Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Ehh..
Ha majd az EA tenylegesen a magyar berekhez kompenzalja az itteni arakat, akkor lesz fair velunk!
Addig onnan veszem ahol legolcsobban hozuzajutok!
Nyugaton kb 5* annyit keresnek atlagosan, tehat ezek szerint kb 4000 Ft-nak kellene lennie az uj BF4-nek itthon nalunk, az EA honlapon 60-70 Euros digitalis verzioval szamolva.

Emellett az is egy eleg rossz "poen", hogy egy csomoszor nyugatrol kell rendelnunk a jatekokat, mivel ott sokszor (joval) olcsobbak mint itthon. :p
Ha ok is fairek lesznek velunk, mi is termeszetesen.
Csak kb magasnak szarnak a bereinkre (is).
Ennyi. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Itthon az egyik boltban 6 ezer forinttal olcsóbb a Deluxe edition, mint originen a sima változat...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Nem az EA, és fõleg nem a DICE szabja meg az árakat, hogy itt ennyi legyen, ott meg annyi....

Igen, egyetértek a bliccelõs dologban, aki nem fizet, maradjon csöndben.
De itt nem ez az eset áll fent. Inkább megfordítanám a kérdést, ki az ea illetve a dice ahhoz, hogy eldöntse melyik ország üti meg a nyugati mércét, és ahhoz igazítsa árait. Oroszország is szarban van /melyik ország nincs manapság/, de magyarországhoz képest jobb helyzetben van, mért ott olcsóbb?
Adja akkor mindenhol egységesen.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

De amúgy ezek már elvek, azokról meg értelmetlen vitatkozni. Csak leírtam én hogy látom, és hogy miért idegesített bf3-nál a nyafogás.

Nézd, bkv-s dologgal kapcsolatban abban igazad van, hogy nyilván lopnak és nem a bliccelõk miatt veszteségesek. Én azt mondom, hogy ha valaki bliccel, akkor legalább hallgasson, mert õ semmit nem fizet a szar szolgáltatásért.
Ahogy ha senki nem trükközne orosz verzióval, ugyanazt a játékot kapnánk, nem ezen a pènzen múlik. De ha valakinek vaj a fején az ne mutogasson a másikra, hogy rossz szolgáltatást nyújt, mert komolytalan. Ha ellopom a fûnyíródat akkor enyhén furán néznél mikor megjelennék a kerítést verve, hogy életlen a kése, nem?

tirpitz : ebben van igazság, amit mondasz, hogy ha olcsobbért veszem, akkor azért csinál a dice "szarabb" játékot, mert nincs meg a profitja, de ez egy ördögi kör, a 3at normál áron vettem, csak a premiummal trükköztem, hogy féláron legyen,de így hogy már nincs annyi bizodalmam se bennük, nem fogok teljes árat fizetni, ha megveszem egyáltalán.

A bkv dolog, teljes mértékben megértem a bliccelõket, a bkv nem azért veszteséges, mert tarthatatlan ennyi pénzbõl, hanem, mert a tetején jó balkáni szokás szerint túl mohón lopnak. Ha 100 milla helyett, prémium meg végkielégítés címén csak 10 millát lopnának, akkor fele ennyibe kerülne a jegy, és még nyereséges is volna. Meg tudom érteni, ha valaki nem akarja az offshore számlákat gyarapítani.

kemotox
Na jó, amúgy tudom milyen vagyok, bocs tõled is és mindenkitõl, sajnos nem tudom visszafogni magam és szeretek ugrani a trollkora 😄 A lelkem mélyén én tényleg nem akarok spammolni meg flame wart indítani.

kemotox
Látom mennyire hagyod ki. Tipikusan az az ember vagy, aki azt hiszi majd õ lesz pártatlan good guy, ha "megmondja a frankót", miszerint mindenki hülye.

Hála az égnek senkid nem vagyok, csak egy nyomorult hülye fórumozó, aki nem a cicaharcotokról akar feszt olvasni, és kurvára unom, hogy ha az egyikõtök véletlenül normális, akkor a másik baszogatja. Menjetek szobára, vagy a csónakodba. Én kihagyom...

kemotox
És te nekem kim vagy, hogy ugrasz rám?😄 Pajti egy csónakban evezünk 😄

Nem fogod fel, hogy magasról leszarja mindenki, hogy épp most miért normális? Mi vagy te, a kezelõorvosa, hogy elemzed? A lényeg, hogy végre értelmesebb beszélgetés folyik, részemrõl teljesen mindegy, hogy most vihog e magában hogy bevesszük hogy normális, vagy épp jó napja volt és azért.

Elejétõl fogva olvasom, meg írok is, ahogy a BF3-hoz is. Star trollkodik, bannolják, visszajön álreggel, trollkodik, bannolják, te meg ugyanolyan idegesítõ módon visítozol miatta másfél éve, vagy mióta. Gondolom többek között épp ezért csinálja, de ezt is írtam már neked anno. Nem lehet vele mit kezdeni, mert mindig visszajön, de ha most épp úgy jön vissza, hogy normálisan ír, akkor miért kell belõle megint kiprovokálni a pszichopatát? Aztán lehet sírni, hogy szar a fórum és õ teszi tönkre. Nem: ti teszitek tönkre.

kemotox
Amúgy ezt úgy értettem, hogy Starfarer "legendásodik" már egy ideje, hogy ne dõljek be neki, hogy egy csapásra megváltozott 😄 ("nem trollkodik")

Running
Ne haragudj, ezen felnevettem.

kemotox
Látszik, hogy csak nem rég óta olvasod a fórumot 😄

Miért nem rakod már egy kicsit takarékra magad? Normálisan írt, nem trollkodik, erre te megint hisztizel és provokálod a vitát, hogy aztán a padlóhoz verd magad, hogy bántanak. Menj már ki kicsit a szabadba...

Orosz verzióval meg az azokat vásárlókkal úgy vagyok, hogy nem véletlenül olcsóbb az orosz, és nem véletlenül drágább itt: nyilván más az átlagkereset, átlag életszínvonal. Tehát ha te mókolsz, és "pult alól" olcsóbban megveszed az oroszt, akkor máris kevesebb jogalapod van szidni a dice-t, hogy kamuznak, sunnyognak, hiszen te is megkerülöd a szabályokat, neked is a pénz a legfontosabb, ahogy nekik is...
Másik példával: az aki, megveszi a nyomorult bkv bérletet, meg az aki azért nem utazik rajta mert egy trágya az szidhatja, de aki bliccel az csak hallgasson.
Nem kötelezõ játszani vele, nem kötelezõ megvenni, ráadásul az internet miatt minden infót megkapsz róla, vannak videók, fórumok. Ha ezek, és a BF3 alapján megveszed, akkor az a te döntésed, felnõtt cselekvõképes ember vagy, vállald érte a felelõsséget, és ne a gyártót-kiadót szidd, hanem magadat.

TDC Geronimo
Már rég persze. 120-125 mindenhol.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Megrendelted mar gepet? Mennyire jon ki?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Gamepaddal FPSezni olyan,mint sajtreszelovel recskazni: lehet, de minek... nem az igazi.

Aim assistal, biztos jó az 😊

Kár, hogy nem engedik össze a konzolos gamepad huszárokat, a pc-s egér lovagokkal. Biztos az egyenlõ esélyek miatt van ez így 😄

TDC Geronimo
Na már csak te hiányoztál <#mf2>

Fpocok
Gamepaddal FPS-t? Jó hogy nem mindjart flight sim-et csak billentyuvel...

Már megint kezded a trollkodást kemo! Pedig eddig olyan jól elbeszélgettünk a többiekkel a pénzéhségrõl és a demokrácia szépségeirõl. Most akkor menjek sírni a diktatúra topicba, ahogy te meg kovácska szoktatok?

kemotox
Magyarázkodsz, de lényegen nem változtat a bullshit ami a szádból (=billentyûzetedbõl 😄 ) árad:
Szar játék, utálod, morci van meg minden, de azért csak fogsz vele játszani. Ennyi.

tirpitz : a bf4 nálam még absolute nem biztos vétel, elõször meg akarom venni az új vasam /i7 4770+16GB RAM+ Z87-es lap/, kb akkora lesz meg a zsé rá, amikor megjelenik a 4, szal szerintem én jó esetben is pár hónappal késõbb indulok, plusz Eugabesz is a 3ból orosz verziót vett, féláron, a 4bõl is olyat fog, és én is olyat fogok, tehát csak a leg minimálisabb sarcot fizetjük a kapitalista társadalom ékkövének. Ha menne törttel a multi, le is warezolnám, sõt le is fogom, amíg az oldschool gépem van.

Ha ügyes vagy, 6-nál több minõségi sör!
kemotox
Igen csak az legalább ezer forint plusz és az meg legalább 3 sör 😄

TDC Geronimo
Lehet ám rendelni is manapság házhoz szállítással tudod-é? :d

kemotox
Hát pedig tényleg baromi jól lehet gamepaddal irányítani a dolgokat ha hozzászoksz. Már bocsi Smith, de 2-3 hónap után bõven hozzá lehet szokni, nem tudom mit csináltál 😄 Én nálam egy hétig volt egy PS2 anno, régi CODokat meg MOHokat toltam, baromira be jött. Nem hiába van félrerakva zsé egy Xbox kontrollerre😄 (Már nagyon rég óta, csak lusta vagyok bemenni pestre megvenni.. Lehet inkább megvárom az Xone megjelenését, és kipróbálom valahogy az új gamepadot, hátha jobb)

Egér+bill pedig már nagyon rég óta van konzolokhoz. Nem tudom hogy pontosan melyikhez, de láttam már ilyesmit.

Az meg, hogy a bemutatókon szerencsétlenkednek, nem azé van, mert annyira fos az irányítás, hanem mert egy olyan embert raknak a gép elé, aki még életében nem játszott. Szervezés powa! 😄

Smithwarden
Oke. 😊
Bar volt valami felpletyka, hogy lehet lesz eger support PS4-en BF4-hez.
Mondjuk csodalkoznek rajta, de hatha. 😊

TDC Geronimo
Na majd, ha kijön BF4 veszek fel PS4en videót, azon úgyis lehet már és megmutatom azt a "szerencsétlenkedést" <#nezze>

Running
Nincs is annál felemelõbb amikor konzolos bemutatókon szerencsétlenkednek és rettenetesen örülnek maguknak, hogy sikerült 2 perc alatt becélozniuk az 5 méterre elõttük lõdörgõ ellenfelet. <#hehe>

Smithwarden
Mar volt alkalmam "meglepodni" koszi. 😊
BF Bad Company 1 miatt nyomtam 2-3 honapig boxon a multit.
Egesz jol ment mar a jatek, altalaban elsok kozott vegeztem a korok vegen, de hiaba: mintha hatrakotott kezzel kellett volna jatszani eger utan. :p
Nem csak a celzas volt zavaro, hanem a darabos fordulas, a teljesen folyamatos egermozgasok utan. :p 😊

Mondjuk a PC-nel is vannak eros hatranyok sajnos: sokkal tobb cheater, gepfejlesztes a vegtelensegig, driver/rendszer/stb problemak, stb.
De akkor mar a kisebb rossz a ketto kozul a PC, nagyreszt az iranyitas miatt.

TDC Geronimo
Meglepõdnél milyen precízen lehet azzal a gamepaddal célozni.

kemotox
Csak annyit akartam mondani ezzel a konzol dologgal, hogy ma már szinte minden háztartásban van legalább egy, baromira elterjedtek, stb. De ha nagyon akartok mehet a flamewar, már úgy is rég volt😄

Smithwarden
Konzol teljesen jo lenne egerrel vagy egerhez hasonlo preciz eszkozzel FPS-ekhez.
Gamepad megszokhato. :p
Megszokhato persze, de akkor is eger utan eleg erosen gagyi feeling. :p

TDC Geronimo
Nekem is kedvencem a vietnam volt BFbõl, mégse hiszem, hogy a mai játékok után én nekiülnék és megint hónapokat/éveket tudnék vele játszani.

TDC Geronimo
Casualosabb, akarod mondani kényelmesebb? Konzolok dedikált játékgépek. Arról meg lehetne vitatkozni napokig, hogy mi szar meg mi nem, de a 3 se volt olyan rossz és ez se lesz az. Mindenki a régieket sírja vissza és ez sose fog változni.

Ebben teljesen igazad van, de ha körülnézel, akkor mindennel ez van, az ételeken keresztül (régen egy friss szelet kenyér paradicsommal szalonnával maga volt a királyság, most a kenyértõl konkrétan hányni tudnék, a paradicsomnak semmi íze, és teljesen mindegy hogy piacon veszem, vagy boltban) a technikai cuccokon át a szórakoztatásig (lsd. idei Sziget). A minõség iránti igény a béka segge alatt van, a szolgáltatók meg hülyék lennének több energiával vagy pénzzel jobbat elõállítani, ha a szart is megveszik. Az egyetlen megoldás, hogy a pénztárcáddal "szavazol", de épp ezért idegesítõ pl. Eugabesz vagy a te érvelésed, mert ugyanúgy meg fogjátok venni a Bf4-et, és ugyanúgy átverve fogjátok magatokat érezni. Én nem bántam meg, hogy megvettem a Bf3-at, mert sokszáz órát elszórakoztam vele, de a sok idétlenkedés a patchekkel, a hitbox agyréme, és a cheaterek miatt úgy érzem nekem ez nem kell. Ha mindenki így tenne, aki ezt érzi akkor elindulhatna valami pozitív változás, de azt gondolom erre esély sincs.

kemotox
Ja és nem feltétlenül azt akarom mondani hogy a konzol a nagy fõgonosz, de szerintem fõleg nekik köszönhetõ ez. Ha PC-n akartál játszani, akkor telepíteni kellet, baszkodni ezerrel, stb. Konzolon meg berakod a lemezt és játszol. Sokkal "casual"osabb volt, mint a PC, ezért baromi gyorsan elterjedt. Csúnya konzolok! 😄

Running
Ja és 2006-ban vásárolták fel õket, szóval csak 7 éve, reméljük még pár év és te is felfogod.

kemotox
Amúgy ez az összes nagy céggel/kiadóval így van. Régen kevesebb, de nagyon jó játékok jelentek meg, most meg fossák ezerrel. Szerintem onnan indult az egész, hogy ma már sokkal elterjedtebb, elfogadottabb az, ha valaki gamer. Régen azt mondták az emberek, hogy jaj ilyen hülyeségekkel játszol, most meg már egy csomó TV-s mûsor foglalkozik velük, celebek interjúkban elmondják, hogy õk is ezzel meg azzal játszanak, stb. Ma már baromi nagy pénzt hoz ez az iparág. És ezt a kiadók is tudják jól. Evvan sajna.

Running
Kb 500x hangzott el eddig, hogy a EA tulajdonában van a DICE, innentõl kezdve kb semmirõl nem õk döntenek.

kemotox
Ha nem vagy ezzel elégedett akkor ne vedd meg a BF4-et, és ne foglalkozz vele, ennyi. Amúgy meg még ha érdeke is lenne a DICE nak jó játékot csinálni, akkor se tudnának az EA miatt. A fõ ürdünk itt az EA.

Ez nem butaság, csak realistán látjuk az ea pénzéhességét és igénytelenségét a minõségi szórakoztatás felé, és azt is felfogjuk hogy a dice-sok eladták a lelküket nekik, tehát az ördögnek, és õk is leszarják, hogy mivel is kéne foglalkozniuk. Mert se az eanek se a dicenak nem érdeke, hogy minõségi programot tegyen le az asztalra, hanem csak annyi, hogy a jelenlegi verziót módosítsák 1% mértékben, és a sok hülye már be is nyeli csont nélkül. Én pedig ezzel nem vagyok elégedett.

TDC Geronimo
Most ez egy +, amit megcsinálnak azok kedvéért, akik váltanak majd generációt. Gondolom ez miatt már nem is javítanak bugokat, meg nem is csinálják a játékot. Ne legyetek már ilyen buták.

+1
A stat az rohadtúl lényeg! persze <#falbav>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

TDC Geronimo
"Battlefield ‏@Battlefield 8h
#BF4 will add new jets, armored transports, and attack boats.
See them in action during the gamescom Live Stream"

Úgy néz ki nem metro féle darálda map lesz GC-n hála égnek.