15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4488 Hát a bf3 elég játtszható nálam, persze nemrég még egy e5800-as pentium-al és egy hd5670-el toltam amivel viszont nem futott vmi jól (64-es pályáko kb 30-35fps tök lowon 1280x720-ban. A mostani konfiggal a bf3-at simán elfutkározik medium-on fullhd-ban ~60fps-el, nagyobb pályákon kb 40-50fps-el. De jelenleg teljesen alap állopatban dolgozik a cpu, ezt a magonkénti 2.66ghz-et nyugodtan feljebb húzhatnám 3-3.2-re, sztem a mostani hűtése is bírná. Na mind1 sry nem akarok elkanyarodni az eredeti témától. :) -
sasafr #4487 Ezzel az új patch-el szerintem jó lett a játék. Nincs akadás normálisan működik minden és ultrán brutál 60-80 fps van fhd-ban. -
#4486 Beugrott, hogy BF3 bétánál is az volt, hogy nem szerette a húzott VGA-kat. Ott le kellett húznom 900-ról 860Hz alá és nem fagyott. Ma ezt fogom tesztelni. Eddig olyan 40percet játszottam már így és nem fagyott. Este megpróbálok egyhuzamban többet is játszani. -
#4485 ha megszokod, utána már lehet akár hasonló sebességű a célzás :) -
#4484 Viszont lassú, egérrel már rég betalálta volna -
#4483 Ezt nem mondanám precíznek, szerintem hosszú távon elég kényelmetlen lehet.
Persze precízebbnek tűnik mint az Ekszbáksz meg PS kontroller. -
#4482 Lehet csak lesz egy turheto kontroller FPS-eskhez, ami aranylag preciz az egeres PCseknek is?
(2:50-tol egesz jo a fejre celozgatas)
-
#4481 Olyankor mit lehet tenni, ha palya betolteset kovetoen fekete kepernyo fogad a Loading... felirattal, de kozben meg mar hallom a hangokat, es mintha mar bent lennek a palyan, de lofaxt nem tudok csinalni? -
Borg #4480 Én is 304.79-el vagyok. Ez amúgy a BF3 béta drivere volt ;)
Azóta is gyönyörűen működik MINDEN játékban, beleértve a BF4 bétát is. Most hogy meg is patchelték a játékot, még folyamatosabb. 55-100 fps között vagyok, fullhd-ben, minden ultrán, AA off, motion blur off, post process off (nem szeretem a homályosítást). -
#4479 Nekem 460-al megy faszán. Próbálgass régebbi drivereket. -
#4478 Jaja, nekem is eszembe jutott, de csak BF4?
Más játékokkal ment rendben, még cod4 PB is megjavult. / vagy legalábbis ugy láttam nem dobál már ki 2 perc után. -
#4477 sose tuningolok és gyárilag sem oc-s.
most már egyre inkább elhiszem, amit az nvidia fórumokon olvastam. elkurvultak, aztán le szarják már pl a régi, 500as szériát, csak az újakra hangolják a drivereket. -
#4476 lehet winfos gondok. -
#4475 Steam-el is szopoklész van, nem lehet belépni sokszor adathiba, kaplodási hibát ir, holott megy, tudom mert a rendes profilom mindig müködik. -
#4474 Tudom minden praktkát megpróbáltam, meg nem először találkozom ilynekkel, vágom.
Csak ez egy bug, csak írtam hogy valami bug amit lehet kéne peccselni. :)
Szóval megoldást nem fogtok tudni mondani szerintem, mert nem létezik olyan amit ne próbáltam volna.
1 módszer volt jó, hogy mindent kikapcsoltam, 1366x768 + windowed...apply, restart, fullhd + fscreen, apply, és ekkor jó....de ha ujra bekapcsolom a gépet, megint megzavarodik....
Vagyis ez valami hiba, lehet win8, lehet a battlelófasz miatt hogy az böngészőben van és automatán kicsibe indul a játék ugy kell ráklikkelnem nem tudom. :) -
#4473 Alt+Enter? (vagy hogy van) -
#4472 Kurblis soti nagyon beteg. :O Szerintem a patchekel plusz effektek is kerültek be vagy csak ennyire nem figyeltem őket eddig? -
sasafr #4471 Nincs túlhúzva a kártyád, vagy nem lett egyszer nagyon túlhúzva? Gondolom a táp rendben van. -
SzinesGeza #4470
Nem mondtam, hogy high end pc kell.
Egy X6-tal és 6850-nel tolom ami elég messze van pl egy i7+HD7970-től.
-
#4469 jelentem, az előbb a 331.40 is sikeresen összeomlott, csak úgy netezés közben.
akadás, villogás, színes csík, full halál, reset.
szóval irány vissza a 314.22-re már megint. -
KaBuTo666 #4468 -
#4467 Én egy kicsit gyengébb gépem nyomatom rendesen! Tavaszig el leszek vele , aztán veszek erős vasat . -
#4466 Irtam a hozzászólásban. :D -
#4465 Te nem mozizni vagy, ratyi? -
#4464 Settings - Full Screen. Voálá -
#4463 Nekem a 320 felettiekkel es az uj beta driverrel nem volt jo fpsem.
A kovetkezo fix helyen mertem mindig az fps ertekeket:
- ures szerver, domination, az oroszlan szobor kozepen a celkereszt, a korlat sarkahoz allva
- 1920*1080 felbontas, minden LOW
Drivereknel gyakorlatilag minel regebbit raktam fel, annal jobb lett az fps.
331.40 - 75 fps
327.23 - 80 fps
320.49 - 82 fps
314.22 - 90 fps
304.79 - 94 fps
Legjobb ertek amit ossze tudtam hozni, 94 fps volt. (i5 2500k@4200mhz, 670gtx 304.79, win 7) -
Gyuszopapa #4462 Ez a gondod.Meg még sokan másoknak is. -
#4461 Yéééé
most elinditottam a beta-t és hiába teszem fullscreen-re nem megy, max ablakmódba vagy pedig allul fellül csikkal. -
#4460 jah itt a pontok számítanak? -
#4459 -
Az se csal lol. aki tudja reportolja.... -
#4457 nekem a HD4830-cal volt ilyen (főleg a 4K-s videóknál szart be a driver), most, hogy megjött a GTX760, felraktam a béta drivert alá, eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam szerencsére -
#4456 Nekem is volt ilyen, de már megoldottam. Játék közben is lefagy? Mert akkor ez más. Nekem csak böngészés közben csinálta ugyanezt. -
#4455 ismert hiba, a 320-as driverektől kezdve az összes kártyával ez van. valakinek egyik-másik driverrel jó, másoknak nem, szerencsén múlik az egész.
560 ti van nekem is, az egyetlen tutibiztos driver az a 314.22. mikor augusztusban új lett a rendszer, felraktam az aktuálisat, talán a 327 körüli volt, ugyanígy crashelt nekem is, de csakis netezés közben, ingame sose.
a béta miatt feltettem a 320.49-et, 3 nap után azzal is crash.
most a 331.40 van fent, asszem 5 napja, eddig oké. -
#4454 Elég idegesítő mert csak simán böngészőben is eljátssza, hogy flash tartalmaknál megfagy(ki is írja, hogy a plugin leáállt blablabla). Egér minden beáll úgy 10mp-re. Utána 1-2 percenként megáll folyamatosan. Restart segít csak neki. -
#4453 Nekem ezt az 550 Ti csinálta a 327.23-assal, most a 320.49 van fent, egyelőre nem jelentkezett a hiba (lekopogom). -
#4452 Nekem most 320.49 vagy valami ilyesmi volt felrakva és azzal ment. Eddig nem, de most a harmadik peccs után már igen. Épp most telepítem a legújabbat, megnézem azzal is, hogy hogy megy. Változó nagyon, hogy újjal vagy régivel megy-e jobban, érdemes többet is megnézni. -
#4451 Utolsó 3 drivert próbáltam, de akkor lehet nézek valami még régebbit. Meg a csatlakozókat újrarakosgatom hátha valami kontakt hiba...Nvidia giga 560ti oc -
#4450 Tegyél fel egy régebbi VGA drivert, ha a legújabb van fent. -
#4449 AMD/ATi? nekem is ezt csinálta, valami hardverhiba (GPU, VRAM) okozza, vagy ha tuningolt a kártyád, akkor a tuning