15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3986 Nekem is tölt. -
#3985 Jelenlegi configom: AMD Fx6100 , 8GB RAM ,GTX660 Ti. 30-60fps között megy a játék egyáltalán nem voltam megelégedve vele.
Meg is rendeltem egy új és jobb alaplapot ésegy i7es processzort +4giga ramot +SSD -t jobb lesz mint a jelenlegi merevlemez.. -
#3984 Pöccs mikor jött mert most tölt valamit. -
Cefre #3983 nekem low on is csak átlagba 25 fps van ... -
#3982 de persze a processzor is számít. I5 2500K van neki -
#3981 Igazad van singlébe nem lehet takonyfolyatva bőgni, hogy jaj sok a csaló de lusta vagyok átmenni másik szerverre meg ilyenek. -
#3980 haveromnak GTX 650 Ti Boost és lowon játszik... -
Cefre #3979 helló valakinek van e ilyen kártyája NVIDIA GeForce GTX650 Ti és megy-e a játék rajta? -
SergioAmigo #3978 Elég idegbeteg játék megy most csúcsidő van :D -
#3977 engem az inkább. :D -
#3976 Kössz.
Bár kurvára SENKIT NEM ÉRDEKEL A SZINGLE :D -
#3975 Pontosan -
determinator #3974 Ez így nem igaz. Ha megbuknak, akkor csak a sz@rul beállított szervereken tudnak játszani, ahol nincs beállítva pb stream vagy ggc stream. Ezért kell normálisan konfigurált szervereken játszani. -
#3973 bárcsak ez lenne a tapasztalat, de akik pb képpel megbuktak, bf3ban azok is csak nullázást kaptak max.. utána ugyanúgy vidáman csaltak tovább.. -
#3972 Sokan nem képesek ésszel felfogni ,hogy ezen csalók 99% a 40perc mulva már banned. Ahol ezt a fajta cheatet terjesztik ott is leírták facebookon meg fórumon ,hogy 40 percet él egy ilyen cheat aztán ban. Bf4-PB mellé lesz egy másik anticheat ami futni fog. Szóval nem hiszem ,hogy tartani kell majd a cheaterektől. Elvétve lesz egy. De hol nincs?? -
#3971 Minden fps-ben csalnak. Szóval akkor inkább pasziánszozni fogsz? -
#3970 meg csalót videózni is hasznos.. :D -
#3969 Én játszottam már végig kontrollerrel fps-t jelesül a Darkwatch-ot de ha valaki azt látta volna mára már biztos nem élne, mert halálra röhögte volna magát rajtam :) -
#3968 Jah, a kép alapján fejtettem meg, el sem indítottam. :D
Egyébként pont a tömeges csalások miatt nem valószínű, hogy pénzt látnak tőlem. -
SzinesGeza #3967 Az nem a GTA? ;) -
#3966 Jól levágtad a videó lényegét :D -
#3965 Ez a spectator (megfigyelő) nézet.
Külön kell fellépni és nem is lehet átváltani játékos módba.
Mondjuk csapatban hatalmas előny. :) -
#3964 Kiderültek az XBOXOS achievementek, elég sok mindent elárulnak.
Háromféle befejezése lesz a játéknak, lesz egy rész, ahol valamit fel akarnak robbantani a gonoszok, és ennek három végkifejlete lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy hagyod felrobbani, vagy feláldozod Irish-t (ez a feka csávó asszem), vagy feláldozodd Hannah-t (a csínai rib... hölgy.). Vagy valami ilyesmi. Kíváncsi leszek rá. -
shpongle #3963 Na ez az a játék amihez nem kell ilyen, annyira jól adja. -
csaszix #3962 Igyekszem. :) -
#3961 pff
-
#3960 "weekly content drops"
heti egy háttérkép vagy concept art :D -
#3959 Nekem sajna nm indul ,pedig ki szerettem volna próbálni hogyan fut :( -
#3958 "Még szerencse ,hogy nem 64 en vannak a szerveren mert nem mászkálhatnék ilyen szabadon mert két méterenként golyó repülne a fejembe"
Mekkora forma vagy :DD amúgy való igaz és akkor nem is beszélve ,hogy minden tetőn ül vagy 3 recon. -
Newfronter #3957 Nem az EA-tól vagyok, de azért a 15db battlepack illetve a heti új tartalmak - amelyek valószínűleg pár skin-től nem lesznek többek - megérné neki, ha ezek fontosak a szemében. HA nem, akkor nyugodtan várhat természetesen! :) -
#3956 ha tok nem kell, akkor érdemes megvárni a megjelenést, prémium meg úgyse ér sokat év végéig :D -
#3955 Originen:D Ott a legdrágább, de az EAnak pl az jó áron van.. neked már nem biztos :D
Én úgy tudom amúgy, hogy 9500-ért lehet valahol venni BF4et, premium meg egy 10es originen.
Hogy lesz-e valaha dobozosan premium, mint a BF3 esetében, az jó kérdés, de ha igen, akkor majd be lehet olcsón szerezni. (hardverapró pl meg ilyesmi helyekről, orosz kiadás - ha van ilyen premiumban-, meg mittomén) -
radical #3954 Hol lehet most jó áron BF4+China Risinget és Premiumot venni? -
nortsen #3953 Köszi, este megnézem. -
#3952 Porral megnezve a c pontnal levo obolben, nem latni at az egyik partrol a masikra.
Ez az ami feltunt az xbox verzioban egybol, igy lehet, hogy a latotav sem kulonbozik semmiben vagy minimalisan.
Akkor meg nem olyan veszes az xboxos verzio, bar mintha a palya is kisebb lett volna, kevesebb ponttal. -
#3951 Igy valoban lecsokken a latotavolsag, megjelenik a por a tavolban, de nem leszek a magam ellensege, amig nem muszaj:)
Amugy sem szoktam AA-t hasznalni. -
csaszix #3950 Aki esetleg kíváncsi rá. :)
-
#3949 porfelho fix - 3836 -
#3948 Volt szerencsem megnezni xbox-on, kello tavolsagbol nezve egyaltalan nem csunya, ami feletebb bosszanto volt az a latotav, mert az kozelit a nullahoz. Persze az is lehet, hogy nalam pont gajdul a jatek, mert en atlatok az egesz palyan mindenfele porfelho hijan :) -
#3947 szolsz a commandernek, odavag valamit, szolsz barmelyik helisnek, bejelolod oket neki, aztan el is tuntek. Csapatjatek lenne, vagy mi a fene...