15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
determinator #3815 Kipróbáltam a Supportot. Tartottam tőle, mert sok helyen írták, hogy nagyon gyenge. Viszont a "Type 88 LMG"-vel nagyon lehet aratni. Ezzel tudtam leggyorsabban "haladni", legtöbb kill/perc ..... Persze ésszel, szaggatva kell lőni vele. (Igaz hogy még cq-ban nem használtam, lehet hogy ott más képet mutat.
A nagy lőszeres doboz tölti a robbanó "izéket" is. -
chris jericho #3814 Sziasztok! Ti milyen configgal várjátok a bf4-et? -
Bangaro #3813 Jók ezek a nyílt béták. BF3-nál is jó volt, ahogy most is. Ismét bebizonyosodott, hogy PC-re nem szabad megvenni FPS multi játékot. 3-ban is rengeteg cheter volt meg már itt is. A 2 is már necces volt, de ez a Punkbusternek nevezett vicctenger hamis illúziót keltve terheli a gépet tök feleslegesen. Élvezhető játékot raknak össze és totálisan elbasszák ezzel az élvezetet. Jó játékot nektek. -
nortsen #3812 Nekem a látvánnyal nincs bajom. :)
Kár, hogy nem kéne ennyit látom.
Nekem a "por" layer csak néha jelenik. Amikor viszont megjelenik, ki is néz vhogy a játék. -
#3811 Milyen configgal? :D -
#3810 Megnéztem én is a bétát, rendben futott FHD/Ultra 50 alá nem ment teljesen rendben volt... -
#3809 Jah megeshet, nem akartam a csata közelébe futni mert sok MB a rögzitése.
amúgy kb 23/32-es volt ha jól rémlik....csak gondolom nem kellett senkinek tank.
Repcsiket meg heliket nem láttam viszont. :D -
#3808 lehet hogy 64es, de a sok járgány alapján nincs tele :D -
#3807 Jah ez nem 64-es? :D
Nem értek a lovakhoz. :D -
#3806 És ezt most nézd meg egy 64-es full szerveren. -
#3805 Érdekességképpen:
A Battlefield 3 nekem így megy a mostani gépemen! :)
-
#3804 Bármikor elviselnék ilyen bugokat, ha legalább játszható lenne... de nem az. -
Whysper #3803 Akkor egy kis video azoknak akik "Hjaja de szar nem veszem meg"
egy kis BF3 beta ---- 8) -
#3802 Ez az első PC-s játékod? -
#3801 Use? :D -
#3800 Akkor azt áruld el, mi a neve annak a gombnak, ami neked az E-re van állítva. -
#3799 "E" -
#3798 A toronyházban a lift gombját a BUTTON nevű billentyűvel kell aktiválni? Mert nekem arra nem reagál, de másra sem.
A printscreent sem találom. Mármint azt ami le is menti a képet azonnal. -
radical #3797 Nah beraktam egy régi vinyómat amin még nincs felrakva kb16 MS patch és azzal akadásmentesen megy 60 fps ultrán. Csak a béta drivert változtattam és újra leszedtem a gamet. -
Kvg #3796 256x192 pixeles felbontás felhomályosítva?
Kinek használ natív 1024x768 pixeles felbontású lcd monitort aiknek ilyen 80k proci ül a gépében.. :DDD
Vicc a az egész. Áprilisi tréfának nincs itt az ideje.
-
#3795 :DDDDDDD
Battlefield 3-at leszedtem megint, Operation Firestorm, Ultra settings/ AA-> OFF
Megy kb 20-30 FPS-t, nehogymár a 4.-el ne tudjak majd minimumon játszani. :D -
#3794 http://prohardver.hu/hir/zsenialisan_skalazhato_battlefield_4.html
ezt nem tudom megunni :D
"A Frostbite 3 motor tényleg mindenre gondol, így az igen gyenge grafikus vezérlőkkel is jó sebesség érhető el." -
#3793 ez csak természetes. szerinted ha így hagynák hányan játszanának vele? Nem hülyék ülnek a DICE-ba. csakhát.... -
Drazse23 #3792 Ahol normálisan ki van dolgozva ott szép is, de rengeteg helxen hiányoznak a textúrák és csak szürke masszát látni.
Gondolom, hogy be fogják rendesen fejezni és a végleges változat optimalizáltsága is jobb lesz. -
#3791 Nálam szép de szerintem ez közel se a végleges grafika amiről szó van. De még így is messze szebb mint az xbox360 verzió. -
Drazse23 #3790 Ok, de nem tudom, hogy a játék néz ki ilyen szarul vagy csak nálunk ilyen. A VGA-m csak 1GB, a javallott 2 helyett.
Valaki mondja már meg akinek high end PC-je van! -
#3789 nálam is -
#3788 Origin : fazerzje
Holnap este elérhető leszek, 21-22től .. és tolhatjuk. -
Drazse23 #3787 a Beta csak nálam néz ki úgy mint az apha?
Tehát a játék sok helyen textúrahibás, rengeteg helyen csak nagy szürkeséget látni, nincsenek felvidve a megfelelő textúrák, a távoli objektumok villódznak. Mindez medium beállításokkal, így nem let ráfogni, hogy azért van mert low grafikán játszom. Ami haladás, hogy a hét elejéhez képest már legalább nem laggol annyira. -
#3786 tolom én is :D -
#3785 Én leszek vegyél fel Origin: Sayiid666
-
SergioAmigo #3784 23töl megyek fel játszani kilesz fent? ui: felveszlek barátnak és tolhatjuk :D -
mester1987 #3783 Na már meg is találtam, az nem! -
mester1987 #3782 Nem tudjátok EA DRM-el jön a játék vagy csak multiplayerben?
Anno a Sim City-nél sokaknál bezavart, ezért kérdezem. -
#3781 Jó neked erős géped van, kőgazdag vagy, de mi halandók?
El sem tudok számolni 2560-ig
indegy váárok, lehet az egész mögött az AMD áll meg a buzerántos drivereik. -
High end PC #3780 Nekem is 2560x1440-es a monitor, és beszaggat néha a játék ekkora felbontáson, de eltűröm, ehhez látványorgiai perverzió kell. -
#3779 Na ez jogos, de a butus miért erőltette akkor a 1600p-t ezt nem értem....:S -
#3778 Igen?
Emlékem szerint csak 3-4 kártya van a GTX670 felett, ami alap kártya.Mármint nem ilyen limitált zeusz ostora. -
High end PC #3777 Nem hiszem, hogy potyogna neki bármi is, 2560x1600-ban tolta, ez kétszer akkora felbontás, mint az 1080p.
Leveszi 1080p-re, vagy 1200p-re, és kész. -
#3776 Nézzétek meg a streamerek konfigurációját. Amerikában megtehetik és még europa nagyobb városaiban hogy pl 4db gtx titant rakjanak be a gépükbe. Ez csak Magyarországon és Romániában okoz ilyen nagy gondot. Lassan pedig már ezek a kártyák is elavulnak. Amilyen ütemben halad a technológia.