Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Szerintem menj aztán játszd végig a Sims sorozatot, az a neked való, ott nem kell lövöldözni sem ... <#nezze>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

És teljes mértékben személyeskedés,de hagyjuk.
Megvan a játékról a véleményem,egyenlõre ennyi,amit leírtam.Majd ha találok benne pozitívumot,akkor azt is leírom.Vagy "csak a szépre emlékezem" kell??
Akkor már a hibákat nem is akarjátok tudni.Értve.

[IRAM] leader

Megvolt már a marok marcsa az asszony helyett??Egyébként absztinens vagyok,de hát neked mondjam??...hiszen te ismersz.

[IRAM] leader

R4ng3r
Ami az internetre kikerült azt bárki szabadon felhasználhatja és ezért sírásnak helye nincs. Egyébként meg bõven elhúzhatna innen az "eugabesz" uraság ha csak sírni tud mint egy kisgyermek(bár a fénykép alapján elég égõ dolog így viselkedni, vagy csak felnõtt bõrbe bújt csecsemõrõl van szó? ki tudja... <#taps> ) Ez egy Battlefield 4 topic,az ember azért jár ide hogy infokat olvasson,esetleg megbeszéljen dolgokat a játékról,sõt ha valakinek nem tetszik a játék leírhatja a véleményét. De kérem,hogy ha csak szidni tudja a nagyra nõtt kisgyermek a játékot,kérdem én AKKOR MINEK JÁTSZIK VELE? <#guluszem1> Magadat minõsíted ha leállsz vitázni de nincs hozzá elég agysejted hogy hatásosan megnyilvánulj. Ez teljes mértékben eugabesznek szólt. <#wave>

Meg a lóf@szt,dehogy.Egy fikarsznyit sem ismernek meg,te sem,nyugodj bele.
Nem fenyegetés a "ha nagyon akarnám",még úgy látszik van mit tanulnod,de semmi baj,még fiatal vagy,meg is lesz az elõbb utóbb.
Szerintem nyugodj bele,nem utálnak azért annyian,mint gondolod.

De most már menj szépen csicsikálni,elégedett lehetsz,jól meg mondtad annak a fránya eugabesz-nek.

Aztán kezeket a paplan fölé,nem ér fogdosni a makkost...

[IRAM] leader

Hecker007
"Ha nagyon akarnám,azért az egy hsz-edért is kitiltanának" Ez fenyegetõ hangvételû teljesen, hiába magyarázod hogy nem. Különben egy szóval se mondtam hogy ismerlek... ilyen embert nem is akarok ismerni, tudod az itteni kulturált és építõ jellegû megnyilvánulásaid alapján elég jól meg tud ítélni bárki... mind mondottam nem véletlen hogy annyian utálnak téged ebben a közösségben...

Dehogy burkoltan,ki is írom ha gondolod,nagy betûkkel...Semmi fenyegetõ nincs a hozzászólásomban,nem is vagyok olyan tipus...de mind1,te ismersz,mert már láttál játszani,meg képeket is rólam.

[IRAM] leader

Hecker007
oohh szóval fenyegetõzöl is mostmár... engem nem igazán izgat, létezik más fórum is ahova írhatok ha úgy tartja kedvem, egyébként meg nem hiszem, hogy bant kapnék mivel ezen a flémwaron kívül semmilyen más szabályt nem sértettem és a hszem 99,9% hasznos abban a pár topikban ahova írni szoktam... szóval ezt buktad
szórakozni én nem szórakozom, ebben semmi szórakoztató nincs, viszont te most vallottad be, még ha burkoltan is, hogy direkt csinálod ezt az egészet <#vigyor2>

Gondolod érdekel??....kisfiú vagy te még ahhoz.

[IRAM] leader

V43 1105
Micsoda szavak .. "Ha nagyon akarnám, azért az egy hsz-edért is kitiltanának" hújujj.. csak nehogy te kapj koponyát ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nézd...roppant egyszerû.Ha nagyon akarnám,azért az egy hsz-edért is kitiltanának.De csak a házigazdának akartam egy kis munkát,ha már egy egyszerû hozzászólásomat törölt,adok neki okot legyen mivel foglalkoznia.
Én egyébként jól szórakozom,te nem??Úgy sem tudok még aludni,ma nagyon kivett ez a fasz kánikula.

[IRAM] leader

Smithwarden
En kerek elnezest "kedves Livius", hogy nem tudom percenkent nezni a topikot es a sok hanyast azonnal reflexbol torolgetni neked...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Ujra megy a torles... :p

Engem érdekel a BF4 beszámoló, akár negatív is! <#nyes> Engem nem vettek meg még kilóra, és nem is fognak.

Egyébként a real life-os képek posztolgatása úgy gondolom igen súlyos személyeskedés, és van egy olyan érzésem hogy akár durva retorzió is járhat érte, és ez csak pár gombnyomáson múlik. Persze a HG itt se hiszem hogy a korrekt munkáját végzi, mert akkor az ilyen patkányarcoknak már rég pihenõn kéne lenni az SG-én. <#ejnye1>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Hecker007
oooh igen, nézd meg az elõzményeket is.... meg azt is hogy én mennyiszer csinálom direktben a fesztivált...

V43 1105
Én nem látok abban a hozzászólásban beugatást .. <#wilting>

#1285 Akkor ez mi te pöcs??...és még én ugatok be mindenkinek...érdekes.

[IRAM] leader

Hecker007
BF4 bétát kapunk majd, az alpha valami más úton módon lett osztva.

V43 1105
De igen.. ehhez képest az eugabesz szintû prok kaptak hozzáférést.. vagy mégse...

kifli
gyorsérdés, premiumosok nem úgy volt hogy kapnak korábban bf4 alpha hozzáférést? Vagy hol lehet jelentkezni?
V43 1105
Jobb lenne ha visszább vennél , erre itt senki sem kíváncsi .. <#gonosz1>

Remélem hamarosan megkapod a "<#levele>" jelet a neved mellé ..

Kinek mi...neked a lófasz is jól állna..<#mf2>

[IRAM] leader

A jó édes nénikéddel beszélj így jó??..ha kérhetném??
Most jöttem a bf4 alfából,valami iszonyat szar...most már elégedett vagy köcsög??(A tankkal fejlövés maradt...másképpen nem hajlandó megpusztulni.)

[IRAM] leader

Smithwarden
Most ultem vissza a gep ele, megy is a torles.

Hecker007
A faszomat, nem lehetne ezt az állandó baszakodást befejezni??
Kurva unalmas már, kint van az alfa inkább azt nyomkodnátok az írogatás helyet vagy az nem megy?!
Feljön az ember erre a retek fórumra azt látja, hogy jéé van a BF4 topikban xx db hozzászólás, jön hogy biztos valami új infó van, erre azt látja hogy itt udvaroltok egymásnak, húzzatok szobára ha ez kell, de itt ezzel a szar játékkal kéne foglalkozni...

Telibeszarom ha ezért büntipontot kapok, meg azt is ha 2 perc múlva törölve lesz...

Ügyesen titkolod. 😊)

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

SLICK
don't feed the troll

kemotox
Basszus tuti nem is gondolod komolyan amit írsz, csak direkt húzol minket 😄DD

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Smithwarden
Hagyd ra, semmi ertelme egy emberrel vitazni, akinek ferde kepe van a vilagrol es nem foglalkozik masok velemenyevel.
Majd ha raernek a modik valoszinu intezik a dolgot.

Na látod ez az igazi arcod, trágárkodás. Ezzel is csak az én igazamat bizonyítod.

kemotox
És ha azok vagyunk? Akkor mi van? Utolsó mondatod miatt meg egy anyázást küldenék legszívesebben, de nem akarlak megsérteni 😊))
Ja persze, elküldesz minket a picsába meg mindennek elhordasz, de azért ne vegyünk magunkra, nem úgy gondoltad, mi? Jajj ne legyél már ilyen kis féreg, hirtelen milyen kezesbárány kezdesz lenni a moditopikos eset után...
Ne fossál, a modik az eddigi szövegeidet is látják.

A tények ezt bizonyítják rólad, és még jó pár társadról. Én csak tényszerû voltam. Nem akartam ezzel megsérteni senkit, de ti direkt erre játszotok.

kemotox
Hát már megbocsáss te sérült, de ezek után? (Igen, jól láttad, személyeskedem...)
"Na mi van beltenyésztett dice fanok? Érdekel a beszámoló a bf4rõl eddig /mert nekem van/, vagy túl szûklátókõrüek vagytok egy objektív véleményhez, és mentek egybõl árulkodni apu-anyuhoz, mert se gerincetek, se agyatok? smitswarden?"
Ezek után eléggé álszent dolog , hogy itt rinyálsz...

Ja és az is elég szép, hogy miután a házigazdi "beköpött" egybõl kitörölted az aláírásod. Még jó, hogy te tartasz nekünk kurzusokat a gerinctelenségrõl. Te olyan tipikusan leköpnivalóan kétszínû ember vagy😄

Azért nem írtam meg még a bf4es beszámolót, mert eddig titeket az nem érdekelt, csak kötözködtök velem.

Smithwarden
Abban biztos lehetsz, hogy nem fogom hagyni (de ha mas lenne a HG, az sem hagyna), hogy itt orjong folyamatosan ertelmetlenul.
Mert amit muvelsz az nem a velemenyed kifejtese, hanem legtobbszor idegbajos amokfutas.

kemotox
Mutasd már meg azt a véleményt, mert én az ugatáson kívül nem látok semmit.

Gratulálok! Ti állítólag felnõttek vagytok, akik képesek maguktól megoldani aproblémájukat, ezzel szemben megy az ovis, árulkodós magatartás. Csak azt tudom kérdezni, amit runnigtól, ezt a kommunista diktatúra mûvelte veletek, szûleitektõl ezt a viselkedés mintát sikerült csak ilyen alaposan eltanulni?

Ez egy fórum. Hadd mondthassam már el én is a véleményem. Biztos nem tudjátok feldolgozni, hogy jobb rálátásom a dolgokra, és nem megyek sírni a modi topicba, és ezért diszkrimináltok.

Smithwarden
Nincs veled kulonosebben gond.
Az idegbajos Starfarer es a kedves alregei nem tudjak hol a hatar egy forumon.
( Mod. topik )

kemotox
Nem tudom mit írtál a modi topicba (nem találom azt a topicot ><😉, de annyit el szeretnék mondani, hogy tudom velem is vannak gondok, nem bírom visszafogni magam, hogy ne ugassak az ilyen retardoknak, ez van. Mindenesetre ha esetleg én is pihenõre lennék küldve, attól nem kell tartania senkinek, hogy álregekkel vissza-visszajárok ugatni 😛

Smithwarden
Nyugi, direkt nem torlok.
Moderatori topikba irtam mar fel oraja az ugyben.

tutituti
Smith!

munka van.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kemotox
1. Mikor írtam olyat, hogy itt senkit nem érdekel a BF4?
2. "Megnyugtatlak ismeretségeimnek hála, már a kezdet kezdetén, se a normál földi halandónak való áron vettem, hanem jóval alatta. De nyilván a nõi logikáddal nem fogod tudni ezt megérteni." Ez szerintem kurvára nem arra utalt, hogy ingyen képes vagy feladni az elveidet 😊 Nem nekem vannak gondjaim a szövegértelmezéssel, hanem neked a fogalmazással. Meg az élettel...

Ja és hogy a fétis-szövegetek se maradjon el: NE SZEMÉLYESKEDJ MERT SZOMORÚ LESZEK!! 😞((((

Szövegértelmezésed még nem fejlõdött látom, de mondjuk én is hibáztam, hogy egy többszörösen öszetett mondatal fejeztem ki magam, és nem tõmondatokban.
A nõi logika arra utalt, hogy számonkérted rajtam, mért mertem kipróbálni a bf4 alphát, én meg levezettem, hogy ingyen, bármilyen informatikai foshalommal képes vagyok foglalkozni. Egyébként eddig majdhogynem jobb véleménnyel vagyok 4rõl, mint a 3romról. De nyilván a bf4 itt senkit nem érdekel a te nõi logikád szerint.

kemotox
Nõi logika = gondolatolvasási képesség hiánya? Na ez az érdekes logika. Mert ugye én honnan is tudhatnám, hogy mennyiért vetted? De mindegy, mert megvetted, ez a lényeg 😛 Ahogyan a 4-et is meg fogod. Biztos vagyok benne.
Ja és légyszíves inkább az iramos oldalon folytasd a világmegváltó kereszteshadjárotad a haveroddal, mert itt ahogy elnézem senkit nem érdekel az óvodás vergõdésed, plusz egy BF4-el foglalkozó oldalt, amit nyilván RAJONGÓK látogatnak (te is), nem fogsz tudni senkit meggyõzni a te (ál)igazadról. Apropó, logika.....

Ha ingyen megkapom, nyilván ki fogom próbálni. Ha a bf3 futna warezba multiba, nyilván úgy tolnám a kezdetektõl. Megnyugtatlak ismeretségeimnek hála, már a kezdet kezdetén, se a normál földi halandónak való áron vettem, hanem jóval alatta. De nyilván a nõi logikáddal nem fogod tudni ezt megérteni.

kemotox
Starfos, Starfos, mikor fogsz már felnõni?😄 Komolyan azt hiszed, hogy majd a hülye szövegeidtõl majd szarul fogjuk érezni magunkat? Nagyobb a valószínûsége, hogy csak magadat égeted. Már ha nem égtél eddig eléggé.. Honnan van beszámolód, ha téged nem is érdekel a játék?:3 Ja hogy kamu szöveg volt, mert ugyanolyan "beltenyésztett fan" vagy te is?... 😊 Ja és még jó, hogy téged ártatlanul bannolnak mindenhonnan, mert soha nem ugatsz😄D

Ja és mindenesetre jó, hogy nagy intellektuális mindenttudó cégvezetõként ilyenekre van idõd/agykapacitásod 😄 Rohadt nagy kamuember vagy, már számtalanszor bebizonyosodott.

Tehát mész besúgni, ahogy apád meg anyád is tette a kommunizmusban? Gratulálok.

Running
Viszlát álreg.

Na mi van beltenyésztett dice fanok? Érdekel a beszámoló a bf4rõl eddig /mert nekem van/, vagy túl szûklátókõrüek vagytok egy objektív véleményhez, és mentek egybõl árulkodni apu-anyuhoz, mert se gerincetek, se agyatok? smitswarden?

kemotox
Itt a csidejó.
Kb. 2:50-tõl beszél errõl a csávó.