Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BFBC2-vel is ez volt a baj. Egy ilyen játékban, mint a BF, nem célszerû, ha minden egyes épületet, bármit, pillanatok alatt le lehet zúzni a földig. a BC2-ben is 5 perc alatt minden egyelõ lett a földdel és onnantól nulla fedezék. Sztem jó ez így, ahogy van.
Az nvidia-s cuccot a Frostbite is tudja kb így, de nem véletlenül nem így szerepel a játékban, mivel ilyen szétrombolt felületen egyáltalán nem lehet játszani.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Persze birni kell a szervereknek is. :p
Bar a poen az, hogy 2009!!!-es Red Faction-ban mar gyakorlatilag megcsinaltak a teljes rombolhatosagot multiban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
In space no one can hear you scream.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
szerintem
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[IRAM] leader
A sníperek és a kemperek örülni fognak.Így legalább 3 méterrõl sem tudjuk majd elintézni õket mert a 243526X távcsõrõl átvált reddot-ra.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Persze ha megis kihoznak vmi ertelmes felhasznalasi modot a hajoknak megkovetem oket de szkeptikus vagyok.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Én sztem mivel a hajókkal is próbálnak újítani, hallgatni is fognak a játékosokra és visszahozzák a commander-t és ilyen apróságokat, amiket nem nehéz beépíteni, de mindent megváltoztatnak, és jobbá. Ilyen pl. a cserélhetõ aim sight, ami elõször nem tetszett a MoHW-ben, de késõbb rájöttem, hogy nagyon hasznos.
A grafikához annyit, hogy a motor most már rettenetesen jól néz ki, a tesszelláció még többet javít rajta, ezt mondjuk multiban azonnal ki kell kapcsolni. A rombolás is részletesebb, ha jól láttam, a robbanások elképesztõen néznek ki.
Ugye kérdés az, hogy mennyire fog jól futni. Nos, mivel kiadják a jelenlegi konzolokra is, így nem fog nagyon megnõni a gépigény. A tesszelláció mondjuk konzolon nem megy és butíthatják is a grafikát, mint a BF3-nál, de már a Frostbite 2 is nagyon jól volt optimalizálva és bár nem tudni min futott a gameplay (bár valszeg PC), rezzenésmentesen ment és nem 30fps-sel, szóval sztem nem kell aggódni miatta. Nyilván mivel a motor is fejlõdött, a gépigény is nõtt, de sztem egyenes arányban áll ez a két dolog, szóval egészséges mértékben nõtt csak.
Azt ugye nem várhatjuk, hogy szebb legyen, de kisebb gépigénnyel vagy hogy ugyanakkora legyen, a kérdés az optimalizáció, ami a BF3-nál nagyon jól sikerült.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Szerintem, a BF4 nem lesz más, mit a BF3 újratextúrázott változata. Csinálnak egy másik sztorit, a multi mapokat meg "copy-paste" módszerrel összedobják az elõzõ mapokból, és nesze, vedd a béeffnégyet.
Lásd autók.
Mindig jönnek az újak, és egyre szarabbak, bár csillik villik.
Muszály kiadniuk mert jön az új COD meg stb. sajnos.
És tuti hogy bugos lesz, mert kevés az idõ.
A mai napig nem javítottak ki alap hibákat a bf3ban sem és félek nem is fogják.
Az a bal az EA-nal hogy ha valami véletlenül jól sikerül (és a BF3 ilyen), akkor abból azonnal ki kell adni egy folytatást. Ami már évek óta semmilyen játékkal nem jön nekik össze.
Másik amitõl félek, hogy kevés az idõ. És hiába valami nem stimmel és a DICE-nek kéne még egy hónap, az EA inkább kiadja félkészen, mint hogy eltolja a kiadást. Nézd meg a GTA V-t. több mint fél évvel eltolták, mert még nem olyan mint amilyennek gondolták.
"NFS meg mindig is arcade volt." a BF se szim, de itt most nem az a lényeg.
megközelítés kérdése, szerintem a battlefieldek, és a codok fõként multiban jók....és ugye aki nem multizik annak nem egy csúcs játék....
Pl számomra egyszerjátszósak....
NFS meg mindig is arcade volt.
De a metró féle daráldákra szerintem ugyanakkora az esély.
Már nem lesz BF2 kaliberû játékmenet, és ugyanakkora mapokra sem számítok már...
Kérdés ha mégis lehet e ezt az enginet optimalizálni, hogy jól fusson.
Bár kérdés mi az átlag hardver manapság. Mert egy átlag hardveren tuti nem fog atomjól futni.
Álá Cry3, nem csúnya de játéknak nem nagy cucc...
Persze, a videón szép meg látványos, de hogy valójában milyen lesz, az majd akkor derül ki, ha kint a játék.
Nem is sikerült még senkinek.
A CODosodás meg mindig látszik, de ugye az amcsi piacon is el kell adni.
Teljesen unreal jelenetek, melyeket egy multiban nem lehet megismételni se.
De promóciónak jó.
Nézzétek meg újra a videót.
Nincs még 1 ilyen motor ma amivel ilyen játékot lehet csinálni.
Vannak próbálkozások pl. Arma3 de az sem közelíti ezt meg.
Nemhogy örülnétek hogy ilyen fasza játék jön idén, egybõl csak a fikázás minden szinten... (Mo.)
!Forza Ferrari!
"Nulla tenaci invia est via"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯