Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Igen, ezeket már én is figyelem, meg nézem azt is javítja e valaki közben míg én lövöm stb. stb. , de mondom szerver váltás megoldotta ott már meghalt aminek meg kellett halnia 😊
A shotgun meg nem tudtam hogy nem olyan hatásos még egy méterről sem, nem ma kezdtem sok más játékban rohangásztam már shotgun-al pont azért mert üt mint a buszkerék, a damage szintje itt is a legmagasabbak közt van de úgy látszik csalóka.
Amúgy rengeteg bug van a játékban amit felesleges sorolni mert gondolom már mind észrevettétek😊
Addig nincs baj míg a cég játékokat gyárt és nem repülőket, vagy orvosi eszközöket 😄
SötétBarom
Sluggal főleg. De a patch óta full choke-al is egész szépen adja középtávig..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vadnokedli
perfoverlay.drawfps 1 vagy CAM NZXT amit beállítasz arra kiíratja.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vilagvegerol shotival hogy lehet 1 lovessel olni? Meg az fps/terhelest hogy iratom ki?(adott programmal)

SötétBarom
Shotival csak hiszed, hogy telibe lövöd. A sörét terülés random, simán lehet, hogy ad találatjelzőt, de a lövedékek ötöde talált csak. Ha nem ADS-elsz akkor ez hatványozottan igaz.
Tankcsatánál meg figyelj rá, hogy nem világít-e zölden akire lősz, mert ha igen, akkor ellőtte az AP-t, úgy meg pár másodpercig nem tudod meglőni robbanófejjel.

Érdekes dolog történt ma.
Valamiért ha harckocsival voltam vagy tankkal hiába lőttem az ellenfelet alig sebzett valamit,volt hogy háromszor oldalba lőttem egy tankot de semmi, egy másikat háromszor találtam telibe szemből, ő is háromszor talált el engem szintén szemből (nem Hp-val) és én robbantam ő neki meg maradt 70% életereje, magyarul egy lövésem (staff shell és sabot shell felvátva) 10%-ot hozott..
Végül miikor egy lav egyetlen egy tow missile-vel felgyújtotta a 100%-os tankomat kiléptem, és szervert váltottam, ahol már minden a megszokott módon történt.
Mi a franc lehetett ez?
Az is sokszor van hogy egyetlen egy golyótól lefekszik az emberem semmi bepirosodik a képernyő vagy valami amíg én meg shotgun-al egy méterről telibe lövöm és túl éli.
Van baj elég 😄
tutituti
jaja.beleírtam de úgylátszik eltűnt az éterben.de mondjuk jövő hónapban beruházok a Squadra.abban legalább lesz csapatjáték.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SötétBarom
Szerintem a tickrate-ről beszél.. 😄

A mostani 30?! Én úgy tudom 64.
Nem mondod, hogy neked az nem elég? 😊

tutituti
nemtom.CTE-t nem tesztelem de követem.Remélem a summer patch-csel jön a Dragon is meg az új map is, vele az esti mapok.
De én a 120-as szervereknek örülök majd,a mostani 30 vagy mennyi elég szégyenteljes(ezért van a "nem adja be" és a "0hp-val lelő" anomália.

Hiánypótló egy pálya.
Dragon Valley mikor jön már? A CTE-n nekem nem adja be.

tutituti
lehet magas ping volt.mást nem tudok elképzelni.

más.esti map jön

dehogynem..sajnos sokszor elofordul..aztan visszalő..es irja hogy x-y lelott es 1 HPn ugral.. mar ahol ezt kiirja..kicsit kurva idegesito..

SötétBarom
Reconként nem lősz te senkit 3x fejbe, mert a mesterlövész fegyverek 80%-a egy lövésből öl fejre akár honnan, a maradék meg kettőből.

Amikor reconkent 3x lovok valakit fejbe egymas utan hard modeban aztan mellemlo es 1 hpval megver..nincs is annál jobb..Én direkt vettem kontrollert hogy mennyire fasza lesz a helit vezetni..hat kurvara eldobtam es eger+billentyuzet😄

deep
Én elkövettem azt a hibát, hogy megvettem. BF4hez képest ez egy nagy nulla. Még annyi se. Semmi mélysége nincs, lófasz lehetőségekkel. A szerverek üresek már most, ha egyáltalán vannak.
Szerintetek a hardline-t érdemes megvenni?
Jaja, suli után bedobják a táskájukat a sarokban aztán estig gamelnek 😊
Ha lehetne külön szervert csinálni tudás alapján és nem vegyítenénk a játékosokat akkor lehet hogy 5 másodpercre is megállhatnék anélkül hogy egy recon agyon lőjön, de a tanknál meg a C4 miatt 3 másodpercre sem tudok megállni, és az sem mindig segít mert utánam dobják 😄
Szerintem ezt a Battlefield 5 ben orvosolni fogják és már nem kell 3 másodperc egy százmillió dolláros csúcstechnológiás tank elpusztításához csak elég ha ránéz az ellenség és az felrobban 😊
Azt sem értem, hogy miért nem tesznek nagyobb különbséget a fegyverek sebzése közt. Minap megsoroztam egy embert 30 mm-es légvédelmi gépágyúval, fröcsögött a vér belőle amitől kicsit megtorpant de még maradt annyi ereje hogy tovább fusson a fal mögé.
Tudom én hogy ez csak egy JÁTÉK, de azért na...... 😊
Amúgy jó game, tetszik! 😄

SötétBarom
Tizenpár éves kis srácok akik csak boxal gameltek életükben azért nem pont úgy kezelik az analóg karokat, mint te vagy én 😄

Magyarul akkor ez sem jött be....
Akkor viszont nincs mese, egyesek nagyon jól nyomják konzolon, nem értem hogy csinálják,azzal a szarral lehetetlen számomra célozni, talán a fél életüket játszással töltik vagy nem tom...Az ember egy fejlövéssel leszedett a qvadról a levegőben miközben full gázzal ugrattam vele.. Ez még egérrel sem egyszerű nem hogy ezzel a buzi analóg izével...
hihetetlen ügyesek! Én meg akkor béna vagyok😊
Köszönöm az infókat!
Vadnokedli
Nem kerülhet össze sehogy se XBOX1 / 360 as player. Max ha XBOX 360 minőségbe játszanának XBOX1-on.

na de viszont a xbox 360 meg az xbox one találkozhat egymás ellen multiban mivel hogy egy platform, és 360-hoz árulnak egeret így lehetséges hogy mégis egérrel lőnek ki?😊
Kontroller a billentyű-egér ellen? 😉

Valaki elmondja hogy kell afterburnerrel kiiratni xy értéket jatek alatt? Mert nekem BF4 alatt valamiert nem mukodik, és kivancsi lennek fps, terheles stb hogy alakul...BF3, GW2 meg minden mas amivel jatszom rendben van kiir mindent..de itt nem..elvileg mindent ugy lovok be ahogy kell..

Vadnokedli
Csak Box.

sziasztok, figyi bocsi a hülye kérdésért, de xbox one-on csak xboxosok ellen nyomom multiban vagy pc-sek ellen is?
SötétBarom
Jet egy ganédomb, ki kéne baszarintani a játékból az AA-val együtt.

Bocsi, félreértettelek. Helivel oké, azt értem, de én a jetre gondoltam. 😉

SötétBarom
Zuni+tow.

A tow-t nem jelzi a tank, és kurva nagyot üt, illetve miközben odavezérled a rakétát, már tudod sorozni a zunikkal is. Ha van gunnered, akkor főleg sima.

"egyetlen rácsapással"? És mit használsz?
Én csak úgy tudom/tudtam (régebben még a bug-ok nélkül), hogy ráküldtem egy tv-t aztán a gépágyúval intéztem a maradékot.

SötétBarom
Én most is kivégezlek egyetlen rácsapással tankostól, csak tudni kell repülni. Ennek ellenére nem fun, mert a lomhaság és a 3d spot miatt egy sabotos tank akár mikor kilőhet minden előjel nélkül.

A BF2-höz képest tényleg azok. Annak idején egyetlen rácsapással kivégeztek tankostól. 😊

tegnap es szombaton jatszottam a szokasos servereimen..hat megőszültem rendesen..annyi csiter volt hogy hihetlen..volt hogy percekig nem tudtam kijonni a spawn pontrol ami kb egy zart szoba volt egy ajtoval mert agyonlottek ismerretlenek ismeretlen helyrol..

SötétBarom
Néha szoktam, de többnyire csak kishelivel. A nagy felbaszósan lomha, a jetek meg vicc.

De nem is repülsz?

SötétBarom
Nálam nincs megmagyarázhatatlan killed in action, TV rakétát meg nem használok.

Igazából tiszta bug az egész játék, már nincs is sok kedvem vele játszani (megmagyarázhatatlan "killed in action"-ök, tv-rakéta kiherélése, stb).
Pedig ezt a Dragon Valley-t kipróbáltam volna. 😉

SötétBarom
Remek. Cheater hullám incoming.

Vadnokedli
10 Euro a BF4 - g2play.net-en

Servers down... "Wrong email or password"...

Majd eldöntöd. 😊
Annyiban hasonló, hogy a kínai alapbázis is elfoglalható.
De tényleg, mikortól játszható az új pálya?

SötétBarom
Ha rühelltem a Wake-et mint a szart, akkor ez sem fog tetszeni gondolom.. 😄

A legnagyobb kedvenc! Wake Island mellett.
Mikortól lehet tolni?

szomferi
na takarodsz 😄 😄 😄 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SötétBarom
LOL
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.06.26. 11:02:35

tutituti

Játék indításnál azt írja nem tud kapcsolódni EA szerverhez így BF4 nem aktiválható ezen a számítógépen.
Win7 mióta újra raktam. ötlet rá?
zooleeh
First Jungle Map In BF4

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

TV-rakétát lehet, csak többet kell várni a két indítás között.
Nem elég, hogy bug-os mint az állat de még jobban butítják. Ezek nem normálisak.
Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2015.06.02. 20:03:43