Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A shotgun meg nem tudtam hogy nem olyan hatásos még egy méterről sem, nem ma kezdtem sok más játékban rohangásztam már shotgun-al pont azért mert üt mint a buszkerék, a damage szintje itt is a legmagasabbak közt van de úgy látszik csalóka.
Amúgy rengeteg bug van a játékban amit felesleges sorolni mert gondolom már mind észrevettétek😊
Addig nincs baj míg a cég játékokat gyárt és nem repülőket, vagy orvosi eszközöket 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Tankcsatánál meg figyelj rá, hogy nem világít-e zölden akire lősz, mert ha igen, akkor ellőtte az AP-t, úgy meg pár másodpercig nem tudod meglőni robbanófejjel.
Valamiért ha harckocsival voltam vagy tankkal hiába lőttem az ellenfelet alig sebzett valamit,volt hogy háromszor oldalba lőttem egy tankot de semmi, egy másikat háromszor találtam telibe szemből, ő is háromszor talált el engem szintén szemből (nem Hp-val) és én robbantam ő neki meg maradt 70% életereje, magyarul egy lövésem (staff shell és sabot shell felvátva) 10%-ot hozott..
Végül miikor egy lav egyetlen egy tow missile-vel felgyújtotta a 100%-os tankomat kiléptem, és szervert váltottam, ahol már minden a megszokott módon történt.
Mi a franc lehetett ez?
Az is sokszor van hogy egyetlen egy golyótól lefekszik az emberem semmi bepirosodik a képernyő vagy valami amíg én meg shotgun-al egy méterről telibe lövöm és túl éli.
Van baj elég 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nem mondod, hogy neked az nem elég? 😊
De én a 120-as szervereknek örülök majd,a mostani 30 vagy mennyi elég szégyenteljes(ezért van a "nem adja be" és a "0hp-val lelő" anomália.
Dragon Valley mikor jön már? A CTE-n nekem nem adja be.
más.esti map jön
Ha lehetne külön szervert csinálni tudás alapján és nem vegyítenénk a játékosokat akkor lehet hogy 5 másodpercre is megállhatnék anélkül hogy egy recon agyon lőjön, de a tanknál meg a C4 miatt 3 másodpercre sem tudok megállni, és az sem mindig segít mert utánam dobják 😄
Szerintem ezt a Battlefield 5 ben orvosolni fogják és már nem kell 3 másodperc egy százmillió dolláros csúcstechnológiás tank elpusztításához csak elég ha ránéz az ellenség és az felrobban 😊
Azt sem értem, hogy miért nem tesznek nagyobb különbséget a fegyverek sebzése közt. Minap megsoroztam egy embert 30 mm-es légvédelmi gépágyúval, fröcsögött a vér belőle amitől kicsit megtorpant de még maradt annyi ereje hogy tovább fusson a fal mögé.
Tudom én hogy ez csak egy JÁTÉK, de azért na...... 😊
Amúgy jó game, tetszik! 😄
Akkor viszont nincs mese, egyesek nagyon jól nyomják konzolon, nem értem hogy csinálják,azzal a szarral lehetetlen számomra célozni, talán a fél életüket játszással töltik vagy nem tom...Az ember egy fejlövéssel leszedett a qvadról a levegőben miközben full gázzal ugrattam vele.. Ez még egérrel sem egyszerű nem hogy ezzel a buzi analóg izével...
hihetetlen ügyesek! Én meg akkor béna vagyok😊
Köszönöm az infókat!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A tow-t nem jelzi a tank, és kurva nagyot üt, illetve miközben odavezérled a rakétát, már tudod sorozni a zunikkal is. Ha van gunnered, akkor főleg sima.
Én csak úgy tudom/tudtam (régebben még a bug-ok nélkül), hogy ráküldtem egy tv-t aztán a gépágyúval intéztem a maradékot.
Pedig ezt a Dragon Valley-t kipróbáltam volna. 😉
Annyiban hasonló, hogy a kínai alapbázis is elfoglalható.
De tényleg, mikortól játszható az új pálya?
Mikortól lehet tolni?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Win7 mióta újra raktam. ötlet rá?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Nem elég, hogy bug-os mint az állat de még jobban butítják. Ezek nem normálisak.
Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2015.06.02. 20:03:43