15720
  • TDC Geronimo
    Nekem nem :(
  • Fpocok
    [nagy]Patch megjavította a játékot és lag nélkül tökéletesen megy!
  • Szabi #4311
    BF3at is használtuk megjelenés elött.. :D
  • determinator
    Most nézem, hogy a BF4 lemezt és kódot már 28.-án át lehet venni.
    Kíváncsi vagyok, hogy hányan használják majd a proxi szerveren keresztüli aktiválást, hogy ne keljen várni november 1-ig. XD.
  • RatBaG #4309
    csoda történt!
    a második patch után megszűnt a mikrolag, így legalább low-on megvan a 40-60 fps
  • Dietrich
    már kikerült a magyar 8.1 is msdn-re ami torrent oldalakon kering...pedig a hivatalos akkor fog amit írsz.
  • TDC Geronimo
    3ra nem, mivel brutálisan herélt verzió minden téren. 4-re már igen.
  • sasafr
    Köszi megpróbálom!
  • adam46
    Köszi :)
  • HeadHunter86
    Ennyi erővel a google.com-ot is linkelhetted volna :D
  • Newfronter
    OFF de segítek: Beszerzel egy másik forrásból Win8.1 ISO-t, majd a Windows 8-as kulccsal beaktiválod miután feltelepítetted. A clean install mindig is a legjobb megoldás!
  • sasafr
    Én 7-ről update-eltem fel 8-ra. És amikor úgy csináltam - mert azt mondták, hogy úgy kell - hogy rajta volt a 7-es és arra ment fel a 8 nem volt tökéletes a gép, rengeteg hiba összeomlás. Aztán gondoltam egyet be a lemezt clean install és láss csodát úgy is feltelepült és azóta tökéletes. Félek, hogy ha ráfrissít a síma 8-ra, azt old mappába rakva megint szarakodás lesz.
  • Newfronter
    Nesze semmi fogd meg jól!
  • Fpocok
    tessék
  • Newfronter
    Október 17.-én jelenik meg, és a sima 8-ban a Windows Store-on keresztül lehet telepíteni(Rákeresel, vagy majd csak feldobja a frissítést.). Érdemes lesz a Windows 8-as fórumokat követni majd, hogy mi a helyzet!
  • vg
    17-én
  • sasafr
    Azt tudja valaki, hogy a Win 8.1 mikor jelenik meg és hogy lesz elérhető a síma 8 ra?
  • Newfronter
    OFF: Linket kérünk!
  • Running
    FPS-t konzolra? Nem.
  • Ozzyehh
    Emberek... megéri megvenni ps3ra?
  • Fpocok
    Pedig van... én steam fórumon rendszeresen olvasom, hogy ez nem megy, az nem megy rendesen.
  • HeadHunter86
    Éspedig? Én még nem találkoztam egyel sem ami futott volna 7-en és 8-on vagy 8.1-en nem.
  • determinator
    Milyen program, játék nem szereti a W8-at ami szereti a W7-et?
  • Norby646
    High-on jelenleg ugyanúgy fut a bf4 nálam mint ha tök low-on van. Felbontás fullhd, de ablakba mértem most a dolgokat mert csak így látom a feladatkezelőben illetve a catalyst-ban, hogy mit mennyire használ ki a játék. A cpu-m beállítástól függetlenül 80-85% között mozgott, a ram úgyszintén, viszont a vga csak 35-40% körül. Átlag 25fps változatlanul, viszont amikor látom ködöt (bizonyos helyeken ha forgok, akkor hol látom hol nem) akkor kb duplájára nő az fps-em (~55fps). Semmi nem változott nálam az új patch-el, pedig elvileg gyorsabban kéne betöltenie, jobban kéne futnia...stb. Minden alkalommal 64-es szerókra megyek, ahol meg is van a 64 játékos és így mérem az adatokat.
  • Fpocok
    Vannak olyan programok, játékok, amik NEM szeretik.
  • HeadHunter86
    Mi indokolja a "még"-et? Win 8-nak semmi hátránya nincs a 7-hez képest. Lehet valakinek nem tetszik a csempés dolog, de szerintem rohadt könnyen szokható.
  • HeadHunter86
    *Chrome
  • HeadHunter86
    Nálam a Chorme (nem csempés módban!) tökéletesen fut win 8.1-en.
  • frango
    Nekem is javult valamit. Már nem dropol annyira az fps, viszont egyre sűrűbben fagy.
  • tescodr
    továbbra sem fut..
  • SötétBarom
    Nekem most teljesen vállalható szintre javult a frém, 40-50 körül lehet érzésre, minden high 1600x900ban..

Viszont be-beakad percenként többször, az kurva irritáló..

HD69501GB FX6100 8 GBram
  • Fpocok
    Ez tegnap jött?
  • Running
    2. peccs
  • kemotox
    Most őszintén de minek használod azt a gagyi Chromeot, mikor ott van a tökéletes IE?.... :D
  • Smithwarden
    Az asztal az "normalis" (ahogy a sima win8-ban is, csak ra kell kattintani a csempeknel). :)
    Viszont a start menu, amit ugye elvileg visszahoztak a 8.1-ben, az mar "nem normalis", hanem csak kb egy gagyi felmegoldas a win7-eshez kepest. :p
    Viszont lehet talalni egy csomo buhera programot, amikkel a regi fajta start menut siman vissza lehet allitani. Szoval ez igazan nem nagy problema.

Egy gondom van a 8.1-el. Lassu a Google Chrome. :(
    Egy megoldassal felig begyorsult (proxy beallitasoknal ki kell szedni az automatikus halozatfelismerest), de meg igy is belassul a netezes.
  • [UNQL]Echo
    Egyertelmu, hogy a win 8 elonye marketing maszlag.A Microsoft odatolta az aktataskat es mar meg is jelent az fps elony a win 8 javara.A technikai bullshit mogotte meg akarmi lehet ugysem erti a userek 95%-a.
  • adam46
    Kinek, mi a véleménye a windows 8.1 -ről? Mennyivel jobb a Windows 7-től, van már benne rendes asztal? Metro témát kiszedték?
  • Smithwarden
    A jatek normalis futasat szerintem win7 ala is megoldjak a vegleges verzioban.
    A mostani betanal szinte csak a win8-al foglalkoznak, ez tisztan latszik.
    En is kiprobaltam es win 8.1 alatt sokkal jobban fut a game. Nem is a 15-20%-os fps kulonbseg a nagy szam miatt amit nyertem, hanem szinte alig vannak lag skipe-ok es hirtelen cpu/gpu szaggatasok.
    Kb ugyanugy vagy meg jobban fut most igy, mint a BF3...
    Viszont ekkora kulonbseg, amit lehet most merni es erezni a betaban, nem igazan indokolt a win8-win7 kozott.
    A veglegesre szerintem megoldjak win7-re is a normalis futast + fpst. -> Kiveve ha nem fizette le oket tulzottan a Microsoft.
  • Fpocok
    Amúgy meg nem hiszem, hogy nem lehet megcsinálni normálisan Win7-re is... A BF3 TÖKÉLETESEN MEGY. Szóval ha a végleges is szar lesz, akkor simán elhiszem, hogy direkt csinálták.
  • alma2
    A mai napon is frissitett valamit...