15720
  • spybot919
    De érted davis. Nekem 6magossal megy lowon 30fps-el. és ő azt várja hogy neki is annyival menjen egy 2magossal? wtf :D
  • szaba75
    Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'HZS_' (for 0 minutes) ... No Packet Flow

Pecs ota evvel a hiba üzivel kidob.
    Befrissítettem a pb-t de akkor is ez a hiba.
    Mi ez???
  • DarkSector
    Ha kiirná hogy te barom a cpu-val van a gond még nem szólnék de így?
    Vagyis szar melót végeztek.
  • Inquisitor
    Látom Radeon tulaj vagy. Az AMD oldalán kint lévő Catalyst 13.10 beta, az most a beta 2 ami szeptember végén jött ki vagy már beta 3, mivel azt írja október 1-jén frissült az oldal? Az biztos, hogy nem azonos a szeptember elején kiadott beta1-el ...
  • davis98
    De te minek sírsz itt egyfolytában, nekem se indul el, állandóan befagy, és akkor mivan? Vársz az új pecsre és ennyi. Ha meg játszottál már vagy 1000 bétával akkor meg tudhatnád hogy előfordulnak ilyen problémák, majd megoldják.
  • spybot919
    Csak innen faluról szólók ,hogy a low és high között nem nagy külömbség van jelenleg. most komolyan azért dühöngsz mert nem indul egy 2 magos processzoron? ne nevettess.
  • DarkSector
    Kijött pecs, lepróbáltam, csak írtam hogy a peccsel is fos. ;)
  • DarkSector
    Neked dx error, az érthető világos, de nekem? :D
  • Smithwarden
    Mi is szopunk vele itt sokan, low fps, bugok, stb.
    Most hogy 2 napja ezzel spammeled a topikot, szerintem nem lesz jobb.
    Varni kell turelmesen egy pöcccsssre, kb ennyi.
  • tescodr
    ugyan ez van nálam is dx errorral kivág :)
  • DarkSector
    Ja hogy low-on ahoz a förmedvényhez a beta-ban 4 mag kell? :D
  • DarkSector
    Tudom, de akkor mi a megoldás?

Indítás előtt irnja ki, hogy ez vagy az nem elég, ne is próbálkozz, de elindul....ha support hiba lenne, akkor kiirná hogy ez-az nem elegendő...legalábbis jobb helyeken ez megy.
  • Inquisitor
    Mondjuk a nyílt béta kapásból csak 64 bites verzióban jött ki vagy Orogon felejtette el a 32 biteset kitenni?
    Másrészt a zárt bétában többek szerinte NEM volt kétmagos processzor támogatás, bár egy ember jelezte, hogy neki így is megy.
    Egyébként láttam videót Intel H4600-ról, persze szénné butítva, de ment egészen jól.

Nem nagyon bízom a hivatalos gépigényekbe, lásd Watch Dogs ajánlott 8 magos(!) processzor téma.
  • Smithwarden
    De ezek az adatok a veglegesre, kesz jatekra vonatkoznak, nem a betara. :p
  • DarkSector

Egyszerű a képlet.

Konfigom megfelel?
    MEG.

BETA-nak futnia kéne minimumon?
    IGEN

FUT?
    NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor ennyi.
  • Krisztiam #4011
    ezzel én is így vagyok, azért is vettem i7-et, meg 7970-est :D
    bár 5 év múlva ez a gép is elavult lesz
  • spybot919
    Krisz játszottunk együt. Tudod ,hogy nálam jól megy. Nem a BF4- hez újítok gépet csak szerencsétlen összefüggés. Alapból akartam egy i7-est meg SSD-t. Megy egy kis plusz RAM-ot és aztán most pár évig nuku. Jelenlegi konfigom elég ahoz ,hogy játszak viszont arra nem ,hogy streameljek és videót vegyek fel. Sajnos ha már veszel valamit akkor vedd a jobbat ha még kicsi jobban a zsebedbe kell nyúlnod. Ne elégedj meg a közép kategóriával mert felesleges pénzkidobás és aztán bosszankodhatsz azon ,hogy mért nem megy jól
  • DarkSector
    Oks, nem vagyok kezdő 1000x irtam, mindent tudok nem egy beta-val játszottam.
    Egész végig ezt magyaráztam hogy szar a beta...te ellenkeztél meg folyton pb-ztél, nekem nem kell megmagyarázni amit én is leirtam vagy 1000x.

Szar, ahogy a Dice melója/hozzáállása is.

Ez értékelhetetlen, kb 100 betaból 3 ilyen ha előfordul, BF és MoH-oknál...
  • spybot919
    De BF3- egy kész játék ez meg egy béta. Ez már ezerszer el lett magyarázva. Jelenleg csak erős konfigokon megy mivel optimalizálatlan. De azért a kedvedért még egyszer leírtam. Én örülök ,hogy az én konfigomon elindul pedig az messze jobb mint a tiéd. Nekem ugyan ez a konfigom volt előtte mint most neked és még ennél gyengébb játékok se indultak el. Ez ide kevés lesz bétára. teljes játék meg nálad is menni fog. Ennyi.
    Jelenleg bétával nem tudsz játszani mert ehhez a konfighoz túl optimalizálatlan. remélem érted mire gondoltam.
  • SergioAmigo
    feltettem a patchet jelentem nekem kurva jó lett tőle a játék!sokkal jobban fut. (mellé320.49es driver)
  • Krisztiam #4006
    csak bf4 miatt újítasz gépet?
  • DarkSector
    Igen, de látod ezekszerint a szarabb grafikához nem elég a gépem.
  • DarkSector
    azt mondod a BF3 maxon elfutott 1080p-ben, a BF3.5 meg alap low beállításon a menüt nem jeleníti meg?

Seriously?
  • spybot919
    De mért tamagoccsin akarod futtatni a játékot mond? és csodálkozol hogy töltőképernyőnél kifagy... lol
  • alma2
    Bf4 utan elinditva a bf3-mat mar oriasi, szembeotlo a reszletesseg kulonbseg a ket jatek grafikajaban. Nem gondolnam, hogy placebo effekt, mas nem erzi, latja ezt?
    Tenyleg mintha visszamennek az idoben. Fele annyi poligon, minden olyan lapos stb.
  • DarkSector
    sőtt azóta win7-en is feltettem minden friss, ugyanaz!
  • DarkSector
    Faszkivan, nem 5x leirtam már hogy kibaszottul minden friss?
    Nehéz elfogadnod?
    Nem vagyok kezdő, minden full friss.
  • Cefre
    nekem is I5 4530 as procim van
  • spybot919
    Kifagyás mindig nem a DICE hibája és semmi köze a bf4-hez. EZ a punk buster miatt van náluk lehet reklamálni. Talán ha frissítenéd. mindegy nem is erőlködöm :D
  • SergioAmigo
    jó ezaz embléma készítés :D

(ezt most csináltam)
  • DarkSector
    +1
  • SigS

Hivatalos képek a véglegesből!!!NÉGY :D
  • DarkSector
    Nekem a peccsel is ugyanúgy kifagy, gondolom idióták dolgozhatnak a DICE-nál.
  • Fpocok
    Igen. Egy játék miatt. Az összes többi játékhoz vissza fogja rakni a régi alkatrészeket...
  • szomferi
    kérdezd már meg :D
  • Gyuszopapa
    Egy tetves játék miatt?Tudod mikor költök egy fillért is ezért a szarért pluszba,inkább nem játszom vele.
  • spybot919
    De már nem sokáig :D
  • RatBaG #3989
    nagyon remélem, hogy lesz valami változás, mert 3 fajta driverrel próbáltam eddig, mindegyikkel ugyanaz a brutál fps drop, mikrolag egyfolytában.
    képtelenség célon tartani mikor lövök, kész, feladom.
  • Krisztiam #3988
    jó sok pénzed van :D
  • DarkSector