15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3533 még mindig a cpu probléma. Várd meg, hogy patcheljék. -
#3532 nekem is csinált olyat, de utána megjavult, ajánlom, hogy zárj be minden háttérben futó programok, csak bf4 menjen vagy úgy már próbáltad? -
#3531 30fps- win8 al és a lagg spike ok eltüntek viszont ami nagyon irritáló ,hogy az fps drop maradt. Tehát 5másodperc játék 30-35fps el (király) Azután meg 2 másodperc szaggatás drop fps miatt ilyenkor le esik 10fps.re Aztán megint 5 másodpercig jó és így folytatódik tovább. Emiatt játszhatatlan most. -
szapor #3530 Win8am van, frissitettem a punkbustert, de még mindig ugyan az a bajom hogy elinditom és Loading képernyőnél befagy a játék. :S -
#3529 Originen vegyetek fel és játszunk!!!!
Nevem: nesh019 -
#3528 Mindjár végzek melóban.. Battlelogon vegyél fel, ideje zúzni kicsit, hosszú hetem volt .. -
#3527 Nálam semmi gond(lassan 20órám van benne)..na megyek iszom egy jó pohár egri bort..az egészségedre...
-
#3526 Ilyen konzolon:
Ilyen PCn:
Currentgenen nagyon gyenge. -
#3525 Ja köszi....közben rájött, csak engem nyaggat játék közben....
-
#3524 ssd-n is ugyanúgy akad, egyfolytában megy a mikrolag. -
#3523 Oké,már megvan a dolog az open nem úgy müxik mint a closed...máshogyan kell aktiválni...okés....
-
#3522 Jah az egy másik dolog hogy a játékhoz gyenge vagyok, nem vagyok multihuszár...:)
Mire nekem betölt valakinek már 6 killje volt....:)
-
#3521 demóknál keresse -
#3520 Nah nálam is megjavult, az volt a gond, hogy a C-meghajtóm betelt!
Takaritottam és rendbe jött, nem fut fényesen de játszható :)
Protector:
Konzolom biztos nem orgia, max a PC lowwal egyenlő, egyébként meg béta....:) Nem hinném hogy annyival jobb ott :) -
#3519 12:00 óta.. Október 4. van.. megvette a premiumot..? :D Nézze már meg még egyszer alaposan. :P -
#3518 Csak azért kérdem,hogy van e valami mert a havernak még mindig nem jelent meg az originben... -
#3517 Gyerekek, az open beta már elérhető, játszható...
-
szaba75 #3516 Király működik KÖSZI -
#3515 Szerbusz. Nem sok mindent tud tenni. Maximum felrakni az új 331.40 béta nvidia drivert és reménykedni ,hogy megoldódik a problémája. Azért akad nála mert ez jelenleg optimalizálatlan játék. (béta) -
#3514 Hali,
haveromnak GTX 650 Ti Boost-tal és i5 4430 procival lowon akadozik a játék, a legkisebb felbontásban. Lehetséges ez? mit ajánlotok neki , mit csináljon? -
#3513 Amúgy 35fps el már folyamatosnak látja a szemem ezzel meg is elégednék ha így maradna de ami a leg idegesitőbb az fps drop mikor egy kis időre le esik 10-15közé az fps-ed holott valamikor kemény csatákba is megvolt 35fps-ed. Full random valamikor csak siman futsz egy placcon és 10fps! 2másodpercre azt megint helyre áll. ez az egyetlen ami miatt most játszhatatlan még az új friss win8 -n is.hiába van meg az fps az fps drop kinyírja a játékélményt. -
#3512 Ja.
Csak egy két dolog hiányzik belőle :D -
#3511 Látnád ps3-on.Rendesen odaver a gépednek.Látványorgia:) -
#3510 Elhamarkodottan örültem :) Csak annyi :)
Gyilkolja a vinyót és ezért laggol mint atom, miután végzet akkor megy szépen, aztán megint töltés lag...
Biztos kéne neki egy friss windows, de annyit nem ér most nekem!
Tehát skip :) -
SergioAmigo #3509 Nah most valami javulási tendencia van :D:D tunning nélkül 3900mhzen viszonylag jól fut betudom a bétának a mikro laggokat :D -
#3508 Ez valami hihetetlen jó ajánlat. 17500 Ft a komplett pakk, ami egyébként 20-21 ezer lenne és ebben még 3 újság is benne van.
-
High end PC #3507 másfél óra alatt meguntam, én ezt már nem fogom megvenni
-
#3506 Mert ez a módszer sem updatel már rendesen.
http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php
ezt szedd le és válaszd ki a bf4et. Ez fogja megoldani a problémád. Ha jó egy kis + jól jönne mert szét vagyok minuszolva már xD -
hekus2013 #3505 Sziasztok nekem olyan problémám van hogy amikor elindul elkezd tölteni loading és utána meg áll nem csinál semmit ilyenkor mi a probléma . -
#3504 Az előbb még azt mondtad megy ez... mi történt? -
Ranger1983 #3503 Ha esetleg valaki meg szeretné rendelni.
http://www.pcguru.hu/elofizetesi-csomagok/negyedeves-elofizetes/218 -
#3502 én is megrendeltem a deluxe edition-t :) -
#3501 Közel játszhatatlan!
SSD-m nincs, win-t nem telepítek, akinek megy , annak jó játékot, én skippelem :) -
szaba75 #3500 Rajtam ez sem segített -
#3499 ELINDULT win8 on és tényleg jobban fut mint WIn7en. -
determinator #3498 Én is találkoztam ezzel a hibával, ami több óra játék után, a semmiből jött elő. (annyi különbséggel, hogy a 5-10 perc után kifagyott. Nekem ez vált be:
link
"A játék mappájából a „pbsvc.exe” fájlt kell futtatni és ott az „Install/Re-Install PunkBuster Service”-t kell választani." -
szaba75 #3497 Nekem ugyan ez Win7-el. -
#3496 Simán menni fog, néha van ilyen. És igen, Punkbuster. -
#3495 Alt-tab volt a legelső kombináció amit nyomtam de nem hatotta meg a játékot :D -
#3494 nekemis erre lőtte be a cuccost,aztán lett a szerveren 32 játékos,és ott lett vége a dalnak