15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4233 Én is tegnap vettem észre ezt :-( A peccs után lett ilyen! -
#4232 Előny hogy hosszú perceket baszakodtam az Emblémával csak hogy teljesen szimmetrikus legyen? Ezzel azt akarod mondani? -
SNICKER #4231 bf2ben is van, kínai oldalon te balfasz -
#4230 Kurvajó ez a mód. Csak itt még jobban szaggat. Helibe meg állandóan kifagyok... -.- -
#4229 Felraktam a win8.1-et érzésre semmivel nem fut jobban mint előtte.. talán nem volt akkora az FPS esés néha. -
nortsen #4228 Ennek örülök :) -
vg #4227 Nem lenne fair ha nem törölnének ki mindent, mert így előnyben van az aki játszott a bétával. -
#4226 Vajon a Battlepackbol unlockolt emblémákat is resetelik béta után? Vagy a megmaradt 50% XP Boost-ot? Erre valaki tud választ?
Vagy pl a most elkészített emblémát is? -
#4225 [URL=http://www.battlefield.hu/content/2013/08/24/BF4Obliteration_mode_gameplay]Bomba "hurcolgatos" mod.[/URL]
-
barmi #4224 És ez amúgy mi ? valamiféle rush szerűség ? -
#4223 az jó nekem a béta sem megy xD -
#4222 Na, kiralysagos. -
#4221 Megy az obliteration játékmód is betaba. -
radical #4220 Jah és másik vinyóról korábbi Win7-et bebootolva gond és akadás nélkül 50-60 FPS. Szóval valami windows patch kavarhat be. -
radical #4219 Álmodban. i5 750 3800MHz full 100%ra tolja fel a CPUt miközben 5-13 FPSt tol a vga. -
#4218 Nekem olyan 50-70 között megy FHD/ultra WIN7 1 hetes, felrakok ma egy Win8.1 megnézem mi a különbség.. -
#4217 Akkor te meg a szerencsesebbek koze tartozol. -
#4216 Nekem az egyetlen zavaró tényező csak a "Program működése leállt" feature :D -
#4215 Mert ennel a betanal ugy nez ki nincs ilyen, hopgy fixre ez vagy az okozza a problemakat - csak valoszinu ez az ok vagy az az ok.
Valakinek egyik megoldas segit, masnak meg mas.
Van akinek meg semmi, majd csak egy jobb beta patch vagy vegleges game (vagy az sem?). -
SzinesGeza #4214 Hogyne lett volna? Mindkét Vietnam-ban volt. ;) -
#4213 Valami nekem nem kerek, ha a Win 7 a ludas akkor ez miért nem általános probléma és én pl miért nem észlelem ezt a jelenséget? Nem az lehet inkább, hogy az NV Win 7 drivere körül nem ok valami ? AMD esetén mondjuk én special a 13.8 beta2 drivert használom lusta voltam frissíteni :D -
#4212 Hat igen, ugy tunik a win7 tulzott modon hajtja meg a procit es foleg ez okozza/okozhatja a lag spike-okat.
Inkabb win8-ra optimalizaljak jobban ezt a betat (is).
link
(konzol parancs: perfoverlay.drawgraph 1 ) -
#4211 Törlődik. -
kovalik #4210 Az OB alatti eredmények törlődnek, ha megjelenik a játék ? Vagy egyszerűen tovább folytatható, mikor megveszem a játékot ? -
#4209 Nanemár! Mi az, hogy rekord? Csak nekem tünt fel ,hogy csomoszor megvan vágva a videó és aztán már 360 tiket körül jár mikor ledől... az közel sem rekord de legalább valami órát rakhatott volna valamelyik sarokba ,hogy tudja az ember mégis mennyit szerencsétlenkedett. jetski re két ember fel az elején és rá 30 másodpercre már dől is a felhőkarcoló. Na az a rekord nem ez a szerencsétlenkedés.
Apropó a commander be fog kerülni béta végére tesztelésre legalábbis a pc-s verzió? -
#4208 Lehet azért, mert nincs is AK-47 a játékban :D Sőt, asszem egyik BF-ben sem volt. -
#4207 Ja már értem:) de azt nézted milyen proci volt alatta?:D meg milyen felbontás... -
#4206 Az miert van, hogy az ak47 es pontjaim lefele mennek miutan vege van a jateknak? Minden megy felfele meg kapom a ribbonokat es az ak47 esnel a sarga csik lefele megy?!?!?!?! -
#4205 Amúgy nem értem mi bajotok van a videóival. Én pl imádom nézni őket, főleg hallgatni az erőltetett akcentusát. Ja és az is tök rendben van, hogy némelyik videója alatt még pénzt is kunyerál. Nem értem mi bajotok van...
Ja, de mégis... -
#4204 Meg két nap vacsora megvonás. -
SergioAmigo #4203 lol voltak fent commanderek :D EA_Dennis kétszeris kiszedett :D -
#4202 -
#4201 Használd ezt. -
#4200 minimum egy hét ban -
#4199 -
#4198 Azt kihagytad hogy ráadásul ez a saját csatornájának a reklámozása és tudtommal a reklám tiltott a fórumon, főleg olyan mennyiségben ahogy ő tolja. -
#4197 Látszik ennyire olvasott vagy a topikkal kapcsolatban.. nem tetszik egyszerűen az, hogy többször szóltam,szóltunk neki, hogy ne szurkálja be őket, de azért is megteszi.. oké ideig-óráig viselem, de nem vagyok kíváncsi a tucc tucc zenés videóira, se arra, hogy piszén hogy kapkod levegőért.. még arra sem volt képes, hogy link formában tegye be, nem ide bevágja az arcomba és még vágjak jó képet hozzá..? Hát nem .. -
#4196 Miert is?
Mert torlom a tragarkodo hsz-eidet amivel nekiesel masoknak vagy akar nekem?
Ne is almodj, hogy ezeket hagyni fogom. -
meszibalint #4195 Azt nem tudjátok, hogy miért jön elő a konzol a "b" betűre is, mint a 0-ra?
Ezt sehol nem lehet átállítani? -
nortsen #4194 taskmanager ;)