Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder159

<#banplz>

kemotox
Jajj starfos ne személyeskedj kérlek, mert még a végén mi is kénytelenek leszünk álregeket gyártani és egész nap a fórumon lógni és sírni, mint egy szúzkislány 😞( Léééécci neee 😞(

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Kérd már meg anyut, hogy lõjön tarkón...
képmutató, ostobenkó banda, a hgtek vezetésével vonuljatok keletre

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Még mindig így van!

Mert a házigazdádok egy igazi képmutató! És ez pedig, csak is az õ sara.

Tudom, de akkor is ez egy bug és nem fogják javítani. 😄
Szabi
mert már rejtve vannak a hsz-ei annak aki írt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

giornalista
szerintem egy mai játéktól nem lehet azt várni, mint egy 10 éve megjelenttõl. sem hangulatban, sem játékosközönségben, sem nyújtott szolgáltatásokban és színvonalban.

lehet, hogy néhány ezer BF2 veteránnak nem tetszett, és túl casual lett a BF3, az azonban ettõl függetlenül egy remek játék lett, amit többek között az is bizonyít, hogy milliónyian vették meg a Premiumot, és csaknem két év után, még ma is rengetegen játsszák. míg a MoH Warfightert már csak alig-alig, mert az ténlyeg egy rosszul sikerült játék lett.

hogy nem lett olyan, mint egy "BF2 2011 Edition", nehéz hibaként felhozni. persze, a régi játékosok dühe és csalódottsága érthetõ. de én a régiekkel nem játszottam, a 3-at viszont imádom. a 4 pedig várhatóan ugyanezt az irányt követi majd, és ha ezzel valakinek gondja van, az várhatóan megint csalódni fog.

ezt is tízmilliónyian fogják megvenni, nem néhány százezer core fan, casual játék lesz, vissza-visszatérõ funkciókkal, de az új játékok hangulatával, új pályákkal, DLC-kel, stb.
Bírom mikor 1 új üzenetet jelez pirossal a topik alatt, aztán a nagy semmire lépek ide. 😄D
Troll.

kemotox
Majd egyszer innen is bannolva leszel, és azután ez is egy szar majomkodós oldal lesz 😄DDD

Én nem kaptam alphat, ezért nem tudom hogy milyen élményt nyújt. Csak néhány videóra és élménybeszámolóra, véleményre tudok hagyatkozni. Amit én leszûrtem, hogy vannak pozitív változások BF3-hoz képest.
Azt sem lehet tudni, hogy a BF4 alpha-béta mennyire fogja jellemezni a BF4-et. Pl. a BF3 béta-ban lévõ rush metro-t nem lehet összehasonlítani egy pl. Caspin CQ-val. Teljesen más élményt nyújt.
Szerintem nem tudunk elég információt ahhoz, hogy eltemessük vagy az egekbe emeljük. Én sem vagyok az az elõrendelõs fajta. Meg fogom várni, hogy több információ, gameplay legyen.

Az sajnos tény, hogy sokkal többen játszanak mint régen, sokkal elterjedtebb, ezért felhígult a közösség. Mások az elvárások, gyors sikerélményt szeretnének kevés idõráfordítással. Ehhez az igényhez alkalmazkodnak a fejlesztõk is. Ez nem a játék hibája, hanem a játékosoké.
De jelenleg sem gátolja semmi, hogy 40-100 hasonló gondolkodású normális ember összeverõdjön és béreljen magának egy szervert. Vagy már a meglévõ szerverek köré épüljön közösség. Ehhez csak néhány ember kellene, hogy terelje/összefogja a népet. De a mostani rohanó világban nagyon kevesen vannak, akik hajlandóak és tudnak idõt szánni erre.

Running
Második. Az elsõ a Bf2 és Bc2 közötti idõszakban volt, túl sok idõ telt el a két játék között. A második most, a Battlefield 3 hírezése nem volt egy hálás feladat, kicsit más volt amit reklámoztak és más amit adtak. Csak, hogy a majomkodás kifejezés mellé, valami tényszerût is letegyünk.

Már ne is haragudj,de ez csak megint a majomkodásról szól, a nemtomhanyadszorvisszatérõtõl. Kösz nem.

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

Teljes mértékben egyetértek,am én kiemelném,.s egyben válaszolnék is a kérdésedre."A bf2-bõl visszahozott funkciók"
Nos...a játék a bf jellegét veszítette el,ami számomra a legfontosabb momentum. Nagyon össze tudta hozni a bandát,szinte semmit sem értél lone wolf-ként,csak ha sikerült esetleg megszerezned a commander funkciót.
De ha nem voltál "ismert",vagy netán elismert játékos,nem sok jóra számíthattál a csapatodtól. B@sztak rá,milyen parancsokat osztogattál,hová küldted õket stb.,pedig nyilván jobban beláttad a pályát,mint az egyszerû csapattag.(A legjobb momentum számomra még mindig,mikor dobtál a csapattársadnak egy kocsit,s jött a Köszi Haver!!)

Sajnos a 4-bõl még most sem tudunk túl sokat. Nekem nagyon lehangoló volt pl. a 3-ban a repülõ jármû. Gondolom másnak is.(Nem,nem a sarkonfordulós,scriptes majmokra gondolok,õk valamennyire biztosan élvezték.)
A bf2-ben ha valaki jó repülõs volt,azt el is ismerték,nem csíterezték le lépten nyomon,tudták van mögötte tudás,nem csak egy megírt program.
én speciel az elsõ hetet,vagy éppen heteket ki fogom hagyni a megjelenés után,már nem tud felizgatni annyira,így hogy már alfa-ban is részem volt.
Tudom ez még egyenlõ a nullával,mait mutattak a játékból,de...nem érezni a bf élményt...még.Majd ha lecsitul a csatazaj,(nem kapcsolódik,ledobott,nem tudom tölteni,már megint áll a master server stb.,) akkor,de csak is akkor utána nézek valami olcsó változatnak.
Tizenezreket biztosan nem fogok érte adni.

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

http://battlefieldblog.hu/

Végre egy olyan BF oldal, ahol tényleg a BF-rõl vannak a hírek, és nem más majomságokról. <#eljen>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

"Ebbe beletartozik minden nem csak a grafika"
Persze de az általad kiemelt mondatod után csak a grafikai "igényeidrõl" írtál. Ráadásul az elõzményekben is csak a grafikát emlegeted "Nekem ez a 4 semmivel sem szebb mint a 3 volt...nem lesz vétel." Ezek után ne csodálkozz, hogy ha azok akik olvassák a hozzászólásaidat azt szûrik le, hogy neked csak a grafika a fontos.
Arról nem is beszélve, hogy az alpha grafikájából vonsz le következtetést.
Írtad hogy nem akarsz „flém háború”-t, de pont azokat a hibákat követed el amik ahhoz vezethetnek.
Pl: Számos változtatás/”újítás” lesz, van a BF3-hoz képest, de pont azt a 2 emelted ki ami a legkevésbé számít.
„legyen elõre lépés és ne csak annyi, hogy spot-olásnál mutogat az ember meg ledõl a felhõkarcoló”. Az ilyen „ferdítések” szoktak flémet generálni.
Persze arról lehet „vitatkozni” hogy elegek - e az újítások vagy a BF2-bõl visszahozott funkciók. Valakinek igen, valakinek nem.

Seangaijin
"Mellesleg elvárom egy új résztõl, hogy legyen elõre lépés és ne csak annyi, hogy spot-olásnál mutogat az ember meg ledõl a felhõkarcoló"

Ebbe beletartozik minden nem csak a grafika 😉 Különben meg a mapokról senki nem beszélt...

kemotox
Szóval szerinted az rendben lenne, ha a játékélmény semmit nem változna, nem lennének új mapok se meg semmi, de a grafika változna?😄

Seangaijin
Látom olyan emberke lehetsz aki ugrik arra ha betud ugatni a másiknak, ellenben veled nem fogok veled leállni vitatkozni.

Mellesleg elvárom egy új résztõl, hogy legyen elõre lépés és ne csak annyi, hogy spot-olásnál mutogat az ember meg ledõl a felhõkarcoló. A Frostbite motor a csillinek van fejlesztve, ergo elvárható hogy übergrafikát nyújtson az a játék amelyiket erre írnak. Mivel a BF a húzócíme ennek a dolognak, ezért elvárnám, hogy ne úgy vagy fél fokkal nézzen ki jobban mint a 3-4 éves elõdje, hanem igenis legyen olyan "drámai" mint a 3 volt mikor kijött.

Játszani úgyis fogok vele amint kijön a Premium. A COD-os társadalom az a birka akivel évrõl évre megvetetik ugyan azt a szart csak más köntösben és a motorja már 1000 éves. Ha BF is eladja ugyan az a szart x évente, akkor legalább a frafika legyen már álleejtõs és akkor csak félbirkának érzi magát az ember. Errõl ennyit, nincs több hózzáfûznivalóm a dologhoz és flém háborút se akarok ezzel indítani. PEACE!!!

zotya10002
:~DD Az biztos hogy más egy kicsit!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Mert pont ez a leg fontosabb, hogy mutogasson.....

Szabi

Szabi
én viszont már nem szeretek BF3azni, nagyon fapadosnak tûnik már, teljesen megszoktam pl. hogy spottolásnál mutogat a karakter, BF3ban meg nyomogatom a Q-t és nem értem miért nem mutogat... 😄

zotya10002
Nem is nagyon nyomattam :~(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Szabi
<#szomoru1>

egyébként véget ért az alfa.. <#rinya>

tutituti
😄DDDD

sok a marha ember

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kemotox

Fpocok
Nem tudom pontosan mire gondolt, de lehet arra utalt, hogy ugyanúgy néz ki = 0 idõt fektettek bele, ugyanaz a játék. Én pl addig nem veszek új codot, amíg nem lesz új motor, mert nálam új motor=foglalkoznak vele, idõt és munkát fektetnek bele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ag és Admin felvételt hírdet az SBFF (SpecialBATTLEFIELDForces) Klán.... Weboldalunk: www.sbff.battlefield.hu
Ha szeretnél jelentkezni akkor írj egy e-mail a [email protected] vagy írj egy üzenetet nekem a Klán oldalán! www.sbff.battlefield.hu
Az email/üzenet tárgya legyen SBFF Jelentkezés, és írd meg hogy:

Mióta játszol a Battlefield sorozattal.
Milyen szinten játszol vele.
Melyik Battlefield rész a kedvenced.
Korod.

Adminok jelentkezését is várjuk, írjanak egy emailt a [email protected] vagy szintén keress meg a weboldalon.
Az email/üzenet tárgya legyen SBFF Admin, és írd meg hogy.
Mióta játszol a Battlefield sorozattal.
Milyen szinten játszol vele.
Melyik Battlefield rész a kedvenced.
Korod
Voltál e már Admin

Weboldalunk is elindult: www.sbff.battlefield.hu

Üdvözlettel: SpecialBATTLEFIELDForces Klán!

giornalista
gratulálok, hogy a szépség alapján fogsz videojátékot választani magadnak 😊 olyan apróságok, mint játékélmény, kérlek ne zavarjanak majd meg!

a BF3 ultra az összes ma kapható játékot leveri konzolon, PC-n grafikában. erre valamicskét talán ráígér majd a BF4 (bár szerintem leginkább single playerben), sokat szerintem nem fog tudni. de talán nem is ez a legfontosabb a játék esetében, nem grafikai téren kell javulnia.
kemotox
Tényleg nincs túl sok különbség ránézésre a két játék között, de azért azt se felejtsük el, hogy ez az alpha csak amolyan stressz-teszt volt, ki is emelték a fejlesztõk/kiadó, hogy hiányosak a textúrák stb. Persze lehet csak kifogás volt 😄D

Seangaijin
Nekem ez a 4 semmivel sem szebb mint a 3 volt... Az biztos, hogy addig amíg nem lesz a Premium elérhetõ nem lesz vétel :S

NAW módban(Nation At War) attól sokkal,de sokkal jobb pályák voltak.Azok kellenének ide.A Kubra Dam is olyan volt,hogy mire belelendültél a repcsivel,már fordulni kellett...Talán még a Daqing...az még elfogadható méretû volt.

[IRAM] leader

Jó az a map is. Pont a régi BF2-eseket kellene visszahozni.
Kubra Dam, Dragon Valley, Clean Sweep, Daqing Oilfields, stb.

Running
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

:\

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

pontosan

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

giornalista
hát, a Sharqui jó map lenne a helik nélkül.
shaqui penninsula vagy mi a neve azt kimondottan utálom a többi tetszik

sajnos nem játszottam az elözö bf részekkel

adam46
remélem jön kharg island is
giornalista
óvatosan ezzel egyelõre. a felsorolt fícsörök egyike sem lett hivatalosan megerõsítve, egyedül a BF4central hozta le õket, forrásmegjelölés nélkül, ezt vette át az említett üzlet is.
giornalista
és ezzel most pontosan mi is a gond? a B2K nem zavart?
giornalista
hihetetlen, hogy ezt még mindig össze lehet keverni...
egyetértek

Én azt remélem hogy a sok epénisz kihagyja ezt a részt mert már tele van f@xom a pro majmokkal😊

Szabi
ha a nagy pályákat áthozzák azt nem bánnám 😄