15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3614 Hasonló konfigom van, mint neked a proci az egy i7-4770K, de nálam teljesen simán, hibamentesen fut ultra és high beállításokkal már a zárt béta óta. Tudom ez nem vigasztalja azokat akiknek nem megy, csak jelzés, hogy van akiknek nincs gondjuk a játékkal. Esetleg mivel új a rendszerem nincs összedzsuvázva a vinyó. A játékot egyébként nem az ssd-re raktam.
-
#3613 nálam ki írja :) -
exec79 #3612 sziasztok!
Van egy q6600 (quad core), 560Ti 4gb ddr2 ram gépem, bf3-al simán tudok játszani, viszont a 4 beta játszhatatlan low-on is, nem grafikailag szaggat hanem a vinyó teker egyfolytában és állandóan akadozik a játék.
Kérdésem az lenne hogy van olyan aki 4gb rammal tud rendesen játszani, ill, ha vennék még 4gb-t szerintetek megoldódna? Játék közben 98% a ram kihasználtság (bár szerintem 8gb-vel is ennyi lenne:)). -
#3611 ez dx hiba? -
mester1987 #3610 De a Battlefield 3 béta is szar volt 2 éve vagy csak ez ennyire, azt mondja már meg valaki!!! Mert lehet hasonlítani akkor! -
#3609 Ugyan ez van nálam is,dx hibával legalább nem vagyok egyedül -
#3608 Alább látható a BF béta bugok eddigi királya.
-
mester1987 #3606 Olvasom, hogy szaggat ez a béta sokaknál...amúgy a 3-nál is így volt még mikor nyílt béta volt vagy az ugyanúgy ment a báta után is??? Az is valamikor szeptember körül volt.
Csak azért kérdem, mert szűk 1 hónap alatt nem hinném, hogy javulni fog a helyzet, ha az előzőnél sem. (Kis összehasonlítás) -
#3605 Azt meg végképp nem értem, hogy a 32 fős változatában, mikor 30 ember rohangál összevissza, mint a mérgezett egér, és percenként 10x meghal, abban mi az élvezet... -
#3604 Ez igaz,de várjál még... -
#3603 Nekem ez a Sanghai map nem tűnik nagynak. BF2-ben ennél nagyobb pályák voltak. -
#3602 https://mega.co.nz/#!49Y00KqL!al4zQUak6RU4BabbVR4lEA3yDeQbufqUTymRdA9rC8A
Ezt tegyétek be a Program Files (x86)/Origin Games/Battlefield 4 beta/ könyvtárba. Talán valaki segít. (nem ígérek semmit!) -
#3601 Hol van a béta az első gameplay videóhóz képest....ha a végleges olyan lesz kalapom emelem, de eddig semmi :D -
#3600 Akik nem értik mért szaggat a játék azoknak így hajnal környékén leírnám ,hogy a recommended gépkövetelmény nem a játékhoz van hanem a commander modhoz:D -
#3599 Tetszik járműveknél ez a lőszer adagolás, nincs az a idétlen nagy lövöldözés be kell osztani. Jó ötlet volt. :) -
#3598 Nekem most is úgy megy a win8 óta. Ritkán esik 35 fps alá. de az avg fps: 30 körül van de nekem így is jó :D csak már kezd rohadt unalmas lenni ez az 1 pálya. Meg a sok noob aki egyből ledönteni a felhőkarcolót :( -
#3597 :D -
#3596 Visszamentem kicsit 3azni és wow... mennyvel jobban megy, nulla akadás, jobb grafikán. Majd ha a 4 is így fog menni, megveszem. -
kemencebalázs #3595 Eugabesz
-
#3594 Mondasz valamit. :D
Konzolon 2 gombnyomás volt... -
#3593 dehogy ez a végleges grafika, itt ki van kapcsolva jópár effekt/egyéb dolgok -
eugabesz #3592 Ott,hogy ezzel a foshalmazzal akarsz játszani,amit bf4 beta-nak neveznek... -
#3591 Szívemből szóltál -
#3590 üdv, srácok.
Beta
Nekem a JOIN server leütése után elkezd tölteni, majd allul előjön a játék ablaka, rányomok felnagyobbodik, látom színes kép, jobbra fent, LOADING, és kb 1.5-2 perc után kifagy!
Legújabb driver Win8 stabil a rendszer...
Hol a gond? -
#3589 Crysis 3, ArmA3 abban legalább normális textúrák vannak és a heliben valamilyen szinten működnek a műszerek is, a többi járműről nem is beszélve. Nem egy effekt orgia viszont sokkal valósághűbb a grafikája mint ennek. Persze ízlések és pofonok. Nekem is tetszik, de már rég nem az nyűgöz le hogy kiégeti-e a szemem a millió fényeffekt vagy sem.
Ettől függetlenül játszok vele mert a műfajban nincs igazán jobb. -
#3588 1. Mert a Bf3 is gyönyörű.
2. Mutass szebbet. -
#3587 A BF3 se úgy néz ki mint anno a bétában, valószínűleg ennél is lesz változtatás.
A fantasztikus kinézet meg nem tudom miben nyilvánul meg, nem sok különbség van a 3 és a 4 között grafikában, semmi extra nincs benne, a környezet se nagy szám mivel egy szimpla város az egész pálya. -
#3586 Pontosan az a grafika, ami a véglegesben lesz, kár bármilyen hiú reményt táplálni.
Amit egyébként nem értek, mert fantasztikusan néz ki. -
#3585 Na csak sikerült kicsit játszani, hát engem nem győzött meg, grafika nem rossz de a többi az nem az igazi. -
#3584 Ez csak béta. Közel sem az a grafika amit várhatóan a végleges verzióban kapsz. Ha most azzal kéne játszanod lehet ,hogy meghalna a géped is :D majd optimalizáció után jöhetnek a grafikai tuningok rá. De egyenlőre csak baj lenne vele. Mind1. aki játszik az vegyen fel Originen: Sayiid666 -
Leky #3583 Én is így vagyok vele. Sejthettük, hogy a Bf3 után nem lesz akkora ugrás grafikailag mint volt a BFBC2-ről BF3-ra váltáskor. Sőt így a béta alapján azt mondom, hogy a BF3 nekem grafikailag is jobban bejön. Szerintem kihagyom így előszörre a játékot, talán majd később. Nekem így erősen Dlc szaga van. -
#3582 Valakinek van kedve közös béta +ts az vegyíen fel originen nevem: sayiid666 -
hekus2013 #3581 Engemet is kidob az asztalra valamikor meg megáll a loading és utána akár menyit várók be csatlakozón nem akar. -
#3580 Jó ez a béta, főleg, hogy map töltésnél kidob az asztalra :D -
#3579 32slotosra ment az nem annyira izzad mint egy 64-es. Egyébként lehet fixed szeróra ment. ki tudja. -
uhnet #3578 Rendben köszi, hasonló gépünk van, csak nekem 4gb ram. De mindenképp jó lenne megvenni gammàt -
#3577 Volt egy gépújraindítás,annyi,adtam neki még egy esélyt és jól ment. Aztán lehet holnap benyomom a gépet és nem lesz jó :D ha meg jó lesz akk leírom pontosan a drivert meg mindent,hátha segít -
#3576 Szóval nem értem h lehet játszhatatlan egyeseknek 50-60 ezres vgaval..vagy csak nekem van mákom? Mondjuk nem full hd-ban játszok,de nekem a 900p is tökéletes,megszoktam -
uhnet #3575 Kösz, és végülis mitől gyorsult fel a game? Érdekelne a titok xd -
#3574 amd phenom x4 965
hd7770 1gb oc
2x 4 gb 1333 mhz ram