Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Eugabesz lesz a házigazda, részemrõl többet nem jövök ide.
Az indokaimat leírtam:#516
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha igen akkor, akkor ird be es ma delutantol lehet rad es ram szavazni (ha mas nem lesz).
Aki tobb szavazatot kap a topiklakoktol, az lesz a hazigazda.
Ez igy tul egyszeru vagy irjam le bonyolultabban? <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[IRAM] leader
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Korrekt.<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg az, hogy valaki temaindito csak kb szerencse kerdese.
Egy uj jatekrol eppen jokor latta meg az uj hirt es ranyomott a topik inditasa gombra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már most kezd durva lenni. 😄
Bár túlélem akkor is ha valaki nem tartja kordában a topikot, csak úgy emlékszem volt már HG témáról szó. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Legalabbis kertek mar joparan.
Szerintem holnap ki is irom majd a szavazast.
En reszben azert sem kapkodtam ezzel, mert nem tudtam eldonteni, hogy akarok-e egyaltalan HG lenni. Ahogy kozeledik majd a beta es vegleges game, jo kis veszekedesek es torlesek varhatoak itt. :p
Na akkor, mint temaindito kerem:
Aki házigazda akar vagy szeretne lenni, az jelezze és holnap kiírom a nevét a szavazásban.
Komolytalan jelentkezeseket es olyanokat akik eddig nem igazan foglalkoztak a topikkal, koszonjuk nem kerunk.
Eddig a kovetkezo nevek merultek fel:
-Smithwarden
-Eugabesz ?
-Item ? (Starfarer nagy oromere kiirtam, de visszajelzest varok meg Itemtol.) 😊
"sötét nyomorék vagy még mindig"
"Item majom továbbra is gerinctelenül viselkedik, ennyi."
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Csak eszembe jutott,pont idevág..:
Egy nagyon kövér asszony elmegy a nõgyógyászhoz,az orvos,rendesen mint mást is felülteti a vizsgálószékbe,de matat...hümmög,egy idõ után megunja és így szól:
-Aszonyom,legalább fingjon már egyet,hogy legyen viszonyítási alapom!
[IRAM] leader
Recent map change crashes are caused by an issue with EA's backed that is causing the trouble. We do not know when this will be fixed. I am afraid there is nothing that can be done about it from the server side. The game developers are in the process of fixing it so it should be working properly soon.
Dolgoznak a fiúk...de szerintem fusiba,mert hogy péntek óta a hiba semmit sem változott,az tuti...ennyire hihetõek.
[IRAM] leader
eugabesz
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
Azonkívül Livius elvárása nem elrugaszkodott a földtõl, csak adam barátunk túl kisigényû.
Ha azt akartam volna olvasgatni,ott maradok és olvasom,de itt csak ne kelljen már arról a hulladékról,jó??<#pias>#pias>
[IRAM] leader
Már rég nem játszanak annyian vele mint az indulás pillanatában, szóval ez a régi duma már, hogy túl vannak terhelve elég unalmas és haszontalan. Mellesleg legalább annyi hibajavítást érdemelt volna a játék client és szerver oldalon egyaránt, hogy kiírjon valami használható hibakódot vagy vaalmi információ tartalmat, a "valami hiba történt" helyett.
De hát tudjuk már, ez a játék úgy volt reklámozva, hogy az eddigi legnagyobb Suppprtot kapó Battlefield rész lesz PC-én. <#fejvakaras>#fejvakaras>
[IRAM] leader
Itt a topik,csak hogy ne kelljen keresgélni..
(a ma esti játékról csak annyit,hogy 4 "valami hiba történt" után az egész csapatnak elment a kedve,egy óra játék után mindenki kivétel nélkül lelépett filmet nézni stb.
Ennyit arról a csodás termékrõl.)
[IRAM] leader
-Nagy CoD rajongó..volt,de már bf3 fan.
-Neki mind1,új játék,pénze is van,jöhet.
-Battlefield rajongó,akinek megvan minden rész.
A kisebbség,mint én és még egy páran,majd szépen megvárja,mi a tökömet találtak ki,s talán,-ha másért nem is,mert a csapatból sokan megvették,-a megjelenés után kis idõvel megveszi az olcsóbb russian verziót.Ha megérdemli...de ha csak bf3 új köntösben,mi a túró értelme lenne??A szebb látványért én pl. nem veszek játékot.Kövezzetek meg érte.
De mind ez egyenlõre csak találgatás szinten van,mivel lótúrót sem tudunk a játékról.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Kb. ez olyan lehetett mint ha én megnéznék egy ház felépítését videón,utánna meg összehajigálnék valami kajibát.Ház mind a kettõ.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szánalmasan hulladék az ilyen összes az igény, <#violent>#violent>
Tényleg nagy tapasztalat kell törölni néhány sértõ posztot. Legalább diploma szükségeltetik...
Több okból is:
-egyrészt nagy tapasztalata van az online fps játékok terén(utánna néztem)
-hozzászólásaiból kiderül hogy igenis észreveszi és nehezményezi ha bármilyen hibát talál(BF3 netkód,stb.)
-nem elfogult se a játékokat pártolók és szidók oldalán,középtályon helyezkedik el
-meg már nem szeretnék picsát csinálni a számból mert õt hamarabbb neveztem meg
<#worship>#worship><#hehe>#hehe>
Blizzard Entertainment [email protected]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[IRAM] leader