Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt gondolom nem én vagyok aki itt képzel valamit és nem én kezdtem.Részemrõl ennyi.

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

Te ugyanígy vergõdsz... Gyanítom ha nem ugranál minden hülyeségére, akkor már rég lekopott volna innen, de te vagy az aki nyitogatja a hozzászólásait, lesed telefonon, hogy aztán hisztizz. Megmondom õszintén, pontosan ugyanolyan idegesítõ vagy mint starfarer meg az összes álregje.

Elektrickman : a hiba ott van, hogy te feltételezed, hogy gerinccel, egyenlõen mérlegelve, igazságosan végzi a munkáját,de a mai napon látszik leginkább, hogy a haverjai, a nyalógépeknek mindent lehet, mentek neki nyalni a moditopicba is, már egész kis sleppje van, és egy igen instabil álomvilágban élnek. Engem azért utálnak, mert többre vittem már most, mint õk valaha is fogják, és jobb rálátásom van az informatikára, nem mellesleg több tapasztalatom, és emiatt nem vagyok elájulva a dice mûvétõl. Téged meg azért, mert új vagy itt, és számukra direkt elõírás szerintem, hogy aki nem a kis beltenyésztett pajtából bújt ki mint õk, azt utálni kell.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Smithwarden
A hazigazda kivar es nem torol kommenteket kb 1 napig, hogy a modik olvashassak a dolgot.
Utana ha megis ugy dontenek, hogy ez rendben van amit itt muveltek, akkor fapadosan megoldja a problemakat azzal a keves eszkozzel amit az sg mostani rendszere a kezebe ad.
De ugye nem kepzeled, hogy amit Starfarer es most mar te is, kedves "uj reges nem kamu acc" itt muveltek azt hagyni fogom / fogjuk.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem tudom,ilyenkor hol az a szegény elfoglalt házigazda,azért egyesek ilyen hangnemet engednek meg maguknak,s ezt nekünk el kell tûrni...idegbeteg barom.

Magam részérõl, csak szeretnék normálisan fórumozni, de ti, a hozzá nem értésetekkel, és a rossz, negatív, és fõleg diszkriminatív hozzáállásotokkal el lehetetlenítitek.

Mamucikádnak írogass így jó??..barom troll..

kemotox
Nem bírok röhögni rajta, mert elszomorít, hogy ilyen nyomorékok is vannak a földön. Felnõtt ember állítólag. Milyen viselkedés ez? Fél éve vergõdik. Nincs jobb dolga? Dolgozni esetleg?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Nem hiszem, tudom, hogy õ az. Te is tudod jól, kis seggnyalója. Mindenki tudja. MINDENKI. Nem fog egy ilyen kis féreg ennyi embert átverni.

Bizonyítékot! Jah, hogy te sem tudsz egyet sem felmutatni. Akkor minek írogatsz?

Starfarer Te tényleg nagyon kretén vagy... Látom nagyon okosnak hiszed magad, amikor kitörlöd az aláírásod és tagadod azokat az alregeket, amikrõl még egy 2 éves csimpánz is megmondja, hogy a tieid.
Ez egyedül Electrickman-re nem vonatkozik, mert róla nem tudom eldönteni.

Kemotox Te meg túl sokat foglalkozol vele. Ignoráld a francba vagy csak röhögj a hülyeségein ahogy én. 😄

Smithwarden Téged meg nagyon sajnállak most. Hihetetlen milyen off megy itt. A moderátorok már kezdhetnének valamit kedves barátunkkal. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Azért rohadtul idegesítõ azt hinni,hogy igen,aztán mégsem...vagy mégis??<#nezze><#zavart1>

Uygan,hagyd már,tökre lesz@rom,mit hisz vagy éppen mit nem..ilyen fórumtrolloknak áll most a zászló,részemrõl ennyi.Nincs azért annyira bizonyítási vágyam,hogy ilyen kispistával foglalkozzam..

chemo : a privátokat úgy hamisítod magadnak, ahogy nem szégyelled, ez az oldal engedélyével történik, de semmire nem bizonyíték

kemotox
Tényleg azt hiszed, hogy ezt bárki el is hiszi?😄DD Te nagyon hülye vagy. Ha nem te vagy pl retardedtomsoolo akkor miért írt úgy nekem privátot, mintha te lennél? Dettó thruknightra...
IP-t meg nem nagy cucc megváltoztatni... Adatlapra beírni kamu dolgokat se.

Itt az ip-m,bazd meg,(46.251.3.18) meg nézz rá az adatlapomra,aztán fejezzétek már be ezt az ovodás stílust,ha kérhetném...tényleg a szánalmas kategória már.

kis patkógyártókám, tisztázzuk, egyszer és mindenkorra, belõlem, Starfarer-bõl, csak egy van, én utánozhatatlan vagyok, tehát az összes többi, aki szerinted alreg, tutira nem én vagyok, szerintem inkább te gyártod az alregeket, hogy tudjál valami kamu alapot szállítani a szánalmasságodra.

Szánalmas ez a vergõdésed már.... tényleg azt hiszed, hogy nem vágja mindenki, hogy csak starfarer n+1. alregje vagy? Nõjj már fel...<#rolleyes>
Smithwarden
Szoval meg te csodalkozol?
Amikor futoszalagon gyartod az alregeidet, hogy csinalhasd a feszkot es a mocskolodasokat tovabbra is?
Miattad tortenik pontosan az is, ha esetleg mast is meggyanusitunk, aki nem a te kamu accod.
Es meg neked all feljebb...

kovácskám : végignézve a te hibátlan, és tökéletes emberekkel teletömött topicodon, nálam sokkal nagyobb problémák vannak. Meg hogy te sose gyanúsítgatsz senkit, á dehogy. Azonkívül annyira tirpákok vagytok az új reggekel, pl Elektrickman, hogy csodálkoztok, hogy úgy gondol rátok mint én, nagy szeretettel.

Jól érzed magad??Mi a tököm az a starfos??<#nemtudom><#confused>

smithwarden:Akkor maradj meg a jó szokásaidnál,aztán akadj le rólam,ha nem érted a viccet baszki...<#integet2>

Nem tudom kinek a mijével esik egybe a regisztrációm,de hidd el nem is érdekel.Eddig viszonylag sokat komenteltem a PH fórumán,ezeket,-mivel a játékkal kapcsolatos,-csak olvasgattam,de mondom miért ne regelnék ide is,nem kerül semmibe. Bár ne tettem volna. Nem tudok úgy leírni semmit,hogy valaki valamivel vagy belém ne kötne,vagy meg ne vádolna.
Komolyan mondom,néhány ember már klinikai eset stádiumban van. De ez csak szigorú magánvélemény,ettõl még tévedhetek. Lehet nekik van igazuk és így kell egy új fórumtársat fogadni,had tudja meg,hogy ezen a szemétdombon ki a kakas...

Smithwarden
Veled nem akartam igazan foglalkozni eddig, de...eleg furcsa vagy.
Uj reges emberke es erosen osztod az eszt regebbi topikokban (is) es regi emberkeknek ugy, hogy "elvileg" nem tudhatsz egy csomo elozmenyrol sem, amikrol irkalsz.
Emellett akkor regeltel pont, amikor Starfarer is csinalta az uj alregjeit...nahat.

De nem akarok paranoias es vadoskodo lenni tulzottan.
Csak megjegyzem, hogy "furcsan" esnek egybe a dolgok. :p

V43 1105
Sztárfos kussolj.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hu...most megsajnáltalak...azt a 20 komentet,amit ki kellett (?) törölnöd...micsoda munka lehetett.<#ticking><#vigyor1>

Smithwarden
Semmi extra igazan.
Itt sg-n az egesz forum + moderatori rendszer ilyen docogos es szenvedos.
De ezt tudod jol te is szerintem, hiszen szoktad olvasni a moderator es "Mi kellene az sg-nek?" topikokat.

Hogy bírod ezt a stresszt ? Sörrel mi?
Smithwarden
Egesz pontosan ezt tettem, amit most leirtal... :p
Problem? 😊

Fpocok
Ismerem a rendszert... úgy értettem, hogy ha sokat kell törölgetni valakit, akkor egy idõ után jelentsd modiknak... persze mielõtt kitörlöd.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Ez nem mukodik.
Nem erted vagy nem ismered a rendszert.
Ha torlok akkor nem marad miert szolni a modiknak, mivel veglegesen torlodnek a kommentek.

Fpocok
Törölgess, meg szólj a modiknak.

Smithwarden
Igen torolgetni tudok, de szerinted az a jo megoldas egy folyamatosan visszatero, tobb reges troll ellen?

Fpocok
Te vagy a HG. Töröld õket.

Smithwarden
Csak a baromsag es a troll-power, ha a modik nem intezkednek.
Ez van.

TDC Geronimo
Van is infó itt a játékról néha vagy csak a baromság megy?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kemotox
Húha hát pont ezt írtam, hogy csak "gyanú" de sebaj, látom még mindig nem tanultál meg olvasni. Tõled nem is várhatunk mást.

Milyen bizonyítékod van rá, hogy electrikman is én vagyok? Gyerünk, halljam? Vagy ez csak egy újabb alaptalan vádaskodás a részedrõl, mint az eddigiek?

Hecker007
Értem én a viccet csak nem szeretem...

Miért,honnan tudjuk,hogy te valódi kemoizé vagy,nem Kocsis trollkodik a nevedben??...le lehet akadni rólam.<#mf2>

Hecker te bazd ki olyan lüke vagy,mint ide Hanoi...ha nem érted,nem válaszolj.Kész.Ilyen egyszerû...

(Am azért írtam,hogy akkor szenvedj,mert ugye te látod a hsz-eit.)
De hagyjuk...<#nemtudom>

kemotox
Ja amúgy nem elecktrikman volt aki meg lett gyanusítva hogy õ starfarer és nagyon ki volt tõle? Kezd úgy tûnni, hogy nem volt alaptalan.. simán kinézem starfosból.

V43 1105
Alreggel ne vitatkozz.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hecker007
Ki mondta hogy szenvedek?
Kötekedj mással -.-
Jó oka van annak hogy ki akarják takarítani a topikból.
Vagy át akarod venni a helyét?

kemotox
Jajj bocsánat neked van igazad, mi kérünk elnézést hogy ez a retard itt trollkodik....

Akkor te szenvedj...<#eplus2><#ravasz1>

Hecker007
Nállam Firefox alatt pl látszik minden hozzászólása. Mobilról vagy tablettrõl is ha nézed azokon se mûködik a script.

Egyáltalán nem értem,mi a baj??Egyetlen hozzászólása sem látszik.Aki meg mindenáron meg akarja nézni,magára vessen.<#nemtudom>

Smithwarden
Sorry, hogy nem torlom kapasbol Starfarer troll kommentjeit.
Direkt hagytam meg oket es irtam a moderatori topikban ban ugyben.
Aki egyetert esetleg velem, az irjon oda.
Thx.

SpeedXHUN
nagyon jó kép😄
olyan mint a ruha divat,nincs új dizájn,mindig a régit veszik elõ😄
Kíváncsi vagyok mikor jön újra divatba az ezüst tv😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Asszimiláltasd már magad.

TDC Geronimo
Egyéni ízlés kérdése mondhatnám, de az új PS így is sokkal szebb :p

Fele akkora kb és sokkal designesebb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kemotox
Ez jó 😄D Amúgy szerintem az új Box szebb, mint az új PS, még ha úgy is néz ki, mint egy VHS😄