Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jön a vérpisti áradat...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy-két nap és ez az ember nem ír ide többé(az SG-re),semmilyen álregen,a folyamat beindult!
The End!
<#kacsint>#kacsint>
Blizzard Entertainment [email protected]
Hivatalos helyeken, webaruhazaknal, stb, nem fogjak kiirni a jatekot olyan platformokra, amik gyakorlatilag meg nem is leteznek.
Siman jonni fog a BF es az uj motoros CoD is az uj konzolokra.
Sony / Microfos + EA / Activision - Mind jo kis profitot vesztenenek rajta, ha nem adnak ki ezeket a jatekokat az uj generacios gepeikre.
A penzt pedig nagyon-nagyon szeretik ezeknel a cegeknel. <#eplus2>#eplus2>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#wave>#wave>
Blizzard Entertainment [email protected]
Olvasd el az EULA-t, aztán pereld le róluk az annyukat is. <#taps>#taps>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Ennek az új nextGen konzolnak se híre se hamva. Így úgy néz ki marad minden a régiben, és újra egy lebutított szarkupac lesz kaidva. <#eljen>#eljen>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!
[IRAM] leader
Azért is válaszoltam neked részletesen,mert nem szeretném,ha elbeszélnénk egymás mellett.
[IRAM] leader
Nem ertek veled egyet tobb pontban sem, de elfogadom, hogy ez a velemenyed.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

<#hehe>#hehe>
-Például találkozunk vele a játék során,esetleg egy baráti klán tagja,akivel még ts-en is volt alkalmunk beszélni,nagyjából ismerjük,milyen ember,lehet a reakcióira számítani.
-Ezt a topikot még nem kell sûrûbben olvasni,s azért még most HG-t választani,mert egy embernek hiányzik,sztem semmi értelme.Még.
-Nem komolytalan kérlek,hanem kicsit vicceskedõ,úgymond fanyar humort is elõhozó kérdés volt,de ha ennyire komoly vagy,vagy annak tartod magad,majd veled szemben mellõzöm...van aki érti a viccet,van aki nem.
-1-2 nap alat 5-6 ember fordul meg egy MÉG nem pörgõ topikban és az szavaz a házigazdáról,annak a 2-3 ezer embernek a nevében is,aki majd -elõre láthatóan- a késõbbi pörgõs idõszakban olvasni,kommentelni fog.
Én is úgy emlékszem,mivel semmilyen kontrakció nem volt kettõnk között...s látod,ebben tévedsz te is,item is...nem én kötekedek,én csak védekezem.De mindig sikerül valahogyan olyan fényben feltüntetni,hogy én legyek a hibás.Nem baj,én el szoktam viselni,elég türelmes ember vagyok,az idõ majd megoldja az ilyen apróságokat.Tapasztaltam.
Ne furcsáld kérlek,ha normális hangnemben kérdeznek valamit,vagy szólnak hozzám,illedelmesen fogok válaszolni.Annak aki megérdemli.De ha lekezelõen bánnak az emberrel,ne várjon normál reakciót.Pl.
És hiába is írtad ki a szavazást,nyugodj meg,lesz aki beleköt,hogy õt miért nem kérdezték meg annak idején.Holott a topik közelében sem láttad hónapokig....
[IRAM] leader
- Forumokon forumposztok alapjan itelunk meg az embereket? - Mert mi mas alapjan? :p
- Elvagyunk hazigazda nelkul? - En is ezt gondoltam, le is irtam egyszer. Ha olvasnad a topikot biztos emlekeznel ra.
A jatekbol kb semmi normalis info nincs, de itt mar elkezdodott par offtopik es ertelmetlen vita es emiatt (is) eleg sokan kertek, hogy legyen vegre hazigazda.
De ha olvasnad a topikot surubben akkor erre is emlekeznel biztosan.
Ha meg veletlen olvastad, akkor ezek szerint nem igazan erdekel a tobbiek velemenye es kerese. :p
- Az utolso komolytalan kerdesedre pedig: nem tart julius elejeig a szavazas.
1-2 nap alatt mindenki latja a kiirast es szavaz ha akar.
Meg sok ertelme lassan nincs is, mivel Item es te is jeleztetek, hogy nem akartok HG-k lenni, mas pedig nem jelentkezett.
En ugy emlekszem Eugabesz, hogy nem igazan volt veszekedesunk vagy komolyabb vitank a BF3 topikban, de most azt erzem, hogy hirtelen mindenbe szeretnel valahogy belekotni valamiert...
Logikatlan dolgokkal jossz es ezeken porogsz.
Hibakat keresel, de (normalis) megoldasokat nem irsz.
Kicsit fura.
Pont ezert irtam igy ki a szavazast. Lehetosege van barkinek jelentkezni es a tobbseg dont a dologrol.
Kesobb aztan ne legyen siras vagy vitaalap ebbol is. :p
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
[IRAM] leader
A felsõbbrendûségi érzésed nem engedné,tehát alapból ki van csukva.
[IRAM] leader
Most is olyan moderálás kéne amikor beindul a BF4, nem házigazdás maszatolás...
Amúgy meg az ifjú titánoknak kell bemutatkoznod,nekünk már nem.
[IRAM] leader
Egyébként miért változtam volna, ugyanaz az arrogáns, beképzelt, öntörvényû faszkalap vagyok mint régen. <#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
Konkrétan ezért van hányhatnékom a BF3-tól,bazdmeg a BF2-ben a fõbézrõl az elsõ legközelebbi zászlóig nem láttunk el nemhogy az egész pályát az ellenséges fõbézig végig lõjjem."És" ezt a játékot hívják Battlefieldnek.Pályaszerkesztés nulla pont.Ehhez aztán nagy tudás kell.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
...nem változtál.
[IRAM] leader
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
nevetséges kategória...mirõl lehet egyáltalán írni??
Hogy hogy kell a sznájperrel zuummolni??
[IRAM] leader
Eugabesz elvállalná de kétlem hogy hiányzik neki ami szokott bf totyikban lenni
+Smith (ha megunja max átadja,alfa alatt úgyis -fav lesz mert azt ami megy majd képtelenség törölni és kordában tartani 😄 )
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Számomra huszadrendû ki lesz,legfeljebb úgy csinálok mint a másik topikkal,hogy nem megyek oda többet,ha nem tetszik valami,vagy valaki.
A légyirtó azt küld el az anyjába akit csak akar,(burkoltan persze)akkor is kedvenc lesz a bf3 fórumában,mint itt pl. a makimajom...(pedig azt hittem lezártuk a múltbeli torzsalkodásunkat és indítunk egy új lapot,de nem,már elõre vetíti a nyugtalanságot,amíg egy árva sort sem írtunk még a tényleges játékról,ami a topik lényege lenne.)
Ezen meg mindig jót röhögtem,hogy felszínes,néhány fórumposzt alapján ítéljünk meg embereket,választható-e valamilyen tisztségre,még ha oly kevés jelentõsége is van annak.
Szerintem elvagyunk még házigazda nélkül is ,a béta idõpontjáig simán,mi a túrót lehetne addig olyat írni,amihez házigazda kell??
Addig még bõven el lehet dönteni,ki legyen,de ha most akarjátok,nekem 8,részemrõl a fáklyás menet.
Egyéb iránt,hogy a hsz-re is válaszoljak:meddig tart??...a szavazás..mert az ugye nem derült ki.Szeretném tudni,mert július elején elfoglalt leszek.
[IRAM] leader
Én starfarerre akartam szavazni, csak hogy a lófasz másik végét is érezze egy kicsit. De ez is csábító ajánlat, hogy te nem jössz ide többet, ha eugabesz lesz 😄D
Szóval ez olyan tipikus magyar szavazás. Opciók hiányában: Smithwarden.
-Ha Ön lenne a feleségem,meg is innám...
[IRAM] leader