15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Sigmar #14660 +nem, az utolsó előtti mondatba -
Sigmar #14659 Tévedsz. Engem már Sigmarként anyakönyveztek, és ez az első, és igazi regisztrálásom. Bármi, amit állítasz, és nem bizonyítod, csak rágalmazás, közösség elleni izgatás, TROLLKODÁS. Tehát,a moderátori karnak, téged kéne lapátra tennie. Csakhogy, és ez a fontos különbség kettőnk között, én szaladok árulkodni, mert rendelkezem minden csonttal, amivel egy embernek rendelkeznie kell. Te nyilvánvalóan nem. -
#14658 Álreges trollok ellen ez a rendszer kedves Starfarer.
De eddig mit értel el a 150. álregeddel?
Semmit sem.
A saját idődet pazaroltad a semmire éveken át.
Gratulálok hozzá.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.20. 18:21:46 -
Sigmar #14657 Jaj nadrágos barátom, látom sokat értél a jelentgetéseddel :D -
Sigmar #14656 IRL és ez két külön dolog akkor. Tehát kezelhetem úgy, mint amit érdemel a beszólása után, és nem mint egy embert. Oké, kösz, h felbátorítottál. -
Lilahagyma #14655 Hahaha....made my day bro! -
#14654 -
#14653 ezzel mégis mit akartál mondani? azt, hogy annyira hülye vagy, hogy még a szerver statokat sem érted?
majd ha találtál egy 64 v 64 szervert, jelezz, addig szerintem mehetsz az írásbeli logopédushoz vagy felvételre a légifolyosó-takarítókhoz, azokat előbb megtalálod, mint ezeket a BF4 szerókat ;) -
toza #14652 sztem meg rendezzetek le egy szerveren,mi meg nezzuk.! vki nevezze meg a helyszint es a fegyver nemet! -
#14651 Stílus... -
#14650 Hagyjuk rá szegényt, nehogy agyvérzést kapjon önmagától. -
#14649 szerintem akkor te el is mehetsz a modoroddal együtt a fórumról. -
#14648 ez azt jelenti hogy 62-en voltak fent a 64-ből.. -
alyr2 #14647 Nesze te fasszopo kis csikka geci a 32v32 konkveszt lardzs szarod 64v64, de hannyal meg ide sok szart legyszives..
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/018565a8-1799-4a81-937d-a5840510fc9f/AK-MTR-SHANGHAI-ONLY-HC-FAST-VEHICLE-CONQUEST-24-7/
Meg van meg par..bar lehet te annyira fosvagy hogy meg sem talalod oket..
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.10.19. 18:22:23 -
SzinesGeza #14646 "mindenki ártatlan, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik"?
A bíróságon igen. Ez meg egy fórum. ;) -
#14645 na mivan, sikerült megszámolni, hogy nem 64-en vagytok? ;)
jó egyébként, hogy újra van egy ilyen hülye a topikban, akinek minden, amire itt néhány hónap után rájöttünk, most hirtelen újdonság. a gond nem is ez, hanem az, hogy te hiszed magad az okosabbnak és a tájékozottabbnak, amikor annyira nem vagy képben, hogy állításod szerint 64 v 64 szerókon játszol. -
Sigmar #14644 Aljas rágalom! Úgy tudom, ebben az országban is úgy működik, hogy mindenki ártatlan, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik. ha te egy 60-70 évvel ez előtti ideológiát favorizálsz, és a szerint élsz, akkor te vagy rosszul beállítva, ha meg erre neveled a "törzsközönségedet" is, akkor pedig 3h-s vagy. -
#14643 Látszik, hogy full fogalmatlan vagy. Ez a csávó kétszer annyit ült tankban eddig, mint amennyit én összesen játszottam a játékkal (815 óra). Még szép, hogy leszopatta a csapatodat. -
#14642 egy tankot akkor is kilősz egy jó csapattal legalább 10x ha a világ legnagyobb csalója ül benne... és már én is láttam 30 hülyét egy oldalon szóval utóbbi nem lehetetlen -
gsg16 #14641 igen, valószínűleg mind a 32-en hülyék voltunk,és nem tudtuk kilőni.kár hogy nem volt ott néhány olyan über soilder,mint Te,és a cimborád!biztos nem lett volna annyira buta az ellenséges csapat. -
toza #14640 ami hanyinger es erthetetlen.ahogy a nicknevekben a "hun" is..idegesito..szokjatok mar le rola..minek!? -
#14639 és? azért, mert te béna vagy, nem mindenki az. egy-egy meccsen tankkal nem kirívó ez az eredményesség. kell hozzá egy buta ellenfél csapat is, persze, mert ha csak 3-4 ember összedolgozik, simán kilőhető egy tank.
speciel nekem is van cimborám, aki hasonló meneteket nyom tankka. ha megnézed az embert, nem is nagyon csinál mást, csak tankkal játszik. -
toza #14638 alap olcso most ja. -
gsg16 #14637 Üdv!ITT egy újabb csodálatos játékos.ma olyan negyed három felé délután,103/5-ös K/D aránnyal hentelt le mindenkit tankból. -
#14636 Én egy hete vettem meg G2A-n 3000 ft-ért az alapot, akkor volt a premium 8k amiben nincs benne az alap, viszont most ahogy körülnéztem 13k alatt nem láttam :S -
SzinesGeza #14635 "kizárólag Team Deathmatch"
Francba. Pedig szerettem azt a pályát. -
#14634 Jön még egy. -
#14633 Nalam win7 alatt nem igazan volt elvezheto, win10 es ssd komboval mar jatszhato. procim eleg oskovulet ugyhogy nem fut fullon, de pl nem akadozik/annyit/ win10 alatt. -
#14632 Tescoban akcios/volt/ 2.5k az alap, 6.5-ert vettem premiumot. Gyorben 2db volt premiumbol , szal az az 1db mar sanszos, hogy nincs meg. -
DonPedro22 #14631 Ha most szeretném megvenni a BF4-et akkor mennyibe kerülne minden? -
#14630 elvileg jövő héten, ilyesmit hallottam -
#14629 Lol... -
#14628 Hamarosan érkezik. Őszi peccsel együtt. -
SzinesGeza #14627 Mi lesz már a beígért Dragon Valley map-pel? -
simonl #14626 Még egyszer elnézést kérek a korábbi hozzászólásomért, kérdésemért.
Összefoglalom a választ: windows 10 -re szerintem még korai felrakni a játékot, ha sok az időtök talán tesztelgetni.
Win 8.1 -en hibátlan és szebb is a játék, ne kérdezzétek miért, ugyanaz a hardver és szovtverkörnyezet....
Szép estét, remélem mindenki hadrendbe áll ma este
-
simonl #14625 Sziasztok, újratelepítettem win10 re a játékot.
Azóta amikor sprintelek néha megakad/belassul a játék. Amikor helikopterrel indulok és mellém spawn -olnak, "megugrik" a képernyő.
Ne haragudjatok a talán nem helyes megfogalmazásokért, a tapasztalatomat próbáltam leírni.
Mitől lehetnek a fwnti problémák?
Köszi
-
#14624 Nevelve nincs senki, viszont a (visszatérő) újreges trollokat, mint te és hasonló okosokat nem csípi senki és ez nem is fog változni. -
Sigmar #14623 Itt az az elvárás, a "vezér" részéről, h jó parasztok legyenek veled, ne az h segítsenek, erre lettek nevelve -
Lilahagyma #14622 Sziasztok!
Csak for info: jártam már úgy, hogy az ellenfél játékos a bázisról sorozott megállás nélkül. Teljesen mindegy volt hova spawnoltam, vagy mikor, a spawn után azonnal haltam. Kb. 5 percet volt a szerveren a player (kb 90/0 stat). Megjelenés óta játszom, ez 1 éve volt kb. azóta sem találkoztam ilyennel. Szerencsére kidobták gyorsan...de létezik ilyen "akármivan azonnal megöllek köcsög" cheat. De mondjuk nem jellemzö...a wallhack inkább...azzal heti szinten találkozok. (Europe szervereken is) -
#14621 lehet ez a baj, nem is bf4-ezik, hanem Armázik, ott meg tényleg sok a csaló sajnos :S