15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
shpongle #4407 Ingyen BF1942 akit érdekel. -
#4406 3. peccs :~)
"We've rolled out a new patch for PC in the Open BF4 Beta today. You can find the details down below:
Updates in Beta Patch #3 for PC (Oct 11) - Various crash fixes - Some dual core performance fixes
Let us know how this works for you in this thread, and please provide us your PC specs. Many thanks!" -
Nekrofil #4405 Mai patch:
Updates in Beta Patch #3 for PC (Oct 11)
- Various crash fixes
- Some dual core performance fixes -
#4404 -
radical #4403 Lehet te leszarod, de én a 2. patchig nem tudtam egyáltalán játszani. És nem egyedüli voltam a problémámmal. És igen igazad van, kész botrány hogy nem tesztelték egyáltalán hogy mit adnak ki béta néven, mert ez október 4én inkább volt alfa mint béta... -
#4402 húzzál vissza a homokozóba te nyomoronc, ne rontsd itt a levegőt... -
#4401 Vajon hogy adhatták ki ezelőtt a patch előtt az előző verziót... Nem is értem. Kész botrány. [ -
#4400 -
#4399 Magasrol leszarom mekkora kiraly vagy te az allitolagos beosztottaid kozott.
Hiaba ctrl-c / ctrl-v -zed folyamatosan a hulyesegeidet, itt feldughatod magadnak gdp-det es elhuzhatsz a picsaba nyomi.
Ez a 38. szanalmasan vergodo alreged is banra kerul. -
Ruiner #4398 rectumwarden for nazi president!
látom általad nem nő a gdp, mert egy ingyenélő szar vagy, aki itt éli ki a fórumon kiskirály hajlamait, szararc
én legalább már elértem valamit, te faszarc, elég pár szót mondanom a beosztottaknak, a gdp már szárnyal általam, de te csak egy gerinctelen szar maradsz egész életetben -
#4397 Most nekem is fasza lett végre :D -
#4396 Gondolom a hatarido miatt kiadtak abban az allapotban.A csapat 99%-a meg 0 day patchen dolgozik es kb 2 ember fixalja a betat. -
radical #4393 Bizony, 2. patch után szuperjól játszható. Nem is értem hogy adhatták ki a patchek előtt. -
#4389 2 nap szunet es 2 patch utan tegnap este kiprobaltam es mintha egy masik jatek lenne.Igazabol ezzel a verzioval kellett volna kezdeni az egesz betat.Nagysegrendi fps novekedes, minden patch hozzon ennyit :) -
Newfronter #4386 Tudod mit jelent a beta? A béta és a teljes játék teljesen más, mert nem a bétából csinálják meg a teljes játékot, és ez a verzió már nem mai darab. Csak azért patchelik, hogy azért tudjanak valahogy játszani vele az emberek. Igazából itt a szerver teszt a lényeg. Észre is vettem hogy vannak néha elég szép laggok, mikor minden remeg a pályán. Na ezt kell pl. megszüntetniük.
Majd ha a teljes játék is ilyen lesz, akkor jogos a panaszkodás! De azt is inkább a DICE fórumára kellene írni, mert nekünk mondhatod, mi nem tudunk mit tenni a játékkal. -
#4385 A következő részig megoldják, vagy nem. :) -
#4384 Nekem szarul fut, de ennek ellenére tetszik nagyon! :D -
#4383 Nekem nagyon tetszik, hangulatos, izgalmas, jól is fut a 4 éves gépemen, alig várom a teljes játékot. -
#4382 tehát a tanulság hogy low-on kell játszani high textúrákkal :D -
exec79 #4380 ebből csak az jön le hogy ha jobban akarsz teljesíteni játsz low-on. Kevesebb tereptárgy, kevesebb füst, több fps. -
#4379 Nem azért, hanem mert deluxe 'fém. -
#4378 Nálam is javult patch után, így már nem nagyon megy 30fps alá. Bár multis játékhoz ez még mindig édeskevés. Azért örülnék, ha a BF3 szintjére letornáznák a hardver követelményeket, tekintve hogy semmivel nem lett szebb a játék. -
#4377 Deluxe az első DLC miatt kell? Mert Premiumban minden DLC benne van elvileg, szóval az is. -
#4376 Az nem Deluxe. -
#4375 1440p -ben is lehet már? Nice.
Speciel engem sok dolog nem izgat. Az egyik ilyen, hogy hogy néz ki a víz. :) -
#4374 -
#4373 Tényleg simábban fut a játék, lecseréltem a VGA drivert egy korábbira, azóta nem is crashelt. -
shpongle #4372 pcguru 17500 -
#4371 A hőmérséklet számít, nem a teljesítmény. Tartósan magas hőmérséklet csökkenti az élettartamot. -
#4370 Havernak is fagy, nekem is fagy, illetve fekete képernyő is jelentkeik. Remélem holnap jön a 3. bétapatch :P -
determinator #4369 Vagy ha a filternél a "Free slots"-nál csak a "NONE"-t pipálod be, akkor csak a teli szervereket fogja listázni. Most ránézésre 300+ szerver van full-on (2 órával ezelőtt szerintem 1000 is volt).
Ha hozzávesszük azokat is ahol 1-5 szabad hely van még, akkor több ezer szerverről beszélünk jelenleg is.
A működési elvet pedig azért hoztam fel, mert az eddig jól megszokott más rendszerek listázási módszeréhez képest, másképp működik. A BF3 és BF4-nél ha a szerverkeresőben szigorítunk a keresési feltételeken, akkor sok esetben nem csökken, hanem nő a hasznosan kijelzett szerverek száma. Ez pedig azért van, mert sorba rendezéskor nem az összes szervert veszi alapul, hanem az aktuálisan a kliensben (böngészőben) kijelzett szervereket, ami alap esetben csak kb. 30.
Ha lefelé görgetünk a böngészőben, akkor egyre több szerverrel bővül ez a lista.
-
Gyuszopapa #4368 Attól függ hogy melegszik-e nagyon.Ha nem akkor szerintem nincs jelentősége. -
#4367 Ha folyamatosan 100%-on hajtja egy adott program/játék stb akkor az a hardver élettartamszempontjából nézve milyen? -
#4366 Igazad volt, tényleg lejjebb kell görgetni, hogy a többit is kilistázza. -
Gyuszopapa #4365 Az új patch után van egy kis javulás nállam is.
A proci használat nem változott lényegesen 60% körüli maradt.
A videókártya használat nőtt kb.5-10%-al,ez annyira elég hogy 30 fps felett marad a játék és kevesebb akadás van.
Javíthatnának mert messze még a 100%-os gpu használat. -
#4364 A működési elvét nem kell értenem ahhoz, hogy a 0/64-et és a 0/32-t értelmezni tudjam. -
#4363 -
nortsen #4362 Valami javulás van, de nekem ez még mindig kevés. -
#4360 biztos :D
helyrejött (magától?), elkezdtem töltés közben nézegetni a BattleScreent, aztán mire visszanéztem, már betöltött kompletten, szóval nyomtam 4 kört körülbelül, 40FPS alá egyszer ment (amikor ledőlt a felhőkarcoló), de amúgy az 50-60FPS mindenhol megvan, sok helyen még több is -
#4359 Dark Sector neked van javulás?