Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Amirõl te írsz az a premium edition, ami késõbb fog megjelenni.
De ami linkelve volt az a sima premium, amihez még meg kell venni az alap játékot is. Tehát üzletileg jobban járnának, ha egybõl lenne prémium, mivel hamarabb beszednék érte a pénzt.
De majd úgyis kiderül.

Szerintem nem fog egyszerre, sokkal jobb üzlet(nekik természetesen), ha a megjelenés után pár hónappal adják ki... veheted meg újra annyiért mint az alap játékot. Persze nekünk jó lenne, ha a premier napján már meg lehetne vásárolni a Premium verziót.
Fpocok
Én úgy tudtam, hogy egy idõben jelenik meg a játékkal, de lehet tévedek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder159
Attól hogy ott elõrendelhetõ, még nem biztos hogy akkor meg is jelenik. Ez csak egy jó reklám...

Nem értem miért nem adtak több embernek hozzáférést...a szerverek nagy része üres...

[IRAM] leader

kemotox
Ez tuti? Csak mert a hivatalos oldalon az elõrendelésnél nincs ilyen, meg az EA-s FAQ-ban is csak annyi van írva, hogy majd lesz, de még nem tudni pontosan, hogy mikor.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

A BF4-gyel együtt érkezik a Premium is, itt már elõrendelhetõ. A várható ár kb. 10k lesz.

kemotox
Elvileg csak késõbb lesz majd.

BF4-ben lesz már megjelenéskor olyan lehetõség, mint a 3 esetében a prémium, hogy nem kell minden exp packot külön megvenni?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

kemotox
Még is csak felkerült az a kép egy bizonyos személyrõl, amirõl a múltkor szó volt?😄D

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Running

kemotox
Ja így már egybõl több értelme van! 😄

Running
A jár ide szopás vadászni!

kemotox
A szopás jár ide vadászni?😄

Ahogy olvasom, pont forditott a helyzet 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Mi folyik itt. Nem a bf4rõl kéne szólni a dolgoknak itt?

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

item
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vadász,vadász te szopni jársz ide!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

kemotox
Állítólag csak úgy viccbõl csinálja, hogy húzzon minket (ezt hazudta nekem privátban), de hát nemtom mit higgyek. Mindenesetre mindkét véglet mérhetetlenül szánalmas 😊 (komolyan gondolja vs nem gondolja komolyan.)

Már megint itt:"Now young Skywalker, you will die."

Blizzard Entertainment [email protected]

Fpocok

Tudod mit?Sz@rom le,majd én eldöntöm magamnak,hogy csalást láttam,vagy sem,meg idegesít-e vagy nem....

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

kemotox
Fuss neki még egyszer annak a mondatnak.

Itt egy gyökér a házigazda.

"Kétlem hogy az cheat lenne,"...akkor ezt ki állította??Kis Pista?

De így a saját bizniszüket rontják, mert azzal, hogy néhány dollárért fizetõs cheat-eket vennének és összeeszkábálnák rendesen a PB-t, sokkal több potenciális vevõt nyernének.
Így viszont sokkal többet veszítenek (rengetegen pont a csalók miatt nem játszanak), ami nekik bevételkiesés.

V43 1105
Le persze, ez nekik is biznisz.. sajnos.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Igen, csak épp az nem nyúl a zsebébe ilyenkor akinek kellene.
Hogy a PB ezeket a fizetõs csalásokat is meg tudná szûrni. Meg tudnák csinálni, csak éppen lesz.rják.

kemotox
Senki nem állította, hogy nincsenek csalók. De az, hogy egy kimondottad bugkeresésre szánt félkész verzióban beesik valaki a textúra alá, az nem hiszem, hogy hack lenne.. Ha meg így idegeskedsz egy játék miatt, akkor nem nekünk kell virágot szedni.

Tudom mi az a buguser...érdekes módon mutatja a hullákat,mivel ez még alfa.
Széttárt karokkal,egy fekete alak.
Na most,a faszikám így jön szembe,félig a tereptárgyban,(tehát nem egy bugos helyen elbújva) és nincs az a fegyver az rpg-n kívül,amivel le lehet lõni. Szemtanúja voltam,hogy a tank 3-szor is rá lõtt,úgy 20-25 méterrõl....semmi,amíg a csapattársam elkapta egy rpg-vel.
Szánalmas.
Más nem jut eszembe.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Hecker007
Csíter van, volt és lesz is, nem tudom miért kell ezen mindig meglepõdni... DE mivel ez egy béta nem kizárt hogy egy bug a pályában, egy üres szerveren meg kell nézni hogy be lehet-e esni a map alá azon a részen. BF3 uccsó kiegben is vannak ilyen bugok, hogy nem tudod bizonyos helyek mögül kilõni az enemyt.

Fpocok
Hmm... msot nem találtam, akkor lehet hogy tévedek. De a bf3 bétában biztos vagyok hogy volt csiter. Mivel a motor kb ugyanaz, simán elhiszem, hogy már kész alfára a bf4 hack.

V43 1105
Ma egy olyan piacra mint a videojátékok azonnal egy-egy aktuális ráadásul populárisnak számító játékhoz még szép hogy megjelennek a cheatek, egyes változatok egész borsos áron.. gondoljunk csak bele 4-10 ezer forintért is adnak ám csalást és higgyétek el sokan nyúlnak a zsebükben mélyre ilyenkor ....

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Csak úgy látod,kedves átmosott agyú fórumtárs,csak úgy látod.<#nemtudom><#ejnye1><#papakacsint>

Fpocok
BF3 alfában is voltak csalók.

Ok gyerekek,akkor ti csak álmodozzatok a szép tiszta játékról...menjetek virágot szedni a rétre,káromkodni sem szabad,csak úgy magatokba mormoljatok el egy szentségelést. Ti jól elvagytok majd a rohadt csalókkal,türelemmel tûritek,had használja szerencsétlen,ha már megvette...
Én speciel sosem fogom megértõ módon nézni,hogy valaki csak csalással tud érvényesülni.
Leléptem arról a szerverrõl,ahol a köcsög volt,tehát nem szenvedtem vele,mikor már harmadszor is ugyan olyan szituációban futottam össze vele.

giornalista
látom, neked is átmosták az agyadat a minden halál után cheatert vizionáló topiktársak.

az egész játék bukos. néha én is beesek az elemek közé, stb. ez egy alfa verzió, mégis mit vártál...?

komolyan nem értek egyeseket...
kemotox
Kétlem hogy az cheat lenne, inkább csak egy sima buzi bugkihasználás.

Ez egyre kiábrándítóbb....már megjelentek a cheaterek...értitek??Egy alfába...félig benne a talajban,lelõni csak is kizárólak rpg-vel tudod,de akkor is csak headshot-al.

Szóval,így pár nap alfa után...csak summázás képen: Nem estem hasra tõle.

zotya10002
<#taps>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

scomcomputers
Én nem csak a játékban...de kusimusi...
<#zavart1>

* Scomcomputers the future of computing!*

kemotox
Lol persze, mekkora magyarázkodás😄 Vagy ha nem az, akkor szimplán nem tudsz magyarul.

Azért írtuk, mert eddig senkise használta, nem igazán divatos. Tudod ez túl bonyolultá teszi a játékot sokaknál. <#lama>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

kemotox
Érted, "felnõtt" ember akinek ez a szórakozása... Na jó, amúgy nem ítélem el, mert én is csináltam ilyeneket... Ja várjál, akkor 12 voltam... 😄

SpeedXHUN
Amúgy kövezzetek meg,de ez már kezd bf2 fele hajlani,ami nekem nagyon bejön😊
Bf3 mat meg mai napig imádom kedvencem,nem sok mai játékkal vagyok el ennyire😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Ezt nevezik beetetésnek,tudod...mint a banki hirdetéseknél,hogy akár* 600E forintot is felvehetsz.ha bebizonyítod,hogy semmi szükséged rá...vagy teszem azt a politikus..addig kellesz amíg a szavazatod adod,aztán jó napot.

Itt mindenki kurvázik a játékban?