15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4358 Jött egy frissítés a BF4hez és az FPS ultrán 1440x900ba 35-60 között mozog. Nagyon örvendek. :)
Nektek is van javulás? -
#4356 wtf?
miről van szó? nem értelek. -
determinator #4355 Irónia? Semmi jele nincs iróniának. Ráadásul amilyen "értékeket" írt, azokat lehet reprodukálni default filterekkel és a lista játékosok száma alapján lévő sorrendbe állításával. (mivel az alapból listázott kb. 30 szervert rendezi csak sorba). -
#4354 Persze hogy külön értettem mivel tudom hogy külön vehető meg.. -
#4353 Ömm irónia ?:D -
#4352 A Prémium tudtommal külön vehető meg. Deluxe-ban nincs benne. Bár az a "+" lehet megtévesztő... lehet külön értetted te is :D -
determinator #4351 Ezt honnan veszed? 1000 teli szerver után meguntam a "görgetést".
Szerintem nem jól állítottad be a filtereket, vagy nem érted a működési elvét. -
#4350 Látom még mindig nem tudod magad túltenni a dolgon. Légyszi kezdd el megint, olyan jó volt nézni a sírásod. Sőt, leporolom a C64-est, úgyis itt dekkol a szekrény tetején, és majd én is jól besírok, hogy miért nem megy rajta a BF4. Kurva Dice. -
#4349 Honnan tudom a legolcsóbban beszerezni a BF4 Deluxe + Prémiumot? BP-n Előrendeléssel. Ti honnan rendeltétek? -
#4348 Nekem ezt mondták. :D -
#4347 Túl erős a gép, biztos azért :D -
SergioAmigo #4346 uninstall? -
sasafr #4345 A patch óta két bf4.exe leállásom volt, idáig 45 alá nem esett az fps most már tankban volt 24 is. És láttam csónakot toronyház tetején és a mozgólépcső előtt is! -
#4344 hát ha kilövöm a magok felét, igazad lehet :D -
#4343 Jah mert 2 magos procid van. -
#4342 hát nekem ma a LOADING feliratnál nem akart továbbmenni -
#4341 Az azért van, mert új patch van (ez a második, ami nekem bugot okozilletve kilépést, battlelog szerint: megszakadt a szerver kapcsolatom), és állnak rá a szerv erek. -
SergioAmigo #4340 nah aztán most nagyon vicces voltál... FŐNÖK!! -
#4339 Tényleg megcsappant az érdeklődés a beta iránt. 3-4 teli szerver van, meg néhány, ahol 1-2 ember lézeng, és ennyi. -
exec79 #4338 én meg örültem hogy a vásárolt +4gb ram miatt lett ilyen zsír :) -
exec79 #4337 én meg örültem hogy a vásárolt +4gb ram miatt lett ilyen zsír:)
-
osan #4336 PB UPDATE!
PBsvc.exe pb uninstall - restart.
PBsvc.exe pb install - restart.
PBsetup.exe updateld meg!
Működni fog! -
#4335 :DDDD -
#4334 Eskuszunk, mi is. -
Robe77 #4333 Neked legalább crashel. :D Nekem még mindig megakad a loading screennél... :D -
#4332 :DDD -
SergioAmigo #4331
Esküszöm meg könnyebbültem :D -
#4330 Nekem ma 2x crashelt az új patch-el. -
shpongle #4329 Hát majdnem 2800óra azaz (4hónap ingame time) BF3 playede van. Gondolom már kivan égve, hogy még sem megy neki rendesen. -
SergioAmigo #4328 azt hozzátenném auto beállításokkal lol de még lowon is :D! -
SergioAmigo #4326 nah jó ez egy hatalmas vicc első patchel ment normálisan most meg megint akadozik szórakoznak ezek itt? túl szar a gépem ehhez aj átékhoz kezdek rájönni.... nem kell ezt erőltetni -
#4325 Az új patch óta fekete képernyővel kidob a játék, kb 10-15 perc játék után jelentkezik ez a hiba -
barmi #4324 Heuréka ! :D Ez a kis 50 megás pecccs minden problémát megoldott 1 csapásra ! :D úgy szalad mint Forrest Gump ! :D Semmi röcögés, laggolás, beakadás ! Reméljük a teljes játékban nem kell majd egy ilyen pecsre több hetet várnunk megjelenés után ! :-) -
#4323 Hú mekkora csaló vagy, hogy a nem létező Razer makró szoftvert használod.. hát azért kicsit kabbefaszom vagy, há' hogy gonolod ezt má'?! :D
Meg aszongya aim... azt olyan mellélövéseket produkálsz hogy nem igaz:D Látszik, hogy a csávó nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, csak hallott ilyen szavakat itt-ott, hogy "makró", "razer", "aimbot", stb. Aztán most használnia kell :D -
shpongle #4322 Gond van a fejben, szerintem nobodyhd videóját még nem is látta. -
shpongle #4321 http://battlelog.battlefield.com/bf4/feed/show/2955055686794210582/ -
#4317 nekem is teljesen játszható tette a játékot a 2. patch, de remélem azért itt is meglesz lowon a 100 fps a releasere -
#4316 nekem sem :P továbbra sem indul így viszont elvesztenek egy vásárlót... -
#4315 45-60 között ugrál az fps, de nincs szaggatás, akadás. -
#4314 Van egy kis tank játékmenet videóm a bétából: