Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
a torony úgy dõl le ha lerombolják a négy alappillért.tegnap mondták aztán.

Retard,rád meg a kutya se kiváncsi úgyhogy get out!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SötétBarom
Mit nem lehet ezen érteni basszameg? Nem scriptelt, mint a torony a caspianen, hanem a játékosok dönthetik össze.

Alles klar? Vagy nehéz lefordítani mi van odaírva?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fpocok
Massively destructive environments, the skyscraper that we saw falling down is down to the player and in real time (not scripted)

Parasite Eve 2, best game EVER!

[UNQL]Echo
Pont ezt sikerult kiemelned a sok pont kozul?Ez a legkevesbe erdekes,mi a turot szamit ,hogy scriptelt vagy sem?Azt varod majd minden korben mar iranyba omlik ossze vagy mi.Sokkal erdekesebb eszrevetelek is fel vannak sorolva (mondjuk pre alpha allapotnal nem mervadoak a majdani veglegessel kapcsolatban)

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Valahogy el kell adni a játékot,megkezdõdött a marketing hülyítés...

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

SötétBarom
Remek gondolatok, eddig tetszik.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nekem lenne javaslatom...adják ki a játékosoknak a pálya készítés lehetõségét a bf3-ban,ezt a foshalmazt meg adják el a CoD imádóknak,õk már úgy is hozzá vannak szokva az ilyen fajta lehúzáshoz.
Na mit szóltok??

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

tutituti
shaddam
66 játékos a maximum (ugye a 2 komandante) +1080p és 60 fps.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

kemotox
Jólvan ügyes vagy, megmontad, boldog lehetsz. (BTW már nagyon régóta ki lett beszélve, hogy ez lesz, azt is leírtuk páran, hogy ez 100% csak script -igen, még én, a nagy imádó is-, de nyilván nem olvasol, csak böfögsz. további jó sértõdött vergõdést)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

[UNQL]Echo
Nem ugy ertettem elsosorban, hogy a tablet hardvere nem birja majd (bar az 1-2 magos tabletek nemtom hogy boldogulnak majd ezzel normalis felbontason + a stream).
Masik dolog, hogy funkciokban a tabletes es a pc-konzolos commander feluletnek egyeznie kell max a kulso lehet puritanabb.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

kemotox
Egy videó streameléséhez nem kell erõmû. Youtube-ot is lehet nézni a gyengébb tableteken is. Amúgy meg szerintem a tabletes commander egyszerûbb lesz, mint az ingame, az csak amolyan "semmirenemjóbónusz,delegalábbvan".

Fpocok
Konzolon is 32v32 lesz. +1-1 commander.

[UNQL]Echo
Az semmi, hogy tableten is menni fog de hogyan lesz streamelve ezekre az eszkozokre a squadleader es/vagy squadmemberek fps nezetu kepe picture in picture?Ezt is a szerver kuldi majd vagy vmi cloud megoldas lesz?Ja es hany magos tablet kell majd hogy ez mozogjon is?

dr Kotász
Igen. Lekéseled a késelõt. Sõt, ha jól megnézed a trailer, lesz counter-M16A3: visszapattannak rólad a golyók és az ellen magát lövi le. Durva lesz 😊
Fpocok
Most nézem multis trailert és ha jól látom lesz counter-knife? Meg lehet akadályozni ellenséget, hogy szembõl lekéseljenek?

"szépen megkoreografálva"?

Azért a széptõl ez messze van. 😊

Bullet
Mindkettõ.
Lesz egy külön alkalmazás vagy opció a beállításokban amivel kitehetõ tabletre.
Lesz egy külön alkalmazás amivel tableten csak a commander mód futtatható.
Szerintem...

Fpocok
De most akkor hogy fog mûködni? Csak ilyen buzi tableten lehet majd nyomni, vagy Pcn, az egyik játékos a monitorján?

Fpocok

Fpocok
Egyértelmû, hogy az egész prezentáció szépen meg fog koreografálva, ki mikor mit csinál...
Battlerecorderrõl egy szó sem volt még szerintem. Ha lesz, esetleg megveszem kuponban.

Inkább az a gáz, hogy úgy körbelövik a célt, mint Wilbur Walsh (Bud Spencer) a "Bûnvadászok"-ban. 😊

otisz111
A spectator látja mindkét csapat tagjait. Szerintem ezért látunk kéket pirosat vegyesen.
[UNQL]Echo
Ezeket a baseballsapkas katonakat hanyagolhatnak mar,illuziorombolo.

tutituti
mediknek saját medpackja van, meg egy amit eldobhat a többieknek.

tutituti
oké megnyugodtam,van hasalás.

tutituti
nem hallottam hogy lettt volna róla szó,bár most kajáltam úgyhogy lehet említették.

kemotox
Nagyon mérvadó egy scriptelt bemutató 😄

[UNQL]Echo
Gondolom ahogy valtogattak a gamerek kozott hol az egyik hol a masik oldalon harcolokat mutatta.Apropo battlerecorderrol ugattak mar vmit?Vagy csak a bullshit megy?

tutituti
Ahogy a spectator se,mert összevissza mutatja az piros és kék jelzéseket.

de van igla,rpg7 viszont csak guggolnak az emberek..Épp a srác át akart meni egy rom alatt és nem tudott.vagy nem tudta a key bindinget,vagy ismét nincs fekvés?

[UNQL]Echo
Komolyan kik jatszanak ezzel ott?Folyamatosan a sajatjaikat lovik.A kommentator meg azt sem vagta hogy akit zoldel jelol a game az a squadmember.

adam46
Ez még pre-alpha, csomó textúra is hiányzik, ahogy látom, biztos a rombolhatóság se 100-as.
tutituti
a side weapon,értsd pisztoly a víz alatt mûködni fog.Ezzel megvédhetjük magunkat.

amúgy az egész stream most spectatorban megy.Elég sok opció van benne.

tutituti
jármûvekre metal detector a mine-ok miatt.

a tank agyonlõtte a srácot,nem halt meg egybõl.

tutituti
Nem mondtam hogy nem is lesz destruction 3.0 vagy nem is tudom mennyinél tartunk,csak azt írtam le hogy mi volt,hátha valaki nem nézi,akkor informálódjon.

most nem volt nagy hangsúly a rombolhatóságon.(a tornyos jeleneten és a leszakadó talajon kívül.)

bakvarnyu
Ennek már a borítója is fos ezzel a T-1000-es katonával 😊Hova kurvult ez a játék tíz év alatt, ebbõl lassan regényt lehetne írni.

szomferi
szerintem csak demonstrálni akarták gyorsan, hogy mit szeretnének megcsinálni a végleges verzióban rombolhatóság terén, legalábbis én így gondolom, de aztán majd kiderül

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tutituti
fussunk neki még egyszer.
Nézed a live streamet?

szanaszét lõtt a srác mindent és jelenleg nem omlott össze semmi,csak amit scripteltek.

de mint már írtam,pre-alpha.

Jaka923
"A rombolhatóságnak nyoma sincs"

Biztos?

tutituti
+ elvileg most jönnek lvlcap-ék.(legalább is gamepodon ezt írják)

tutituti
eddig:
Lesz spectator,víz alatti úszás.
Fullos destruction.
a commander jobban jár ha nem az ipad-del a buszon játszik,mert kb semmit nem ér vele.

A heli pilot keze like-ol mindent 😄

Tuti scriptelt a torony összedõlés(szerintem ha elfoglalják a pontot azután jön az összedõlés.)

A rombolhatóságnak nyoma sincs.A gyerek helivel lõtte az óriásplakátot és még csak meg se látszott rajta.
Mondjuk Pre-alpha még.

Eddig kb ennyit hámoztam ki.

adam46
Tegnapi záró zene, ha netán valakit érdekel.

tutituti

Bogdogege
Szar<#levele>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Õ azt is le tudná oltani, nyugodt lehetsz. 😊

Ez all-in volt <#hehe>
adam46
Adjak borotva pengét?
A lényeg benne van,több karaktert nem nagyon érdemelsz...

[IRAM] leader

[UNQL]Echo
Azt jol ertelmeztem, hogy a 64 playeren felul lesz a commander ergo nem visz player slotot a szerveren?Allitolag a spectator modot is visszaigazoltak.

kemotox
Most komolyan belinkelted egy másik ember válaszát? Gratulálok 😄