15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4572 Ez állhat a dolgok mögött, tuti nem minőségellenőr a csóka :) -
#4571 Gondolom ez azért lehet, mert remek megfigyelő vagy. -
sasafr #4570 Tegnap toltam a BF3-at és kövezzetek meg, ha nem tudnám melyik a 4 és melyik a 3, akkor símán a háromra mondanám, hogy újabb! Az EA a warfighter vonalra lépett sok tekintetben, remélem a teljes játék megcáfol és nem lesz mérhetetlen bukta mint a warfighter. -
#4569 az kéne még, hogy egylövéses legyen minden kill. épp elég könnyítés, hogy a suppression vissza lett butítva.
olyanokat quickscoop-olok, hogy magam is elámulok, távolra meg tök könnyű fejest lőni a zeroing-al. közelre meg így is lehet mákolni egylövésest testre.
mellesleg most mindenki a defense perkkel mászkál, az is -10% sebzés. -
#4568 Igen csak a fejlövés.. borzalmas.. zavar.. :( -
#4567 Srácok.Alap sniperral csak a fejlövés okoz instant halált?Lesz majd vmi kieg az alap fegyverre amivel lehet majd sebzést növelni? -
#4566 Csak a szerverről bannoltak nem olyan nagy probléma van még száz. Viszont én láttam 30/0 ás statokat is level 1-es játékosoktól na az viszont már tényleg gyanús. -
ez lesz a BF4-ben is ha valaki tud lőni, a rohadt k.anyjukat azt szar németeknek.... -
#4564 bár gondolom ugyanaz lesz a baja, mint a bf3ban.
ha feljebb veszem az sensitivity-t, ahogy tankkal jó lenne, úgy meg a gunner géppuskája lesz túl érzékeny. -
#4563 Options / Controls: Mouse sensitivity alatt: Vehicle mouse sensitivity. -
#4562 Ember.. higgadj le, mert a végén még agyvérzést kapsz a nagy erőlködéstől :D -
#4561 hol?
bazmeg, ez a legnagyobb szívfájdalmam, erre pont ezen siklottam volna át? -
#4560 Igen, ha valaki bespottolja. Ami nem jelenti azt, hogy senki nem használ wh-t. -
#4559 néha kiír valami olyasmit hogy valamilyen field upgrade lost halálnál, az mi ill. nevet lehet valahogy változtatni? -
#4558 Járművekre külön be lehet állítani az egér érzékenységet. -
SergioAmigo #4557 Még a beta végét megtolom :D -
#4556 Eddig bírtad?:DDDD -
SergioAmigo #4555 Bár lehet azért mert újra raktam játékot és így egyből patch hármat rakta rá.
-
SergioAmigo #4554 hmm patch3 al már nekem is jól fut ismét :D :D -
#4553 Valamikor jelzi az ellenséget a feje fölötti háromszög. -
Deviome #4552 Gyors és rövidke véleményezés.
KÚRVAJÓ JÁTÉK!!! Viszont van még mit javítani.
Szerintem a ballisztika még nagyon nem az igazi. 20-as pingű szerón játszom, de 3-4 találat után nem hal meg az áldozat. :S Mindegy mivel lövöm. A tank toronyfordulási sebessége katasztrófális. Lehetne jóval lassabb. Tudom, hogy nem szimulátor, de akkor is. Nagyon fasza ez a sok akadály, de az emberke csetlik-botlik benne. Ezen lehetne még mit finomítani. Nagyon sok olyan kisebb tereptárgy van amit nem ugrik át a katona. Nem tudom melyik épület tetején van a légkondiknak egy vezetéktartó sín. Azt sem bírja átugrani pedig az nem magas. A B pontnál lent az üzletnél mikor szétlövik a rácsot. Ott sem ugorja át a maradékot. Meg nekem kicsit gyors. Lehet már kiöregedtem az FPS-ből. :P
Azt mondjátok már meg, hogy miért van az, hogy a kétéltű meg sem láthatott a törmelékek között. Viszont már úgy jött oda, hogy engem lőtt. o.O??? Elég sokszor volt ilyen és hasonló helyzet. Mintha valami wallheck izét használnának. Nagyon frusztráló.
Viszont nagyon élvezem. Amikor a torony ledől. Mindig végig nézem. :D Iszonyat látványos. Meg az egész. Sokszor nem is játszom, csak mászkálok meg hallgatom a kiváló minőségű audiót. Nagyon dúrva.
Meg azt mondja már meg valaki aki tudja, hogy melyik az a beállítás amit, ha lentebb veszek picit akkor nagyon dúrván javul az FPS. Mert elég jól megy most is. Csak néha megáll egy pillanatra a kép. Nincsen erős gépem és azért lehet. :) Azon is meglepődtem, hogy ilyen szépen megy. Szóval valaki mondja már meg, hogy milyen minimális változtatással tudok picit több FPS-re szert tenni. Amúgy nagy csatákban is olyan 20-30 FPS. Szóval nem panaszkodom.
Ezt az Origin+Mozzila+Játék elindítási kombót meg úgy tartom ökörségnek, ahogy van! Gusztustalan. -
#4551 hát nem gondolnám kevésnek de majd el mondom a véleményem ha a teljes játékot kipróbáltam a vga karcsú tudom de mivel nem 1080p ben játszom elég :) dx 11 hiánya még nem zavaró addig még egy olyan játék nem jön amit várok és ami nem megy :P -
Newfronter #4550 Nem érted ember! Nem az IE11-el van a baj! Írtad, hogy az "IE11 olyan fantasztikus"...Nincs hozzá plugin, mert a DICE nem csinált. Hányszor írjam le hogy megértsd? Nem az IE hibája.
Folyamatosan beégsz, a múltkori Win8 fikázással is, mert nem tudtál egy olyan topikot mutatni, ahol a Win8-at hibáztatták volna, mert nem megy rendesen a játék. Kértünk hogy mutass egy topikot legalább, de nem tudtál.
Attól hogy nem kedveled ezt az OS-t, még nem kell ok nélkül hülyeségeket mondani. -
nortsen #4549 Oksa, de a proci jelenleg akkor is kevés hidd el.
Lehet, hogy eddig még nem láttál olyan játékot ahol kihasználná, de most ez van. A vga beállítás minimálisan teszi játszhatóbbá a játékot. Mind1 mekkora felbontás, milyen részletesség, az fps nagyjából ugyanannyi (nálam). Lehet a véglegesben jobb lesz a helyzet, de a 4 mag 100%-on teker jelen pillanatban. -
#4548 Ez valami traktoros szleng? :P -
#4547 Akkor tanuld meg használni a googlet. -
eugabesz #4546 Gondoltam itt a fórumon akad akinek van MŰKÖDŐ megoldása a problémára.
Nem,nem kértem rá,ilyen apróságokkal nem zavarom.
Az ilyen segítséget kösz,de nem kérem...
#4542 Szerintem menjetek szobára... -
#4545 1. Szabály: Nem használunk Explorer-t -
#4544 Ümm... ezért lehetetlenség játszani vele? Most meg akartál cáfolni? Csak mert megerősítetted, amit írtam :D -
Newfronter #4543 Mér megint hülyeségeket beszélsz. Nincs plugin IE11-hez még, nem csinált a DICE, ennyi. -
#4542 Sziggorúan Elektroluksz! :DDD
-
#4541 Most néztem a régi gépem volt még az aláírásomban xD javítva :) -
#4540 Ez az IE11 olyan fantasztikus, hogy lehetetlenség rajta keresztül elindítani a játékot :D -
#4539 procit ki sem használja a játék vagyis egyetlen egy játék sem használ ennyi erőforrást jelenleg!8gb ramom van nem hinném hogy kevés lenne....a vga nem mai darab ez tény de attól el kellene indulnia a másik hogy öreg gamer vagyok már egy hagyományos 19es CRT monitoromon 1024X768 ban használom ciki nem ciki ezt szoktam meg valamiért taszítanak a 16:9 es moncsik szóval ennek a konfignak vígan futtatia kéne ezt a játékot 1024ben minimumon grafikán legalább tudom béta de jó lett volna kipróbálni nem szeretek kalózkodni de ha nem fut muszáj leszek úgy kipróbálni ha megjelenik -
#4538 1. Mások guglizzanak helyetted, vagy mit akarsz?
2. Nagy szakértő haverod nem tud segíteni?:D
3.Elvileg ez a DEP-es dolog kell neked. De csak óvatosan. -
eugabesz #4537 Nem találtak még megoldást erre a hülye kidobálósdira??...már elcseszte az eddigi lelkesedésem is.Na majd a teljes változatban,....ha lesz ruszkaja versön... -
#4536 az úgy korrekt :D
nekem meg Z77M-ben van egy 3770nonK :D -
nortsen #4535 Én is egy Phenom II 940-el játszom az elejétől fogva, 8 GB rammal és 6950/2GB túlhúzva 6970-re. Egyrészről neked kevés a videokártyád a RAM-od és a CPU-d. A többi jó:)
Nekem 3570 mhz-en megy a cpu és low-ban 64-es szerveren időnként 25-re is lemegy az fps. Örülj neki, hogy neked el sem indul.;)
Sajnos CPU limites a játék. Én most veszek egy másik konfigot.
Te meg azért gondolkozz el azon, hogy valami probléma nálad is lehet. -
#4534 És igen. Az volt a baja. 3 órát játszottam és egyszer sem fagyott. 900-ról levettem 880-ra... -
#4533 Fagor nem rossz de jobban járnál egy zanussival avval tuti nem melegedne egy 120 literes elég XD