15720
  • szomferi
  • adam46
    Bírom az ilyen dobálózásokat: "most az hogy mögébiggyesztenek eggyel nagyobb számot, attól még nem lesz több." - Halvány lila fingos sincs mennyi munka óra öltek bele, hogy "mögébiggyeszthessék" az a hármas számot. Amíg nem tudod a dolgokat, addig ne tegyél ilyen kicsinyes kijelentéseket kérlek.
  • kemotox
    Nagyon jól hangzanak ezek az összeesküvés elméletek is (HL3 topikban egy csávó kifejtette, hogy azért nem fog megjelenni soha a HL3, mert akkor kiderülne, hogy direkt "gerjesztik a gépigényeket" - mert ugye a HL2 nek is remek gépigénye volt, elment régi gépeken is, valszeg a HL3nak is bartságos lenne a követelménye, és ez bizonyítaná a gerjesztős dolgot... Huhh.. :D), de van egy rendkívül rövid, tömör, ésszerű magyarázat ezekre a BF4-es anomáliákra: béta.
  • Vadnokedli
    Szerintetek az hogy Smooth a játék futása de csak néha 10 percenként fogja magát és egy mikro másodperces laggot bead ez vagy a régi nV driver(hozzá teszem a legújabb driverrel játszhatatlan) miatt lehet vagy amiatt mert manipulálják a játékot hogy vegyé új videókártyát?
  • spybot919
    Innen frissitsd:
    http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php
  • DarkSector
    Jó lenne tudni. :D
  • szapor
    Megoldás a Loading képernyőnél való kifagyáshoz?? :((
  • kemotox
    9.500 *
  • DarkSector
    Én azt mondom előrendelni butasság.

Ráérsz később, ha a többiek már jókat jeleznek vissza.
    Vagy lesz netán kövi beta demo, vagy Gaikai-ba kipróbálhatod. Vagy fasztudja.

De ezek alapján én kurvára várnék, nem szar az EA+DICE, de van sok bakija mostanában.
    Magyarul nem tenném tűzbe értük a kezem, hogy na majd 1-2 hónap múlva....

Látványról csak annyit hogy az a single-ben fontos nekem pl.
    Multiban szarnak se jó, mert aki eredményeket akar, úgyis egy idő után visszavesz, mert a sok buzi effet csak bezavar.
    És ezért előnyhöz jutnak, COD4 fanoknak ezt nem kell ecsetelnem, sokszor hekkeléssel a minimum alá mennek a grafikában és a karakterek úgy kitünnek a hátttérből hogy ihaj.
  • DarkSector
    Igen a grafika nem is lesz, a Motor ugyanaz, most az hogy mögébiggyesztenek eggyel nagyobb számot, attól még nem lesz több.
    Ez van.
    De engem sem érdekel a Graf kifejezetten.

Cod BO2 + CS GO sem lenne meg ha a látványra mennék.
  • SigS
    "Viszont a sok kis apró dolog miatt megéri BF4-et venni."
    18.000-ért sok kis kínai apróság...megéri a hülyének is :D
  • undY1ng #3643
    :( Így van. Pedig jó lenne ez, de most megint filózni ezen, hogy vajon majd tényleg jobb lesz a végleges? Nem merek ezért most csak így 10k-t fizetni...
  • nortsen
    Valami lesz, és én majd azt veszem meg. :)
  • Vadnokedli
    Milyen 8000-es szériát veszel meg? Ami nem is lesz?
  • Newfronter
    Mi a baj a játékmenettel? Komolyabb hangvételű, mint a BF3. Nekem ez tetszik. Sok apró újdonság van, ami megkülönbözteti a BF3-tól, a grafika nem lett sokkal jobb, de ez a trailereken is látszott. Viszont a sok kis apró dolog miatt megéri BF4-et venni.
  • bakkerman
    7850-et már kapsz 42-43 ezerért
  • nortsen
    Na ja, ahogy nézem GCN architektúra kell hozzá.
    Akkor meg már megvárom a 8000-as szériát. Kicsit frusztrál, hogy a BF miatt kell állandóan kártyát vennem.
    Az meg, hogy a véglegesben jobb lesz... Hahh és mégis kinek az érdeke? Nem fűzök hozzá sok reményt, de ti attól még reménykedhetek. :)
    Ezt a DICE mindig jól belövi. Pont annyi az fps, hogy fusson, de bosszantson is. A 4870x2 kártyámmal pont ez volt... deja vu.
  • DarkSector
    Talán egyrészt igazad van a végleges változat javulhat, de ez mellett viszont kuvasokat le lehet vonni ami nem grafikai elem, hanem egyszerűen jűtákmechanikai, gameplay dolog.

Battlelog egy FOS....nagy F-O-S betűkkel.

A játékmenet meg köze nincs eddig ahoz amit mutogattak trailerekben...mintha valahogy az Alien CM sorsára jutott volna a játék.
    De Nem azért írtam hogy ne rendeld elő, csak őket is megértem azé.
  • undY1ng #3636
    Én is kölcsön kérném csak az a helyzet, hogy az összes visszamondta a trágyadomb Beta miatt. Nem "merik" kivárni már, hogy mi lesz a véglegesben... Meg is értem őket.
  • DanielT
    6-os szériát nem támogat a Mantle, szóval ezt elfelejtheted.

Se a béta, sem a végleges nem használja, majd decemberben jön hozzá a patch.

A gyenge teljesítmény pedig a bugok miatt van, majd jobb lesz.
  • DarkSector
    Most nézem tied nem dx11-es kai, a beta only dx11 nem? nem ugyanaz lehet a bajunk. :P
  • nortsen
    Remélem a Mantle api segít majd kicsit, hogy még ne kelljen lecserélnem a 6970-est, mert ez most így elég karcsú fps-t ad.
    Bár ha amd-n múlik, a Mantle szarik majd a régebbi kártyákra, viszont tényleg kellene neki hozni valami plusz lóerőt.
    Már csak arra nem találok semmi infot, hogy az open beta használja e, vagy a megjelenés napján már működni fog e.
    A catalyst 13.10beta2-ben sincs rá utalás.
  • Krisztiam #3632
    :DDD
  • Fpocok
    hello kitty edition.
  • DarkSector
    Ismerem, Predator-Mod.
  • Vadnokedli

erre varrnátok egy gombot?
  • Beers
    Valaki feldobná a pb mappáját egy zip-be valahova?!
    Köszi
  • SigS

• exec79
    1980-ban játszom ez lemaradt:)
  • exec79
    letöltöttem a legújabb beta nvidia drivert, (van benne bf4 javítás), resolution scale-t lehúztam 80-ra (alapból 100-on volt), texture quality-n kívül mindent lehúztam low-ra és láss csodát játszhatóvá vált, bár még nem az igazi. Találat regisztráció fényévekkel jobb mint 3-ban.
  • SigS
    Igen, de ehhez olyan közel kellene menni hogy összeérjenek...
    És akkor még nem beszéltünk a repülőkről ha megtámadják, stinger-es a földről stb...
  • kemotox
    Talán le kéne szokni az agyatlan össze-vissza lövöldözésről, és megtanulni spórolni a lőszerrel (magyarul csak akkor lőni, mikor tuti a találat), és mindjárt más lenne :D
  • SigS
    Jók lettek a helikoptercsaták :D
    Fél óra mire betölti azt a két hőkövetőst, az annyi idő mire az ellenfélnek a flare-t.
    A gunner meg mikor ellőtte azt a 3 tár puttyogóst a semmibe majd összeáll kérdezz-feleleket játszani a pilótának miközben kergetik a másik helit :D

Tiszta vicc
  • Newfronter
    Nekem. 40-70 FPS között, de inkább közel a 70FPS-hez és semmi lagg.
    Win8.1 ha számít ez valamit, és a BF4 Nvidia driverrel.
  • DeerHunter01
    Sziasztok. Olvastam a hsz-eket, de nem találtam konkrétan erre utaló hsz-t, vagy lehet csak többet kellett volna visszaolvasnom :D
    Ahogy látom az ajánlott VRAM 3GB, akkor érdemesebb lenne vennem egy HD 7950-et mint pl. egy GTX 680-at? Tudom, hogy a 680 elvileg a 7970 kihívója, de az AMD-nek 3gb vram-ja van és használtan aránylag olcsón hozzá tudnék jutni a kártyák valamelyikéhez.
  • DarkSector
    jah nekem nem. :D
  • Fpocok
    Amikor kijön már a végleges játék, kölcsönkérem barát accountját.
  • exec79
    na igen, csak hogyan fogod megtudni hogy hogy menne a gépeden?
  • exec79
    a 3 beta jól futott annó, a megjelenéskor szarabb lett, 2 év után viszont annyit javítottak rajta hogy a laptopomon a kezdetben 3 fps felment azóta 20-30-ra .
  • tescodr
    dx create buffer hiba