Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
<#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Running
Hát nem is ilyen vén kecsegeknek készült. 😊))

Bogdogege
Tripla nulla,semmit nem látok amiért meg kellene vennem, kecsegeknek való ,marad a GTAV az is majd karácsonyra .<#levele><#szomoru2>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

kemotox
Caspiant azért gondolom, mert egy ledõlõ antennát mutattak. Amúgy asszem még talán Metroról volt szó régebben. Még két másik map kérdés, lehet, hogy az egyik a Kharg lesz😛 Grand Bazaar esélyes még, elég sokak kedvence.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

adam46
Remélem kharg island is vissza tér. 😊
kemotox
Miért? PvZ mindig is egy kis bolondos játék volt, sõt, az összes Popcap játék ilyen volt. Simán belefér ez a dolog még. És fog jönni PC-re is. Tuti ki fogom próbálni. Két BF menet között belefér egy kis lazítás valami kis poénos hülyeséggel 😄
Sims meg a Fika.. bocs Fifa az a mi nagyon gáz. Lehet mondani, hogy az Activision évrõl-évre ugyanazt adja el CoD név alatt, de ebben akkor is az EA a profi 😄 Mikor az a milf rib.. hölgy beszélt a Simsrõl, szegényt úgy sajnáltam, hát lehetett látni rajta, hogy baromira nem õszinte a lelkesedése 😄 Tuti még a készítõk is nagyon gáz játéknak tartják, de hát pénzt hoz, úgyhogy összedobják.

tutituti
itt értettem meg mi is ez a bombás dolog.

egy ember cipeli a bombát a hátán ahogy régen UT-ban a flag-et és el kell juttatni a kijelölt helyre.
gondolom ilyen a gát ami felrobban utána és eláraszt mindent,vagy az anyahajó ami utána elszabadul.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

giornalista
viszont ami lesújtó volt, az a PvZ: Garden Warfare, basszus 😞 elkeserítõ, hogy ilyen játékoknak piaca van, komolyan. nem is értem... szégyellnék ilyeneket készíteni.
kemotox
Na hát ez csodálatosan szép volt, majdnem megérte végigülni egy órát. Nembaj, legalább most már mehetek enni 😄

kemotox
China Rising: Kínai dzsungeles szigetes szépséges mapok.
Second Assault: BF3 mapok térnek vissza, többek között Caspian border, többet között (Aki érti az utalást, az jelezze😄)
Naval Strike: Armored Kill nedvesen. Hajók meg mindenféle vizi cucc.
Dragon's Teeth: Városi pályák, yay.
Final Stand: "Epikus befejezés", ennyit mondott róla a bácsi.

Itt egyébként meg lehet nézni a full konferancét, 1:02:05 körül kezdõdik a BF4-es rész

giornalista
"Battlefield 4 Second Assault – Includes four fan-favorite Battlefield 3™ maps now re-imagined with the power of Frostbite™ 3. Available first on Xbox One.

Battlefield 4 China Rising – Players fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland. Available December 2013.

Battlefield 4 Naval Strike – Experience dynamic ocean combat as the Chinese armada takes the fight to the sea. Available Spring 2014.

Battlefield 4 Dragon’s Teeth – The US strikes back engaging in all-out urban warfare. Available Summer 2014.

Battlefield 4 Final Stand – Bring the war to its epic conclusion. Available Summer 2014.

Other benefits include:

Two-weeks early access to all expansion packs for that competitive edge
Unique personalization options including camos, paints, emblems, dogtags and more

Priority position in server queues
New content every week
12 bonus Battlefield 4 Battlepacks
Transfer Battlefield 4 Premium membership from Xbox 360 to Xbox One and PlayStation 3 to PlayStation 4."
kemotox
Mármint úgy értem a játékmódos dolgot, hogy a BF-et pont azért szeretjük, mert nagy mapok, jármûvel, háborús feeling. Ez a játékmód meg túlságosan árkádos rohangálósnak tûnik. Akik szeretik az infantry harcot azoknak biztos be fog jönni.

kemotox
Nah én aszondom, hogy szvsz az új játékmódnak nem lesz túlságosan sok létjogosultsága a jó öreg kis kedvenc CQ meg Rush mellet. Az új map faszájos nagyon, levolutionról meg annyit, hogy ha tényleg megvalósítják, hogy így mûködjön, akkor király, mert nagyon sok lehetõség rejlik benne. Nekem ez a véleményem. Na de ez csak a cukormáz volt, majd a napokban jönnek az igazi gampeplayek.

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
lesz egy random helyre spawnoló bomba a szigeten, azt kell megvédeni és eljuttatni a kijelölt helyre, aztán ott kipukkasztani 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Valami bombát kell elvinni a másik térfélre és az a pont folyamatosan változik? Valami ilyesmi. Mindenesetre az utolsó videó nekem túl kék volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
AZ új játékmódról én se láttam semmit? Csak annyi tûnt fel, hogy mikor elkezdõdött a szigetes mapos gameplay akkor kiírt valami objective-t, hogy "... the bomb". Lehet rosszul láttam és tök más volt kiírva.

giornalista
imádom a klasszikus BF-ek zenéit is, de amit eddig a 4-bõl hallani lehet, az is egészen zseniális 😊

jó kis anyagot dobtak össze, a játékról meg majd kiderül, hogy milyen, amikor játsszák a youtube-osok, meg majd amikor mi a bétát.

érdekes, hogy grafikailag én jelentõs elõrelépést nem látok. ez talán arra utal, hogy a valóban fontos dolgokkal foglalkoznak dájszék 😊
kemotox
Én úgy emlékszem, hogy megemlítették egyszer, hogy nem lesz weather change. Nem lenne rossz mondjuk 😄

Itt fog játszódni a szigetes map, amit majd az ottlévõ szerencsések kipróbálhatnak.

giornalista
nem teljesen értettem, de a képek alapján elég komoly dynamic weather change van a játékban!
kemotox
Aha szóval adtak valami hangzatos nevet annak, ami már eddig is volt 😄 Sima unlockolásnak tûnik.

kemotox
Paracel Storm? Ez a map neve?

giornalista
már elér régóta lehet tudni a battlepackokról 😊

"Battlefield 4 Battlepacks can be unlocked in multiplayer by ranking up during regular gameplay. Battlepacks in Battlefield 4 include a collection of items, such as weapons, specializations, and gadgets, that players can unlock when moving up through the Battlefield 4 ranks. Battlefield 4 Battlepacks are available for unlock to all players regardless of what class they play as. The packs can include such items as new gadgets, weapons, and soldier skins/camos. Players will also be able to unlock additional weapon skins, vehicle unlocks, weapon accessories, and more."
giornalista
az egy dolog, de rohadt látványos lett. trailernek tökélete 😊
kemotox
5 DLC lesz, premiummal megint két héttel elõtte hozzájuthatunk. Lesznek valami Battlepackok is, Isten tudja mi az 😄

giornalista
BF4 Premium
- 3-ban 4 millió tag
- early access, new updates, every single week

China Rising
Second Assault
Naval Strike (új új dlc)
Dragons theeth (új dlc)
Final stand (ú dlc)

12 battlepacks
priority server cue
new content every week

wow
kemotox
"jézusom de jó ez a SCRIPTELT/AGYONRENDERELT trailer"
*fixed
😄

kemotox
Premium is lesz, nem sokkal a megjelenés után ha jól értettem.

giornalista
Levolution: nagyban és kicsiben is érezni lehet (pl. el lehet árasztani vízzel egy várost).

wow. beugrott az ellenfél egy vasúti kocsiba, utána szórt egy gránátot a srác, majd rázárta a vasúti kocsi ajtaját.

le lehet kapcsolni a világítást épületekben, útvonalakat lehet megnyitni vagy lezárni.

Wake Island-szerû pálya, csatahatjó tört be a pályára. jézusom de jó ez a trailer 😊
kemotox
Interaktív környezet: barikádokat állíthatunk az utakra, rázárhatjuk másra az ajtót, kilõhetjük a lámpákat, hogy teljes sötétség legyen, stb. Levolution.

giornalista
Beta: október elején.
TDC Geronimo
Hm valami szigetes map, ahogy nézem. Mondjuk mondták, hogy lesznek repülõk meg hajók. Biztos lesz naval warfare is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szomferi

Fpocok
ez nagyon szar. Ahogy az elõzõ helikopteres is.

Smithwarden

<#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

otisz111
Egy kis humor:
Nesztek!

Meglátjuk, így papíron nem feltétlenül hülyeség, de ugye a bf3ra is ezt mondtuk, és ott bizonyította a dice, hogy mire kikerül a végleges, vagy nem úgy lett ahogy nyilatkoztak, vagy nem tudták csak bénán megcsinálni az 5letüket.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

TDC Geronimo
We are very happy to see the amount of engagement our blog post ”The Road to Battlefield 4: Tweaked to the Core” created.

As you may already have seen, there’s much chatter around the Internet, and we’ve seen fans wanting to hear more about how especially some of the Field Upgrades work. So, we asked Alan Kertz, our Core Gameplay Designer, to explain the Armor, Reduced Fall, Stealth and Quick Unspot Field Upgrades in more detail. You can find his answers below.

Armor
Unlike previous versions of Body Armor in Bad Company, this Field Upgrade in Battlefield 4 is more similar to the more limited setups in BF2 and BF2142. It does not increase your overall health, instead it makes the small upper chest hit box more resilient to damage, equal to the rest of the body. In practice, this means that snipers can’t 1HK your upper chest at point blank ranges. It also provides some small protection from shotgun burst damage, though your head, legs, arms, and stomach remain unprotected. At medium and longer ranges, the armor has no effect on how many bullets it takes to kill a player. Essentially, Body Armor is for countering CQB sniper rifles, and not much else.

Reduced Fall
Small falls will not cause damage, however, the lethal fall distance remains the same. For example, without Reduced Fall jumping from the 2nd story of a building would cause 25 damage, and jumping from the 3rd story might cause 50 damage. With Reduced Fall the damage from the 2nd floor jump is eliminated, but jumping from the 3rd story will still cause 50 damage.

Stealth and Quick Unspot
These are both minor adjustments to the spotting system. Players are spotted for about 7 seconds by default, the Quick Unspot reduces this to 5 seconds. It’s important to note it doesn’t otherwise change any spotting behavior, for example if you track a spotted player he will stay spotted even with Quick Unspot equipped. Stealth simply adjusts the speed threshold for detection in Motion Sensors. A basic player can avoid being spotted by a Motion Sensor if they crouch or prone while moving. Stealth allows you to move at normal speed, however all players will be spotted by Motion Sensors at Sprint speed. Stealth is only available to the Recon kit, and must be earned through squad play. Both of these are good tools to play in a stealthier manner, but they hardly make a player invisible.

Minden országban,szerintem nálunk is a bekerülési költség + a kereslet fogja meghatározni az árát.Mivel ez viszonylag "nagy cím",a kereskedõ sem hülye,hogy beszerzési áron kínálja a terméket.
Tehát eleve rossz irányból közelíted meg a dolgot.

Egyébként tudjátok hogy lehet a kákán csomót keresni??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megveszed baromi olcsón és eladod marha drágán

[IRAM] leader

1.Nehéz "értelmezni", ha a bizonyítás finoman fogalmazva: nem korrekt, torzít.
2.Példád: „Unfair az EA-tól, hogy a játékok árában nem veszik figyelembe a bérek közötti különbséget”, és bizonyításként a globális, külföldi árat hozod fel mint magyar árat?? (miközben a dobozos verzióknál megvannak a különbségek, igaz nem olyan mértékben amit te szerintem irreálisan elvárnál.)
3.Próbáld értelmezni: „a dobozos verzióval ellentétben a játékok DIGITÁLIS eladásánál nem lehet országokra lebontani az árakat.” (vagy ha megpróbálnák, akkor „röghöz kötés” lenne, csak abban az országban lehetne játszani ahol a vásárlás történt, de ez sokaknál kiverné a biztosítékot. Ezt nem lehetne proxyval, vpn-el kijátszani, mivel nagyon megdobná a késleltetést).
4.Mondj egy gyártót, céget akik a nyugati árhoz képest számításaid szerint 80% engedményt adnak az árból, csak azért mert itt alacsonyabbak a fizetések. Ezek szerint, ha neked lenne egy vállalkozásod, és ha megkeresne egy munkanélküli ember, hogy csinálj meg neki valamit, akkor azt te teljesen ingyen megcsinálod, mivel 0Ft a fizetése. Ha mégsem akkor nem vagy fair vele szemben. Tehát szerinted az összes cég, vállalkozó unfair, még az is aki 0% haszonnal adja a termékeit.
5.Teljesen felesleges ez a vita, mivel nem tudsz olyan játékot, céget, online boltot mondani, ami 80% kedvezményt adna csak azért, mert kevesebb a fizetésed mint a nyugati átlag.

Fpocok
De most nem ugy volt, hogy lesz vgahoz kupon ez akkor 4k-ert vesszuk?

Smithwarden
Ertelmezzetek mar pontosan Giornalistaval egyutt, hogy mit is akartam irni ezzel a peldaval. <#rolleyes>
Csak az aron pattogtok, mikor nem is ez a lenyeg, hanem a nyugat-kelet kozotti arak es berek.
Az 60-70 euros ea digitalis verziot ezert irtam:
1. Ebbol kap kozvetlen legtobbet az EA meg haszonkent (no dvd/doboz/szallitas/stb).
2. Direkt nem a "legolcsobb" verzioval akartam szamolni.

Vehettem volna a 10-12ezer koruli jo arat is, mert itt es nyugaton is siman lehet ennyiert venni olcsobb helyeken.
Ha ezt elosztjuk ottel, akkor 2000-2400 Ft-os ar jon ki itthonra.
Meg jobb. <#rolleyes>

kemotox
Ami originen van az Digital Deluxe, dobozosan meg csak sima Deluxe van! De ha lenne dobozosan akkor is max 15 lenne gondolom, és nem 21 😄

Ezt te sem gondoltad komolyan. Az itthoni "drágaságot" akarod bizonyítani egy központi "globális" árral, miközben az tényleges, itthoni árakat figyelmen kívül hagyod. ????
Pl. Delux verzió eredeti ára 70 euro (kb. 20000Ft), de Magyarországon meg lehet venni 12000Ft-ért. Ezt a 40% engedmény nem nevezném semminek.

Remélem azt nem kell elmagyarázni, hogy a dobozos verzióval ellentétben a játékok DIGITÁLIS eladásánál miért nem lehet országokra lebontani az árakat.

Smithwarden
Direkt a kozvetlen EA-tol valo (tularazott es legdragabb) vasarlast akartam alapul venni.
Problem? :p

giornalista
60-70 euro originen, míg itthon 10-11k forint lesz, azaz 35 euro nagyjából. dobozzal, mindennel.

problem?
TDC Geronimo

Gondolkozom az erveken, de azt gondolom, hogy a szolgaltato hatarozza meg a felteteleket. Ha igazsagtlan, nem fair, etc. akkor nem kell megvenni a termeket. Ha sunnyosz, olcsobbab jutsz hozza, akkor nincs alapod hogy hozongj. Aztan ha hozong valaki megis annak is egeszsegere😊