Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért kiváncsi leszek hogy hány BF3-ban hiperszupergigamega játékos fele annyira se lesz jó a BF4-ben.
Mivel elvileg látható lesz fps módban is spectatorral is hogy játszik.
Esetleg az aim,wh,makró,jármû és infrantry script valamennyire kiszürhetõ lesz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok : ez így eddig marha jól hangzik. Alphában ki lehet már valahogy tesztelni ezt szerinted?

Fpocok
Spectator Mode will allow a player to watch a match in either first or third-person mode. In third-person the spectator will have full control of the camera and be able to see the player’s current loadout. Five free-cams are also available, which allow the spectator to freely move around the map as they please without being attached to a certain player.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SötétBarom
A teamkillt mondjuk maximálisan támogatom. Utálom a rpg/grenade spammer szerókat..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

V43 1105 : egyet értek veled, én ugyanígy gondolkodom errõl, csak ezt a sok elvakult dice troll nem fogja fel

Running
Nem lesz, ESO zárt tesztrõl is kikerült egy 20 perces videó, amiben a csávó olyan szintû játékot produkált, hogy kb csak azt láttad, hogy ez teljesen retardált. Arra azért konkrétan kíváncsi leszek, hogy ezek az emberek, hogy fogják a nyugdíjamat kitermelni, vagy jobb ha ugrok, ha már munkaképtelen leszek?

Running
Sörétessel ne lehessen 6 km-rõl fejest leosztani. Mostani részre megtanulják végre a fegyverek optimális beállítását?

Hecker007
#1205-ben volt egy videó, ott a tankban írta hogy 1/5 ammo van még, ez most akkor azt jelentené hogy fogy a lõszer, vagy csak dísznek van ott, mert ott folyamatosan töltõdött, csak épp azt nem mutatták hogy mitõl. Jó lenne egy rendes tesztvideó ami kitér ezekre a dolgokra is.

V43 1105
Te maximum egy kisfröccsöt kapsz! <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én senkire sem haragszom se Kemotoxra se másra.
Csak annyit szeretnék ha legalább a játék találati rendszerét itt gondolok a hitboxra és netkódra rendbetennék,nagyobb pályákat,jármûlövedék limitet,alapból teamkill-t,kézifegyver tárazáskor lövedékvesztést.
A repülõ meg 250 alatt bukjon át.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Amúgy Iramék is kaptak alfát, szóval már megdõlt az elméletetek, miszerint aki megérdemelné az nem kap, csak a hülyék. Különben is, akkor én is kaptam volna 😄D

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Én is szívesen kipróbáltam volna azért, de ahogy elnézem a visszajelzéseket (nem az itteni ugatásokra gondolom, hanem a TÉNYLEG objektív videókról😛), nem sok mindenbõl maradtunk ki. Még félkésznek sem nevezhetõ.

V43 1105
Pontosan.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok
Ha jól emlékszem a bf3 alfa bétánál is ugyanez volt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na vegyük ezt a szót hogy sikerélmény,kinek mit jelent.
De most leírom számomra mit.
-olyan klánokkal-játékosokkal játszani akik tudták jól mit jelent a játékélmény szó és tudták mit jelent a csapatmunka szó és nem patkány módon a másikat megalázva játszottak
-olyan játékosokkal játszani akik nem a statért játszottak mint az a pár játékos akik megkértek ill. megdicsértek azért mert az ellenséges heli kiugrott legénységét a vízben nem lõttem ki hanem inkább megfordulva a helivel elmentem másik célpontot keresni aki esetleg nem a "földön fekszik kiütve"
-sikerélmény az mikor a BF2-ben betöltött a játék és már a kezdõképernyõn volt vagy 3 invitálás squadba mert már a nevem alapján ismertek és tudták hogy csapatjátékos vagyok nem faszkalap
Statbuzulás:több száz de lehet hogy van ezer olyan órám is a BF2-ben ami nem adott semmit a statomhoz-rangomhoz mert vagy Mód-al játszottam vagy privát ranked szeró volt.Nem a rang számit hanem az ki hogy játszik és milyen ember

V43 1105
Teljes mértékben egyetértek veled... mi akik leginkább játszunk vele, vagy azok akik régóta játszanak, az elsõ pár rész óta, nem kaptak meghívót az alfára, milyen érdekes... lehet az is, hogy okkal, mivel velünk nem etethetik meg a sok szart, a bugot.. persze azokkal akik a COD és egyéb csodajátékokból jöttek át, nos õk erre is vevõk.. a meghivósdit is simán elintézhették ilyen módon, a rendszerükben mindent tudnak rólunk, ki mennyit, melyik résszel, hogyan, mikor játszott... és igen, a szerverek is tele vannak hülye gyerekkel akik azt sem tudják mi-hol-merre.. és ezáltal a játék teljes egészében elveszti az értelmét.. kérhetsz ammot, gyógycsomit leszarják, rohannak, lõnek, glitch, bugok stb.. persze a revive a legnagyobb csata közepén orrba szájba megy, és nem gyõzök szitkozódni, mikor 4-5ször keltenek fel és mindig megdöglök... ha máskor is van ilyen véleményed, ne tartsd magadban, jöhet nyugodtan, teljes vállszélességgel melletted állok és még sok ezt a topikot is olvasó emberke is .. <#wink>

kemotox
Amúgy nem mintha nem értenék veled egyet, én is sokkal jobban szerettem mikor még összetettebb volt egy játék, volt értelme igazán csapatban játszani. Mondjuk nekem fõleg RPG-kel vannak ilyen tapasztalataim, de a lényeg ugyanez. Csak érted, sok haszna nincs ezt folyton hangoztatni, mert úgy sem fog megváltoztatni semmit, max munkát adunk a házigazdinak 😄

SötétBarom
Hurrá. És? Mi köze ennek az aktuális topikhoz? Régi, gyárilag teamkilles játékokból inkább az van meg, hogy valami vérpisti poénból nekiáll teamkillelni, amikor én épp tök élvezem a játékot.. És ez jóval többször történt meg, mint hogy a saját csapatban lévõ csítert szopatta a nép.. COD, COD:UO, SOF2 amikkel játszottam régen..

Statbuziságról: mindenki a sikerélmény miatt játszik. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Igazad van!!
Párszor tanuja voltam ilyen dolognak.

Évek óta nem játszottam vele,nem ment az agyamra.
Ott tudod játékosokkal is találkoztam nem csak statbuzikkal.
Ott kiszóródott a férgese a közösség kiútálta õket(ott alapból volt teamkill így a csalót,baserapert,bugusert lerendezte a saját csapata)nem mint a újabb Bf-eknél.

Srácok, õszintén ezt most mire jó?
Egy földigilisztánál azért magasabb rendû vagyok.

kemotox
Hú! Erre nem tudok mit írni, nyertél😄

SötétBarom
Nektek tök az agyatokra ment a BF2... 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ide a zsebembe beszélj,majd otthon kiválogatom.

Running
Õ arra gondoltam, hogy lehet squadot létrehozni, törölni, átnevezni, ki-be lépni, összesen mennyi squad lehet egy oldalon, ilyesmi.
Bf3-nál ezek hiányoztak a tesztek során, ha jól emlékszem, a gép dobált be random squadokba, szenvedés, szánalom volt az egész.
Az ammo, medik csomi kérésnél jól látható, mit kértél, vagy megint csak egy halk benyögés hallató a katonától?
Bf3-ban sokan ezért nem adtak, mert nem lehetett a csatában hallani, mit üvölt a katona, késõbb meg valami picike kis ikon jelezte talán, ha jól rémlik..
Érdekelne, hogy a spawn pont választó térképen most már jól látható e, hogy hova akarsz születni, mert a Bf3-ban nagyon fos volt, hogy minden villogott és nem láttad rendesen hova kattintottál.
Érdekelne, hogy spawn protekt van e, és ha van, hogyan oldották meg?
Defibrivel lehet rendesen ölni, vagy használhatatlan, mint a 3-ban?
Élesztés után, van védelem, ha igen, milyen?
Kör végén az eredményjelzõ milyen? Van pontos eredmény, vagy errõl is lemaradt ez-az?

kemotox
Nem hát, te magadnak dobtad a csontot 😄

Foglakozzál a magad dolgával,nem dobtam csontot hogy ugassál.

kemotox
Még egy sértõdött alfátnemkapott ember😄 eugabeszék is kaptam amúgy... És jó lenn felfogni, hogy RANDOMRA osztogatták az alfát, nem azt nézték, hogy ki BF-ezett kevesebbet. Amúgy meg szerintem már kicsit kezd uncsi lenni, hogy néhányan magasabb rendûnek gondolják magukat, azért mert õk játszottak a BF2-vel. Megsúgom nem volt olyan kurva rég 2005.

Plusz Running azt kérdezte, hogy a BF3-hoz viszonyítva (H-Á-R-O-M) milyen lett a squad rendszer. Szó sem volt a második részrõl.

Mivel értelmes ember aki a "régi" Bf-ekkel játszott nem kapott Alfa hozzáférést így erre nem fogsz választ kapni és sok másra sem,de ha valami jól sikerül az alfa-bétába a full játékra biztos el fogják rontani mivel csak erõltetni kell az árkád one man hero vonalat mert kevés lesz az eladás.BF2-es szintet már ne várj a DICE-EA párostól mivel az árt az eladásnak és túl nehéz játékmenet esetén a sok vásárlóval kevesebb lesz,tehát marad a faék játékmenet erõltetése.
Olyanok kaptak hozzáférést akik a BC2-tõl játszanak a BF szériával(darálda agybeteg COD-osok)vagy dedósok vagy huszonéves fejjel szûzek és nem láttak p.nát csak mikor az öregannyukat fellõkték a disznók vagy a p..n.oldalak rendszeres látogatói.
Tisztelet a kivételnek.

V43 1105
Reggeli feles nélkül nem megy .. <#hehe>

Smithwarden
Na igen, itt volt mar az ideje Curtis (ha mar megkertelek ra 2 honapja). 😄
Kosz elore is, bar biztosan jo szokasodhoz hiven valami nagyon gagyi firkat dobsz majd ossze. <#zavart1>
(Ird majd meg a szamlaszamod ahova kuldhetem az osszecsapott munkadert a penzt. Nem fogsz csalodni a hatalmas osszeg latvanyaban. <#rolleyes>)

(off: Basszus meghalt James Gandolfini / Tony Soprano a Maffiozokbol...51 evesen, szivrohamban.) <#gonosz3>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Rendben, köszönöm!
kemotox
Kb egy órája még játszottam, akkor jó volt, most valami hibaüzit ír, szerintem mindenkinek fos. :S

Hello all! Bocs, hogy ideírok, de valakinek mûködik a battlelog?
Paraszt running, válaszolhatnék neked, de nem érdemled meg. Google a barátod.

Running
Köszönöm szépen, én már nagyon vártam. Sajnos vannak olyan emberek, akikkel nem lehet mit kezdeni, egyszerûen csak meg kell szabadulni tõlük.

Az alpha teszterek közül valaki nem osztaná meg, hogy a squad menedzselés mennyire lett kifinomult. Bf3 szintû fos lett, vagy fejlesztették ezt is? Egy képet is elfogadnék errõl a részrõl.

Smith nem irigyellek, nem egyszerû rendet tartani 😄 Látom tapéta/banner még mindig nincs, hétvégén már aktivizálom magam. (ha addig nem lesz)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Liviusnak itt a bf4 beszámolóm, de a többi retardált, egomániás gyökér nem olvashatja el, és amúgy se érdekli õket, csak a trollkodás, és a kötekedés.
Szal: Eddig lassabb a játékmenet, inkább a bf2re hajaz, gyalogosan sokkal szellõssebb a pálya, de helibõl pl már 1 secig nem figyelsz, és már kinn is vagy a pályáról, kb mint az end game kiegben, bélyegnyi légtér van. A hit detect eddig jó, 3 lövésbõl fekszik bárki, de ugye ezt a részt a bc2ben is meg a bf3ban is a teljes verzióra cseszték el, itt sem várok mást. Maga a pályatervezés nagyon feelinges, sokfajta útvonal van, és a hülyéknek való interaktivitást is növelték /megnyomsz egy gombot és valami piszlicsáré dolog történik, mondjuk felmegy a lift, ez az ilyen smitty szerû gyökereknek tuti világmegváltás/. A tank ugyanúgy elakad a bokorban mint eddig, hiába 65 tonna az abrams, és a rakéta is ugyanúgy eltûnik ha rálövöd a valakire, de célba érés elõtt meghalsz. Viszont eddig kevesebb olyan engine buggal találkoztam, hogy nem tudsz átugrani csak sokadikra egy bokáig érõ korláton, illetve már a dice megtudta azt csinálni, hogy az ajtón nem csak szembõl tudsz bemenni, hanem már oldalazva is, nem akadsz el a szar engine miatt, ezért külön gratula a dicenak, sok sok év alatt ezt is sikerült leprogramozniuk. A gadget rendszer nekem szvsz jobban tetszik, mint az elõzõ részekbe, eléggé multi-role lett így minden kaszt, commandernek még egyszer nem jutottam be, arról nem tudok nyilatkozni. A spawncam is jobb lett, de még mindig kevés a jármû. Hirtelen ennyi.

Te akartad ezt magadnak, smittike, beálltál birkának, beálltál besúgónak, beálltál retard dice fannak, most meg megeszed amit fõztél.

Smithwarden
Kedves Eugabesz, ThruKnight, stb.
A "gazdi" torolgetett rendesen (kb 100 hsz-t) es megunta a trollkodasokat es flame warokat amiket itt probaltok folyamatosan generalni.
Sok sikert neked es 1-2 kis tarsadnak a tovabbi trollkodashoz es allando problemazashoz.
De nem itt.
(Troll delete script ON.)
"Jó Éjt."

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Hecker007
újabb értelmes hsz <#eljen>

Aki meg véletlenül idetévedne infoért....egy régi klasszikus.

[IRAM] leader

Virágot az öltözõbe...söröm viszont nincs,úgy hogy ha elfogyott a készlet,irány csucsulni...

most már törölgethetel,gazdi.Jó éjt!

[IRAM] leader

R4ng3r
Ember normálisan fogalmazni, a magyar nyelvet normálisan használni szerinted "dedós"? Neked elmentek otthonról, ha meg fáradt vagy akkor lehet menni ágyikóba, hátha hiányol már egy NDK-s elvtárs maga mellé, hogy foglalkozz az "érzéseivel" <#duhos2>

Na igaz-e..??Mégis jól szórakozol.Látod,ez a nap már nem telt el hiába.<#vigyor1>

[IRAM] leader

R4ng3r
Ha már válaszra méltatod az üzenetemet akkor legalább normálisan írjál már mert elég érthetetlen ahogy fogalmazol.... <#falbav>

Hecker007
Ismerjük mi a hibáit nagyon jól, sõõt le is írtuk néhányszor mi is, csak nem ilyen ordenáré gané stílusban mint ahogy te. <#fogmosas>

Baszki,bizonyítsd be...mutasd meg pl. a gyerekeidet...bármilyen fatökû tud ilyeneket állítani,(ha már mást nem)

[IRAM] leader