Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hallottátok, hogy az Xbox One amellett, hogy a világon mindössze néhány országban lesz használható a megjelenését követõen, az USA-ban is mindössze 21 államban lehet majd aktiválni rajta a játékokat? a Microsoft válasza a problémára a következõ volt az USA-ban lakók számára:
“If you live in one of the states that unfortunately will not receive Xbox One support at launch, here are a few suggestions on what you can do,” said the representative, “You can relocate to a state that has Xbox One support, you can purchase an Xbox 360 which has no location restrictions, or you can wait patiently until support arrives at your state by 2015 or later.”
zseniális 😄
de furcsa a standard amerikai szenzáció-központú kommentárt hallgatni egy szimpla BF round alatt... 😊

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Blizzard Entertainment [email protected]
1.) valahol a video elejen lehasalt cover mogott es meghalt. netcode...
2.) nemsokkal kesobb mintha valakit fuston keresztul spotolt volna...
Suppressionnel kapcsolatban valaki eszrevette, vagy tudja, hogy hogy is hat pontosabban? Mert akarhogy neztem a videokat sehol nem lattam vizualis jelet a suppressionnek, vagy lehet csak a szar minoseg miatt?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Engiknél meg az volt a probléma, hogy Javelin nagyon helyzetfüggõ dolog volt. Én is inkább RPG-t használtam, az jó mindig. Persze helit nehéz vele eltalálni, de elég gyakran közel merészkedtek a földhöz, és akkor simán. Tankokra meg direk jobb az RPG szerintem, azt nem tudja füsttel kivédeni.
Értem én, hogy miért akartak ilyen korlátozásokat csinálni, de végülis az lett a vége, hogy nagyon kevés anti-tank cselekedet van a játékban, én legalábbis így vettem észre. A reaktív meg a füst meg pont jó arra, hogy azt a néha-néha becsapódó kevés rakétát is levédje.
Szóval ez az engis RPG-s változás is +1 szerintem. Az meg hogy a Recon kap C4 et +500. BF3 mintha kicsit "hasztalan" lenne a felderítõ.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Infantry gameplay + weapons:
- Pistols: Secondary weapons (pistols) can now be customized with attachments such as flashlights and silences — no more different versions of the same guns as in BF3.
- Grenades: several types of grenades can now be equipped besides regular explosive grenades. Flashbangs, smoke grenades, and incendiary grenades were spotted.
- Gadgets: there are two gadget slots and they are shared for all gadgets in the class, meaning that you can fully customize what you want in those two slots.
- Recon class now features the “motion ball” sensor from Bad Company 2, and the Recon also carries C4 this time.
- Main weapons can be equipped with two sights — a scope and iron sights.
- Grips: there are several new weapon grips in the game, such as angled grip, in addition to the fore-grip, etc.
- Knives: there are different knives in the game, such as a shank knife, the regular Ka-Bar, and more.
- Knife attacks can be countered/blocked.
- Suppression is toned down for all weapons except machine guns.
- Water: players can now shoot while in water, and they can sprint as well. Players can dive underwater as well.
- Ammo / Med kit: there are two types of ammo and med kits now, the larger ones which constantly heal/resupply, and smaller ones that instantly heal/resupply, but are used up immediately by the soldier.
- VOIP will be availble on PC in-game.
- Battlefield 4 squads now include 5 players.
- Spectator mode is confirmed.
- Chinese faction confirmed.
- All-new voice acting for multiplayer characters.
- Reloading: if you reload a clip before its empty, you lose the bullets in the clip.
- New weapons confirmed (among others): AT4 rocket launcher, RPG-7, Stinger, M320, Saiga-12K, P90, M4, M416, and Scout Elite.
- “Perks” are given to squads depending on how well they’re playing.
Vehicles:
- New vehicle disabling feature. It’s now based on where the vehicle is hit.
- Tires can be shot out, making it harder to steer and operate a vehicle.
- Battlefield 4 helicopters now get night vision.
- Chinese Type 99 main battle tank confirmed.
- Chinese WZ-10 attack helicopter confirmed.
Commander:
- The Battlefield 4 commander doesn’t count towards overall player count, so it’s 64 players + 2 commanders.
- Mobile Commander can only be played on tablets such as iPad — no phones are supported.
- Commander can use a mini-screen to see what every soldier on the map is seeing.
- Commander can give orders to squad leaders, who can accept or refuse the order
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Most is ilyesmi varhato szerintem, de semmi konkret info nincs meg.
már nem emlékszem hogy a 3ban mikor jött a béta, talán augusztus vagy szeptember? hátha most is úgy érkezik
!Forza Ferrari!
Mondjuk ez SENKIT nem lep meg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

A hitreg netkódról még annyit, ha nem változtatnak rajta a szerver odlali megoldások felé akkro megint nagy csíter bázisa lesz ennek a hulladéknak is, mivel ez a legfõbb sebezhetõsége, a PB meg tudjuk hogy egy hulladék mindig is. Ha marad a kliens oldali hitreg és fos netkód, garantálható a megjelenés pillanatában a tökéletesen futtahtaó BF3 noreciol makrók és egyéb csalások már egybõl BF4 alatt.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Következõ a gépem nagyvonalakban: 4 gb ddr2 ram, intel core 2 quad 8200, ge force 250 gts 512 mb. Ezekbõl mit kell újítani hogy élvezhetõen fusson majd a játék? (ez alatt 50-60 fps-t értek, nem a kötelezõ 30-at) Nagyon szívesen játszanék már battlefieldet megint, a bad company 2 kezd kicsit unalmassá válni 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Igaz hónapokkal ezelõtt játszottam aktívan a 3-al is. Mert az utóbbi idõben annyi csítert kifogtam, hogy már inkább bosszantó volt belépni akármilyen játékba. Jó itt is elkerülhetetlen lesz majd, de de remélem kevesebb egyént fogok ki.
A másik, nem tudom, hogy mi miatt biztosan velem volt a gond, de se helikoptert se vadászgépet nem bírtam normálisan kezelni. Még a helikopter hagyján, de a vadászgépnél már csak az agyam kúrtam fel, hogy-hogy nem bírtam úgy menõverezni mint mások, egyszerûen 10 mp múlva már a földbe csapódtam vele. Igaz a netem csak 4 megás hoki, sokszor lagoltam is 24 játékos felett már élvezhetetlen volt a játék.
Annyit remélek, hogy mégkezelhetõbbek lesznek ezek a jármûvek vagy legalább beletennének valami "Practice mode"-ot, hogy az ember szokja a kezelésüket.
Én pl abszolút új voltam BF terén, azelõtt még a legelsõ BF-el játszottam pár haverral LAN-on keresztül, tehát mint új játékosnak pont egy harc közepén tanulgatn ia repülést eléggé nem móka és mulatás.
Na meg jó lenne hogy nekem ne kerüljön egy egész tárba az hogy valaki megfeküdjön. Hiába lõttem pötyögtetve, lófaszt nem ért. Mások bezzeg hamar kilõttek, mint nyulat a bokorból. Pár apróságon változtatnak még a játékban és nekem már simán megéri majd.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"nekem háttal gugoló srác 5 méterrõl egy tár m16-os skulót és egy tár magnum golyót nyelt el mire meghalt"
Ezt mondjuk túlzásnak érzem, bár jó, elhiszem. Nekem viszont sosem volt ilyen problémám a kb 700 óra alatt (megjelenése óta tolom).
Bár lehet a HC miatt? 😊
Érdekes módon ugyanez volt a BC2-nél is, sírtak rengetegen a hitreg miatt, de HC-n ott sem volt gond. 😉
Tényleg, arról nincs hír hogy négyesben lehet majd egérrel repülni?
Annyira jól hangzik minden, amit mondanak, "hogy túl szép, hogy igaz legyen" kategória.
(a rombolhatóságról meg tényleg leszállhatnátok, k***a unalmas már 2. hónapja ezen veszekedtek)
Más:
Több videón is feltûnt, hogy nincs killcam. (Recon-dömping lesz, ha tényleg nincs.)Vagy csak én nem látom?
Kb. 10 emberrel találkoztam már személyesen és vagy másik 10-el teamspeek-en meg egyéb beszélgetõ alkalmatosságon.Mindannyian panaszkodtak az elveszõ golyókra és olyan halálokra ami úgy történik mintha villám csapná õket agyon.
Tehát valami probléma csak van azzal a nyavajás netkóddal.
Szerintem van és aki ezt nem veszi észre azt csak sajnálni tudom.
(Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa.)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De legalább mindig lesz min röhögni itt 😊 Miközben én csak élvezem a játékot, itt mindig akad majd valaki, aki eret akar baszni magán, amiért nem ugyanolyan (szar) lett mint a BF2.
Aztán a novemberi peccs után már mindenkinek random sebzése és találata lett. Csapattársamnak pl rendszeresen nem adta be a rakéta találatokat. Le is próbáltuk a szerverünkön és tényleg a teli talált sarokban álló ember sem halt meg, nem sebzõdött az esetek felében. A golyók közel fele rendszeresen eltûnt az éterben. Így nem lehetett folytatni...
<#rinya>#rinya>
Blizzard Entertainment [email protected]