Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Nem láttad a videót? Igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
a kép jó, de semmi új infót nem látok 😄

viszont a kiugrasz és elúszol részt nem értem... a hajókon van hátul 2 jet-ski ami használható menekülésre.. 😊

Ryder159

Pár kérdésre feleltek a Cseh Battlefield oldalon:

Milyen új jármûvek lesznek a Battlefield 4-ben?

- az új nemzet megjelenésének köszönhetõen, teljesen új kínai jármûvek jelennek meg a Battlefield 4-ben, amelyek a következõk:

A harckocsi (MBT) Type 99
Páncélozott jármû ZFB-05
Szállító helikopter Z-9 Haitun
Harci helikopter Z-10W
Harci hajó DV15

Milyen típusú vízi jármûvek lesznek a játékban?

A kétéltû jármûvek nagy szerepet játszanak a játékban. Ez annak köszönhetõ, hogy bekerült a játékba az RCB-90 "hadihajó" (Amerika), és sok már vízi eszköz.
Ha melegszik a helyzet, ezekbõl a jármûvekbõl kiugorhatsz és gyorsan elúszhatsz tõle. Ha rosszabbra fordulna a helyzet, úszás közben lehetõséged lesz használni az egykezes eszközöket (pisztoly, kés, C4, stb.)

Fpocok
Hoztak egy rossz döntést, aztán ragaszkodtak hozzá, mert makacsok. A játékost meg magasról letojták.

Fpocok
Hát igen. Ég és föld.

item
Valamelyik balfék dizájnernek ilyen az ízlése. Még egyszer volt róla szó,hogy megfontolják azt,hogy lehessen használni a color tweraker-t,a vége az lett,hogy mégsem,mert a fõ dízájnernek nem tetszett a kiigazított színvilág és az Õ szava szent,szóval maradt az,hogy ha használod,akkor ban lesz belõle.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

scomcomputers
De miért tették ezt,nem értem mi volt az oka?
Talán azért,hogy jobban zavarja a szemet,és nehezebben látod meg az ellent,vagy valami hasonló?

* Scomcomputers the future of computing!*

Smithwarden
Kek szuro, arnyalat vagy "fako szinek", lehet kb ugyanarrol beszelunk. :p
BF3 betaban allitottak be ezt a csoda effektet az alfa utan.

Blue filter vs No blue filter (Battlelog)
De BF4-ben mintha mar kivettek volna vegre ezt a szurot. Jo lenne egy masik, nem urban multis mapon is megnezni.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

item
Milyen jó kis zenék vannak alatta.. Régi szép idõk.. <#pias>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

FlyHigh
Csak ezért nem használom, egymásba lógathatnák a fejlesztõk, aztán meg az ea-ba, aztán megint egymásba. Fürdés nélkül!😄

Thrash \'Till Death

Running
Emlékszünk még ugye, mikor a kedves fejlesztõk jelezték, aki színeket akar a játékba, azt egy kövér bannal jutalmazzák:

TDC Geronimo
Merõben mást senki se várt 2 év alatt. Csinosítva lett az engine 1-2 helyen. Még szebb textúrák, fegyvermodellek jobban néznek ki, mint a 3-ba. Rakat új particle effect (nextgen játékoknál most ez lesz a menõ) meg "under the hood" változtatások. 3-se volt ronda úgyhogy ez is "elmegy" :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FlyHigh
Valami filtert rakhattak volna rá, mert ez így nem eléggé szürke hályog.

Thrash \'Till Death

scomcomputers
Hát minyimum ILYET!
<#vigyor><#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

FlyHigh
"Egy betonos, felhokarcolos palyan milyen szinosszeallitast szeretnel" Reálisat, ha már ennyit pöcsöltek és ilyen jól sikerültek a motorjaik, ennyit igazán megtehetnének. Bele lehet magyarázni, hogy ez a real, de aki nem vak az látja kalibrációtól-monitortól függetlenül, hogy elhúz a színvilága adott árnyalatok felé, akár csak a bf3-ban. Nekik ez a védjegyük, legyen, attól még nekem nem tetszik.

Thrash \'Till Death

Smithwarden
Nincs semmifele remenykedes ebben. 😊
"Ugyanolyan fakó is, büszkék lehetnek a színvilágra..." Erre reagaltam.
En is az alapjan itelkezem amit lattam. Peldaul ahol kell, itt vannak szinek:

Egy betonos, felhokarcolos palyan milyen szinosszeallitast szeretnel? 😊

FlyHigh
Nem volt arról szó, hogy végleges vagy sem. Az alapján ítélkezem amit láttam. Véglegest meg majd a maga idejében, fûzhetsz hozzá ilyen téren sok reményt felõlem, de én inkább nem teszem.

Thrash \'Till Death

Smithwarden
Egy darab betondzsungeles alfa/beta multi map utan itelkezel, grat. 😊 <#rolleyes>
A BF3 pont nem fako volt, hanem sajnos plusz szinezest adtak hozza, foleg keket es narancssargat, az volt a gaz.
A fakobb szinekkel meg szerintem nincs baj, ha az adott kornyezetben az a realis.
Plusz az Nvidia/AMD drivereiben van szinhuzas, amivel konnyen lehet telitettebb szineket kihozni, ha ugy jobban bejon valakinek.

FlyHigh
Ugyanolyan fakó is, büszkék lehetnek a színvilágra...

Thrash \'Till Death

Szabi
grafikailag tényleg nem fejlõdõt sokat, bár szerintem már nem is igazán volt hova, BF3 is tökéletesen szép.. viszont a játék minden másban sokat fejlõdõt, sokkal átgondoltab és a találati rendszer is müködik, nem úgy mint a bf3-ban... remélhetõleg a bétáig és majd a kész játékig nem rontják el 😄

Seangaijin
Hát semmivel sem jobb szinte grafikailag mint a 3. Azt se értem miért egy kontrolleres bénázást kellett közzétenni.

Ettõl függetlenül várós a játék, de úgy érzem hogy egy nagyobb BF33 DLC-nek simán elmenne, jobban mint így különálló részként.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Smithwarden
Kar. 😞
Attol felek, hogy mi is csak ugyanezt a mapot kapjuk meg a beta tesztben, pedig jo lenne masikat is latni + kiprobalni. :p

TDC Geronimo
Gamescomon a beta pálya lesz meg build, ugyanúgy mint bf3-nál 2 éve. Meg lesz új trailer is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bocs, de ha már hibernálsz, akkor hagy döntsem már el én hogy mi féleképp. Szóval így szeretném: Kép
(jobbról a harmadik)
Smithwarden
Nem, nem. Az neked tul gyenge lenne. 😊
Inkabb olyan mint amit Han Solo kapott, az talan kitartana 2 honapig. 😊

Mint mikor Stallonet hibernálták "A pusztító" címû filmben?
Smithwarden
Akkor meg kb masfel-ket honapig "jegelned" kell magad, az biztos. <#bee1>

Nem érdekel a videó, bétát akarok és élesben tesztelni!
Smithwarden
Augusztus 20-tol EA Gamescom 2013 (Battlefield 4, Titanfall, Need for Speed Rivals, Command & Conquer, stb.)

Hatha kapunk valami ujabb videot is BF4-rol.
Elvileg lesz ujra kiprobalhato multi / alfa / beta. :p
Remelem a felhokarcolos Siege of Shanghai mellett mutatnak majd masikat is. 😊

Smithwarden
Kiraly dogcedula. <#eljen> <#eljen> <#eljen> <#bohoc> 😄

Privatban irt ram Starfarer, hogy hogyan kepzeljuk, hogy trollkodunk az allneveivel. 😄DD
Atyaeg. 😊
A troll fel van haborodva 1000 trollkodas utan, ha 1 poent el mer valaki sutni ellene. Fejben nem tiszta ez az ember. 😄
Irtam neki, hogy maganak csinalta, erre persze jottek szebbnel szebb kulturalt szovegek tole tobb regrol is. 😊
Mikor meglatom, hogy kamu accountrol jon tole anyazas mar elore rohogok, mert tudom, hogy rettento ideges megint. 😄DD

A BF3 is origin-es, és a DVD-s verziónál a dobozban volt a lemez és a kód.
De elsõsorban a kód a lényeges, mivel azt lehet aktiválni az originben és utána lemez nélkül is lehet telepíteni.
DVD-s változat elõnye, hogy lehet "nézegetni", gyûjteni a dobozt XD. és nem kell annyi adatot letölteni interneten keresztül. (bár én csak az elsõ telepítésnél használtam)

Fpocok
Angliából lehet másképp néz ki. MO-ról nincs ilyen. Amúgy tök érdekes, mert origines, szóval csak egy kulcsot ad, nem?

Azt írta a support,hogy ha írtok egy ticketet akkor lehet tudnak váltani!

"
Holly, Jul 30 12:02 (BST):
Hi,

Please ask your friends to send in a support ticket so we can help them on an individual basis.

Regards,
Holly.

Green Man Gaming & Playfire
Customer Service

"
A Greenmangaming oldala megbízható.Az hogy nekünk magyar ip-vel mást mutat az természetes.Bizonyos országokban vásásrolható náluk fizikai adathordozós játék,nálunk nem.
Van tõlük vagy 7 játékom amit ingyen kaptam vásárlás nélkül.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

írtam nekik és ezt írták!

Holly, Jul 30 11:48 (BST):
Hi,

Yes we are an official retailer and we have been trading for over 3 years.

Please ask your friends to send in a support ticket so we can help them on an individual basis. Our site works on the basis of your region so that we do not sell games that will not work in your region.

Before asking your friends to send in a support ticket, please ensure that their internet connection is not behind a proxy/VPN, etc or anything that will change their location or IP as this will cause issues when viewing our site.

Regards,
Holly.

Green Man Gaming & Playfire
Customer Service
bocsánat srácok nem gondoltam ,hogy netek mást fog mutatni! Csak jót akartam ,hogy 29 ért van a dvd-s változat! 8(
Ja, így már érthetõ. 😄
Szabi
gyanús is voltál nekem.. akkor te tényleg megkapod a lemezest 😊

nálunk viszont valószínû a lemezes 30font alatt lesz a boltokban is.. 😄

Haverom is megnézte skype-ra mutatta nektek ott eurokat ír meg balacne stb csak a bf4 lesz csak! nekem ott xbox meg ps pc download meg pc dvd is van
bocs a haver szóért!
Engem tuti nem basztak át haver mert innen vettem már játékot sokszor és Én Angliába lakok szóval sz.tem azért nem láthatjátok vagy nem tudom mi lehet a más!
Sajnálom hogy ezt nekem kell leírni, de téged átbasztak.
Ez a ennek az oldala. paypallal lett fizetve ajatek. szóval nem vágom miért nem jön be!
Szabi
naja, gmg-n nálam csak pc download rész van 😄

Fpocok
Ez meg milyen oldal, mert nálam ilyen NINCS.

Fpocok
Szerintem valamit elírtál vagy elnéztél.