15720
  • Fpocok
    Szerintem meg nem kell váltani. Most jött egy játék, amit erre jobban optimalizáltak (direkt?) Én biztos nem váltok.
  • HeadHunter86
    Azoknál igen, ahol használja a többszálúságot. Pl. BF3 és a BF4 is szereti az FX procikat. Látszik is, hogy majdnem dupla az FPS FX-6350-en.
    Igazából nem tudom más játékoknál mi a helyzet, amint jött a win 8 cseréltem 7-ről. amint jött a 8.1 szintén cseréltem.
  • kill3r21
    Hmm kellemes de vajon más játékoknál is gyorsul? :)
  • kill3r21
    Én akárhány játékkal játszottam mindig a csalók miatt hagytam abba....anno a crysis2őt tök élveztem multiba, egykét hétig, aztán özönlettek a csalók...
  • HeadHunter86
    Windows 7 vs Windows 8.1

Ezért kell váltani...
  • frango
    options->gameplay->tutorial off Ha erre gondolsz.:)
  • dr Kotász
    Mérd be a lőtávot. Utána állítsd az optikát arra a távolságra, sokkal koönnyebb lesz eltalálni.
  • Herold
    Van valakinek ötlete, hogy az ejtőernyős ugrásnál felugró, kibaszottul idegesítő ablakot hogyan kell véglegesen eltüntetni?
  • frango
    Pont nem olyan. Ez olyan, mintha a doppingolóknak és a tisztán versenyzőknek külön verseny lenne.:) Mint a testépítőknél. Van normál verseny=szteroidosok és van natural=tiszták. Mondjuk elmebeteg módon testépítésnél a tisztán versenyzők vannak "leválasztva".:D
  • kemotox
    Jaja ez nekem is eszembe jutott, csak már a kommentem után.
    Ha csak "bemutatja", akkor miért nem volt elég egy darab egy órás videó? Hónapok óta tart (vagy tököm tudja mióta) ez a "bemutatás" .... :DD Nem értem hogy lehet ezt a gagyi szöveget elhinni.
  • alma2
    Kiprobaltam a recon kasztot, a "messzire lovo" puskajaval egyutt. Bar nekem nincsen por, igy messzire ellatok, de az egyik partrol a masik bazisra "e"-re es kozelebbre lovodozve, gyakorlatilag 0 volt a talalati aranyom, lottem vagy szazat, senki nem sebesult.
    A bullet drop-ot sem latni, csak ez a csunya feher csikot, ami meg nyil egyenesen mutat. Probaltam igy ugy, semmi. Bf3-ban a lepottyano loszerrel legalabb lehetett latni mi tortenik, itt semmi. Valaki rutinos, itt hogyan mukodik?
  • koschwarz
    én már a bf3 előtt abbahagytam a csalók miatt a kompetitív multiplayeres játékokat. még a bf play4free-ben képes voltam elviselni egy ideig, de aztán ott sem. egy idő után olyan mértéket öltött a csalás ott is, hogy az már botrányos volt.
  • vg
    Véleményem szerint eleve nem is a játék kódjával van baj. Itt a grafikus képernyő tartalmát monitorozza(hiszen a takarásban lévő játékost is fel kell dolgozni), feldolgozza majd utána nyomatja az infókat a képernyőre az a bizonyos kis program(mikor mondjuk be van keretezve a játékos). Talán az ilyen csalókat úgy lehetne kiszűrni, hogy a cpu olyan utasításokat tartalmazzon, hogy csak bizonyos háttér programok fussanak(mint konzolnál, de az rgh-val azt is megoldották), de ezt pc-n lehetetlen megoldani.

Amúgy igazad van.
  • Dietrich
    ez pont olyan, mint a profi sportoknál pl. országúti bicaj engednék a doppingot...
  • frango
    Meg ha csak bemutatja, akkor miért van tele a csatornája hacker videókkal? Több órán keresztül mutatja be, hogy kell letölteni meg használni egy hacket? Ugyan...Csak bedurcizott a kisfiú, mert lebukott és most ő szarik a világra, mert kemény és sokkal különb bárkinél.

BF-ben legalább próbálkozni kéne a hackereket és a rendesen játszókat elválasztani. Mondjuk lehetne direkt hacker szervereket is csinálni. Punkbustert kiakapcsolni meg beleírni a szerver nevébe, hogy szabad a hack. Már sokkal kevesebb lenne a hacker a normál szervereken. Emlékszem anno Enemy Territoryba én is kíváncsi lettem, hogy milyen hackeket használnak ezek. Leszedtem pár multihacket és kipróbálgattam őket direkt hacker szerveren. És igazából 2-3 óráig még szórakoztató is volt. :)
  • kemotox
    "Akinek nem tűnt volna fel" NEKED nem tűnt fel... gondolkozz már... Persze "bemutatja", aha, jó szöveg.... Ott a spectator BF4ben, miért nem vesz fel egy csalót? Na ugye?... Nobody csak egy szánalmas féreg csaló, csak annyi különbség van közte és az átlagos csalók között, hogy el tudta hitetni a hülyékkel, hogy ő nem csaló... "bemutatja".. beszarok.
    Igen, nyilván nagyon zavarja ha valaki csitel, utálja, rossz dolognak tartja, ezért az a legjobb megoldás, hogy ő is elkezdi.
    "szánalmas programkódról" meg annyit, hogy ennyi erővel minden játékban megengedett a csalás... Vagy szerinted létezik olyan multi játék, ahol nem csalnak? Mutass egyet. Na ugye.
    Ez egy szánalmas féreg nyomorék kifogás. Meg különben is, mi van akkor ha szar a kód??? Akkor már egyből csalni kell?? Na látod, ezért egy féreg csaló az a senki. Értelmes ember NEM így gondolkodik. Értelmes, civilizált embernek van akaratereje, saját személyisége, stb stb, és nem megy a csürhe után, és nem csinál dolgokat csak azért, mert "lehet", meg "mások is azt csinálják".
    Gyuszopapa jól mondta: Csak az csak, aki akar. Nem azért csinálja ezeket a videókat, hogy "bemutassa"... (Mert ugye "jaj mindenki számára könnyen elérhető ingyen csalás, stbstb" akkor meg minek bemutatni?) Azért csal, mert akar. Bemutatni úgy is be lehetett volna, hogy felvesz pár csalót, mint mondtam.
    Annyira méltatlan ez az "ember", hogy az is gáz, hogy beszélünk róla, de az is elég ciki, hogy így bedőltél a szövegének.
  • Fpocok
    Sajnos ez igaz, de AKKOR SEM KELL HIRDETNI MÉG!
  • Gyuszopapa
    Hol élsz te csak az nem csal aki nem akar,mindenki más igen.
    Nem a 90-es években élünk már ahol kunyizni kellett a kódokat meg egyebeket a hülye gyerekeknek mivel nekik túl nehéz volt egynémely játék.
    Írd be a google-ba hogy hack vagy cheat,100000000000000 találat és még ész se kell hozzá.Ez már sajnos egy iparág mert van rá igény,ide jutottunk ez kell.Vagy elviseli az ember vagy nem,én nem viselem tehát a mostani multifps-eket és a BF4 is skip-elni fogom.
    Csak azt bírom a legjobban hogy egynémely embernek mekkora bőr van az arcán hogy szidja a csalókat közben meg ő is az.
  • Fpocok
    De talán nem kéne bemutatni, reklámozni.
  • Skyline
    Minek reportolni, teljesen igaza van, a BF3-nál is sorba tette fel a DIREKT szánalmasabbnál szánalmasabb videót amiben bemutatta az ingyen hackeket meg a makrózást...Persze a sok kis gyökér aki ezeket élesben használja egyből leszarozza.
    Akinek nem tűnik fel hogy ezek a videók direkt bemutatják mennyire szánalmas a programkód és mennyire nevetségesen lehet a játékban csalni azzal gondok vannak..:)
  • Gyuszopapa
    "Minden PC-re kiadott BF játékkal játszottam, csak a 2-vel és a 2142-vel nem (na jó utóbbival 1-2 órát), így nem találkoztam még ezzel a játékmóddal."
    Hát nem akarok bunkónak tűnik de igazából ez a kettő és még a 1942+Vietnam volt amit kiadtak pc-re.
    A BC2-től amit kiadtak pc-re azt nem igazán nevezném pc-s játéknak.
    KB. ez lett minden olyan játéksorozattal amit egy idő után igazából pc-ről konzolra áttettek elsődlegesnek.
    Tudom hülye vagyok dehát már nem tudok megváltozni meg nem is akarok.

A spectator egy lehetőség arra hogy más játékosok szemszögéből is nézheted a meccset.
  • Drazse23
    Árulja el nekem valaki, hogy mit takar a Spectator mód!
    Azt észrevettem, hogy szemügyre lehet venni benne a pályát külső szemlélőként, ezt a neve is sugallja, de mit nyúj még ezen kívül?
    Minden PC-re kiadott BF játékkal játszottam, csak a 2-vel és a 2142-vel nem (na jó utóbbival 1-2 órát), így nem találkoztam még ezzel a játékmóddal.
  • oneal1
    mi ez a szefós banda???

basznám nyakon a nyomorékokat
  • adam46
    Ez egy csaló faszakalap, pofont neki!
  • sasafr
    192
  • Krisztiam #4248
    már összefutottam egy szerveren vele, tényleg az..
  • Prince23
    Hány bites? 192? vagy 256?
  • bakkerman
    még jó hogy 1 gigás 128 bites kártyával játszok.
  • shpongle
    Igen, nagyon kell a 3giga memória.
  • sasafr
    Videókártyát cseréltem Asus GTX 660 Ti OC 3 GB. Full HD, full ultra, W8 64 bit 331.40 driver. Control panel - Vsync Adaptive és triple buffering be. Akadás nélkül tökéletesen símán fut 55-60 fps. A sima 2 gigás 660ti oc-vel nem ment így.
  • vg
    Hihetetlen.
  • shpongle
    320.18 volt fent, és tökéletes volt.
    De a win7 updatben várt az nvidia update, na amikor azt tettem fel akkor lett rosszabb a helyzet.
  • Vadnokedli
    320 as drivert kell felrakni amit a windows ajánlj az a WHQL es legfrissebb változat.
  • shpongle
    Amúgy nem mindegy milyen windowsod van és azon belül milyen frissítések, nekem eddig rendesen ment, de volt egy 200+mbos nvdia frissítés a windowsban amit nem tettem fel, de mivel a dice kiadott egy 60mbos patchet után szarabb lett a beta.
    Ekkor felraktam a frissítést, de még szarabb lett, utána leszedtem a béta drivert az nvidia oldaláról így már kicsit javult a helyzet, végül a legjobb ha lowra tettem a prioritást.
    Most a minimum és maximum fos 53-112 között ugrál.
    A frissítések előtt meg 80-100.
    Vagyis a windows updatek ugyan úgy befolyásolják.
    Ha fanatikus lennék, vissza raknám alap win7 frissítés nélkül, hogy vajon jobb e.:)
  • Devilstudio2013
  • shpongle
    Az egy csicska, mint az összes haverja aki vele játszik.
  • Newfronter
    Ezt a gyereket reportoljátok már ti is:
    BF4-ben csal.
    battlelog profil
  • kifli
    nekem win8-on megzabálja a q9550-enemet még 3,77Ghz-n is. Talán az első olyan játék, amivel játszom, és érezhetően kevés hozzá a proci.
  • kemotox
    Ja Vietnamokról el is feledkeztem :D
  • kemotox
    Is? Miért még hol van, te balfasz?:)