15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3694 Milyen beállítások mellett nyomod? :D -
#3693 jah, nem ültem járműben még, jobban szeretek gyalog menni. -
#3692 http://www.rememberthe13th.com/
Emberiség legnagyobb felfedezését igéri ez az oldal a NASA nevében!
Szerintem felfedezték ,hogy lehetne optimalizálni a bf4-et és javítani a texturákat! akkor már csak 8 órát kell várnunk ,hogy megtudjuk! -
#3691 Nálam ez a kép Medium és minden off. Szerintem not bad! -
#3690 uristen az a kesztyü...2013 -
csak szerintem szokatlan? -
Ranger1983 #3688 Low Beállításon milyen képet vártál?Nekem high beállításon nem akad. -
#3687 Elsősorban a járművek fizikájára gondolok. (pl. ha ütköznek - egymást mellett haladnak, baromi illúzió a "rubber banding") -
#3686 ultran és low-on is ugyan annyi az FPSem :) [Kevés] -
#3685 -
Lowon akad. Ilyen a grafika. brávó dice. Ultran van textura és ugyan olyan mint a háromé és mégis akad. vicc. 3 megy ultrán. -
#3683 Fizikával nincsen bajom, de nem ájulok el tőle, ha jól vágom, a beton torlaszok-üvegek törnek, meg összedől 1-2 nagy épület, ha berobbantják.
De javítsatok ki ha rosszul tudnám.
Csak hogy azzal kell szopni egy szar demo-val 2013-ban hogy nem indul el, még a menüig sem, az botrány.
Ritka az olyan fejlesztő, aki egy nyamvadt demo-nál képes elérni hogy valakinek is, akiknek megvan a megkövetelt rendszere, baszakodjon. -
#3682 Akkor szopacs...:D -
#3681 Gőzöm sincs, én néhány kör után azt mondtam hogy kösz, de ebből nem kérek. ugyanaz a szar kliens-alapú netcode, élettelen grafika, röhejes fizika, kb. minden idegesítő hiba megmaradt az előző részből. És eszük ágában sincs kijavítani őket, mert így is viszik majd a játékot, mint a cukrot. -
#3680 Igen. De mondom h GTX480 kártyája van havernak és ezt írja ki neki. -
#3679 Persze ez csak egy apróság, de a demoban mások hogy jutnak fel a toronyházakra/ba???
Vagy scriptelve van, csak 1-2 nagy épületbe lehet felmenni? -
#3678 Már megszokhattad volna, a BF3 trailereknek se volt köze a rendes játékmenethez. -
#3677 ONLY DX11+64bit-es a BF4 nem? -
#3676 Nem arról beszélek hogy csapatba mész vagy egyesével.
-
Samurai84 #3675 Sziasztok!
én ps-en tolom a bétát, és az lenne a kérdésem, hogy új fegyverek akkor nyílnak majd meg, ha már elég killt összeszedtem az adott class-al? -
#3674 Talán a szerverek terheltsége ami változott. -
#3673 Az mitől függ, hogy éppen játszható-e? Csak azért kérdezem mert 2.-án el sem indult(mint most itt egyeseknek), 3.-án elindult ugyan de 15 fps-em volt minden szerveren, tegnap faszán tudtam játszani kb. 5 partit úgy hogy minden szerveren meg volt a 40 fps minimum, ma meg megint az 5. szervert próbáltam és mindenhol diavetítés van. Azért ez marha érdekes... Miközben a gépemen nem történt semmilyen változás, max ha azt vesszük feltettem a 13.10-es beta catalyst-ot tegnap előtt. De most megint 15 fps... -
#3672 Annyit próbálhatsz még miutan megint updatelted, hogy ellenőrzöd tűzfalban hogy kivételek között szerepel e a punkbusterA,PunkbusterB -
#3671 Pedig ez punk buster lesz. Azzal próbáld updatelni amit küldtem. Valakinek bf.hu-n csak 2x-i update ra oldotta meg. de megoldotta -
#3670 haveromnak GTX480 kártyája van. Amúgy az csak egy példa a képben.
Nekem sem megy. Betölt, hallom a hangokat és alul felül benne vagyok a játékba de középen ott marad a loading kép. Bocs de nem tudom jobban elmagyarázni. -
#3669 Ilyen processzoral nem csoda, hogy nem indul el. még a minimumot se éri el.
Jason nálad meg ez gyakori probléma a 4650 ,4670 kártyáknál láttam ezt. Szerintem köze lehet ahoz ,hogy nem tudja a dx11.et és azzal fut a béta. Próbáld meg felrakni a legújabb drivert hátha segít de ilyen gyenge vga-val szerintem meg se próbáld:S Nekem is ez volt régen -
#3668 Milyen drivereket kell feltelepíteni? -
#3667 Ez a probléma nem nálam van hanem haveromnál. -
#3666 -
Erre tud valaki megoldást? -
#3664 én eddig akárhányszor felnéztem egy szerverre,én csak fejetlen rohangászást és zűrzavart tapasztaltam,nem is érdemes komolyabban játszani meg taktikázni,ez csak egy béta,ami még annak is gyenge. -
szapor #3663 hát volt olyan hogy a betöltőkép ott maradt és Loading, meg olyan is hogy csak fekete és loading.
Ram: 4giga
Vga: ati hd 6850 1giga gddr5
Proci: 2magos 3ghz -
#3662 Fekete képernyő és jobb felső sarokban loading megy tovább? vagy rendesen befagy. mert ha rendesen fagy akkor ird le a configod pls. -
szapor #3661 megvolt ez is de ugyanúgy befagy a betöltésnél. :SS -
#3660 ja ,hogy csak úgy lehet :( Amúgy annyira csapatmunka hiányos a játék ,hogy elképesztő. Engineerek nem javitják a tankokat a medickek nem dobálják a kit -eket. Ha én ledobok ammot vagy kitet senki nem veszi fel még low hp-val se . Majd meghal és respawnol nem nagyon érdekli. -
#3659 recon megjelöli azzal a lézeres távcsővel, aminek most valami három betűs neve van, és nem jut eszembe. -
#3658 Nincs köze? Első nap 3 óra alatt már volt egy rakat "only in battlefield" momentum ami tényleg csak itt van. Csapatba kéne tolni talán -
#3657 Egy call of duty-Black ops 2 -ős játékostól mit vársz?:D -
#3656 Nem nagy bf-ztem azelött.de most vettem észre ,hogy engineer ként az rpg- néha beméri a tankokat vagy nem tudom és akkor tuti talál a lövés. Valakinek van ötlete ,hogy ez mi? -
#3655 Persze persze mert nem tudom...jah én nem értek a játékokhoz tegnap kezdtem a BF4-el.
Marketing.
Amúgy nem azt mondtam hogy nem öltek bele sok időt, hanem azt hogy nem látszik rajta. (eddig)
Tudniillik olyan játékok amikbe kurvasok időt és energiűt fektetnek, és nem egy új terület a csapatnak, basszameg legyen már bugmentes, legalább elindulás szempontból.