15720
  • TDC Geronimo
    Ilyen ez a PC géming :p
  • DarkSector
    elég gáz :P
  • Vadnokedli
    bettüllogom
  • exec79
    jóval jobb a találat reg.
  • Zs0lt1
    várja a faszom az új bf-et. fb-n leirtam a véleményem röviden, annál több szót nem érdemel.
  • spybot919
    Te gamelsz nem? mi az origin neved?
  • JaSoN HuNTeR #3728
    Nagyon jó játék csak még optimalizálniuk kell és akkor perfect lesz!

Játszottam most egy kicsit a hárommal is és igazából pontosan olyan ez a negyedik rész mintha egy picit feljavított 3 lenne, nem találtam még sok különbséget a két játék között.
    Grafikailag a három is csodaszép.
  • SergioAmigo
    nah most körönként jön az appcrash restart lesz ez :d
  • bakkerman
    igen,ilyennek kell lennie valóban :D csak ehhez olyan gép is kell ami az aláírásodban van :DDDDDD
  • scomcomputers
    A beta nem csak only DX11...
    Tessék!
    A min. 8800GT csak DX10-es!
  • Vadnokedli
    10-es szint után 166,040,000 pont kell a következő szinthez.
  • Fpocok
    Kivéve, hogy az emberek 90%-ának akad és emiatt játszhatatlan. A bug meg emellett más gond nincs. Most akartunk játszani Tsabi-val, be sem tudott logolni mert valami dll-t kért. Pedig új drivert is rakott fel. Á, semmi gond nincs vele.
  • TDC Geronimo
    Mindenért sírtok állandóan :D Mindig várjátok új BFet, de mindig megy a fikázás. Beta bugoktól eltekintve nincs a játékkal semmi gond.
  • V43 1105
    Mi baj azzal a kesztyűvel?

• JaSoN HuNTeR #3720
    Jah igen már rájöttem. Elején nagyon furcsa volt.
  • Prince23
    A felhőkarcoló hamar omlik össze. Ez a tartóoszlopok miatt van? Ez nem egy szkript? Éna zt gondoltam hogy akkor dől össze, amikor az ellenség visszafoglalja... na mindegy a felhőkarcoló masszívságát kéne feljebb vinniük a srácoknak. Jó kis párharcok vannak a tetőn. na meg a c4 elhelyezése a lift kijáratánál etalon XD

Anno olyna emlékeket idéz elő nekem, mint a BF3 bétában Metrónál a folyósónál, a plafonra egy csomó c4-et hajítottam fel, azt mire jöttek az ellenek , szépen berobbantottam. Jó kis hely volt az, még most is az, bár már nem vagyok aktív Bf3-as player
  • RatBaG #3718
    ez nem a low grafika önmagában, hanem leomlott a felhőkarcoló és mindent belepett a por. na az néz ki úgy, mintha nem lenne textúra. megy is a sírás miatta..
  • spybot919
    Ez az. Én csináltam de ne várj tőle túl sokat. Csak pár parancs ami dobhatja az fps-t.
  • Zs0lt1
    Ha erre gondolsz, akkor tessék!
  • Fpocok
    Semmit nem használ.
  • JaSoN HuNTeR #3714
    cfg-t honnan tudom letölteni?
  • Zs0lt1
    az már engem nem érdekel :D
  • Prince23
    Nekem minden re-spawn után magától megy a karakterem vagy előre, vagy jobbra-balra. A három közül valamelyik. És elég sokáig megy magától, már nem 5 sec, ennél több

Lehet a lagg miatt...
  • Fpocok
    Ühüm... hát erre nem vennék mérget.
  • DarkSector
    De te miért játszol ilyen játékokkal? :D COD fan lennél vagy mi a szösz. :D
  • Fpocok
    Valaki megpróbált feléleszteni, erre kifagytam.
  • Zs0lt1
    az h akad az nem érdekel azt ugyis megoldják. a sok apró idegesítő faszság miatt többek közt. illetve azért mert ez nem az a játék már, amit 2004-ben megszerettem.
  • Prince23
    8 hónapon belül játszható lesz a BF4 :D Miért mondtad vissza a preordert? A szar futás miatt, vagy nem tetszik eleve már a bf?
  • Prince23
    Játszhatatlan fos a béta napközben, este 11 után kezd jól futni csak, nincs lagg se szaggatás
  • DarkSector
    :P

Gero is visszamondta? :D / amúgy kibaszott egyszerű, ha hivnak, mert FOGNAK hívni, megmondod hogy sajnálom de mégsem aktuális, vagy ha kihzzák nem veszed át, téves rendeslés, valaki szórakozik veled. :)
  • Zs0lt1
    originen vettem, mind1 már intézem ...
  • SergioAmigo
    320.49es driverel tényleg jól fut!
  • DarkSector
    Most konkrétan a hirdetőtáblákat nem figyeltem, csak a talajt-falakat meg ilyenek.
    Úgy mondom ha meglennének az effektek mellé nekem bőven elég lenne.
    Aszonják ps3-on kicsit jobb mont boxon, nekem mind3 megvan, tegnap leszedtem boxra, kipróbáltam, pc ugye szarozik, ps3-at mot fogom meglesni.
  • Vadnokedli
    Írsz egy levelet oda ahol 'vetted'- ?
  • High end PC #3700
    " konzolon sincs gond, amit közelről megnézek, fal-talaj egyébb dolgok faszák, élesek nem maszatossa"

Most ugye csak viccelsz. Olyan az xbox verzió, hogy a hirdetőtáblák kb 30 centis karaktereit közelről is kínlódás elolvasni, annyira maszatos elmosódott valamik, vagy menj már oda egy szoborhoz, nézd már meg milyen összemosódott förmedvény, ahogy kinéz, vagy ússz már egy kicsit az olajban, ami víz kéne, hogy legyen. Az emberünk kézfejéről nem is szólva, ha neked konzolon faszák és élesek a dolgok, akkor nálad mi az, ami már nem az?
  • Ranger1983
    Én elő rendeltem a PCguru-n
  • Szabi #3698
    pc gurus bf4et vett valaki ? az első játék:
  • Zs0lt1
    helloka, vkinek vam róla infoja h lehet visszamondani a bf4 előrendelést?
  • DarkSector
    Igazából nem a részletességgel van a baj, konzolon sincs gond, amit közelről megnézek, fal-talaj egyébb dolgok faszák, élesek nem maszatossak, ezek megvannak, amik hiányoznak azok inkább az effektek, füst napfény, lámpafények meg ilyenek....
  • spybot919
    Minden médium és minden off. még az fps nővelő cfg is benn van