Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
First of all, the release date has been confirmed as the 29th of October 2013. Second of all, there will be a live multiplayer demo of BF4 at E3 on Monday, June the 10th 1PM PDT.
http://battlefieldo.com/threads/bf4-multiplayer-live-demo-to-be-shown-at-e3.10228/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Okádok a magadfajtától!
Kedves Starf..., ize ThruKnight.
Nalad tenyleg nagyon komoly problemak vannak. <#rolleyes>#rolleyes>
Tudjatok mit?
Lehet tolem nyugodtan mas a Hazigazda. <#vigyor0>#vigyor0>
Ha mar Hitler, Sztalin, stb szinten vagyok, jojjon el a csodas demokracia ujra. 😄
Irjatok meg moderatori topikba, hogy szeretnetek uj HG-t a mostani gerinctelen, csalo, megbundazott HG helyett. :o)
Ha a tobbseg mast akar, termeszetesen atadom ezt a rendkivul megtisztelo jogot.
(Ami eddig kb abbol allt, hogy ertelmetlen vitakat es sertegeteseket torolgessek.)
Mehet az uj szavazas reszemrol. Beirom a kereseteket en is a modi topikba.
Sok sikert. Oszinten.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[IRAM] leader
Szep szep, de csak ugy tunik, hogy ujra szet akarjak egetni az agyunkat ezekkel a vakito effektekkel. :p
(Viszont a kek szurot mintha lentebb vettek volna.)
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
és boldog vagyok
2013.10.29. az a nap, mikor a sok utáló be fog menni a boltba és megveszi a játékot 😄 (Többségük persze már rányomott a "PREORDER" gombocskára)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mert a masodik eset mar ketszer is megtortent ma. :p
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Úgy emlékszem rá,mintha ma történt volna.Kaptam érte hideget-meleget,hogy miért vagyok annyira ellene.Annyi történt csak,hogy nem bírtam szó nélkül elmenni mellette,hogy mindenféle elõzmény nélkül odadobták neki a HG jogot.
Látjátok,ilyen zavart szült,hogy nemrég beírta,.hogy ha én leszek itt a HG nem jön ide...pedig akkor sem a személye érdekelt,ha nem a módja ahogyan HG lett.De ez már történelem....
[IRAM] leader
Engem teljesen hidegen hagy,ha a HG úgy itéli meg,hogy amit írtam nem oda való,pláne ha átcsap személyeskedésbe és törli.Néha elmegy egy-egy kis élc,nem szoktam én sem érte a sarokban sírni,hogy megint mit írtak már nekem.Engem csak az bosszant,de nagyon,mikor szelektívvé válik.
Ha itt nem fog ilyesmi történni,én leszek a legszolidabb fórumozó.Addig amíg így van.
[IRAM] leader

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Pedig az elején amikor az alfába bejutott pár ember teljesen normális volt a hangulat.Aztán emlékeim szerint amikor valaki(kabuto úgy rémlik) rávilágított arra hogy a legalapabb cheat programot se képes szûrni a pb azután lett hanyatlás.
(bc2 viszont totál korrekt.)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
Szerintem itt jol birom, mas HG mar az elejetol szanaszet torolte volna a topikot. :p
Viszont nem tudlak megerteni, miert jo neked, hogy folyamatosan feszegeted es atleped a hatarokat, a legtobbszor totalisan felesleges, ertelmetlen es csak idot rablo vitakkal.
Olvas,értelmez,válaszol.
(az esetedben még a töröl opció is van,de az nem érdekes most)
Minden félreértés azonnal tisztázódik.
[IRAM] leader
Sosem voltam HG BF3 topikban.
Csak nem akartam szo nelkul azonnal torlessel kezdeni a topikban.
Inkabb ameddig van turelmunk / turelmem a vitakhoz, addig probaljuk megbeszelni azokat. :p
(Kesobb a sok hozzaszolas, ido es turelem hianyaban valtozni fog ez rosszabb iranyba valoszinu.) 😊
[IRAM] leader
Most még csak a vén bf-esek meg mi egy-ketten beszélünk róla.és már most õskáosz felé haladunk.
Lesz itt feladat bõven 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
Egy épeszû ember nem vállalná a HG szerepét 😊))
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azert irtad regebben, hogy nyugodtan legyek hg, mert elore tudtad, hogy itt fogok szopni a veszekedesekkel rengeteget. <#rolleyes>#rolleyes>
Mert az o hozzaszolasaikat is toroltem, pedig azok lightosabban voltak megfogalmazva mint a tieid.

De ha ezt sem lehet,ebben a rendszerben, ami jó 60 évvel ez elõtti világképet idéz fel bennem, akkor nem fogok reagálni az írásaikra. Viszont akkor viszont, egységes moderációt várok el, nem egyoldalút, mint eddig tapasztaltam.