Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Vagy ennyire mazochista lettel, hogy olyanra biznad a hazigazdasagot, aki vereskezu diktator modjara torolne majdnem minden sörös hozzaszolasodat? :p 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
De ha be leszekbva,ne bannolj..
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
kutyát nem érdekel most komolyan a vitátok.
!Forza Ferrari!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Lehet véleményt nyilvánítani, de bizonyos keretek között, és azt nem hiszem, hogy egy fórumnak csak errõl kell szólnia, amit ti mûveltek. Amióta megvan a BF3, itt vagyok a BF3 fórumán és aktív is voltam rendesen, mert akkor még rendesen beszélgettünk a játékról, csatákról, statisztikákról, tippekrõl, ésatöbbi. Majd jöttek sorba az ilyenek, mint Starfarer és csak és kizárólag a szar folyt belõlük. Erre nem tudok jobb szót mondani, mert ez az igazság. Csak az ócsárolás, a játék így szar, úgy szar, minden egyes komment az errõl szól. Ennek pedig nincs itt a helye, de sehol se. Ha vkinek ilyen véleménye van egy adott dologról, akkor ne foglalkozzon vele, mert egyértelmû, hogy nem tetszik neki. Milliószor el lett mondva, hogy én se, akinek tetszik a játék, nem megyek át a CoD fórumába és kezdem el szarozni a játékot, mert ez, ugyanaz.
Én itt be is fejeztem, örültem, hogy lett egy BF4 fórum is, gondoltam, itt hátha nem jönnek ugyanazok az idióták, de muszáj ide is fröcsögni, szóval kiszálltam. Nem kell sírni miattam, nem azért mondom, hogy fenyegessek meg ilyenek, de többet nem jövök vissza, a válaszokat se nézem meg, nyugodtan írhattok, ki is lehet tiltatni, de azért gondolkozzatok el rajta, hogy jó-e az úgy, hogy azok lelépnek (mert nem én vagyok az elsõ), akiknek tetszik a játék és azok maradnak, akik folyton szidják... érdekes.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
En "csak" TEMAINDITO vagyok.
Nem gondoltam volna mondjuk, hogy haromnegyed evvel a jatek megjelenese elott, egy sima singleplayer video utan elszabadulhatnak az indulatok. 😄
Inditsak / inditsunk szavazast hazigazda ugyben?
Attól mert nekünk nem tetszik valaki mégis arra gerjed.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hidd el annyira sokelvakult van már hogy tökmindegy, az EA összeszedte azokat a játéksokoat már rég akikre építhet, és nincs igényük.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Végtelenül szánalmas ez az egész, amit mûvelsz és még vitatkozol is, amikor vki megszól érte. Nevetséges vagy, jó lenne, ha ezt a fórumot békén hagynád a hülyeségeiddel.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vagy nem kaptad/olvastad az uzenetet..?
Mind1, ha ennyire surgos a dolog neked, akkor kirakatom.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Elkönyvelted magadban hogy szar lesz a BF4 ilyen-olyan mondvacsinált indokkal.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ezt szajkózzátok minden egyes konzolfórumon.Pl:a pc-s játékoknak leálldozott.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Azért vettem zikszbokszot.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A netkód egyáltalán nem a frostbite motorhoz kapcsolódik. A játék kódjába van írva, össze van kapcsolva a grafikus motorral, de nem a grafikus motor határozza meg.
Megint csak azt kell mondanom, hogy attól, hogy te azt HISZED, hogy a konzolra lett írva, az nem lesz úgy. Már régebben is mondtam, volt szerencsém olyan programozói elõadáson részt venni, ahol a Frostbite-ot is bemutatták, akkor még fejlesztés alatt állt a BF3. Minden amit bemutattak PC-n futott és minden ami akkor és azóta történt, egyértelmûen azt mutatja, hogy PC-n fejlesztették, még el is mondták, hogy könnyebb "visszabutítani", mint javítani rajta. Szted miért van az, hogy amikor késik egy játék a konzolos verziójához képest, akkor egy rossz portot kapunk, de amikor egyszerre jelennek meg, akkor a konzolos verziókban van több hiba?
Sztem én itt be is fejezem a vitát, mert azt veszem észre, hogy amíg én próbálok más források alapján érveket hozni és igyekszek csakis tényeket mondani, addig te a saját tapasztalataidat írod le és állítod be ténynek, majd én vagyok a paraszt, akit beetettek a hülyeségükkel. Ilyen érvekkel én nem fogok vitatkozni, hogy lássak át a dolgokon és ne higgyek el mindent, amit mondanak nekem meg olvasok ésatöbbi. Ennyi erõvel azt mondom, hogy valójában földönkívüliek irányítják a bolygót és az a céljuk, hogy lassan elpusztítsa magát az emberiség.