Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#zavart1>#zavart1>
Blizzard Entertainment [email protected]
Most per-pill teljesen random módon adja a killeket...
[IRAM] leader
Battlefield 3 nem lett volna rossz (nekem), ha a beígért fejlesztések nagy részét megjelenésre, vagy az azt követõ pár hónapban pótolják és a netkódos csúszkával nem barmolják teljesen szét, az egyébként közel tökéletes hitreget.
Ezerszer leírtam már, hogy ott untam meg, amikor egy nekem háttal gugoló srác 5 méterrõl egy tár m16-os skulót és egy tár magnum golyót nyelt el mire meghalt, miközben a netem és a gépem is tökéletes volt a játékra.
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
[IRAM] leader
A BF2 idején még valóban az volt az e-sport, viszont azóta már a topikban siránkozás az e-sport. Tehát él és virul. Nézd csak meg, ennek él õ is, te is... Bárki bármilyen jó játékot jelentsenek be, valamin mindig megy a sírás. Ha van sapka rajtuk azért, ha nincs akkor azért... A lapozást meg tiltja a szabályzat, csak a múltban lehet élni. Mert akkor még minden fasza volt.
A DICE azért csinált 2006 elõtt viszonylag jó játékokat, mert övék volt a cég, 2006-tól viszont már az EA tulajdona, és gondolom látható, hogy ez mit eredményezett.
Szóval teljesen fölösleges olyasmit várni, amit nem fogsz megkapni. Nem azért mert szemetek, rossz emberek, hanem mert az extra munkaidõ ami a pluszhoz kéne az nem egyenesen arányos az extra profittal. A nagy hangzatos bejelentések és kérések is csak azért kerültek a játékba, mert megéri nekik, minimális meló, viszont behúznak megint egy csomó régi játékost, ami profit.
Ez nem egy szeretszolgálat, hanem egy vállalat, amely a termékéért a legnagyobb pénzt akarja behúzni, mivel ez a dolga, ezért mûködik.
Viszont pont az ilyenek miatt, a szerver oldali lehetõségek azok ami miatt hiába lesz spectator vagy balanszoltabb map, ha marad minden szerver funkció olyan low gyp szinten mint most BF3-ban.
Amíg nincs olyan szerverkonfigolási lehetõség mint egy CS:GO, CS:S, vagy épp minimum annyi mint a régi BF2, BF2142-ben, addig marad a játék egy publik hulladék, ami egy évre lett tervezve a játékpiacon, a konzolos kontrolleres hülyegyereknek szánva.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Amúgy kiszivárgott egy kép az új mortarról, mert hát az is megváltozik. Sokkal fontosabb szerepe lesz, összetettebb lesz a célzás is meg minden.
Itt a kép
A COD4-ben is léteztek ugynevezett "far play" szerverek.
Ott ugyanis ha bármit átállítottál a konzolba pl.:fps limit vagy bármit akkor kidobott azzal a hibaüzenettel amit módosítottál a konzolba.
Ha visszaállítottad eredeti állapotba akkor beengedett a szerver és nem dobott ki.
Tehát mindenkinek max. 90 fps-e lehetett mivel az volt a gyári korlát.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A legtöbben gyûlölte mindenki" igen, honnan tudod? Jah, hogy te a konzolos 30fps -re gondolsz?
Aullah "És akinek 120hz-es monitorja van?" a képfrissítési frekvencia hogyan jön ide? Vagy te azt hiszed az megegyezik a képkocka/mp-vel? Mert baromira nem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
- az USA mindig kék, a kínai mindig piros
- tehát, ha kínaival vagy, akkor a kékek az ellenségek, a pirosak a társaid.
ez szerintem felesleges egyébként, teljesen jó volt így, hogy mindig a narancsra kellett lõni...
a netcode elég érdekes egyelõre. így ránézésre szerintem sokkal több lövés talál és sokkal kevesebbet kell célozni, mint eddig. picit olyan, mint a COD, ahol szinte folyamatosan fent van a hitreg visszajelzõ, hiába lõsz szemmel láthatóan a futkorászó ellenfél mellé.
de talán ezzel lesz a legtöbb munka a késõbbiekben, és nagyon nehéz a streamelt spectator mode alapján bármit is mondani.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
- újratöltésnél a tárban lévõ lõszer maradék lõszer elvész, az egész tárat eldobod (tehát nem lesz értelme 2-3 burst után tárat cserélni, mert hamar a végére jutsz az ammónak)
- a tankok egymás után 4-5-öt tudnak lõni, majd hosszú reload következik
- a hidat valamilyen eszközzel le lehetett úgy zárni, hogy azon tank nem tudott átkelni (nem tudta elpusztítani sem az akadályokat)
- fémérzékelõ kapuk lesznek az épületekben (legalább picit a munkahelyemen érezhetem majd magam)
- lehet scope-okat tenni a pisztolyokra, úgy tûnik
- a recon ÉS a support is kap C4-et, úgy tûnik (a gadgetekrõl sokat nem tudni egyelõre)
- spectator egyelõre csak PC-re van megerõsítve
remélem, volt benne új infó!
a PC pont arról szól, hogy nincs FPS limit (azoknál a játékoknál, ahol bevezették, a legtöbben gyûlölte mindenki). plusz ez a magas FPS-nél minden talál c. történet sem állja meg így ebben a formában a helyét.
A netkódról meg annyit, hogy amíg nem jelentik be a szerver oldali hitreget addig ez az egész felejtõs. Meg a nagy kérdés hogy mik lesznek a szerver oldali admin fejlesztések. Lenne mit fejlõdni a régi BF-ek szerver oldalijához képest még bõven.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Majd ha lesz béta kiderül minden. Én egyelõre semmit nem hiszek, hiába nem fejlesztõ, hanem E3-ra kiment újságíró mondja. Sok ajándékot kapnak õk ott, nem fognak szidni semmit😄
project reallity ezen hihetetlen lenne!
- Netkodot "update"-eltek. (Elarulni persze nem akartak tobb infot errol.)
- Supression lightosabb lett, nem homalyositja el annyira a latast mint bf3-ban.
- Robbanasoknal a kepernyo bemozgas kisebb, kevesbe idegesito.
Ezek nagy pozitivumok, foleg a netkod.
Remelem neten is jobb lesz, nem csak az ottani lanon.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De ezek szerint nem.
más.
amikor megláttam a helis részt egybõl az ugrott be hogy megcsinálják a Morpheus kiszabadítását a mátrixbõl 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Parasite Eve 2, best game EVER!
a caspianon a kör végén,magától dõl össze ugye az antenna,itt pedig ha akarod felrobbantod azt a négy tartóoszlopot, ha meg nem, akkor nem omlik össze az épület.
Tehát a bf3 torony összedõlés script,mivel nem mi idézzük elõ az eseményt,hanem eleve automatikusan történik meg ha keresztebe tett ujjal üldögélünk B-n akkor is.
Míg itt ha senki nem rak c4-et vagy rpg-vel nem lövi halomra a beton tartóelemet,akkor az az épület a kör végéig stabilan fog állni.
ennek annyi köze van a játékmenetnek hogy:
A. az emeleten lévõ zászló lekerül a földre a romok közé(ahogy láttuk)
B. lesz por vagy nem lesz por,illetve romok és árhullám meg miegymás utóeffekt.
Ezzel a mondattal bizonyította, hogy csak "böfög" valamit és hogy nem kell rá figyelni.
Zu schwer?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a "scriptelve van" mondattal dobálózni mint negatívum,a mostani játékfelhozataloknál kb annyi mintha azt mondanám, hogy miért kell játék közben videókat berakni.
durván 4 éve a multiban is van ami scriptelve van.
ahogy a bc2-ben és a bf3ban is volt.
Én is örültem volna egy bf2 szinthez.de az nem lesz,senki se játszana vele már.
ehhez képest elég sok mindent beledobtak a bf4-be és tudta mindenki hogy a bf3 nem más mint egy elõfutár.röviden.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tutituti: Miért is valótlan,az amit állít??
[IRAM] leader
Tudod mi lenne a nem script? Hogy ha minden darab külön este és mindig máskép dõlne össze, de nem errõl van szó.
Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...