15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3654 -
#3653 Bírom az ilyen dobálózásokat: "most az hogy mögébiggyesztenek eggyel nagyobb számot, attól még nem lesz több." - Halvány lila fingos sincs mennyi munka óra öltek bele, hogy "mögébiggyeszthessék" az a hármas számot. Amíg nem tudod a dolgokat, addig ne tegyél ilyen kicsinyes kijelentéseket kérlek. -
#3652 Nagyon jól hangzanak ezek az összeesküvés elméletek is (HL3 topikban egy csávó kifejtette, hogy azért nem fog megjelenni soha a HL3, mert akkor kiderülne, hogy direkt "gerjesztik a gépigényeket" - mert ugye a HL2 nek is remek gépigénye volt, elment régi gépeken is, valszeg a HL3nak is bartságos lenne a követelménye, és ez bizonyítaná a gerjesztős dolgot... Huhh.. :D), de van egy rendkívül rövid, tömör, ésszerű magyarázat ezekre a BF4-es anomáliákra: béta. -
#3651 Szerintetek az hogy Smooth a játék futása de csak néha 10 percenként fogja magát és egy mikro másodperces laggot bead ez vagy a régi nV driver(hozzá teszem a legújabb driverrel játszhatatlan) miatt lehet vagy amiatt mert manipulálják a játékot hogy vegyé új videókártyát? -
#3650 Innen frissitsd:
http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php -
#3649 Jó lenne tudni. :D -
szapor #3648 Megoldás a Loading képernyőnél való kifagyáshoz?? :(( -
#3647 9.500 * -
#3646 Én azt mondom előrendelni butasság.
Ráérsz később, ha a többiek már jókat jeleznek vissza.
Vagy lesz netán kövi beta demo, vagy Gaikai-ba kipróbálhatod. Vagy fasztudja.
De ezek alapján én kurvára várnék, nem szar az EA+DICE, de van sok bakija mostanában.
Magyarul nem tenném tűzbe értük a kezem, hogy na majd 1-2 hónap múlva....
Látványról csak annyit hogy az a single-ben fontos nekem pl.
Multiban szarnak se jó, mert aki eredményeket akar, úgyis egy idő után visszavesz, mert a sok buzi effet csak bezavar.
És ezért előnyhöz jutnak, COD4 fanoknak ezt nem kell ecsetelnem, sokszor hekkeléssel a minimum alá mennek a grafikában és a karakterek úgy kitünnek a hátttérből hogy ihaj. -
#3645 Igen a grafika nem is lesz, a Motor ugyanaz, most az hogy mögébiggyesztenek eggyel nagyobb számot, attól még nem lesz több.
Ez van.
De engem sem érdekel a Graf kifejezetten.
Cod BO2 + CS GO sem lenne meg ha a látványra mennék. -
#3644 "Viszont a sok kis apró dolog miatt megéri BF4-et venni."
18.000-ért sok kis kínai apróság...megéri a hülyének is :D -
undY1ng #3643 :( Így van. Pedig jó lenne ez, de most megint filózni ezen, hogy vajon majd tényleg jobb lesz a végleges? Nem merek ezért most csak így 10k-t fizetni... -
nortsen #3642 Valami lesz, és én majd azt veszem meg. :) -
#3641 Milyen 8000-es szériát veszel meg? Ami nem is lesz? -
Newfronter #3640 Mi a baj a játékmenettel? Komolyabb hangvételű, mint a BF3. Nekem ez tetszik. Sok apró újdonság van, ami megkülönbözteti a BF3-tól, a grafika nem lett sokkal jobb, de ez a trailereken is látszott. Viszont a sok kis apró dolog miatt megéri BF4-et venni. -
#3639 7850-et már kapsz 42-43 ezerért -
nortsen #3638 Na ja, ahogy nézem GCN architektúra kell hozzá.
Akkor meg már megvárom a 8000-as szériát. Kicsit frusztrál, hogy a BF miatt kell állandóan kártyát vennem.
Az meg, hogy a véglegesben jobb lesz... Hahh és mégis kinek az érdeke? Nem fűzök hozzá sok reményt, de ti attól még reménykedhetek. :)
Ezt a DICE mindig jól belövi. Pont annyi az fps, hogy fusson, de bosszantson is. A 4870x2 kártyámmal pont ez volt... deja vu. -
#3637 Talán egyrészt igazad van a végleges változat javulhat, de ez mellett viszont kuvasokat le lehet vonni ami nem grafikai elem, hanem egyszerűen jűtákmechanikai, gameplay dolog.
Battlelog egy FOS....nagy F-O-S betűkkel.
A játékmenet meg köze nincs eddig ahoz amit mutogattak trailerekben...mintha valahogy az Alien CM sorsára jutott volna a játék.
De Nem azért írtam hogy ne rendeld elő, csak őket is megértem azé. -
undY1ng #3636 Én is kölcsön kérném csak az a helyzet, hogy az összes visszamondta a trágyadomb Beta miatt. Nem "merik" kivárni már, hogy mi lesz a véglegesben... Meg is értem őket. -
#3635 6-os szériát nem támogat a Mantle, szóval ezt elfelejtheted.
Se a béta, sem a végleges nem használja, majd decemberben jön hozzá a patch.
A gyenge teljesítmény pedig a bugok miatt van, majd jobb lesz. -
#3634 Most nézem tied nem dx11-es kai, a beta only dx11 nem? nem ugyanaz lehet a bajunk. :P -
nortsen #3633 Remélem a Mantle api segít majd kicsit, hogy még ne kelljen lecserélnem a 6970-est, mert ez most így elég karcsú fps-t ad.
Bár ha amd-n múlik, a Mantle szarik majd a régebbi kártyákra, viszont tényleg kellene neki hozni valami plusz lóerőt.
Már csak arra nem találok semmi infot, hogy az open beta használja e, vagy a megjelenés napján már működni fog e.
A catalyst 13.10beta2-ben sincs rá utalás.
-
#3632 :DDD -
#3631 hello kitty edition. -
#3630 Ismerem, Predator-Mod. -
erre varrnátok egy gombot? -
#3628 Valaki feldobná a pb mappáját egy zip-be valahova?!
Köszi -
-
exec79 #3626 1980-ban játszom ez lemaradt:) -
exec79 #3625 letöltöttem a legújabb beta nvidia drivert, (van benne bf4 javítás), resolution scale-t lehúztam 80-ra (alapból 100-on volt), texture quality-n kívül mindent lehúztam low-ra és láss csodát játszhatóvá vált, bár még nem az igazi. Találat regisztráció fényévekkel jobb mint 3-ban. -
#3624 Igen, de ehhez olyan közel kellene menni hogy összeérjenek...
És akkor még nem beszéltünk a repülőkről ha megtámadják, stinger-es a földről stb... -
#3623 Talán le kéne szokni az agyatlan össze-vissza lövöldözésről, és megtanulni spórolni a lőszerrel (magyarul csak akkor lőni, mikor tuti a találat), és mindjárt más lenne :D
-
#3622 Jók lettek a helikoptercsaták :D
Fél óra mire betölti azt a két hőkövetőst, az annyi idő mire az ellenfélnek a flare-t.
A gunner meg mikor ellőtte azt a 3 tár puttyogóst a semmibe majd összeáll kérdezz-feleleket játszani a pilótának miközben kergetik a másik helit :D
Tiszta vicc -
Newfronter #3621 Nekem. 40-70 FPS között, de inkább közel a 70FPS-hez és semmi lagg.
Win8.1 ha számít ez valamit, és a BF4 Nvidia driverrel. -
#3620 Sziasztok. Olvastam a hsz-eket, de nem találtam konkrétan erre utaló hsz-t, vagy lehet csak többet kellett volna visszaolvasnom :D
Ahogy látom az ajánlott VRAM 3GB, akkor érdemesebb lenne vennem egy HD 7950-et mint pl. egy GTX 680-at? Tudom, hogy a 680 elvileg a 7970 kihívója, de az AMD-nek 3gb vram-ja van és használtan aránylag olcsón hozzá tudnék jutni a kártyák valamelyikéhez. -
#3619 jah nekem nem. :D -
#3618 Amikor kijön már a végleges játék, kölcsönkérem barát accountját. -
exec79 #3617 na igen, csak hogyan fogod megtudni hogy hogy menne a gépeden? -
exec79 #3616 a 3 beta jól futott annó, a megjelenéskor szarabb lett, 2 év után viszont annyit javítottak rajta hogy a laptopomon a kezdetben 3 fps felment azóta 20-30-ra . -
#3615 dx create buffer hiba