15720
  • uhnet
    gép restart?
  • tescodr
    origin restart böngésző bezárás sem segített
  • Ley Roland
    Innen le tudjátok szedni a "Try Battlefield 4™ Beta (64-Bit Only) before you buy!" -ra kattintva.
  • uhnet
    Elvileg ha újrainditod battlelogot megszűnik a probléma
  • UnknownAsshole
    Hali!
    Lehet hülye kérdés, de hogyan kéne letöltenem a játékot ?
    Ugyanis ha az Origin-t akarom letölteni innen akkor ez fogad : kép, ha pedig a BF4 hivatalos honlapjára megyek akkor ez fogad : kép.
    Kb 2 napja nem működik egyik oldal se nekem. Nálam van valami probléma ?
    Köszi a segítséget
  • tescodr
    BATTLEFIELD 4 BETA
    YOU DON'T HAVE ACCESS YET Böngészőben középre rendezve és közli hogy rendeljem elő a játékot vagy vegyek medal of honort hogy hozzáférésem legyen..
  • DanielT
    Dice: "We will most likely patch the game during the Beta (PC). We have already patched the servers a few times."
  • TasManXT
    nyomj egy screenshotot az üzenetről.
  • tescodr
    akkor nem értem miért írja hogy nincs hozzáférésem
  • alma2
    termeszetesen mar az.
  • alma2
    es megvolt az elso counter attackon mikor le akartak keselni, maris bearanyozodott a napom :)
  • tescodr
    ez érdekes le jött a kliens és ezt kapom battle logon:BATTLEFIELD 4 BETA
    YOU DON'T HAVE ACCESS YET
    még nem éles az open beta?
  • spybot919
    Celeron a leg kezdetlegesebb intel processzorok közl tartozik. ne csodálkozz ,hogy nem indul. i5 -ös alatt fel se tedd. (ez saját tapasztalat) Meg 2gb ram is kevés.
  • bakkerman
    érdemes volt leszednem,legalább megtudtam hogy ezt a játékot csak boxon fogom tolni :) Januárban raktam össze a konfigomat,azóta egyetlen egy játék nem izzasztotta meg,nem fagyasztotta meg,egy darab kékhalál nem volt,most ennek a szarkupacnak sikerült ezt a három dolgot EGYSZERRE véghezvinni :) Még a watch dogsra leszek kiváncsi,ha az is kuka,akkor leszophat keresztbe a "neksztgen vidijó géming"
  • tescodr
    a minimum gépigényt is tesztelni kell valakinek xD
    gépigény aki nem tudná:
  • cody1994
    Minden friss két napja lett fel rakva a rendszer ati beta driver de még sem :S
  • uhnet
    Remélem ezt viccből kérdezted egy Intel Celeron processzorral és 2gb rammal még a Mario is akadna, ne csodálkozz hogy el se indul
  • tescodr
    én nem vagyok hajlandó a gépemre erőszakolni win8at soha többet egyszer volt virtuális gépen.elég is volt bár ez magánvélemény :)
  • SzinesGeza

Végül is tényleg igazad lehet.
    Én kérek elnézést, hogy a BF4 topikban mertem kérdezni témába vágó dolgokról és nem azon picsogok, hogy "nekemmér'nemindulabéta?".
    ;)

• spybot919
    Én most telefonról feltelepítem külön particióra a win8fost és megpróbálom azzal csak ,hogy legyen mire rácáfolni és megkíméljem az itteni embereket ,hogy hasonló kellemetlenségektől mint win8fos telepítése.
  • tescodr
    nekem is rögtön le jön 1 perce töltöm 70% kíváncsi leszek :)Good Luck Have Fun azért a bugreportot ne felejtsétek el küldeni a Dice-nak :)
  • alma2
    Akkor megerte varni plusz 4 napot. 7 perc alatt letoltotte, elsore talaltam egy csomo szervert, be is engedett.Az en izlesem szerint a grafikat belove medium high-on full screenben 1680*1050-ben megy 30-60 fps-el. 6870 ati.
    jo jatekot :)
  • tescodr
    Sok mindentől lehet átlag az itt panaszkodóknak ezer éves rendszerük van rég lett felrakva és teli van szemetelve,+ még béta a cucc így ne csodálkozz annyit tudok javasolni hogy próbálkozz ha régen lett felrakva a rendszer tisztítsd meg csinálj clean vga driver telepítést,talán segít
  • cody1994
    #3302 Valaki ?:S
  • tescodr
    Jön lefele kíváncsi leszek :)
  • Prince23
    Azt nem igazán mondanám :D
    BF3-nál többlet FPS-em van XD nem tudok mit kezdeni velük :)
  • spybot919
    Az lehet amilyen jól optimizált :D
  • Prince23
    4 giga ramon van most, és mégis tudok vele játszani mediumon.
  • AnarchoiD
    es nemvolna idom ide irkalni ha nem crasholna el a kliens ;) eddig ilyet nemcsinalt , nehogy most elkezdje ;)
  • AnarchoiD
    jo elsoparanak vege nem vettek el semmit csak kezzel bekell allitani minden classnala gadgeteket, engineerrel rpg-t supportal a loszert
  • BoneDragon
    Akkor tisztítsd meg a winfosod mert soha az életbe nem eszik az 2 gb-t.
  • JaSoN HuNTeR #3422
    Ez manapság úgy működik a játékoknál[sajnos a legtöbbnél, szar portok miatt]h a procit és a vga-t kb 40-50% használja ki, eszik 2GB ramot és akad a játék x) :D :D

Assassin's Creed 3-nál nekem ezt csinálja. :D :D
  • spybot919
    Diavetítés lesz akkor csak örülhetsz. Másnak ehez még hozzá jön a lagg+slow :D
  • spybot919
    Jó neked, hogy neked csak annyit eszik. szerintem van az 3giga környékén is +2gigát lenyúl a windows7
  • DanielT
    Dehogy eszi a ramot, 2 giga körül és kész.
  • bakkerman
    na töltöm én is,23 perc múlva indulhat a Diavetítés :DDDDDD
  • JaSoN HuNTeR #3417
    jól tele vagy pénzel. x)

Mondjuk az i7920 nem drága xDDDD :D :D
  • spybot919
    Ne csodálkozz hogy 64biten megy csak. Úgy eszi a ramot hogy 8giga alatt fel sem érdemes rakni ;)
  • BoneDragon
    Ohye 30%-nál lehalt.
  • AnarchoiD
    support -tol elvettek a granatvetot ?