15720
  • SpeedXHUN
    Persze még változik a helyzet,csak nekem már a bf3 is sok volt néha,főleg 64 en.
  • frango
    Azt mondja meg valaki, hogy ezzel a rohadt „A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt”-al mi a tökömet csináljak? Minden szokásos dolgot megcsináltam már, de még mindig kifagy...
  • Livius
    Sorry rossz helyre XD
  • Livius
    Ez a Guzmics már megint azt se tudja hova nézzen.
  • Norby646
    Haveromnak i5 van és neki is szaggat kb ugyanennyi fps-el. Nem gépemmel van a baj hanem azzal hogy ez egy béta. Tisztában vagyok vele hogy ma már nem számít egy erőműnek de azért durva lenne ha nem menne rajta a kész játék.
  • SpeedXHUN
    A procid a gyenge,majdnem ugyanilyen gépem volt,mint neked pár napja még.
    vga meg azért nincs 99% on mert a proci tulvan terhelve elmegy az ereje a 64 játékosra.
    ramom most 4 giga és 70 fps el fut,de ez viszonylag "új" gép.
    Nekem Q8400+6850+5 gb ramom volt,és 25-30 fps.
  • SpeedXHUN
    A procid a gyenge,majdnem ugyanilyen gépem volt,mint neked pár napja még.
    vga meg azért nincs 99% on mert a proci tulvan terhelve elmegy az ereje a 64 játékosra.
    ramom most 4 giga és 70 fps el fut,de ez viszonylag "új" gép.
    Nekem Q8400+6850+5 gb ramom volt,és 25-30 fps.
  • kemotox
    Te jó ég, fullscreen, 1080, medium, és jobban megy mint eddig ablakos 720 lowon :D
  • kemotox
    Úúúúúú bazzeeeg, mostmár nálam is tök játszható :D Eddig 30 fpssel ment, de gyakran lecsökkent 10 körülre.. most 40-50 és 20-30 ra csökken le, és nem olyan gyakran mint régen ! YAY :D Lőttek a jövőheti ZH-knak. :D
  • ozimak
    Én azt vettem észre tegnap este óta, hogy amint újrateszem a VGA drivert (teljesen mindegy hogy melyiket 13.9,13.10,13.11) 15-20 fps-ről felmegy 55 fps-re De ha kikapcsolom a gépet és utána megint akarok játszani, akkor újra 15-20... Most is kipróbáltam, és újratettem: megint 55 fps De reggel megint csak 15-20 lesz
  • Norby646
    Hát nem bánom hogy lemaradtam róla. :D
  • scomcomputers
    Akkor láttad volna az alfát, az még nekem is be-be akadt,pedig azt rühellem...
  • Norby646
    Sztem elég erős a gép hozzá, bár a ram tény hogy kevés. Persze nyilván high end pc kell egy játékhoz.
  • Norby646
    Az lesz. Abban biztos vagyok egyébként, hogy jobban fog menni a kész változat, csak bosszantó hogy még 1x nem tudtam rendesen kipróbálni a játékot mert szaggat mindenhogy.
  • SzinesGeza
    Q8400,HD5870
    Ezekkel akarod játszani? A RAM-ról nem is beszélve.
  • spybot919
    Most tölthetném fel nektek az aida64 es tesztjeimet de szerintem enélkül is hinni fogtok nekem. Hogy jelenleg nagyon processzor igényes a játék. Ha szar a procid akkor el sem indul vagy szaggatni fog ennyi. Pl én +30fps-t nyertem egy új processzoron. Vga-t pedig nem is cseréltem. Szerintem ennek az oka az lehet ,hogy jelenleg jobban használja a processzor a játék mint a vga-t. Azért megy ennyi százalékon mert jelenleg a vga-s számítások egy részét is a processzor vezérli. Nem értem a bétáknál mért csinálják ezt. GW2-nél is ez volt. Szóval ne add fel majd próbáld ki a teljes verziót is. Ha más nem akkor warezről a signle-t (de csak kipróbálni!) és ha jól megy beruházol a multira is.
  • Norby646
    3. patch és a játék továbbra is játszhatatlan. Vga aktivitása továbbra se megy feljebb 50%-nál, a cpu és ram pedig szintén maradt 80-85% körül. Mostmár örülök hogy nem rendeltem elő. Majd talán a kész változattal újrapróbálkozom persze egy single player nem terheli úgy a gépet mint online egy 64-es pálya tele emberekkel így viszont nem tudhatom hogy fog futni a gépemen a multiplayer.
  • DarkSector
    jah aránylag jo, bár nekem 40-60 fps-em még minimum sem lesz, de legalább megy. :D
    Sniper-ezek, ahoz nem kell fps. :D
  • adam46
    Csónakba hogy lehet bekapcsolni a thermal camo-t?
  • spybot919
    Grat. Én nekem olyan állapotba varázsolta ,hogy streamelhetem és így is marad 40-60fps.
  • DarkSector
    Medium grafika alapon azzal megy rendesen a demo. (FullHD)
  • DarkSector
    Yééé télleg.

És fut a demo.
    Aztakurva 4 magos lett a 2 magos cpu-mból! jeah. D:
  • SergioAmigo
    Nah akkor install újra van és patch3 megnézés :D
  • Fpocok
    Igen. A maJi
  • DarkSector
    Miért, volt megint update? :D
  • scomcomputers
    Ezt mi"maji"- rovásírás...
  • Fpocok
    Nemtom, azt írják maji.
  • scomcomputers
    Miért van új pöcs?
  • spybot919
    nekem ritkán esik 40fps -alá 50-60fps között megy úgy hogy streamelek. Utóbbi patchek közül elsőt próbáltam akkor még rossz volt most ,hogy kijött +2patch így nagyon jól megy semmi lagg szép játék úhhh ez az dice!:D
  • Fpocok
    Remélem a hármas patch-el meg jól elkúrták megint. Ha nem így lesz, csalódott leszek :D
  • kemencebalázs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne is mond az agyam megáll az ilyen szarfaszuaktól,de meglesz oldva!

• kemotox
    Amúgy egy mezei szaros rendszergazdának biztos sok beosztottja van :DDDD
  • spybot919
    http://hu.twitch.tv/ahmudjarrah

Teszt képpen ,hogy bírja és elég jól!

VGA: Gtx660 avg fps stream mellett :40-60fps.
    FULL HD ,Full high
  • kemotox
    Nah starfarer visszatért? Csodálkoztam is, hogy ilyen sokáig tartó elfoglaltságot talált magának az életben a kisgyerek.
  • kemencebalázs
    You\'re an idiot!
  • kemencebalázs
  • SpeedXHUN
    43 kellene ingyen ps re:)
    Mostmár jól fut a beta,a teljes biztos mégjobb lesz.
  • Fenrir
    Pff, hányszor hittem én is azt, hogy a béta és majd a teljes játék tök más, ne adj isten, jobb lesz.

Aztán mindig rendre kiderült, hogy ugyanaz a játék ugyanazokkal a hibákkal, csak valamit pofoztak rajta.
  • Vadnokedli
    De nem Deluxe. :)
  • shpongle
    Igaz, de olcsó. :)