Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Megvan a játékról a véleményem,egyenlõre ennyi,amit leírtam.Majd ha találok benne pozitívumot,akkor azt is leírom.Vagy "csak a szépre emlékezem" kell??
Akkor már a hibákat nem is akarjátok tudni.Értve.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Nem fenyegetés a "ha nagyon akarnám",még úgy látszik van mit tanulnod,de semmi baj,még fiatal vagy,meg is lesz az elõbb utóbb.
Szerintem nyugodj bele,nem utálnak azért annyian,mint gondolod.
De most már menj szépen csicsikálni,elégedett lehetsz,jól meg mondtad annak a fránya eugabesz-nek.
Aztán kezeket a paplan fölé,nem ér fogdosni a makkost...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
szórakozni én nem szórakozom, ebben semmi szórakoztató nincs, viszont te most vallottad be, még ha burkoltan is, hogy direkt csinálod ezt az egészet <#vigyor2>#vigyor2>
[IRAM] leader
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én egyébként jól szórakozom,te nem??Úgy sem tudok még aludni,ma nagyon kivett ez a fasz kánikula.
[IRAM] leader
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Egyébként a real life-os képek posztolgatása úgy gondolom igen súlyos személyeskedés, és van egy olyan érzésem hogy akár durva retorzió is járhat érte, és ez csak pár gombnyomáson múlik. Persze a HG itt se hiszem hogy a korrekt munkáját végzi, mert akkor az ilyen patkányarcoknak már rég pihenõn kéne lenni az SG-én. <#ejnye1>#ejnye1>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
[IRAM] leader
Remélem hamarosan megkapod a "<#levele>#levele>" jelet a neved mellé ..
[IRAM] leader
Most jöttem a bf4 alfából,valami iszonyat szar...most már elégedett vagy köcsög??(A tankkal fejlövés maradt...másképpen nem hajlandó megpusztulni.)
[IRAM] leader
Kurva unalmas már, kint van az alfa inkább azt nyomkodnátok az írogatás helyet vagy az nem megy?!
Feljön az ember erre a retek fórumra azt látja, hogy jéé van a BF4 topikban xx db hozzászólás, jön hogy biztos valami új infó van, erre azt látja hogy itt udvaroltok egymásnak, húzzatok szobára ha ez kell, de itt ezzel a szar játékkal kéne foglalkozni...
Telibeszarom ha ezért büntipontot kapok, meg azt is ha 2 perc múlva törölve lesz...
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Majd ha raernek a modik valoszinu intezik a dolgot.
Ja persze, elküldesz minket a picsába meg mindennek elhordasz, de azért ne vegyünk magunkra, nem úgy gondoltad, mi? Jajj ne legyél már ilyen kis féreg, hirtelen milyen kezesbárány kezdesz lenni a moditopikos eset után...
Ne fossál, a modik az eddigi szövegeidet is látják.
"Na mi van beltenyésztett dice fanok? Érdekel a beszámoló a bf4rõl eddig /mert nekem van/, vagy túl szûklátókõrüek vagytok egy objektív véleményhez, és mentek egybõl árulkodni apu-anyuhoz, mert se gerincetek, se agyatok? smitswarden?"
Ezek után eléggé álszent dolog , hogy itt rinyálsz...
Ja és az is elég szép, hogy miután a házigazdi "beköpött" egybõl kitörölted az aláírásod. Még jó, hogy te tartasz nekünk kurzusokat a gerinctelenségrõl. Te olyan tipikusan leköpnivalóan kétszínû ember vagy😄
Mert amit muvelsz az nem a velemenyed kifejtese, hanem legtobbszor idegbajos amokfutas.
Ez egy fórum. Hadd mondthassam már el én is a véleményem. Biztos nem tudjátok feldolgozni, hogy jobb rálátásom a dolgokra, és nem megyek sírni a modi topicba, és ezért diszkrimináltok.
Az idegbajos Starfarer es a kedves alregei nem tudjak hol a hatar egy forumon.
( Mod. topik )
Moderatori topikba irtam mar fel oraja az ugyben.
2. "Megnyugtatlak ismeretségeimnek hála, már a kezdet kezdetén, se a normál földi halandónak való áron vettem, hanem jóval alatta. De nyilván a nõi logikáddal nem fogod tudni ezt megérteni." Ez szerintem kurvára nem arra utalt, hogy ingyen képes vagy feladni az elveidet 😊 Nem nekem vannak gondjaim a szövegértelmezéssel, hanem neked a fogalmazással. Meg az élettel...
Ja és hogy a fétis-szövegetek se maradjon el: NE SZEMÉLYESKEDJ MERT SZOMORÚ LESZEK!! 😞((((
A nõi logika arra utalt, hogy számonkérted rajtam, mért mertem kipróbálni a bf4 alphát, én meg levezettem, hogy ingyen, bármilyen informatikai foshalommal képes vagyok foglalkozni. Egyébként eddig majdhogynem jobb véleménnyel vagyok 4rõl, mint a 3romról. De nyilván a bf4 itt senkit nem érdekel a te nõi logikád szerint.
Ja és légyszíves inkább az iramos oldalon folytasd a világmegváltó kereszteshadjárotad a haveroddal, mert itt ahogy elnézem senkit nem érdekel az óvodás vergõdésed, plusz egy BF4-el foglalkozó oldalt, amit nyilván RAJONGÓK látogatnak (te is), nem fogsz tudni senkit meggyõzni a te (ál)igazadról. Apropó, logika.....
Ja és mindenesetre jó, hogy nagy intellektuális mindenttudó cégvezetõként ilyenekre van idõd/agykapacitásod 😄 Rohadt nagy kamuember vagy, már számtalanszor bebizonyosodott.
Kb. 2:50-tõl beszél errõl a csávó.