Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Köszönöm 😊
AntiHero
<#whatever> Nico Vega - Beast

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Aki mellettem áll,3 sör jár neki alapból...<#vigyor5>

[IRAM] leader

adam46
Máskor is unatkozz <#eljen> Zene cím? <#hehe>
AntiHero
Csak mert unatkoztam 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Smithwarden
Mi tortent, beteg vagy..? 😊
Vagy ennyire mazochista lettel, hogy olyanra biznad a hazigazdasagot, aki vereskezu diktator modjara torolne majdnem minden sörös hozzaszolasodat? :p 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jó a fórum aláírásod, csak már lehet idejét múlttá vált. <#taps>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

szomferi
what the fuck are you talkin' about????

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Zs0lt1
ez ratyi konzol ... -.-

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

scomcomputers
Legyél te a HG!
De ha be leszekbva,ne bannolj..
<#hehe><#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Érdekes. Én , meg mi vagyunk a neveletlenek, azt mégis te keltél ki magadból, meg te háborodtál fel, és hisztériázol, mert nekünk nem tetszik az irány, amit csinál a dice, és még rosszul is csinálja azt is, de te jössz és megmondod a tuti, és az absolute igazságot a diceról, és hogy mennyire gerinces emberek, és jól dolgoznak. Nem ez látszik.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

joebacsi
<#taps>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#banplz>
Ryder159
<#eljen>

adam46
Hanem bannolni. <#hehe>
Legyél hg, de ha esetleg ittas állapotban írok ide, nem zokon venni!
dr Kotász
Így juthatsz ingyen Battlefield 4-hez:

oneal1
nem akartok innen lelépni és máshol folytatni ezt?

kutyát nem érdekel most komolyan a vitátok.

!Forza Ferrari!

shaddam
<#eljen>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DrTre
Na ez az, amitõl már kicsit nevetségesek vagytok, már bocs, hogy ezt mondom. Egyetlen kommentet linkelj be, amibõl te azt szûröd le, hogy én elvakult vagyok. Nem tudsz ilyet írni, de mindig ezzel jöttök. Ha vki nem ismeri be azt, amit ti "láttok", akkor elvakult, fanatikus, hülye. Arra egyikõtök se gondol, hogy egyrészt talán nem feltétlenül van úgy minden, ahogy ti gondoljátok, másrészt ha ennyire nem tetszik a játék, akkor lehet, hogy nem kéne játszani vele, illetve mindenki mást leszólni, mert játszik vele és szereti, illetve talán egyáltalán nem kéne idejönni folyton és rombolni az egész fórumot.

Lehet véleményt nyilvánítani, de bizonyos keretek között, és azt nem hiszem, hogy egy fórumnak csak errõl kell szólnia, amit ti mûveltek. Amióta megvan a BF3, itt vagyok a BF3 fórumán és aktív is voltam rendesen, mert akkor még rendesen beszélgettünk a játékról, csatákról, statisztikákról, tippekrõl, ésatöbbi. Majd jöttek sorba az ilyenek, mint Starfarer és csak és kizárólag a szar folyt belõlük. Erre nem tudok jobb szót mondani, mert ez az igazság. Csak az ócsárolás, a játék így szar, úgy szar, minden egyes komment az errõl szól. Ennek pedig nincs itt a helye, de sehol se. Ha vkinek ilyen véleménye van egy adott dologról, akkor ne foglalkozzon vele, mert egyértelmû, hogy nem tetszik neki. Milliószor el lett mondva, hogy én se, akinek tetszik a játék, nem megyek át a CoD fórumába és kezdem el szarozni a játékot, mert ez, ugyanaz.

Én itt be is fejeztem, örültem, hogy lett egy BF4 fórum is, gondoltam, itt hátha nem jönnek ugyanazok az idióták, de muszáj ide is fröcsögni, szóval kiszálltam. Nem kell sírni miattam, nem azért mondom, hogy fenyegessek meg ilyenek, de többet nem jövök vissza, a válaszokat se nézem meg, nyugodtan írhattok, ki is lehet tiltatni, de azért gondolkozzatok el rajta, hogy jó-e az úgy, hogy azok lelépnek (mert nem én vagyok az elsõ), akiknek tetszik a játék és azok maradnak, akik folyton szidják... érdekes.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Jaka923
Lassan ideje lenne.

Smithwarden
NINCS HÁZIGAZDA, nem tudok torolni.
En "csak" TEMAINDITO vagyok.

Nem gondoltam volna mondjuk, hogy haromnegyed evvel a jatek megjelenese elott, egy sima singleplayer video utan elszabadulhatnak az indulatok. 😄

Inditsak / inditsunk szavazast hazigazda ugyben?

A 300 kilós önmagát az ágyban összeszaró nõt is megduja valaki.
Attól mert nekünk nem tetszik valaki mégis arra gerjed.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#hehe>
Hidd el annyira sokelvakult van már hogy tökmindegy, az EA összeszedte azokat a játéksokoat már rég akikre építhet, és nincs igényük.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Én is kb ezt mondom. Talán majd ha premiumostól kijön 2Kból 😊

DrTre
😄 Vicces vagy.

Fpocok
Ugyanaz lesz, nem vesszük meg. Legalább is én. Ennyire egyszerû.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tehát a személyeskedsz, mert érveid nincsenek. Megkérném a tisztelt HG-t, hogy takarítson.

DrTre
Mert belõled annyi szar folyik ide a fórumra, hogy az már túl sok, belõle még nem. Így jó?

A 328-asban megszólaló delikvenst mért nem támadtad le ugyanígy?

DrTre
Neked meg az ítélõképességeddel és még jó pár dologgal. Ugyanaz a motor, minden ugyanaz, igen. Te náluk dolgozol vagy te egy király vagy, akinek már most kiadták a játékot, hogy teszteld?

Végtelenül szánalmas ez az egész, amit mûvelsz és még vitatkozol is, amikor vki megszól érte. Nevetséges vagy, jó lenne, ha ezt a fórumot békén hagynád a hülyeségeiddel.

Hát, /bár tudom így nem kezdünk mondatot/, ha te a szuper 17 perces gameplaybõl nem szûrted le, hogy az ua motor /tény, hogy nem is titkolják/, ua feature listel és bug listel, ami ügye már a frostbite 1 óta velünk van, akkor baj van a szemeddel.

Igen tudom. Megkaptam és el is olvastam, csak véleményekre lettem volna kíváncsi, és hogy vannak-e ötletek amiket rátegyek még, hasonlók. Volt szabadidõm és azért csináltam. És köszi, hogy kiraktad. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tutituti
Nem kell vele játszani, amikor már háromszor elkövették ezt a hibát valszeg nem most szállja meg õket a kis angyal.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

szomferi
köszönjük emese, jó, hogy te már játszottál a játékkal

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

fingod sincs

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Az a baj bf4-el, hogy ugyanazokat a hibákat fogja tartalmazni mint a 3 , mert a dice szarik azokra, akik a bf 1-2vel sikeressé tették õket.

Fpocok
Ide írjál, hogy rakja be ebbe a topikba. Kommentedben legyen benne a kép linkje és a topik linkje.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
De vissza is irtam tegnap, hogy mi van banner ugyben.
Vagy nem kaptad/olvastad az uzenetet..?
Mind1, ha ennyire surgos a dolog neked, akkor kirakatom.

adam46
Szerintem egyenlõre elég ennyi. Amúgy még nincs házigazda, szal modiknak küld el.
Hali. Csináltam egy bannert. HG-nak már elküldtem, viszont ha vannak esetleg ötletek, hogy mit kéne még rátenni, azt megírhatjátok. Ezért rakom csak be. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ryder159
Egyenlõre, mivel az EA a kiadó ez a legvalószínûbb. Eddig még csak annyit tudunk hogy a grafika az szép lessz, de ez ugye nem minden...

shaddam
Tudom nem kéne ilyet kérnem tõled, mert egy csõlátású fanboy vagy, de nézz csak be jobban abba a leádozott topikba...
Elkönyvelted magadban hogy szar lesz a BF4 ilyen-olyan mondvacsinált indokkal.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Akkor írnám, ha olyan baromságokat beszélnék, mint ti 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DrTre
Igen, konzolon jelent meg elõször a Frostbite, ahogy mondtad. Ettõl viszont nem lesz "konzol-motor". Az egy mítosz, hogy ha elõször konzolra fejlesztenek egy játékot, akkor a motorja is automatikusan "konzolos" lesz és azon jobban megy. A Frostbite 2-t már PC-re mutatták be, arra is fejlesztették, arra optimalizálták, látszott is az elsõ pár hónapban, amíg a konzolok küzdöttek vele.

Hát ilyet ne írj hát a konzolok az isten mindenkinek,minden játék 4k-ban fut rajtuk,a pc már a full hd-nál meghal.
Ezt szajkózzátok minden egyes konzolfórumon.Pl:a pc-s játékoknak leálldozott.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
A legelsõ motor igen. BF3 óta meg kurvára nem konzolos motor. Konzolokon úgy néz ki, mint az okádék, mert szarrá van butítva a PCs engine. Persze konzol haterek mondhatják továbbra is, hogy pfejj konzolmotor erre is meg az FB3-ra is, attól még még nem lesz igazuk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bogdogege
Ennyit is ért mind a kettõ<#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Ezt a Frostbite apjafaszát az elsõ badcompany motorja volt , nem ?.Az meg csak konzolra jelent meg ,úgy tudom.
Azért vettem zikszbokszot.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

DrTre
Megismétlem, attól, amit írsz, az mind feltételezés. Nem hiszem, hogy a végzettségedet tekintve van róla fogalmad, hogy egy játékban mit jelent fizikai modellt írni, mert akkor nem írnál ilyeneket. Egyszerûen nem igaz, amit írsz. Az, hogy megakad a tank egy patkán, majd megcsúszik egy lejtõn, nem a fizika hiányának tudható be. Ez egyáltalán nem script. Ez a pályák nem megfelelõ megírása miatt van. Maradtak hibák, mint az olyan sziklák, amiken átlátsz, de nem tudsz lõni. Az ilyen kis objektumok is ilyenek, ez nem fizikát helyettesítõ scriptek. Amit írtál, az pont azt jelenti, hogy rendes fizikai modellezése van a tanknak, éppen ezért akad el néha ott, ahol nem kéne és ott csúszik meg, ahol egy tank nem csúszhat meg. Nem tökéletes és nem teljesen jól megírt fizikai modell, pont ez a hibája, ezt írtam máskor is.

A netkód egyáltalán nem a frostbite motorhoz kapcsolódik. A játék kódjába van írva, össze van kapcsolva a grafikus motorral, de nem a grafikus motor határozza meg.

Megint csak azt kell mondanom, hogy attól, hogy te azt HISZED, hogy a konzolra lett írva, az nem lesz úgy. Már régebben is mondtam, volt szerencsém olyan programozói elõadáson részt venni, ahol a Frostbite-ot is bemutatták, akkor még fejlesztés alatt állt a BF3. Minden amit bemutattak PC-n futott és minden ami akkor és azóta történt, egyértelmûen azt mutatja, hogy PC-n fejlesztették, még el is mondták, hogy könnyebb "visszabutítani", mint javítani rajta. Szted miért van az, hogy amikor késik egy játék a konzolos verziójához képest, akkor egy rossz portot kapunk, de amikor egyszerre jelennek meg, akkor a konzolos verziókban van több hiba?

Sztem én itt be is fejezem a vitát, mert azt veszem észre, hogy amíg én próbálok más források alapján érveket hozni és igyekszek csakis tényeket mondani, addig te a saját tapasztalataidat írod le és állítod be ténynek, majd én vagyok a paraszt, akit beetettek a hülyeségükkel. Ilyen érvekkel én nem fogok vitatkozni, hogy lássak át a dolgokon és ne higgyek el mindent, amit mondanak nekem meg olvasok ésatöbbi. Ennyi erõvel azt mondom, hogy valójában földönkívüliek irányítják a bolygót és az a céljuk, hogy lassan elpusztítsa magát az emberiség.