Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de olyan egetverõen nagy változásokra én nem számítok, és nem is igazán szeretnék a játéktól. apróbb polírozás itt-ott, esetleg a recon class kisebb átalakítását (pl. adjuk neki az AT Mine-t), battle recordert, commander mode-ot, de nagyobb variálásokat azért nem.
persze ha sikerül elõrefele lépni akkorát, mint a BC2 és a BF3 között, akkor legyen, de mondom: reálisan nézve a léc nagyon magasan van (eladások, premium, aktív játékosok száma, stb.), akkor is, ha egy szûk réteg, a régi játékosok egy tiszteletre méltó magja ezt nem is feltétlenül így látja.
de amióta a COD babérjaira tör mind eladásban, mind bevételben a játék, nem is lehet elvárni, hogy olyan kis családias legyen a hangulata, mint régen.
amit mondjuk feltétlenül elvárhatnánk az az, hogy ne hagyjanak benne hónapokig olyan bugokat, mint pl. az M26 vagy az USAS Frags, az azért tényleg arcpirító volt. viszont én még másfél év után is imádok játszani vele, nap mint nap, és bár az új mapokat nem érzem olyan jónak, mint a legelsõket (pl. az Armored Kill éjszakai pályája egészen botrányos, amúgy is tele vannak kisebb grafikai bugokkal, picit összecsapottnak érzek közülük néhányat), de valahogy mindig találok olyan szervereket, pályákat, ami épp illik a hangulatomhoz.
Azért kössz a jókívánságokat<#mf1>#mf1>
[IRAM] leader
Nincs semmi új, ez fáj tudom,de majd meggyógyulsz!
<#wave>#wave><#hehe>#hehe><#love11>#love11>
Blizzard Entertainment [email protected]
Battlefield fans will soon get their first look at Battlefield 4 multiplayer! Starting June 10th, DICE will be showing off live Battlefield 4 multiplayer demos at E3.
First, DICE will reveal Battlefield 4′s multiplayer on June 10th, 1:00 PM PDT during “The Download”, EA’s 2013 preview. Learn about what’s new, what’s improved, and what to expect from the next generation of the leading online multiplayer shooter.
Starting on June 11th, we’ll be featuring live streaming multiplayer footage from the showroom floor of E3. Over these three days you’ll be able to tune in to live unscripted multiplayer footage, DICE developer insights, and interviews with community.
RSVP for the Battlefield 4 multiplayer event to set a reminder and receive live updates!
[IRAM] leader
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
<#falbav>#falbav>
No, details around Battlefield 4 Premium will be announced at a later date. Any information about Battlefield 4 Premium will be announced over at battlefield.com when it becomes available.
magyarán: valószínûleg benéztem ezt, igazad van :/
a Premium DLC-t nem kevertem össze azzal a Premiummal, ami kijött a BF3-hoz. határozottan úgy rémlik, hogy valahol azt olvastam, hogy lesz Battlefield 4 Premium Edition az elsõ naptól kezdve (azaz elõre megveheted a komplett játékot, nyilván jó drágán), de most akárhogy is keresem a google-ban, nem találom. lehet, hogy amikor olvastam, mégis összekvertem a kettõt...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
szinte biztos vagyok benne, hogy lesz egy "BF3 pack" is idõvel, 4 pályával a Battlefield 3-ból (ha rajtam múlna, Caspian Border, Strike at Karkand, Alborz Mountains, Bandar Desert).
azt ígérték, hogy a megjelenés napjától lesz majd Premium Edition, remélem, hogy ehhez tartják is majd magukat.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Tádáááám.
[IRAM] leader
Csak sargasag es kekseg ameddig a szem ellat.
A kedvenc metro palyadat is berakjak egy bazi nagy sivatag kozepere. 😊
Meg ugyis jonnek ujra a cheaterek akiken kiakadsz es ujra atallsz egy "vegso tesztre" a sotet oldalra. <#rolleyes>#rolleyes>
Akkor meg miert veszed meg es miert erdekel az a sok sivatagos-homokos-piros-barna palya.
Ennyire unod mar a Heinekent? <#bee1>#bee1>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Errõl a vissza-vissza térõ HG dologról meg annyit, hogy vissza lehet nézni, kb 2 ember volt aki nem Smithre szavazott, 8-10 másik meg õ rá. Ennyit errõl. (Lehet mondani, hogy de hát kevés ember szavazott, de ennél sokkal több ember úgy se lesz itt, az arányok meg magukért beszélnek)
Viszont az érdekes, hogy te állítólag nem is játszol a játékkal, a köv. rész sem érdekel, de még is naponta 10 szer írsz ide 😊 Lehet ugatni meg mondani akármit, de amíg én vígan és boldogan élem a bugyuta imádós életemet, te addig, mint nagyon intellektuális érett valami, azzal töltöd idõd legjavát, hogy fórumokon sírsz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
[IRAM] leader
Egyébként a BF4 preorder gomb elött érdemes ezt megnézni minden imádónak, lehet talán saját magukat is megtalálják a videóban. <#vigyor2>#vigyor2>
Tudom nem ertik paran miert nem torlom azonnal 1-2 emberke hozzaszolasat, de most itt a kezdeteknel szerettem volna 1-2 ugymond "negativabb" embernek is teret engedni.
A jatekrol meg nincs sok info, elfer talan meg most ez.
Irjak le nyugodtan a hatalmas gondjaikat es problemaikat, akar velem vagy masokkal kapcsolatban.
Ameddig birom birka turelemmel, addig visszafogom magam es visszairok nekik.
Kesobb amikor jobban porog majd a topik, termeszetesen ez erosen valtozni fog. :p 😊
<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
A nagy utálók megvárják a tényelges BF3 premiummal egyenértékû hulladék BF4 verziót az összes DLC-vel, és majd akkor nézegetnek majd utána, hogy hol lehet kapni azt 5ezer HUF alatt itthon vaterán, hardveraprón és az ehhez hasonló helyeken. Ha már hulladékot lehet csak venni a piacon, akkor azt olyan áron is érdemes csak megvenni. <#mf1>#mf1>