Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Szavazatom: SMITHWARDEN, teljesen jó, megfelel.

Ha Eugabesz lesz a házigazda, részemrõl többet nem jövök ide.

Szavazatom: SMITHWARDEN

Az indokaimat leírtam:#516

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Smithwarden
Eloszor is egy egyszeru kerdes: akarsz HG lenni vagy nem?
Ha igen akkor, akkor ird be es ma delutantol lehet rad es ram szavazni (ha mas nem lesz).
Aki tobb szavazatot kap a topiklakoktol, az lesz a hazigazda.
Ez igy tul egyszeru vagy irjam le bonyolultabban? <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Akkor most mi legyen??...tartsunk kortes beszédet..akarom mondani hsz-t,s majd a nagyérdemû eldönti,melyik tetszett jobban??

[IRAM] leader

Utolsó session : 😄DD

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

DarkSector
Nincs baj ezzel, megadja a lehetõséget a többieknek.
Korrekt.<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smithwarden
Szerintem igy fair.
Meg az, hogy valaki temaindito csak kb szerencse kerdese.
Egy uj jatekrol eppen jokor latta meg az uj hirt es ranyomott a topik inditasa gombra.

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit kell ebbõl ekkora ügyet csinálni? Te vetted a fáradtságot és nyitottad meg a topicot, tied a jog. ennyi. Akkora felhajtást csináltok, mintha legalábbis elnökválasztásról lenne szó...

DarkSector
😛

Már most kezd durva lenni. 😄
Bár túlélem akkor is ha valaki nem tartja kordában a topikot, csak úgy emlékszem volt már HG témáról szó. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smithwarden
De ugy volt.
Legalabbis kertek mar joparan.
Szerintem holnap ki is irom majd a szavazast.
En reszben azert sem kapkodtam ezzel, mert nem tudtam eldonteni, hogy akarok-e egyaltalan HG lenni. Ahogy kozeledik majd a beta es vegleges game, jo kis veszekedesek es torlesek varhatoak itt. :p

Na akkor, mint temaindito kerem:
Aki házigazda akar vagy szeretne lenni, az jelezze és holnap kiírom a nevét a szavazásban.
Komolytalan jelentkezeseket es olyanokat akik eddig nem igazan foglalkoztak a topikkal, koszonjuk nem kerunk.

Eddig a kovetkezo nevek merultek fel:
-Smithwarden
-Eugabesz ?
-Item ? (Starfarer nagy oromere kiirtam, de visszajelzest varok meg Itemtol.) 😊

DarkSector
Nem úgy volt hogy lesz HG?

<#taps> LoooL
"sötét nyomorék vagy még mindig"
"Item majom továbbra is gerinctelenül viselkedik, ennyi."

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Na ez a kamu. Szarnak õk rá.

"DICE are aware of the disconnect problems BF3 PC players may be experiencing and are looking to resolve this issue"[\OFF]

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Mellesleg legalább annyi hibajavítást érdemelt volna a játék client és szerver oldalon egyaránt, hogy kiírjon valami használható hibakódot vagy vaalmi információ tartalmat, a "valami hiba történt" helyett.

Csak eszembe jutott,pont idevág..:
Egy nagyon kövér asszony elmegy a nõgyógyászhoz,az orvos,rendesen mint mást is felülteti a vizsgálószékbe,de matat...hümmög,egy idõ után megunja és így szól:
-Aszonyom,legalább fingjon már egyet,hogy legyen viszonyítási alapom!

[IRAM] leader

adam46
Bármikor akadhatnak hibák, ezer dolog okozhatja a lassúságot. Nem kell egybõl sírni.
Lassan kezdek azért nektek hinni...ez a bagázs (szerverhost) ennyit tudott a péntek óta fennálló hibáról nyögni.
Recent map change crashes are caused by an issue with EA's backed that is causing the trouble. We do not know when this will be fixed. I am afraid there is nothing that can be done about it from the server side. The game developers are in the process of fixing it so it should be working properly soon.

Dolgoznak a fiúk...de szerintem fusiba,mert hogy péntek óta a hiba semmit sem változott,az tuti...ennyire hihetõek.

[IRAM] leader

Bogdogege
+1
eugabesz

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Akkor majd kapja a keperészt,de addig sicc...egy nyamvadt videóból nem ítélkezünk.

[IRAM] leader

Oké, de a bf4 ilyen téren se lesz jobb az elõdjénél, szal ez olyan, mintha a jövõ postjait olvasgatnád most 😄

Azonkívül Livius elvárása nem elrugaszkodott a földtõl, csak adam barátunk túl kisigényû.

Ez még is csak egy bf4 topik,mellõzzük az elõzõ játék szidását.
Ha azt akartam volna olvasgatni,ott maradok és olvasom,de itt csak ne kelljen már arról a hulladékról,jó??<#pias>

[IRAM] leader

Jah és elfelejtettem, a "valami hiba történt" kb hetente elõjön legalább egy este mindig. <#violent>

Több mint egy évvel a megjelnés után egy mindenestûl majdnem 20k-ba kerûlö játéktól igazán elvárt lehetne, hogy ezek a hibák orvosolva legyenek, a szerver bérlést nem is említem hogy milyen összegekbe kerül.

Már rég nem játszanak annyian vele mint az indulás pillanatában, szóval ez a régi duma már, hogy túl vannak terhelve elég unalmas és haszontalan. Mellesleg legalább annyi hibajavítást érdemelt volna a játék client és szerver oldalon egyaránt, hogy kiírjon valami használható hibakódot vagy vaalmi információ tartalmat, a "valami hiba történt" helyett.

De hát tudjuk már, ez a játék úgy volt reklámozva, hogy az eddigi legnagyobb Suppprtot kapó Battlefield rész lesz PC-én. <#fejvakaras>

adam46
Nekem csak a kezdetekbe volt fõleg ilyen gond. Azóta normálisan lehet játszani, amúgy meg miért ne fordulhatnának elõ olyan napok, amikor terheltebb a rendszer és ezért vannak fennakadások?
Engem nem igazán zavar,már nem járok oda,itt meg még nincs miért szidjam,egy videó alapján nem itélkezem...csak megvédtem magam.Ennyi.

[IRAM] leader

Naná hogy töretlen, õk így is mennének és simán leszopnák az összes diceos majmot a nagy imádatukban vak szerencsétlen retard barmok.

Ma kb minden harmadik hsz a something went wrong-os szerver leesés rinyálása a körvégén, mert szar az összes BF3 szerver. De ennek ellenére az imádatt továbbra is töretlen a topikban. <#taps>

Ez így nem egészen fedi a valóságot,én IS...de ez egy bf4 topik,tehát arról gondoltam írok...de ha neked a bf3 a fontos,menj a többi imádó közé...
Itt a topik,csak hogy ne kelljen keresgélni..

(a ma esti játékról csak annyit,hogy 4 "valami hiba történt" után az egész csapatnak elment a kedve,egy óra játék után mindenki kivétel nélkül lelépett filmet nézni stb.
Ennyit arról a csodás termékrõl.)

[IRAM] leader

Fpocok
Jah, sok hulye, aki hitt dice hazugsagainak...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aki nem érzi úgy, hogy a 11990 HUF (alap BF3) + 9000 HUF (Premium) -ért vett termékért, nem azt kapta amit olvasott róla, és elvárna, az igen nagy retardált. <#mf1>

Csak azért érdeklõdtem, mert többek között te érzed úgy, hogy átvertek a bf3-mal, és te írtad hogy esély sincs arra, hogy újra megtegyék. Ezek szerint van😊

Nézd...a nagy többség aki elõrendelte,-gondolom- az alábbiakból tevõdik össze:
-Nagy CoD rajongó..volt,de már bf3 fan.
-Neki mind1,új játék,pénze is van,jöhet.
-Battlefield rajongó,akinek megvan minden rész.

A kisebbség,mint én és még egy páran,majd szépen megvárja,mi a tökömet találtak ki,s talán,-ha másért nem is,mert a csapatból sokan megvették,-a megjelenés után kis idõvel megveszi az olcsóbb russian verziót.Ha megérdemli...de ha csak bf3 új köntösben,mi a túró értelme lenne??A szebb látványért én pl. nem veszek játékot.Kövezzetek meg érte.

De mind ez egyenlõre csak találgatás szinten van,mivel lótúrót sem tudunk a játékról.

[IRAM] leader

Ne már, lecserélik a quake3 engine-t több mint 10 év után? Skandallum!

Fpocok
CoD: Ghost ot vesszük meg. Új motor.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akkor a Bf4-et nem is veszitek meg, igaz?

Csak neked vállalnod kellene a felelõsséget hogy ha havonta 2-3 alkalommal összedõl a ház,kijavítsd...nekik nem kell semmiért felelõsséget vállalni...nincs aki felelõsségre vonja õket.

[IRAM] leader

A mostani DICE fejlesztõk közül senki nem dolgozott a régebbi BF-ekkel ha jól tudom.Talán a youtube-on megnéztek egy gameplay-t.Így készült a BC2 és a BF3.
Kb. ez olyan lehetett mint ha én megnéznék egy ház felépítését videón,utánna meg összehajigálnék valami kajibát.Ház mind a kettõ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sajnos süllyedünk de kegyetlenül lefelé a szarba.Szégyen,gyalázat.

Miután a DICE fejlesztõk és még igen sok publik low szerint az a Battlefield érzés, hogy C4-el megpakoljuk a motort és keresünk egy célpontot az ugratók között, így nekem ez már nem tûnik semmikép fakenek. Simán ezek az igények már, lásd BF3 SG topik.

shaddam
Az cikk forrása a neogaf, azon szoktak jó érdekességek lenni, de kb olyan mint az sg fórum 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A gs cikkíróit ne vedd komolyan, fõleg ne a magyart, csak másolják a külföldi gs tartalmát, és azt is rosszul, még fordítani se tanultak meg az ostobák.

shaddam
Ugye vágod hogy ordenáré nagy kamu ez a gs "hír" (is). Anno olvastam az eredeti posztot, ha valaki készpénznek veszi...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Battlefield 4 - DLC, tengeri ütközetek, és még több dinoszaurusz

Szánalmasan hulladék az ilyen összes az igény, <#violent>

Ha tudtam volna, már az elején Vágó úr, hogy gabeszt is lehet jelölni, én is õt jelölöm, de mivel már megjelöltem az A variációt, így én is Shmithwarden-nek adom a szavazatom, +1

adam46
+1 Smithwarden

Tényleg nagy tapasztalat kell törölni néhány sértõ posztot. Legalább diploma szükségeltetik...
Nekem nincs kifogásom Gabesz ellen sem öreg róka van tapasztalata,de én akkor is Smithwarden-re szavazok.
Több okból is:
-egyrészt nagy tapasztalata van az online fps játékok terén(utánna néztem)
-hozzászólásaiból kiderül hogy igenis észreveszi és nehezményezi ha bármilyen hibát talál(BF3 netkód,stb.)
-nem elfogult se a játékokat pártolók és szidók oldalán,középtályon helyezkedik el
-meg már nem szeretnék picsát csinálni a számból mert õt hamarabbb neveztem meg

Természetesen Gabeszt,kit mást!
<#worship><#hehe>

Blizzard Entertainment [email protected]

Nah, akkor kik a jelöltek HG-ra?

+1

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Van nálam öregebb,,...<#wave><#nezze>(de köszi)😊

[IRAM] leader