15720
  • TasManXT
    még mindig a cpu probléma. Várd meg, hogy patcheljék.
  • Krisztiam #3532
    nekem is csinált olyat, de utána megjavult, ajánlom, hogy zárj be minden háttérben futó programok, csak bf4 menjen vagy úgy már próbáltad?
  • spybot919
    30fps- win8 al és a lagg spike ok eltüntek viszont ami nagyon irritáló ,hogy az fps drop maradt. Tehát 5másodperc játék 30-35fps el (király) Azután meg 2 másodperc szaggatás drop fps miatt ilyenkor le esik 10fps.re Aztán megint 5 másodpercig jó és így folytatódik tovább. Emiatt játszhatatlan most.
  • szapor
    Win8am van, frissitettem a punkbustert, de még mindig ugyan az a bajom hogy elinditom és Loading képernyőnél befagy a játék. :S
  • JaSoN HuNTeR #3529
    Originen vegyetek fel és játszunk!!!!
    Nevem: nesh019
  • V43 1105
    Mindjár végzek melóban.. Battlelogon vegyél fel, ideje zúzni kicsit, hosszú hetem volt ..
  • scomcomputers
    Nálam semmi gond(lassan 20órám van benne)..na megyek iszom egy jó pohár egri bort..az egészségedre...
  • JaSoN HuNTeR #3526
    Ilyen konzolon:

Ilyen PCn:

Currentgenen nagyon gyenge.
  • scomcomputers
    Ja köszi....közben rájött, csak engem nyaggat játék közben....
  • RatBaG #3524
    ssd-n is ugyanúgy akad, egyfolytában megy a mikrolag.
  • scomcomputers
    Oké,már megvan a dolog az open nem úgy müxik mint a closed...máshogyan kell aktiválni...okés....

• kill3r21
    Jah az egy másik dolog hogy a játékhoz gyenge vagyok, nem vagyok multihuszár...:)
    Mire nekem betölt valakinek már 6 killje volt....:)
  • kill3r21
    demóknál keresse
  • kill3r21
    Nah nálam is megjavult, az volt a gond, hogy a C-meghajtóm betelt!
    Takaritottam és rendbe jött, nem fut fényesen de játszható :)

Protector:
    Konzolom biztos nem orgia, max a PC lowwal egyenlő, egyébként meg béta....:) Nem hinném hogy annyival jobb ott :)
  • V43 1105
    12:00 óta.. Október 4. van.. megvette a premiumot..? :D Nézze már meg még egyszer alaposan. :P
  • scomcomputers
    Csak azért kérdem,hogy van e valami mert a havernak még mindig nem jelent meg az originben...
  • scomcomputers
    Gyerekek, az open beta már elérhető, játszható...
  • szaba75
    Király működik KÖSZI
  • spybot919
    Szerbusz. Nem sok mindent tud tenni. Maximum felrakni az új 331.40 béta nvidia drivert és reménykedni ,hogy megoldódik a problémája. Azért akad nála mert ez jelenleg optimalizálatlan játék. (béta)
  • szabii98
    Hali,
    haveromnak GTX 650 Ti Boost-tal és i5 4430 procival lowon akadozik a játék, a legkisebb felbontásban. Lehetséges ez? mit ajánlotok neki , mit csináljon?
  • spybot919
    Amúgy 35fps el már folyamatosnak látja a szemem ezzel meg is elégednék ha így maradna de ami a leg idegesitőbb az fps drop mikor egy kis időre le esik 10-15közé az fps-ed holott valamikor kemény csatákba is megvolt 35fps-ed. Full random valamikor csak siman futsz egy placcon és 10fps! 2másodpercre azt megint helyre áll. ez az egyetlen ami miatt most játszhatatlan még az új friss win8 -n is.hiába van meg az fps az fps drop kinyírja a játékélményt.
  • Fpocok
    Ja.
    Csak egy két dolog hiányzik belőle :D
  • The Protector
    Látnád ps3-on.Rendesen odaver a gépednek.Látványorgia:)
  • kill3r21
    Elhamarkodottan örültem :) Csak annyi :)

Gyilkolja a vinyót és ezért laggol mint atom, miután végzet akkor megy szépen, aztán megint töltés lag...
    Biztos kéne neki egy friss windows, de annyit nem ér most nekem!
    Tehát skip :)
  • SergioAmigo
    Nah most valami javulási tendencia van :D:D tunning nélkül 3900mhzen viszonylag jól fut betudom a bétának a mikro laggokat :D
  • DanielT
    Ez valami hihetetlen jó ajánlat. 17500 Ft a komplett pakk, ami egyébként 20-21 ezer lenne és ebben még 3 újság is benne van.

• High end PC #3507
    másfél óra alatt meguntam, én ezt már nem fogom megvenni
  • spybot919
    Mert ez a módszer sem updatel már rendesen.
    http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php
    ezt szedd le és válaszd ki a bf4et. Ez fogja megoldani a problémád. Ha jó egy kis + jól jönne mert szét vagyok minuszolva már xD
  • hekus2013
    Sziasztok nekem olyan problémám van hogy amikor elindul elkezd tölteni loading és utána meg áll nem csinál semmit ilyenkor mi a probléma .
  • Fpocok
    Az előbb még azt mondtad megy ez... mi történt?
  • Ranger1983
    Ha esetleg valaki meg szeretné rendelni.

http://www.pcguru.hu/elofizetesi-csomagok/negyedeves-elofizetes/218
  • Krisztiam #3502
    én is megrendeltem a deluxe edition-t :)
  • kill3r21
    Közel játszhatatlan!
    SSD-m nincs, win-t nem telepítek, akinek megy , annak jó játékot, én skippelem :)
  • szaba75
    Rajtam ez sem segített
  • spybot919
    ELINDULT win8 on és tényleg jobban fut mint WIn7en.
  • determinator
    Én is találkoztam ezzel a hibával, ami több óra játék után, a semmiből jött elő. (annyi különbséggel, hogy a 5-10 perc után kifagyott. Nekem ez vált be:
    link
    "A játék mappájából a „pbsvc.exe” fájlt kell futtatni és ott az „Install/Re-Install PunkBuster Service”-t kell választani."
  • szaba75
    Nekem ugyan ez Win7-el.
  • DanielT
    Simán menni fog, néha van ilyen. És igen, Punkbuster.
  • spybot919
    Alt-tab volt a legelső kombináció amit nyomtam de nem hatotta meg a játékot :D
  • bakkerman
    nekemis erre lőtte be a cuccost,aztán lett a szerveren 32 játékos,és ott lett vége a dalnak