15720
  • Fpocok
    Nekem is tölt.
  • spybot919
    Jelenlegi configom: AMD Fx6100 , 8GB RAM ,GTX660 Ti. 30-60fps között megy a játék egyáltalán nem voltam megelégedve vele.

Meg is rendeltem egy új és jobb alaplapot ésegy i7es processzort +4giga ramot +SSD -t jobb lesz mint a jelenlegi merevlemez..
  • TDC Geronimo
    Pöccs mikor jött mert most tölt valamit.
  • Cefre
    nekem low on is csak átlagba 25 fps van ...
  • szabii98
    de persze a processzor is számít. I5 2500K van neki
  • kemotox
    Igazad van singlébe nem lehet takonyfolyatva bőgni, hogy jaj sok a csaló de lusta vagyok átmenni másik szerverre meg ilyenek.
  • szabii98
    haveromnak GTX 650 Ti Boost és lowon játszik...
  • Cefre
    helló valakinek van e ilyen kártyája NVIDIA GeForce GTX650 Ti és megy-e a játék rajta?
  • SergioAmigo
    Elég idegbeteg játék megy most csúcsidő van :D
  • DarkSector
    engem az inkább. :D
  • Fpocok
    Kössz.
    Bár kurvára SENKIT NEM ÉRDEKEL A SZINGLE :D
  • TDC Geronimo
    Pontosan
  • determinator
    Ez így nem igaz. Ha megbuknak, akkor csak a sz@rul beállított szervereken tudnak játszani, ahol nincs beállítva pb stream vagy ggc stream. Ezért kell normálisan konfigurált szervereken játszani.
  • Szabi #3973
    bárcsak ez lenne a tapasztalat, de akik pb képpel megbuktak, bf3ban azok is csak nullázást kaptak max.. utána ugyanúgy vidáman csaltak tovább..
  • spybot919
    Sokan nem képesek ésszel felfogni ,hogy ezen csalók 99% a 40perc mulva már banned. Ahol ezt a fajta cheatet terjesztik ott is leírták facebookon meg fórumon ,hogy 40 percet él egy ilyen cheat aztán ban. Bf4-PB mellé lesz egy másik anticheat ami futni fog. Szóval nem hiszem ,hogy tartani kell majd a cheaterektől. Elvétve lesz egy. De hol nincs??
  • spybot919
    Minden fps-ben csalnak. Szóval akkor inkább pasziánszozni fogsz?
  • Szabi #3970
    meg csalót videózni is hasznos.. :D
  • Shep
    Én játszottam már végig kontrollerrel fps-t jelesül a Darkwatch-ot de ha valaki azt látta volna mára már biztos nem élne, mert halálra röhögte volna magát rajtam :)
  • 0Fritz0
    Jah, a kép alapján fejtettem meg, el sem indítottam. :D
    Egyébként pont a tömeges csalások miatt nem valószínű, hogy pénzt látnak tőlem.
  • SzinesGeza
    Az nem a GTA? ;)
  • kemotox
    Jól levágtad a videó lényegét :D
  • 0Fritz0
    Ez a spectator (megfigyelő) nézet.
    Külön kell fellépni és nem is lehet átváltani játékos módba.
    Mondjuk csapatban hatalmas előny. :)
  • kemotox
    Kiderültek az XBOXOS achievementek, elég sok mindent elárulnak.
    Háromféle befejezése lesz a játéknak, lesz egy rész, ahol valamit fel akarnak robbantani a gonoszok, és ennek három végkifejlete lesz:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy hagyod felrobbani, vagy feláldozod Irish-t (ez a feka csávó asszem), vagy feláldozodd Hannah-t (a csínai rib... hölgy.). Vagy valami ilyesmi. Kíváncsi leszek rá.
  • shpongle
    Na ez az a játék amihez nem kell ilyen, annyira jól adja.
  • csaszix
    Igyekszem. :)
  • Szabi #3961
    pff
  • Szabi #3960
    "weekly content drops"

heti egy háttérkép vagy concept art :D
  • grebber
    Nekem sajna nm indul ,pedig ki szerettem volna próbálni hogyan fut :(
  • spybot919
    "Még szerencse ,hogy nem 64 en vannak a szerveren mert nem mászkálhatnék ilyen szabadon mert két méterenként golyó repülne a fejembe"
    Mekkora forma vagy :DD amúgy való igaz és akkor nem is beszélve ,hogy minden tetőn ül vagy 3 recon.
  • Newfronter
    Nem az EA-tól vagyok, de azért a 15db battlepack illetve a heti új tartalmak - amelyek valószínűleg pár skin-től nem lesznek többek - megérné neki, ha ezek fontosak a szemében. HA nem, akkor nyugodtan várhat természetesen! :)
  • Szabi #3956
    ha tok nem kell, akkor érdemes megvárni a megjelenést, prémium meg úgyse ér sokat év végéig :D
  • kemotox
    Originen:D Ott a legdrágább, de az EAnak pl az jó áron van.. neked már nem biztos :D
    Én úgy tudom amúgy, hogy 9500-ért lehet valahol venni BF4et, premium meg egy 10es originen.

Hogy lesz-e valaha dobozosan premium, mint a BF3 esetében, az jó kérdés, de ha igen, akkor majd be lehet olcsón szerezni. (hardverapró pl meg ilyesmi helyekről, orosz kiadás - ha van ilyen premiumban-, meg mittomén)
  • radical
    Hol lehet most jó áron BF4+China Risinget és Premiumot venni?
  • nortsen
    Köszi, este megnézem.
  • alma2
    Porral megnezve a c pontnal levo obolben, nem latni at az egyik partrol a masikra.
    Ez az ami feltunt az xbox verzioban egybol, igy lehet, hogy a latotav sem kulonbozik semmiben vagy minimalisan.
    Akkor meg nem olyan veszes az xboxos verzio, bar mintha a palya is kisebb lett volna, kevesebb ponttal.
  • alma2
    Igy valoban lecsokken a latotavolsag, megjelenik a por a tavolban, de nem leszek a magam ellensege, amig nem muszaj:)

Amugy sem szoktam AA-t hasznalni.
  • csaszix
    Aki esetleg kíváncsi rá. :)

• Smithwarden
    porfelho fix - 3836
  • alma2
    Volt szerencsem megnezni xbox-on, kello tavolsagbol nezve egyaltalan nem csunya, ami feletebb bosszanto volt az a latotav, mert az kozelit a nullahoz. Persze az is lehet, hogy nalam pont gajdul a jatek, mert en atlatok az egesz palyan mindenfele porfelho hijan :)
  • alma2
    szolsz a commandernek, odavag valamit, szolsz barmelyik helisnek, bejelolod oket neki, aztan el is tuntek. Csapatjatek lenne, vagy mi a fene...