplappal +4gigát a gépbe. meg egy 660-t SLI nek -
High end PC #3412 hű micsoda sebességgel jön -
RYO21 #3411 Ooo h basznak meg a 64bit-juket!!! -.- -
#3410 Nah download :D -
barmi #3409 Azoknak 1 jótanács akik most töltötték le !
A PB-t ne felejtsétek el frissíteni ! !! -
#3408 demo menü error 404 :D -
High end PC #3407 -
#3406 Ééééss tényleg! -
#3405 9en mar bennvannaka kiszemelt szeron
engem viszont ledobal ;(
-
SergioAmigo #3404 -
SergioAmigo #3403 We are preparing for the Open Battlefield 4 Beta. Until the Beta is live, you will not be able to access the Battlefield 4 section of Battlelog. -
#3402 Már lehet tölteni, a Demo section-ben található az Open Beta. -
#3401 es mar lepek is be a szerora ;) tolti a playat gta pause ;) -
#3400 Legalább addig is letudnánk tölteni az milyen jó lenne. :) -
#3399 Nah vegre nem a preorderre redirektal az oldal hanem a rendes bf4 pagera -
#3398 beta beta beta beta, ne legyenek elvarasaitok nelem 60fps-t ment lowban es ultraban is viszont egyik este elkezdett szaggatni es akkor hiaba allitgattam a grafikat semmi nem valtozott 20as pingel olyan csunyan laggoltam/akadtam hogy megsebezni se tudtam az ellent. Aztan egy ora mulva total jo lett ;) szal betaba belefer hpogy ne menjen mindenhol lassu legyen meg ilyenek , ha visszaemlekeztek bf3 indulasara ottis voltak bajok.. ment a rage , aztan patchoktol szep fokozatosan hasznalhativa vallt a gamma.
@spybot919
Ne vizionalj osszefuggest ;) nemsokat adnanak el a jatekbol ha az lenne a minimum kovetelmeny , ennel sokkal penzsovarabb az EA akinek jol ment a bf3 ezis jolfog menni mivel lenyegeben semmi egetrengeto grafikai javulason nem ment at a jatek gyakorlatilag egy bf3.5 uj palyakkal... (De azert orulunk vincent? :)
-
bajsz #3397 serverek még nem mennek 300-600ping között van mind,de lassan elkezdődik :D -
bebe78 #3396 már megy a béta
-
bajsz #3395 és nem resetelték a close beta statot
-
bajsz #3394 Már megy srácok,legalábbis a battlelog bejön!
-
#3393 Igen mivel 3at se patchelték. Itt a hálózatot tesztelik leginkább. Arra meg jó ez is... -
#3392 Biztos info? -
#3391 Nem lesz se új kliens se patch.. Betat nem fogják patchelni. Max szerver oldalin beállítások lesznek. -
#3390 Már tegnap bebizonyítottam, hogy nem. -
Newfronter #3389 Semmi összefüggés nincs. Nálam akkor miért ment 50 FPS körül, hm? -
RYO21 #3388 Megerdemelnel egy permbant az SG-rol. -
#3387 Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de csak szerintem lehet összefüggés a szarul futó játék között és e videokártya között?:D
-
#3386 Mindenesetre az open beta kliens által elvárom azt hogy optimalizáltabb legyen majd... de attól tartok nem lesz az, nem csinálnak ezek semmit sem...
így előre megmondván :)
PC worldwide: from 9am UK (ez nálunk 10 óra (a zárt béta is 10 órakor kezdődött, nemde? :D)
Xbox 360 worldwide: 2am-6am PDT / 10am-2pm UK
PS3 Europe: 7am-11am PDT / 3pm-7pm UK
PS3 US: 11am PDT -
#3385 Kb Hány GB lesz az nyílt béta? -
#3384 akkor most ami fent van nekem, az már nem lesz jó? töröljem le? -
#3383 Valószínűleg vagy új kliens verzió lesz vagy a battlelog ot módosítják. és anélkül ugyebár nem mehet a closed sem. -
#3382 Hát a 12 órából semmi nem lett...nem sietik el :D
Ráadásul még mire lejön az 5GB tök jó lesz D -
#3381 lesz ebből 16:00 mire fellövik opent :D -
#3380 neha visszanezek ide ;) elkezdodott-e mar erre itt trollkodnak egyesek ;) ... na de vissza GTA5 -ozni ;) -
uhnet #3379 jólvan szerintem vicces játszani az idegrendszerrel kicsit :DD -
#3378 A zárt bétásokat miért lőtték le az open miatt? most attól hogy ma lesz a publikus tesztelés belőle, nem kéne lelőniük closedésokat... :S -
#3377 És én vagyok a troll xD -
#3376 ez nem jött be -
#3375 kamu még semmi nincs :S -
uhnet #3374 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS KINT VAN!! INDÍTSÁTOK ÚJRA ORIGINT TI IS ÉS JÁTÉKOK KÖZÖTT LESZ!