Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te ferdítesz folyamatosan, anyázni nem anyáztam, politikai hsz volt mégpedig ezt írtam szó szerint : Orwell se csinálhatná jobban. Orbánnak most nagy szüksége volna olyan embereknek, akik segítenek neki megmondani az embereknek hogy mirõl mit gondoljanak. be tudlak ajánlani. Ilyen skilles embert pikpakk felvennének.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

item
Szokás szerint megint csak ferdítesz,lényeg,hogy a "ku..a anyázós" meg a politikai kommentjeid miatt te vagy az etalon fórumozó. Amit mûveltek már nem vicces,írogasd oda a sírásaidat ahol szívesen látják.

" és különben is aki a dicre rosszat mer szólni, az nem is érdemli meg az életet, állítja õ."

Ez is csak a te kis fejedben létezik,és mivel oda már nem tudsz írni,máshol kell kisírnod a lelkedet,persze hazudozással,hogy megsajnáljanak. <#mf1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

hehe, van egy item nevû felhasználó itt a fórumon, még valami barom HG jogot is adott neki a bf3 topicban, lényeg hogy õ képzeli magát a janinak a hegyrõl,õ az aki megmondja mit gondolhatunk a dice termékekrõl, természetesen semmi rosszat, mert az utóbbi évek dice termékei rászolgáltak arra, hogy ne is keressünk benneûük hibát, hisz úgyse találnánk, és különben is aki a dicre rosszat mer szólni, az nem is érdemli meg az életet, állítja õ.

Running
A DICE addig készített jó játékot, ameddig övék volt a cég. A Battlefield 2 után, 2006-ban az EA felvásárolta õket. Azóta nem is készítettek minõségi játékot, csak EA féle lehúzós csicsás szarokat.

Talán az 50'-es évek magyar focijához lehetne hasonlítani...kis pénz,kis foci,--nagy pénz,nagy foci..😊

[IRAM] leader

Smithwarden
Akkor ez nem lesz jo hatassal a BF4-re, hogy most szegeny DICE-osok osszes tejet megihatjak, amit a fejlesztesek kozben a munkahelyi hutoben tartanak. <#action>
Eleg durva diktatura van naluk. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Tudtommal, a kiadók a fejlesztõkkel több évre vagy projectre kötnek szerzõdést, és addig általában tejhatalmat gyakorolnak a dolog felett. A dice tudhatta volna, és és köthette volna az ebet a karóhoz, hogy mégpedig olyan szerzõdést írunk, amit mi akarunk, mert anno már lettünk valamit az asztalra. De nem, mert dollárjelek a szemükben és lófasz a seggükben, és inkább csinálnak szart, mintsem hogy jót, mert ahhoz meg kéne erõltetniük magukat.

Igencsak megnövekedett a nyílt állások száma a DICE-nál, vajon az eddig fejlesztõk a BF3-ból szintén tovább álltak már? Egyébként a meghírdetett állásokból simán lehet látni, hogy kb mik a fejlesztési tervek, és hogy az a fránya frostbite mire képes. http://dice.se/jobs/

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

adam46
Nem, de gondolom eladják a játékot az EA-nek. Az meg azt csinál vele, amit akar.
Ea az ördög, a dice meg az aki eladta neki a lelkét. Most akkor sajnáljam, hogy jaj szegények, kényszer hatása alatt cselekszenek??

adam46
Szerintem itt inkább az EA dirigál nem gondolod?
A patkány dicetól semmi sem idegen!

zsolt9999
mint bf hírózba. arra én 5 perc alatt ráuntam. de legalább pénzt nem buktam

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

giornalista
a 3-mal nem játszottál? várhatóan hasonló lesz, mint ahogy abban volt, tartalmazza majd a kiegészítõkeg és az extra fegyvereket, uniformokat.

milyen sebzésnövelõ...?
Egyáltalán nem zárható ki.
Fpocok
Az bazmeg... pénzért meg lehet majd venni fegyvereket és sebzésnövelõt. Az bebaszna 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zsolt9999
go premium... ennyi erõvel lehetne free to play

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Ryder159
Ennyi pénzért muszáj lessz annak lennie <#mf1>

DD

Running
Remekmû lesz, nem kétséges. <#hehe>

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem így lesz, alapverzió 60juró, minden egyes ilyen feature plusz 60 júró lesz, nem dolgoznak azok, csak lopnak 😄

Majd a BF4 developer verzióban biztos lesz legalább már olyan mint a BF2-ben volt, hogy külsõ nézetbõl bárkit figyelhetsz. Aztán majd talán a BF5-re ez már benne is lesz a publikoknak szánt verzióban. <#gonosz3>

Ebbõl lesz az EA/DICE tuti profitja most 10 évig, hogy direkt a jól megszokott tök alapnak számító BF2 featureket szépen apránként vissza adagolja évrõl évre, egy új verzióban 60€-ért. <#mf1>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

amíg nem in eye a spectator semmit sem ér.

Itt van pár érdkesség mi minden van letiltva a BF3 vásárlók elõl, gondolom majd a BF4-ben ha fiezetek még 60€-t megkaphatom ezeket is. <#mf1>

Server Pause

Eredeti Spectator a DICE-tól

Oksa, akkor viszont bocsi a rágalomért 😊

szomferi
nem támadólag léptem fel, csak nyomatékosítani szerettem volna, hogy hivatalos forrást mutassatok 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

unscrupulousp
Sokszor elborult az agyam bf3-ban feleslegesen és irogatni (szidni) is. Running leírta a pályakészítés lényegét, az bár nem moddoltam bf3-at (mivel nem is lehet) de az alapjai ugyanazok. Népjátékot akarnak, azt is csinálnak és milliós eladási számok magukért beszélnek. Nincs miért változtatni rajta. Gyuszó, én mind a mai napig ha van egy kis idõm elindítom a kedvencemet és azzal tolom, teszek a divat bf3-ra. Sokan vannak még az "õskövületekkel", találok még játékosokat. Újabbakkal meg játszon az akinek az való. Ezt a prémium faszságot már nem vettem meg, vége a BF-nek, nincs értelme megvenni ha úgysem használom. Olvasgatni biztos fogom a fórumokat, jó azért néha teleszemetelni ha olyanom van 😄

http://desertcombat.bplaced.net/

Hát ezek az új BF-ek másra nem is jók.Észre sem veszem ha már több hete nem játszom velûk.Ellenben a BF2-2142-vel még több évvel a megjelenésük után is alig vártam hogy legyen idõm leülni a gép elé játszani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Running
Nem szeretek már itt nosztalgiázni, és magamat ismételni sem. A játékot úgy is megveszem, ha lesz benne annyi, mint a Bf3-ban, meg 7 ropinál nem lesz drágább, de feltétel az is, hogy a csapatból másnak is meglegyen. Egyedül nem szeretek bohóckodni, heti 3-4 órás kikapcsolódásra remélem megfelelõ lesz, semmi más egyéb elvárásom nincs már a Battlefield játékokkal kapcsolatban. MMO-k mellé jól fog jönni egy kis alternatív pufogtatás, de semmi komoly, semmi esport, semmi erõlködés, azt meghagyom a fiataloknak.

Na végre hogy kinyitottad a szádat,Zebra is írhatna ide a sok IQ gyökérnek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Runningnak volt türelme ahhoz, amihez nekem nem, de te mégis támadólag lépsz fel.

Running
Teljesen mindegy mit mondanak, mivel csak marketing. Amit mondott a fejlesztõ, az is hülyeség, vagyis, hogy minek lenne sok tdm map, ha csak párat szeretnek az emberek. Miért?
Nem a módokat nehéz megírni, hanem egy pálya elkészítése a nagyobb falat. Ha megvan az adott pálya, akkor a különbözõ módok ráerõltetése már csak bohóckodás. A balanszolás már nehezebb, de az meg sose ment nekik, nem hiszem, hogy pont most lenne ebbõl gondjuk.
Honnan tudom?
Battlefield 3 megjelenés elõtt még õk dicsekedtek vele, milyen egyszerû módosítani egy pályát, amit a videóban meg is mutattak.
Battlefield 2-ben elkészítettem néhány pályát, és gyorsan lehetett kialakítani a módokat. A combat zone-t pl csak körbe kellett pöttyözni, a zászlókat le lehetett dobálni, meg pár pár értéket módosítani és csoki. A zászlókhoz kapcsolódó spawnpontok már nehezebb dió volt, ha sok variációt akartál, de az is csak annyi volt, hogy a kijelöl területekre dobáltad le a spawnpont kockáját. Jármûvek hasonló. Kicsit összecsapva kb 2 óra munka volt egy 32-es méretû jármûves térkép mód összedobálása. A balansz, meg pontosítás késõbb nyújtotta azért rendesen az idõt.
Egy térkép elkészítése a méretétõl függõen 50-100 óra között módok nélkül.
Én egyedül készítettem, kb 8 új közepes méretû térképet, nem egyszerûeket (10-15x annyi objektummal, mint az eredeti bf térképek), mindeközben a DICE ugyanennyi idõ alatt 1 darabot, amit a peccshez hozzáadott.
Szóval ami írnak kamu, mert egy ekkora cég, kb 1 nap munkával összelapátolja a kész térképekre a módokat, ha legalább 4-en dolgoznak rajta.
Ezért nem kell elhinni egy szavukat sem, minden ami a marketinghez kapcsolódik, az hazugság, és semmi más célja nincs, mint a tömegeket, a birka gondolkodású véristván hordák begyûjtése a megjelenésre, valamint az elõrendelésre.
Persze sok értelmesebb vásárló is megveszi, mert a játékaik nem szarok, kiemelkednek az átlagból, vagy nincs is más helyette, de mély, kidolgozott tartalmat nincs értelme várni. Ehhez kapcsolódik az is, hogy a mai korosztály már nem az mint a 10-15 évvel ezelõtti. Manapság, ha valami nem megy elsõre, akkor esetleg segítséget keres, pl youtube, vagy multiban cheat, a többség keres más elfoglaltságot, facebook-ozik tovább.
Kiváló példa erre unokahúgom (13), aki úgy játszott a játékokkal, hogy kipróbálta, ha elakadt, 1 perc kínlódás után szólt nekem, hogy segítsek, ha nem segítettem, akkor kb 5 perc után otthagyta, de fel sem merült benne, hogy tovább próbálkozzon, vagy utánanézzen mi a megoldás. Õk a vásárlók, nekik kell játékot készíteni, nem azoknak, akik régen, 1 hónapot vártak egy PCGURU-ra, hátha lesz benne játékleírás, mivel 20+ óra és az 52. próbálkozásra sem sikerült megoldani a továbbjutást.
BF példa: Én ugyan nem játszottam vele, de a DC-ben nehéz volt a repülés, gyakorolni kellett, sokan rengeteg óra alatt képezték ki magukat, ma a 2. becsapódás után, már posztolnák a fórumon, battlelogon, meg a facebook-on, hogy milyen szar a játék, mert nem lehet benne repülni.
Kb ennyi jutott eszembe. 😊

szomferi
HIVATALOS forrás?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A tetû dice ezt hazudta a 3-ra is, meg az utána jövõ 10 patch-re. Ne tegyél magadban kárt, és ne dõlj be a bullshitnek 😄

Fpocok
Legyél hívõ! <#pias>

Ha valaki ezt hiteles infóként kezeli, annak csak gratulálni tudok 😄
DarkSector
NAGYOBB HANGSÚLY
-------------------------------
egyjátékos mód

<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok

Tök mind1 õk mire helyezik a hangsúlyt, ha így is úgy is telibe le lesznek szarva a vásárlók.

Fpocok
Kétlem. A 3at sem vettem meg megjelenéskor, késõbb is csak azért, mert nincs jobb. A játéknak rengeteg hibája lenne... ha nem javítják õket, nem veszem meg.
Bár ha lesz bundle kuponban 4k-ért... <#pias>

TDC Geronimo
Akkor meg mit érdekel milyen lesz 😄

Amúgy meg úgyis meg fogod venni, mind tudjuk

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Az mindegy. Egy BFre írni ilyet, hogy kevesebb lesz multi központú már maga facepalm.
Persze ettõl függetlenül a multi szar lesz. Nagyon nagyon nagyon sok mindennek kéne változnia, hogy megyvegyem mégegysezr.

TDC Geronimo
Attól mert lesz egy középszar single még nem jelenti azt, hogy a multi nem lesz olyan, mint eddig...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szabi

<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

soo277
Úgy legyen <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Remek, így kell a nagy multú játékokat a süllyesztõbe vágni, mint a Medal Of Honor-t is tették. Gondolom rájöttek hogy ez a netkód és egész multiplayer a szerver résszel együtt teljesen alkalmatlan bármire is. <#violent>

grebber
Na akkor már talán eléri majd a 6 órát is 😄

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nagyobb hangsúly az egyjátékos módon.
Az új rész már nem lesz ennyire multiplayer-központú, és nagyobb hangsúlyt fektetnek az egyjátékos módra is.

oneal1
na azért nehogy már az amerikai csürhe véleménye számítson😄

sok elégedetlen idióta, akinek semmi sem jó.

!Forza Ferrari!