15720
  • bfbc2
    A pályaismeret itt a legnagyobb gond szerintem is, eddig bad company 2-t toltam multiban de köze nincs a bf4-hez, meg eddig csak sniperrel mentem ami ugye nagy előny városi 64-es szerveren pláne az alagútas városi pályákon.De legalább nehezebb így.És már kezdek fejlődni kör végére nem 2/23-as statjaim vannak hanem 5/23-25-ös, de majd lesz ez jobb is nyugi.
  • giornalista
    nem lesz gyorsabb a katonád mozgása, vagy bármi ilyesmi. te leszel majd jobb játékos idővel. ahogy írták: megismered a pályát, az útvonalakat, a fedezékeket, az ellenfelek helyeit, és azokat a hibákat, amiket te elkövettél, vadászod majd, ha mások követik el.

a lassú és a pörgős játék keveréke a BF4 (a BF3 valamivel lassabb és tatktikusabb), de őrült módjára ne rohangálj, próbálj meg figyelni a környezetedre.
  • dr Kotász
    24 vagy 32 fős szervert válassz. A legtöbb játékmód alkalmatlan 64 játékosra (kivéve conquest large).
  • SzinesGeza
    Pár tipp:
    - először ismerd ki a pályát
    - használd ki a fedezékeket, kerüld a nyílt terepet
    - ne rohangássz fel-le ész nélkül, pláne egyedül
    - maradj szorosan a squad-társaiddal
  • bfbc2
    Most kezdtem a multiját a bf4-nek de rohadt nehéz vagy pörgős, nem tudok a játékban úgy 10-20 métert futni hogy ne szednének le háromszor.valaki nyugtasson már meg hogy ez csak azért van mert nincs felfejledztve a katona a rang miatt.mittudomén feleakkora sebességgel tud futni félrehord a fegyver megy a torrent stb.
  • Vadnokedli
    Routeren engedélyezd az UPnP-t vagy a portokat engedélyezd. (ha még nincsenek, hátha ez után nem villognak.)
  • wesleyakos
    oké akkor nem figyelem a villogó kockát :D ,,,hátha kijavitják majd lasssan...kösz
  • Vadnokedli
    Maradt az Origin. Nincs rá más megoldás. relatíve fos nettel 100-80Mbps-el hamar megvan minden szerintem
  • simonl #14571
    Sziasztok, előre bocs ha hosszúra sikeredik a kérdésem.
    BF4 Premiumom van, nagy valószínűséggel az 1.számú telepítő lemezem sérült, mert 30% körül megszakítja a telepítést.
    (nem a DVD író/olvasó rossz, hiszen más lemezekkel működik)
    Időm sajnos nincs arra hogy egész napig üljek és várjam míg az Originről települ, egyszer már ráment egy hétvégém, pedig elég jó net -em van.
    Tudtok valami megoldást, vagy vegyem meg újra a játékot?

Köszönöm ha agyaltok rajta kicsit....
  • giornalista
    ezzel nem tudsz mit csinálni, és nem is igazán lényeges. néhány hete volt egy patch, ami után igen lelkesen kiírja a játék ezeket az információkat, korábban pedig inkább elrejtette.

ha a pinged jó (20-30 közötti), akkor játssz nyugodtan.
  • toza #14569
    ezert kell fpst pcn jatszani es kesz.
  • wesleyakos
    helló !
    kis segitség kéne,,,4 napja vettem a bf4 premiumot és állandan kiirja játékközbe hogy packet loss,, pedig gyors a netem és hiába kerestem nem találtam megoldást rá itt esetleg ha tud valaki valamit akkor irjon már köszi
    Utoljára szerkesztette: wesleyakos, 2015.10.06. 10:56:36
  • giornalista
    állítólag ezek az átalakítók sem jók, hiszen ugyanúgy az analog stick jelét buherálják meg, tehát nem tudsz úgy célozni, mozogni, mint egy egérrel.
  • Sigmar
    Rossz hír, nem ip alapon bannol. Még rosszabb hír, h egy két helyen tényleg szarul van beállítva, vagy egyszerűen csak tipikus hg betegségben szenved az admin, és rosszindulatból multihack okot ad meg, mikor nem is csináltad, de ügyesebb voltál nála.
  • toza #14565
    meg
    aim assist meg stb.
  • toza #14564
    van.. goglezd ki.vannak jo draga atalakitok is h egyszerubb legyen...vagy pedig..

csaszix-
    2. nel csak pipa es pay es kesz.3. nal meg nincs outlokod v levelezo pogramod beallitva.

egyebkent restart,uninstall vagy verifaj meg meg par restart, bongeszo plugin letolt ,engedejez,restart..stb
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.10.05. 11:40:54
  • SötétBarom
    LOL ja, vegyél le mindent medium-low-ra, és élvezd a 30fps-t. :DDD
    Inkább a szopás.
  • simonl #14562
    Sziasztok, újratelepítettem a rendszert + játékot és most nem emlékszem, hogy a "sima" játékikont vagy a 64bit -es játékikont kell használatba vennem?
    Egyáltalán mi a különbség?

Köszönöm a türelmes válaszokat.
  • giornalista
    nah, egyébként igen. ha lenne rendes mouse+keyboard support egy next gen konzolhoz, talán még el is gondolkoznék, szimpatikus, hogy bedugod, és működik...
  • giornalista
    nem értem, hogy mi a gond a 2. képnél? pipáld be a boxot, "fizesd ki" az ingyenes DLC-t, és megvan.
  • Zozo76
    hihetettlen ez a pc-s kinlodas, hol ez nem megy hol az nem megy...
  • csaszix
    Üdv.
    Szeretnék kérni egy kis segítséget. 9 hónapja nem játszottam gondoltam megnézem az éjszakai pályát. Battlefield 4 premium van meg. Leszedtem újra mindent és az első anomália ami történt hogy mikor originen belül rákattintok hogy játék nem csinál semmit. nem jön elő a battlelog. Gondoltam nincs probléma rákerestem bejelentkeztem és felakartam menni egy mapra. Első próbálkozásra ez fogadott.
    1
    Majd kiderült hogy ezt a mapot is ugyanúgy meg kell vásárolni mint ha egy DLC lenne annak ellenére hogy ingyenes. Gondoltam semmi baj akkor ezen is túl esek de akkor ez fogadott.
    2
    Rámentem a játékfájlok ellenőrzésére és hasonló dolgok de nem vágom most akkor mi van? Miért nem tudok az eredeti játékommal játszani? Plusz gondoltam segítséget kérek a help centert-től de akkor meg ezt az üzit kaptam.
    3

Előre is köszi a választ.

Utoljára szerkesztette: csaszix, 2015.10.04. 01:02:44
  • SzinesGeza
    Na most ha figyeltél volna, nem azt írtam, hogy engem ugyanazért dob ki mint őt. Hanem, hogy NÁLAM nem cheat miatt dobál ki.
    De nem tudom miért.
  • giornalista
    most vagy figyelsz, vagy nem, de őt nem PB hibával dobta ki a játék, hanem bannolták, mert cheat van a gépén.
  • SzinesGeza
    Nekem is folyamatosan pb hibát dobál. Tehát nálam semmi köze cheat-hez.
    Most rakom újra az egész játékot.
  • giornalista
    "Vagy mit tehetek?"

a következő gépeden ne csíterkedj, és nem lesz gond.
  • Maxtreme
    Késői vásárlóknak mondanám hogy a Tescoba most 6400ft a premium edition. Ennyiért be is zsákoltam jól.
  • Vadnokedli
    Azt írja Permanent? Mert akkor örök ban. Mi a katonád(fiók etc.) neve, rá néznék? + PB ban link
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.10.01. 05:53:13
  • alyr2
    Ez a megszoptad a négert, variáció.
  • SötétBarom
    "És semmilyen csaló program nem volt elindítva nekem"

Köszönjük, majd értesítjük.
  • Reich
    Sziasztok Nemrég engedett belépni egy szerverre.És az admin kidobott multihack miatt úgy hogy éppen csak beléptem a szerverre még alig mentem pár lépést.És semmilyen csaló program nem volt elindítva nekem.A battlelog ezzel az üzenettel dobott le:
    Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ' Közben megnéztem a pbbans oldalt és felkerültem rá,hogy multihack miatt ki lettem dobva.Az ip címem tiltva lett.Most akkor teljesen ki lettem tiltva mindenhonnan vagy majd egyszer beléphetek újra és ez csak ilyen ideiglenes dolog?Vagy mit tehetek?
  • SötétBarom
    Kis hent, tőlem, nektek :D

• Reich
    A baj az,hogy még mindig ezt csinálja a bf4:
    Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '
    Mi itt a gond? pb frissítettem
  • Reich
    Köszönöm.
  • dr Kotász
    Nem lehet azért. Ha valakit feljelentesz, nincs ilyen hatása. Gondolj csak bele, hová vezetne, ha ez így működne...
  • Reich
    Sziasztok ma az egyik szerveren valaki le aimbotozott.(nem csaltam).Estére ez a hibaüzenet fogadott:
    Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player minden szerveren amire felléptem eddig
    Ez azért lehet mert reportolt az illető engem?
    Ls ha igen azt honnan tudom meg vagy van erről jelzés a profilomban?.Köszönöm a válaszokat előre is
  • Jabar
    Ahova telepítetted a játékot pl.: E:\Origin Games\Battlefield 4, itt a bf4.exe-re jobb klikk, kompatibilitás tab, alul vedd ki a pipát ha bent van az "a program futtatása rendszergazdaként" négyzetből és alkalmaz.

Originen belül a játékaim fül, jobb klikk a játék borítóra, játéktulajdonságok..., pipáld ki az origin játékpanel kikapcsolását.

Ezen kívül légy türelmes, hacsak nem ssd-n van a játék akkor nagyon-nagyon hosszú ideig is eltarthat amíg betölt.

Remélem sikerül!
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2015.09.27. 21:35:49
  • Tyuki80
    Köszi!
    Ezt leírhatnád pontosan,hogy mit hol állítsak.Nem nagyon értem amit írtál.Előre is köszi.
  • Jabar
    Pár napja kezdtem el hónapok után játszani megint, ugyan ez a gondom volt, pb-t frissítettem ami nálam (sem) segített, kikapcsoltam hogy adminként indítsa a bf4-et meg az origin engedélyezését játék alatt és elindul.
  • ZiLi
    A prohardver Bf 4 topikban olvastam ilyen vagy hasonló gondról.....szerintem próbáld meg ott
    ... hátha tudnak segíteni