Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

unscrupulousp
Mindig az elsõ az igazi. 2004-ben megjelent Vietnám már egy fos utánzatnak tûnt, 2005-ös bf2 meg végképp tönkretette a battlefield sorozatot. 1942 sikere valami véletlen lett, talán nem is õk készítették. A többit meg ne is említsük ...

http://desertcombat.bplaced.net/

ki hívott? (Csáknorisz) 😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Na ez fasza. na ez real 😄DDDD

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Smithwarden

"...and prepare yourself for battlefield 3 ... I mean 4" <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ozimak
Igen, Német forrás szerint...
szomferi
Európába elvileg 31-én fog érkezni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ozimak
Bogdogege
<#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Nekem a hatásvadász übergagyiság ugrik be róla, dehát ízlések és pofonok 😊

Waczkor
Ahányszor meglátom egy bf4 videóban a prepare feliratot mindig a GTA-s Yusuf Amir:Ladies prepare to suffer ugrik be😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

dr Kotász
Ezenfelül sokkal jobb is... <#hehe>
A rombolhatóság sokkal hogy mint bármeik eddigi dice termékben 😄

Fpocok
Ez kurva jó lett 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

ozimak
Amíg nem jön ki addig gondolom belefér egy kis ilyen fajta OFF:

Eredeti vs Minecraft version: http://youtubedoubler.com/?video1=ijMLCWeOPRs&start1=0&video2=ZD9fWUUeL00&start2=0&authorName=Roy+G+Biv
Bocsánatot kérek,nekem ennyi volt!
<#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

Maximus4
Tisztelt Running és kemencebalázs!

Ha problémátok van egymással,azt privátban intézzétek és ne a topikban!
Köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

adam46
Minden játéknak vannak hibái. 😊 Hibákat leszámítva, mi nem jó van benne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez tényleg nem az a topik, de te csak ne bazd le eugabeszt,mert õ legalább ebben a világban él,és nem valami speedlifeban mint te meg az idióta bandád,remélem eltünsz már az Sg-rõl az asshole családoddal együtt!
Ebböl a topikból eltakarodhatnál,mert ekkora negatív embert még nem láttam!Shut up idiot!

Fpocok
"Amíg nem látta senki, szerintem addig nincs helye a lenézésnek."

Amíg nem láttuk, addig induljunk ki az elõzõ részbõl. Az meg nem lett túl jó. Mondjuk mostanában szoktam vele játszani, de látom, hogy vannak hibái.

adam46
Õõõõ, égvilágon senki nem akar rád erõltetni semmi. De egy meg nem jelent játékot, hogy lehet leírni? 😄 Majd, ha megjelenik és szar lesz, akkor ok, szar, de addig csak topic szemetelés...
tutituti
Egyet érts meg:
Ha én azt mondom hogy szar lesz akkor azt gondolom és kész és ne próbáld már meg rám erõltetni a te véleményed.
A bf3 is vérlázító és pénzlehúzó volt ez is az lesz.

Ha te máshogy gondolod,rendben.Elfogadom,de nem vagy tudtommal se rendõrbíró,se csáknorisz úgyhogy ha valakinek negatív véleménye van akkor az van.Ennyi!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hogy tudtok ennyit üresbe írkálni itt 😄
adam46
Amíg nem látta senki, szerintem addig nincs helye a lenézésnek. Nem tudom mit vártok még a multitól, szerintem nincs vele baj, szórakoztató, leköt. (Igen, vannak bugok, de ettõl is a legjobb)
Running
Teljesen hidegen hagy, mekkora lelki töréseket szenvedtetek évekkel ezelõtt. Ez nem az a topik, kérem a privát véleményeket privátban megosztani, csak ne velem. Köszi.

tutituti
Inkább írjon ajnározó szöveget ide mert nem látta a multit?
Azért fikázza mert ezer év bf van mögötte és itt a nagyja tudja hogy jó ideje csak beeteti a jónépet a dice aztán ott hagyja az egészet bugoktól hemzsegve és a communitynek még esélye sincs unofficial patchekkel helyrehozni mert az sdk-t se kapja meg!
Talán ezért..

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jaj ez az elvakult duma. Lehet hogy neked nincs tapasztalatod, de nekünk meg van , jócskán, lehet neked is jobb volna, ha nem csak úgy léteznél bele a vakvilágba, hanem céllal mozognál.

Ez a jobban dõl a fa dologban egyáltalán nem bízok, mert ugye a bc2 után a bf3 is iszonyat nagy visszalépés volt rombolhatóságban. Egyszerûen vicc amit csinálnak.

adam46
Köszönjük, hogy betekintés nélkül, leírást adták a multiról. 😊 Ha, valakinek nem tetszik, akkor minek fikázza? Álljon tovább, aztán keressen olyat, ami megfelel neki, vagy írjon saját gammát. -_-
Engem se nagyon motivál, de sajnos sok IQ hiányosat még mindig, és még õk jó sokáig életben fogják tartani ezt a hulladék kiadót a pénzükkel.

BF3 kiadása elött ugyan ezek a parasztvakító dumák voltak, hogy az eddigi legjobb supportja lesz, legjobb esports támogatása lesz... A következõ az lesz hogy megint jönnek a dumával, hogy a BF2 méltó utódja lesz szerintük. <#mf1>

Az egész esports támogatás abban merült ki a BF3-ban hogy megcsinálták a battlelogot platoon rendszerrel, valamint csináltak egy Creat Match battlelog funkciót, ami tulajdonképpen egy DICE által megírt rcon parancsokat futtató script. Ennek a titkos rcon commandjait persze basznak kiadni publikusba, mert akkor a végén valaki beleintegrálná azt a pár fegyvertiltási lehetõséget a meglévõ proconba vagy rconNet-be és egyébb "ready gomb" és ilyen funkciókat. Ez kurva nagy esport támogatás volt így, nah meg az eddigi support is, úgy hogy a BETA óta jelen vannak még a bugok 80%-a.

Egyébként az eddigi hírek alapján nekem az jött át, hogy õk igazából a feljesztési környezeten dolgoztak eddig, szóval csináltak valami saját moddtools félét, hogy a hülye képzetlen alkalmazottaik is tudjanak részt venni a fegyverek kreálásában és pályakészítésben, mert sok idejük nem lesz erre már <#nyes>. A játékosok felé nagy érdemi fejlesztésbõl semmit nem mondanak csak hogy jobban dõl a fa majd egy rpg után és ennyi.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Picit jobb a grafika, de az engem nem motivál /fõleg úgy, hogy van egy pont mikor sétálnak a vízben, és a vízzel együtt hullámzik a föld textúrája is, itt felröhögtem 😄/, de az már most látszik, hogy ua hibákat is fogja tartalmazni mint az elõd.

<#worship>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok személyeskedni,de amikor te voltál a BF3 hg, néha az a nagyképû idióta hozzállásod a kérdezõ fórumozókhoz,igazán bicskanyitogató volt,én örültem hogy leléptél!
ITEM példamutató nyugodtságával,segítõkészségével magasan kiemelkedik a HG-k közül!Te a saját kis csapatoddal elvoltál,de ha valami newbie betévedt akkor áááá!Ez csak szösszenet volt úgyhogy csend!

DarkSector
"BF4-minimális változtatás,lehetõ legkevesebb munka."

+1
egy peccselt Battlefield 3.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BF4-minimális változtatás,lehetõ legkevesebb munka.
Multi:ugyanúgy szar lesz a netkód-ezt nem a videóból szürtem le elég annyi hogy a DICE munkája.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Smithwarden
Kis fesz oldasnak 1-2 BF4-BF3 single gameplay osszehasonlitas:

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Kimeríti neked a ... majdnem megmondtam mit...
Tudod mit látott ebbõl egy átlag fórumozó??Egy beböfögést,hogy "no,ki lesz a házigazda,ekkortól meg ekkortól,na ki??""...és két nap múlva te lettél.Szvsz ennyit a szabályokról.
Amit te írtál,az a nem kis ferdítés,ne is haragudj.Én akkor sem,utána sem voltam személy szerint ellened,nem tudom mi a f@szt kell rajta háborogni,a módot,-ahogyan a fórumozók látták,- azt sérelmeztem.De igazad van.Téma lezárva.

[IRAM] leader

Gabesz igazán tudhatnád már hogy az sg modik csak és kizárólag náci/kommunista terror módszerekkel dolgoznak, az evolúció se volt hozzájuk kegyes, mert backbone hiányuk van. Running max kihasználta a lehetõséget, de szerintem az adott eset nem az õ hibája, felelõssége, hanem a majdnem ember modiké.

Running
Õõõ...ez nem kis ferdítés. Nem szorultam rá, se akkor, se most, hogy bármit is átjátszanak, mivel ilyen nincs. Jelentkezni kell a fórumon a megfelelõ topikban, és ha az adminisztrátoroknak megfelel, kineveznek. Akkor is az történt. Volt egy eltûnt házigazda, akit megkérdeztem, kívánja e betölteni a pozícióját, mivel rendbe kellett rakni a topikot. Jelezte, hogy õ ezt nem szeretné, nem ér rá, jelentkezzek házigazdának, amit meg is tettem. Elfogadták a jelentkezésem, a topikot rendbe raktam, majd szó esett arról, sajnos csak utólag, hogy ez megfelel e a topik látogatóinak, vagy legyen más. Mivel rajtad kívül ha jól emlékszem senkinek nem volt ellenvetése, mivel a Battlefield 2 topikot is évekig vezettem, így maradtam. Ennyi a sztori, minden más a te fejedben létezik.
A hozzászólásod pedig nem kicsit felháborító, túlzó, és erõsen kimeríti a személyeskedés fogalmát, hiába nem a személyemnek szántad. Nem szükséges egyébként mindenkinek megfelelnem, nyilván ez lehetetlen. Gondolom nem kell kiemelnem, hogy a továbbiakban nem szeretnék semmilyen kommunikációt veled. Elõre is köszönöm a megértésed.

Ez mennyire igaz ugye. A sok tudatlan itt meg a másik topicban csodálkozik, hogy iszonyat nagy cinizmussal állunk a dicehoz.

Miért,az mennyivel volt okosabb húzás,mikor átjátszották a kezedbe a bf3 topikot,mondván te jobban értesz hozzá...semmilyen házigazda kritériumnak nem feleltél meg,a közösséget a kutya meg nem kérdezte,csak elénk lökték,hogy holnaptól ez van??
És ez most ha hiszed ha nem,nem a személyedre szólt,mint akkoriban is megírtam,hanem maga az elv és mód volt a közösségre,fórumozókra nézve sértõ...

[IRAM] leader

Running
Bf3 idején az volt a legnagyobb, mikor Battlelog fórum moderátornak kineveztek egy csalót, aztán mikor jelezték nekik, hogy a srác már lebukott, akkor próbálták eltüntetni a topikokat, meg mindent, szánalmas volt...

szomferi
BF4 gameplay @60FPS, ha gondoljátok

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

adam46
Mekkora idétlen név ez az eSport. Ez csak játék. 😊
Fpocok
fool me once, shame on you
fool me twice, shame on me

DarkSector
Ja. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
BF3nál is ugyanezt mondták. Nem lett belõle semmi.

DarkSector
Mire codolsz? 😊

Fpocok