15720
  • Borg
    A pisztoly jelenleg még az smg meg a carbine fegyvereknél is hatékonyabb, főleg közelre.
    Ezeket a dolgokat javították bf3-nál is. Ott is voltak eleinte ilyen furcsaságok.
  • DarkSector
    +1

egyetértek a 4 egy kalap szar, az elképzelés jó, de ahogy kinéz eddig nagyon szar és szarabbul is fut mint a szerintem szebb 3. rész
  • exec79
    egyébként az tényleg vicces hogy AA tankkal meg 50cal-el több kell egy emberbe mint egy 9mm pisztolyból.
  • Kandurex
    Úgy látom ez nagy részt a single -ből van, kegyetlen.
  • Deviome
    xD Nem. Medic vagyok. Nekem nincsenek ilyen trükkjeim. :(

Pedig jó kis játék lenne ez.
    Nálatok nem jelentkeznek ilyen problémák? Nem hiszem el, hogy nekem vannak csak ilyen gondjaim.
  • Drazse23
    Próbáld a C4-et a liftajtóba!
  • Drazse23
    Akkor ezzel több tatalom bontható ki, mint az alap kiadással?
    Vagy nem lesz több tartalom, csak hamarabb kapod meg őket?
  • Vadnokedli
    Olyasmi, és ezeket a mellé kapod amiket elérnél. Tehát több battlepackod van overall.
  • Deviome
    Jó szar lesz ez is!

Pedig nagy kedvel kezdtem neki. Az első 2 nap még élvezetes is volt. Utána megpróbáltam kicsit komolyabban játszani vele és rájöttem, hogy nem megy. Arról meg nem is beszélve, hogy a csalások MÁR elérhetőek az open beta-ra. Kész szánalom.
    A szállító helikopter gépágyúja nem lyukat üt egy emberben, hanem letépi a kezét lábát. Meg a tanknál is ugyan ez a helyzet. Erre szalad a csóka lövöm mint az állat és nem pusztul meg. Király. Nagyon sokszor volt olyan, hogy a csóka bekapott 5-6 golyót. Rájött, hogy honnan lövöm ad 1 lövést és meghalok. OFC nem snipa volt. Gyereket megint csak szitává lőttem a liftben, de kijött és agyonlőtt.
    Tankkal bármikor kiszednek a fal mögül. Én mikor a csóka elé 20cm-re lövök nyílt terepen akkor sem döglik meg. Ez is érdekes. Kedvencem mikor az RPG kb 10 cm-re robban és utána agyon lő a csóka.
    Nagyon szép meg látványos a játék, de amúgy meg szerintem egy hulladék. Nagyon csekély esélyt fűzök hozzá, hogy ez javítva lesz. A harci helikopterek meg halhatatlanok.
  • Drazse23
    Valahogy úgy, ahogy a Crysis 3 Hunter Edition vagy a Tomb Raider Survivor Edition?
  • Drazse23
    Most néztem, hgy a Deluxe Edition-höz járni fog három Gold Battlepack.
    Gondolom ez a három, a multi során is kioldható lesz, annak is, aki csak az alapjátékot veszi meg. Csak a Deluxe-ban alapból elérhető lesz.
    Tulajdonképpen egy kis munkát kell belefektetni és így is meg lehet szerezni.

Vagy nem jól gondolom?

Egyébként a Battlepack-ek mit takarnak?
    Nem folyamatosa fejlődsz (mint a BF3-ban), hanem hirtelen kapsz meg több tartalmat(Fegyverek, kiegészítők, dot tag-ek, camok stb.)?
  • Krisztiam #4601
    nekem jó
  • Prince23
    A BAttlelog nektek most jó? nem látom a friendseket
  • undY1ng #4599
    Igazából engem nem érdekelne ez a FULL HD dolog, csak mellékág ként írtam oda, viszont az a baj ugye, hogy nagyobb monitorokon a kisebb felbontás annyira széthúzza a képet (óriás fegyver, HUD, stb), hogy az a zavaró és nem az, hogy hogyan néz ki a játék...
  • Krisztiam #4598
    mindjárt vége a bétának? :)
  • kemotox
    (Ha leöntöd sörrel a procit, akkor annak kampec, viszont ha a sörbe beleesik egy proci, akkor semmi sem történik :D)
  • kemotox
    Jó de azért a béta nagyon oláh optimalizálatlan, teljes szinte biztos, hogy jobban fog menni.
    Látom kezd előjönni az AMD vs Intel fanboyharc. Le szeretném tenni a voksomat...

... a sör mellet. Az veri mind a kettőt :DD
  • Borg
    Azért a minimum 60fps-t nem olyan egyszerű tartani, és ugye a legjobb játékélményhez ez kell.
    Nekem a 2500k 8gb rammal meg 670FTW-vel éppen hogy csak képes rá a bétában. 64 playerrel néha beesik 45 FPS-re is. 1920x1080-ban, minden ultrán. De AA meg egyéb homályosító effekteket pl kikapcsoltam. És mindezt úgy, hogy BF3-ban 80-120 fps-t tud stabilan ugyanez a konfig.
    Nyilván a végleges még valami minimálisat hoz majd ezen, de nem is annyira plusz FPS-t, inkább stabilabbat. Mivel ebbe az AMD tolja a zsét, tuti hogy jobban fog futni radeonon, illetve a 8magos AMD procikon is már most látszik, hogy jobban kihasználja őket. Bár az senki se érti mivel, mert ennyire azért nem lehet jól párhuzamosítani egy multi FPS-t a procin. Lehet hogy itt is a pálya alatti nem látható vizet számolgatja csak intel cpu-n :D
  • kemotox
    1. Én anno kb 3 éve 160é vettem és mediumba elfut, szóval most szerintem nagyon max 200 körül simán kijön egy medium-highes konfig. (habár nálam csak 30 föpöes van)
    2.Hd buzulás: Egyetértek, szerintem már évek óta eljutottak oda a játékok, hogy már kifogástalan a grafika, inkább másra kéne már rágyúrni.
  • kombány
    hát ha hinni lehet a várható igénynek akkor olyan 250-270 monitor nélkül szerintem vagy több de egy játék miatt ne kelljen már gépet újitani meg kidobni a 2gb 50 rugos kártyákat meg nemtom mindenki annyira bele van buzulva a full hd-be
  • Nihili
    Pedig azt hittem ez szándékos koncepció, hogy ezzel is ösztönözzék az embereket arra, hogy csapatban közlekedjenek. Bár a jelenlegi élesztési idő tényleg baromi rövid, azért remélem nem esnek át vele a ló túloldalára.
  • kombány
    hát akár mennyi videot meg közvetítés nézek valahogy nem tetszik a game nincs bennem az amikor a 3-mat vártam hogy meglegyen meg a fegyverek is kicsit meseszerűek, a sárga katonáknak a ruhája meg a crysisra emlékeztet de lehet csak engem de ez mintha normálisabban adná a lövéseket
  • undY1ng #4590
    Csak egy kérdés... Kb. milyen config kellene BF4-hez egy Full HD (1920x1080) medium - high beállításokhoz mondjuk úgy 60+ FPS-el? Mmint, hogy jelenlegi alkatrész árakkal mennyibe hufba fájna?
  • undY1ng #4589
    Még ha menne is ilyen szépen és ilyen "jól"....
  • Krisztiam #4588
    b+ brutális :D
  • Gyuszopapa
    Na ez az ami nem igaz.
  • adam46
    Rohadt jó gamma lesz, csak jöjjön máááááááááááár.
  • Running
    Twitteren megírták, hogy csak a bétában van ennyi idő az élesztésre, a teljesben több lesz.
  • Prince23
    A teljes játékban is úgy lesz, ha elesik egy katona kevés idő marad a feltámasztására? cirka 4 mp időnk van a felcserrel...

Egyáltalán jelentették ezt a hibát a official fórumon? vagy nektek ez nem feltünő dolog?

Itt a bétában gyakorlatilag semmit sem ér az Assault képessége :/ Nagyon sokszor úgy jött ki, hogy emnnék feléleszteni és mire lendületben vagyok a defivel, akkorára eltünik a baka.
  • szomferi
    apa kezdőőőőőődik!! (a videóáradat, meg a libabőr )

• Hecker007
    A zintel proci bírja csak az amdket zabálja fel a játék :D
  • Vadnokedli
    Nálam a Processzor kihasználtság D3 al a háttérben.(véletlen benn maradt) - Valaki azt mondta nagyon CPU igényes.

[IMG][/IMG]
  • Herold
    És esély sincs rá, hogy később lesz ilyen mod, mint a BF2-höz a PR, mert a BF4 nem moddolható.
  • Running
    Meg hal AI.
  • Vadnokedli
    Azt hallottam az összes járművet kiveszik a játékból és helyette beraknak customizálható német-juhász kutyát illetve bernáthegyit. a Bernáthegyi defenzív perkekkel szolgál míg a német-juhász offenzív perkekkel. Ez igaz?

Ja és HC se lesz. Helyette SD lesz.
  • Newfronter
    Lesz HC természetesen.
  • SzinesGeza

Miért? HC nem is lesz?

• dr Kotász
    Olyan tank se létezik, ami bekap két találatot, majd visszagyógyul épre... Vagy amibe magától töltődik a lőszer... Vagy amibe 0,1 sec alatt ki/beszáll a katona... Ez egy játék, nem pont olyan, mint a valóság, annyi baj legyen.

Aki realizmust akar, az első halál után uninstallálhatja a játékot, elvégre a respawn sem valóságos...
  • sasafr
    Mi a problémád a véleményemmel nokedli?
  • Deviome
    Nem akarok Én kötekedni, de a toronyforgási sebesség nem egyenlő az egér rángatással. A toronyforgási sebesség az ami megadja, hogy a torony mennyi idő alatt teszi meg a 360fok-os kört. Nah ezen kéne bőven csökkenteni. Mert olyan tank nem létezik ami 0,5 sec alatt fordul 280fok-ot.

Van valami olyan dolog ami csökkenti a bekapott sebzést? Mert tegnap a liftben fél tárat kapott a gyerek és Ő azért 2 lövésből agyon lőtt. Kb 4-5 m volt köztünk. Szóval nem sok ment mellé.

Azt viszont nagy ökörségnek tartom, hogy a szállító helivel nem kap a pilóta semmit. A BF 2-ben úgy volt, hogyha a fegyóval valakit megöltek akkor a pilóta kapta a pontokat, mivel az ő érdeme is. Tegnap egész meccs alatt szedtük a sniper-et. És a végén semmit nem kaptam. Se vezetés miatt se pedig találat vagy bármi más. 0 pont.