15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4664 Ja, ertem...
De akkor rossz topik! -
barmi #4662 Nem olyan vészes a helyzet Hecker007 :
-
barmi #4660 Nem olyan vészes a helyzet :
-
#4653 Avagy pózolj Sanghajban a többi pacifistával. :)
-
#4650 A lift megtelt.
-
#4649 Nem lehet, nekem azon az ejtőernyő volt, míg rá nem jöttem... -
#4648 Nézd meg az árát, meg hogy hányan játszanak vele. A Medal of Honor is többe kerül mind a Warfighter, pedig ugye régebbi, ráadásul maga a játék is jobban össze van rakva. A Warfighter vagy egy béta valami vagy egy kényszerből kidobott játék. A BF3 és CoD mellett egyébként se volt szinte semmi esélye. -
#4647 Backspace-re bejon a battlelog valami, csak en vagyok vak, vagy tenyleg nem lehet ezt a funkciot mas billentyure allitani?
Igazabol a joy-nal zavar, ott is rateszi fixen egy gombra es nem tudom leszedni rola. -
sasafr #4646 Nem a BF4 béta az egyforma, itt a Warfighter sikerességéről ment egy pillanatra a vita! :) -
shpongle #4644 Battlefield 4 Beta Performance: 16 Graphics Cards, Benchmarked -
#4643 Sőt, most hogy ez így szóba jött, kerestem is egy ilyen oldalt, kíváncsi voltam, hogy pontosan milyen cuccok lesznek.
Itt a link.
"Weapons of Battlefield 4"-ig le kell görgetni, ott van a jóság.
-
#4642 Természetesen ezek mind benne lesznek a teljesben. Claymore és C4 mind a supportnak, mind a reconnak rendelkezésére áll majd. Többféle gránát is les z meg mindenféle dolog. De ezekről már volt szó sokszor, videókban is volt, ha rákerestek, mittomén "BF4 weapons" vagy "BF4 gadgets" vagy ilyesmikre tuti kiad valami oldalt ahol ezeket összeszedték. -
#4641 Így a végére egész játszhatóvá vált... -
sasafr #4640 Hát bepipáltam a dlc-t is és az immersive módot valamint nem csak Európára lokalizáltam, az üres szervereket kivettem és akkor sincs több 500-nál összesen 28 szerveren játszanak! De biztos ez a siker legbiztosabb jele! -
Deviome #4639 Valaki most tolja? Szívesen beszállnék squadba, ha nem gond. :)
A hajós vidi k***a jó!! :DD Ha Én próbálkoznék ilyennel akkor meghalnék kb fél perc után. :D Amúgy meg nálam volt olyan, hogy a tetőn volt. :D Az volt a nem mindegy. Nem tudom hogy rakták oda fel, de ott ültem a tetőn egy csónakban. xD -
#4637 Jah nekem is volt multam, de ez szar. Megnéztem 3-ban is szar, valamiért hiába lövöm ezerrel be is jelez, de mégis meghalok. -
#4636 Szerintem ezek tuti benne lesznek. -
#4635 Az már nincs, hogy a helit leszállóhelyen lehet tölteni meg javítani?
Ja, és hiányolom a harckocsiaknát, meg a claymore-t. -
sasafr #4634 És mennyien játszanak vele ma? Vettem a fáradtságot és megnéztem a szerverböngészőt és hát Európában nem játszanak a multijával per pillanat 200-an!!!! Tényleg hatalmas siker! Egyébként neked ki mondta, hogy sikeres a játék? :) -
#4633 Így van, múltkor pisztollyal lőttem le valakit, és csodálkoztam is, hogy sikerült. De tank géppuskával másodpercekig kell sorozni, mire meghal. -
#4632 [Sírva röhög] -
#4631 Előfordultak velem is hasonlók. A mobil AA-t is próbáltam, semmit nem ér. 25 %-ot sebez, és van asszem 4 rakétád. Nagyon nagy mázli kellene, hogy leszedd a helit vele. -
#4630 -
Deviome #4629 Ne aggódj nem csak nálad rángat. Nálam is ez van. 1-es re állítom akkor is kb 1.5 sec után tudom lőni a második lövést, mert addigra áll vissza.
A poén az az egészben, ha 1-es lövéssel megyek akkor a szembelévő sorzatlövéssel öl meg. Amikor Én megyek sorozat lövéssel akkor az ellenség öl meg 1 lövéssel.Az én fegyóm meg körbelövi az ellent. Kár, hogy nincsen olyan jó gépem, hogy feltudjam venni. Pedig tudnék mutatni pár érdekességet. :S
Kb 62378531234 halálom van. Meg 20 kill.
Azt meg nem mondanám, hogy nyomorék vagyok, mert CS 1.6 kb 13 éve. Közben COD 1-2. Quake 3 arena. Meg még pár lődözős játék. Jah BF2. Nem vagyok hiper szuper 1 shotos ember, de úgy gondolom, hogy ennyi idő és tapasztalat után még akaratlanul is tud lőni az ember az átlagnál picit jobban.
Amúgy meg a Wallhack tuti megy. Kezdő helyről spawn és sehol enemy. 1 Tank volt ott. Ő sem nézett soha rám. Elbújtam fal mellé. És a tank úgy érkezett oda, hogy már lőtt. 0% esélye volt arra, hogy lásson. Ennek ellenére még is megölt. -
#4628 ja ha már lav... jelenleg az ifv-k gyorsabban tudnak szarrá lőni egy tankot, mint bármi más.
a kábeles rakéta rohadt gyorsan betölt, egy tárat a gépágyúból bele se eresztek, már mehet a következő missile.
két tank meg vagy egy percig táncol fedezékből ki-be, mire leamortizálják egymást. -
#4627 Ezt pls laikus nyelven nekem. :D -
#4626 Ki mondta neked, hogy a MOH Warfighter bukta? Anyagalag nagy siker lett, a rossz kritikai értékelések ellenére...
Első lett a nyitóhéten is, aztán tartotta magát a második héten is... -
#4625 a korlátozott lőszer jó. de hogy ennyire van korlátozva az nem nagyon. 2 vel lehetne benne több legalább meg a lavban is. meg + egy tárnyi az attack heliben. -
#4624 engem jelenleg leginkább az elbaszott ágyú idegesít a tanknál.
a korlátozott lőszerrel, meg az eltúlzott eséssel hamar megbarátkoztam, de egyébként akkora bugos fos az egész.
jelenleg szinte képtelenség egy engineert kiszedni fedezék mögül, ha nem balfasszal van dolgunk. géppuskával nem bírod ledarálni a fél másodperc alatt, amíg kinéz és beléd küldi az rpg-t, az ágyú lövedéke meg mindenben elakad.
van valami kis doboz a földön egy méterrel előrébb, akkor azon robban, mögötte meg semmi sebzés. vagy például a fém korlátok, vagy egy szimpla stop tábla, felfogják a lövést, és semmi splash damage sincs körülötte.
vicc az egész... -
#4623 Kapod a "szupresszijót" -
#4622 o ez a kibaszott játék, annyira gáz, hogy 32-est játszok, és az épület tetejére beállnak 3-4 sniper, meg 1-2 gépfegyó.
És esélyem nincs, annyira messziről annyira pontosan céloznak hogy hihetetlen, nekem meg rángat összevissza a fegyver.
Ennyit számít ha fel van pakolva a szint, mert sok kiegészítő a fegyverekre? vagy egyszerűen jobban céloznak vagy nem rángat nekik annyira a fegyverük? -
Drazse23 #4621 kösz!
Eddig vak voltam. -
#4620 -
#4619 honnan veszed? szerintem 90%-a multis footage, sőt -
#4618 HTX for INFO :) -
#4617 Keybindingsnél van külön nyomkodós meg toggle cucc is. -
Drazse23 #4616 Az nálam a futás. -
#4615 X gomb. -
#4614 Togglecrouch nekem is kéne.. -
Drazse23 #4613 Engem inkább a kemper bosszantanak, illetve az, hogy a tank 2 rpg találattól darabjaira robban. Én általában a szar fegyvereknek és alggnak tudtam be a bénázásomat.
Amin viszont meglepődtem, hogy RPG-vel mennyire pontosan lehet lőni és az alap kínai sniperrel is egy lövésből halnak az emberek (Márha sikerül őket eltalálni). A PDW-k gyengék és pontatlanok, az AK12 szódával elmegy, az Ultimax egész használható.
Ami idegesít, hogy a járművekben a sérülés jelző hang és a rakéta közelség/befogás jelző baromira halk.
Meg még egy, bár lehet csak én vagyok béna:
Hogy a fenébe lehet beállítani, hogy a karakter folyamatosan gugoljon? Ha röviden nyomom újra feláll, ha hosszan lefekszik.