15720
  • determinator
    Kipróbáltam a Supportot. Tartottam tőle, mert sok helyen írták, hogy nagyon gyenge. Viszont a "Type 88 LMG"-vel nagyon lehet aratni. Ezzel tudtam leggyorsabban "haladni", legtöbb kill/perc ..... Persze ésszel, szaggatva kell lőni vele. (Igaz hogy még cq-ban nem használtam, lehet hogy ott más képet mutat.
    A nagy lőszeres doboz tölti a robbanó "izéket" is.
  • chris jericho
    Sziasztok! Ti milyen configgal várjátok a bf4-et?
  • Bangaro
    Jók ezek a nyílt béták. BF3-nál is jó volt, ahogy most is. Ismét bebizonyosodott, hogy PC-re nem szabad megvenni FPS multi játékot. 3-ban is rengeteg cheter volt meg már itt is. A 2 is már necces volt, de ez a Punkbusternek nevezett vicctenger hamis illúziót keltve terheli a gépet tök feleslegesen. Élvezhető játékot raknak össze és totálisan elbasszák ezzel az élvezetet. Jó játékot nektek.
  • nortsen
    Nekem a látvánnyal nincs bajom. :)
    Kár, hogy nem kéne ennyit látom.

Nekem a "por" layer csak néha jelenik. Amikor viszont megjelenik, ki is néz vhogy a játék.
  • DarkSector
    Milyen configgal? :D
  • Jacek
    Megnéztem én is a bétát, rendben futott FHD/Ultra 50 alá nem ment teljesen rendben volt...
  • DarkSector
    Jah megeshet, nem akartam a csata közelébe futni mert sok MB a rögzitése.

amúgy kb 23/32-es volt ha jól rémlik....csak gondolom nem kellett senkinek tank.

Repcsiket meg heliket nem láttam viszont. :D
  • Szabi #3808
    lehet hogy 64es, de a sok járgány alapján nincs tele :D
  • DarkSector
    Jah ez nem 64-es? :D
    Nem értek a lovakhoz. :D
  • Fpocok
    És ezt most nézd meg egy 64-es full szerveren.
  • DarkSector
    Érdekességképpen:

A Battlefield 3 nekem így megy a mostani gépemen! :)

• Fpocok
    Bármikor elviselnék ilyen bugokat, ha legalább játszható lenne... de nem az.
  • Whysper
    Akkor egy kis video azoknak akik "Hjaja de szar nem veszem meg"

egy kis BF3 beta ---- 8)
  • Fpocok
    Ez az első PC-s játékod?
  • kemotox
    Use? :D
  • Herold
    Akkor azt áruld el, mi a neve annak a gombnak, ami neked az E-re van állítva.
  • V43 1105
    "E"
  • Herold
    A toronyházban a lift gombját a BUTTON nevű billentyűvel kell aktiválni? Mert nekem arra nem reagál, de másra sem.
    A printscreent sem találom. Mármint azt ami le is menti a képet azonnal.
  • radical
    Nah beraktam egy régi vinyómat amin még nincs felrakva kb16 MS patch és azzal akadásmentesen megy 60 fps ultrán. Csak a béta drivert változtattam és újra leszedtem a gamet.
  • Kvg
    256x192 pixeles felbontás felhomályosítva?
    Kinek használ natív 1024x768 pixeles felbontású lcd monitort aiknek ilyen 80k proci ül a gépében.. :DDD
    Vicc a az egész. Áprilisi tréfának nincs itt az ideje.
  • DarkSector
    :DDDDDDD

Battlefield 3-at leszedtem megint, Operation Firestorm, Ultra settings/ AA-> OFF
    Megy kb 20-30 FPS-t, nehogymár a 4.-el ne tudjak majd minimumon játszani. :D
  • spybot919
    http://prohardver.hu/hir/zsenialisan_skalazhato_battlefield_4.html

ezt nem tudom megunni :D

"A Frostbite 3 motor tényleg mindenre gondol, így az igen gyenge grafikus vezérlőkkel is jó sebesség érhető el."
  • spybot919
    ez csak természetes. szerinted ha így hagynák hányan játszanának vele? Nem hülyék ülnek a DICE-ba. csakhát....
  • Drazse23
    Ahol normálisan ki van dolgozva ott szép is, de rengeteg helxen hiányoznak a textúrák és csak szürke masszát látni.

Gondolom, hogy be fogják rendesen fejezni és a végleges változat optimalizáltsága is jobb lesz.
  • spybot919
    Nálam szép de szerintem ez közel se a végleges grafika amiről szó van. De még így is messze szebb mint az xbox360 verzió.
  • Drazse23
    Ok, de nem tudom, hogy a játék néz ki ilyen szarul vagy csak nálunk ilyen. A VGA-m csak 1GB, a javallott 2 helyett.

Valaki mondja már meg akinek high end PC-je van!
  • SigS
    nálam is
  • V43 1105
    Origin : fazerzje

Holnap este elérhető leszek, 21-22től .. és tolhatjuk.
  • Drazse23
    a Beta csak nálam néz ki úgy mint az apha?
    Tehát a játék sok helyen textúrahibás, rengeteg helyen csak nagy szürkeséget látni, nincsenek felvidve a megfelelő textúrák, a távoli objektumok villódznak. Mindez medium beállításokkal, így nem let ráfogni, hogy azért van mert low grafikán játszom. Ami haladás, hogy a hét elejéhez képest már legalább nem laggol annyira.
  • Krisztiam #3786
    tolom én is :D
  • spybot919
    Én leszek vegyél fel Origin: Sayiid666
  • SergioAmigo
    23töl megyek fel játszani kilesz fent? ui: felveszlek barátnak és tolhatjuk :D
  • mester1987
    Na már meg is találtam, az nem!
  • mester1987
    Nem tudjátok EA DRM-el jön a játék vagy csak multiplayerben?
    Anno a Sim City-nél sokaknál bezavart, ezért kérdezem.
  • DarkSector
    Jó neked erős géped van, kőgazdag vagy, de mi halandók?
    El sem tudok számolni 2560-ig

indegy váárok, lehet az egész mögött az AMD áll meg a buzerántos drivereik.
  • High end PC #3780
    Nekem is 2560x1440-es a monitor, és beszaggat néha a játék ekkora felbontáson, de eltűröm, ehhez látványorgiai perverzió kell.
  • DarkSector
    Na ez jogos, de a butus miért erőltette akkor a 1600p-t ezt nem értem....:S
  • DarkSector
    Igen?
    Emlékem szerint csak 3-4 kártya van a GTX670 felett, ami alap kártya.Mármint nem ilyen limitált zeusz ostora.
  • High end PC #3777
    Nem hiszem, hogy potyogna neki bármi is, 2560x1600-ban tolta, ez kétszer akkora felbontás, mint az 1080p.
    Leveszi 1080p-re, vagy 1200p-re, és kész.
  • spybot919
    Nézzétek meg a streamerek konfigurációját. Amerikában megtehetik és még europa nagyobb városaiban hogy pl 4db gtx titant rakjanak be a gépükbe. Ez csak Magyarországon és Romániában okoz ilyen nagy gondot. Lassan pedig már ezek a kártyák is elavulnak. Amilyen ütemben halad a technológia.