15720
  • JaSoN HuNTeR #4358
    Jött egy frissítés a BF4hez és az FPS ultrán 1440x900ba 35-60 között mozog. Nagyon örvendek. :)
    Nektek is van javulás?
  • DarkSector
    wtf?

miről van szó? nem értelek.
  • determinator
    Irónia? Semmi jele nincs iróniának. Ráadásul amilyen "értékeket" írt, azokat lehet reprodukálni default filterekkel és a lista játékosok száma alapján lévő sorrendbe állításával. (mivel az alapból listázott kb. 30 szervert rendezi csak sorba).
  • Vadnokedli
    Persze hogy külön értettem mivel tudom hogy külön vehető meg..
  • kemotox
    Ömm irónia ?:D
  • Prince23
    A Prémium tudtommal külön vehető meg. Deluxe-ban nincs benne. Bár az a "+" lehet megtévesztő... lehet külön értetted te is :D
  • determinator
    Ezt honnan veszed? 1000 teli szerver után meguntam a "görgetést".
    Szerintem nem jól állítottad be a filtereket, vagy nem érted a működési elvét.
  • kemotox
    Látom még mindig nem tudod magad túltenni a dolgon. Légyszi kezdd el megint, olyan jó volt nézni a sírásod. Sőt, leporolom a C64-est, úgyis itt dekkol a szekrény tetején, és majd én is jól besírok, hogy miért nem megy rajta a BF4. Kurva Dice.
  • Vadnokedli
    Honnan tudom a legolcsóbban beszerezni a BF4 Deluxe + Prémiumot? BP-n Előrendeléssel. Ti honnan rendeltétek?
  • DarkSector
    Nekem ezt mondták. :D
  • Shep
    Túl erős a gép, biztos azért :D
  • SergioAmigo
    uninstall?
  • sasafr
    A patch óta két bf4.exe leállásom volt, idáig 45 alá nem esett az fps most már tankban volt 24 is. És láttam csónakot toronyház tetején és a mozgólépcső előtt is!
  • szomferi
    hát ha kilövöm a magok felét, igazad lehet :D
  • DarkSector
    Jah mert 2 magos procid van.
  • szomferi
    hát nekem ma a LOADING feliratnál nem akart továbbmenni
  • Prince23
    Az azért van, mert új patch van (ez a második, ami nekem bugot okozilletve kilépést, battlelog szerint: megszakadt a szerver kapcsolatom), és állnak rá a szerv erek.
  • SergioAmigo
    nah aztán most nagyon vicces voltál... FŐNÖK!!
  • Herold
    Tényleg megcsappant az érdeklődés a beta iránt. 3-4 teli szerver van, meg néhány, ahol 1-2 ember lézeng, és ennyi.
  • exec79
    én meg örültem hogy a vásárolt +4gb ram miatt lett ilyen zsír :)
  • exec79
    én meg örültem hogy a vásárolt +4gb ram miatt lett ilyen zsír:)
  • osan
    PB UPDATE!

PBsvc.exe pb uninstall - restart.
    PBsvc.exe pb install - restart.

PBsetup.exe updateld meg!

Működni fog!
  • oneal1
    :DDDD
  • Smithwarden
    Eskuszunk, mi is.
  • Robe77
    Neked legalább crashel. :D Nekem még mindig megakad a loading screennél... :D
  • Krisztiam #4332
    :DDD
  • SergioAmigo

Esküszöm meg könnyebbültem :D
  • Herold
    Nekem ma 2x crashelt az új patch-el.
  • shpongle
    Hát majdnem 2800óra azaz (4hónap ingame time) BF3 playede van. Gondolom már kivan égve, hogy még sem megy neki rendesen.
  • SergioAmigo
    azt hozzátenném auto beállításokkal lol de még lowon is :D!
  • SergioAmigo
    nah jó ez egy hatalmas vicc első patchel ment normálisan most meg megint akadozik szórakoznak ezek itt? túl szar a gépem ehhez aj átékhoz kezdek rájönni.... nem kell ezt erőltetni
  • Prince23
    Az új patch óta fekete képernyővel kidob a játék, kb 10-15 perc játék után jelentkezik ez a hiba
  • barmi
    Heuréka ! :D Ez a kis 50 megás pecccs minden problémát megoldott 1 csapásra ! :D úgy szalad mint Forrest Gump ! :D Semmi röcögés, laggolás, beakadás ! Reméljük a teljes játékban nem kell majd egy ilyen pecsre több hetet várnunk megjelenés után ! :-)
  • kemotox
    Hú mekkora csaló vagy, hogy a nem létező Razer makró szoftvert használod.. hát azért kicsit kabbefaszom vagy, há' hogy gonolod ezt má'?! :D
    Meg aszongya aim... azt olyan mellélövéseket produkálsz hogy nem igaz:D Látszik, hogy a csávó nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, csak hallott ilyen szavakat itt-ott, hogy "makró", "razer", "aimbot", stb. Aztán most használnia kell :D
  • shpongle
    Gond van a fejben, szerintem nobodyhd videóját még nem is látta.
  • shpongle
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/feed/show/2955055686794210582/
  • attiGT
    nekem is teljesen játszható tette a játékot a 2. patch, de remélem azért itt is meglesz lowon a 100 fps a releasere
  • tescodr
    nekem sem :P továbbra sem indul így viszont elvesztenek egy vásárlót...
  • Fpocok
    45-60 között ugrál az fps, de nincs szaggatás, akadás.
  • Prince23
    Van egy kis tank játékmenet videóm a bétából: