15720
  • Vadnokedli
    Hát ezt f2f kéne bemutatnia, hogy rögtön fizesd is neki a BF4 re valót. De úgy se fizetnéd ki. Ez ilyen online izomkodás(ami oké természetesen-no of).
  • alma2
    komolyan, sot emelem a tetet, veszek neked egy bf4-et, ha vegig mesz, csak billenytuvel ezen hibatlanul, celpontokkal egyutt, ahogy a videon lathato, a vegen lodd seggbe a helit, hogy "fustoljon", kozel azonos idovel. Sot egeret, joy-t is hasznalhatsz, miutan rajottel nem lehet anelkul, hagyd az eredeti jatek hangjat.
    Varom a videot.

• SzinesGeza
    Te most komolyan azt állítod, hogy ezt a Kubra-rutinpályát nem lehet csak bill-vel így végigtolni?! :)
    Persze ha megcsinálom, úgyis jössz majd a "biztosnemúgycsináltad"-dal.
  • kemotox
    Ja tényleg, még nyári cucc van :D
  • Smithwarden
    Nyari idoszamitas miatt 10+2.
  • alma2
    Ehhez nem kell talalkozni. Ehhez eleg a jozan paraszti esz, esetleg valami ralatas, mi az hogy digitalis, analog iranyitas stb...

Vagy nezd meg ezt, gyorsan megkerestem, ha utanam csinalod kizarolag billentyuvel, ilyen tempoval, vendegem vagy egy uveg piara.

bf2 heli
  • Vadnokedli
    Nyugi Biztos nem egy "BF Veterán" (Bár lehet BF4 ben fukingolhatjuk a billentyű szkill-t mert ugye még nem volt alkalmad irányítani.)
  • SzinesGeza
    "De legalabb konnyu frag vagy"

Találkoztunk már? Előbb gondolkodni, arcból visszavenni aztán írni. Vagy csendben maradni.
  • Vadnokedli
    Pont fordítva, te vagy könnyű frag. :D
  • alma2
    na ez az igazi mazohizmus, csak billentyuvel iranyitani a gepet. Ez kb olyan amikor a gamepados emberek azt hiszik, hogy barmi eselyuk lenne fps-ben egy eger billenytu kombos ellen. De legalabb konnyu frag vagy, nincs harag :p

• alma2
    Joy-al es egerrel is kivitelezheto konnyeden az egy pontra valo nezes majd a korul forgas.
  • SzinesGeza

Hogy-hogy mivel irányítom a célkereszted?
    Hát az egész gépet fordítod rá a célra ha a nem irányított rakétákat használod!

• alma2
    maskepp megkozelitve, akinek van egy jobb vezerloje, az vegyen valami gagyi olcso szart is melle, mert az egyik legdragabb jatek, csak a azokat tamogatja. Bar igazabol azokat sem, mert mindenfele gamepados vezerlo szavakat map-el ra, mert meg a joystickrol sem hallottak a dice-nal ujabban. Ha a gamepadon nem lenne ket analog kar, akkor semelyik joystick sem mukodne, mert nem erdekli oket.
  • alma2
    Annyi kulonbseggel, hogy 15 eve kb minden jatek a legolcsobbak is, (amelyek nem xbox portok) sot feltetelezem a mario kart is minden zokszo nelkul tamogat barmilyen vezerlot, akar a g940-et is, a pedaljaival egyutt, ha nekem az a perverziom, hogy azzal iranyitsam, a dice erre nem kepes az elso konzolos battlefielduk ota... Milyen erdekes, akar csak a ... microsoft az xbox only kormanyaival stb.
  • kemotox
    THE BATTLEFIELD 4 BETA WILL END OCTOBER 15TH AT 10:00AM UTC.

Ha jól sejtem akkor 3 perc és vége:(
  • C0mputers
    akkor kihasználom az időt és tolom egy órát ma is
  • Smithwarden
    Elvileg 12:00-ig.
    (Erdekes, hogy most is patchelt valamit a bf4 reggel. A beta legvegere minek patchelnenek? :p)
  • C0mputers
    meddig megy még a béta?
  • kemotox
    Billentyűzettel is tök faszán lehet célozni, nincs olyan, hogy felfele akarod húzni, de picit balra is húzodvéletlenül, mint egérrel. Csak ugye lassabb.
  • kemotox
    Ez nemtom mi ez, de 214 fps :D Erre varjatok gombot dikk.
  • BiG G
    le a kalappal öreg. de azt hogyan műveled? ha nem az egérrel, akkor mivel irányítod a célkereszted? vagy csak a gunner aprít?
  • sasafr
    Az biztos, legalábbis remélem, hogy a végleges kiadás optimalizáltabb lesz minden tekintetben. A killcam egy kalap fos még mindig, ezt a warfighterből vették át. Ebben is érdemes lesz majd kipróbálni, mint amit a warfighterben kipróbáltunk üres szerveren lövöldözés nélkül ki mikor látja a másikat. Ott nagyon meglepő eredmények születtek, volt olyan hogy szinte előttem volt az ellenfél és mégsem láttam, ő pedig mondta, hogy tökéletesen szemben áll velem és a fejemre céloz. Remélem ebbe a zsákutcába nem fut bele a BF4! Ami még zavart, hogy volt olyan akit egy rövid sorozattal leterítettél volt akibe egy tár sem volt elég ez nem tudom mitől van, nem hiszem, hogy csalás lenne egyszerűen optimalizáció kérdése lehet. Várom a végleges játékot és szeretném remélni, hogy lesz olyan minőségű legalább mint a BF3!
  • BiG G
    rossz egyébként a bf4 béta vége számláló, egyrészt 10:00am utc (ami itthon 11:00 óra), másrészt a nulla után megfordult és most pluszban számol tovább :D
  • BiG G
    az is fontos, hogy a bf2-el ellentétben, sem a bf3-ban és nagy sajnálatomra a bf4-ben sem lehet visszahozni fejjel lefelé döntött helyzetből a helikoptert, habár a valóságban, kellő magasság mellett a harci helikopterek képesek erre. nyilván, egy huey transzportnak nem szabad tudnia ezt megcsinálni, de borzasztó idegesítő, hogy egy heli vs heli harcban 800-900 méter magasban fejre fordulsz, és egyszerűen nem engedi a játék, hogy visszabillentsd.

nagyjából 80°-ig lehet elvinni jobbra/balra, utána bukik lefele, és meg sem áll a talajig.
  • SzinesGeza

Én pedig csak a bill.-t használom, még egeret sem. A trükk a rengeteg repült óra.
    Mondjuk én még a BF2-ben kezdtem a repkedést 2005-ben. ;)

• BiG G
    egyrészt lesz a végleges verzióban tesztpálya (sandbox), ahol következmények nélkül, offline kipróálhatsz minden járművet (kiegészítőkkel, unlockokkal együtt) és fegyvert (szintén fullosan), bármelyiket. ott lehet majd gyakorolni. erre eddig az üres szerverek szolgáltak.

a járművek egérérzékenységét amúgy lehet külön szabályozni, húzd lejjebb majd, az segíthet, ha tényleg ennyire érzékenyen reagál nálad.

az egeret és a w-a-s-d gombokat nagyon pontos összhangban kell használni, és valamennyire nem árt ismerni alapvető aerodinamikai szabályokat, amik hatnak a gépre.

például, ha előre döntöd az orrát (egérrel felfele mutatsz), akkor gyorsabban fog menni előre, a W nyomvatartása mellett. ha csak a W-t nyomod, akkor szimplán emelkedik. ha azt szeretnéd, hogy megállj, akkor hátra kell döntsed az orrát, tehát lefele kell húznod az egered. az A és D gombokkal tudod csavarni jobbra-balra a tengelye körül (egér nem is kell ehhez), ha egérrel együtt kombinálod, tehát egyszerre nyomsz például A-t és húzod balra az egeret, akkor rettentő gyorsan és pontosan tudsz bal irányba célra fordulni.

ha az érzékenység változtatása sem segít, akkor húzz ki a gépből minden más kontrollert (ha van), könnyen be tudnak kavarni.
  • spybot919
    Én kétszer háromszor ültem pilótaként benne de körülbelül félpercen belül lezuhantam vele. Nálam egyszerűen nem úgy mozog mint az xboxos videókban meg akik kontrollal játszanak. Nálam nem is állt meg egy helybe a gép pedig ezt is sokszor látom. Nálam vagy lefelé ereszkedik vagy felfelé. Kicsit döntök rajta akkor már 60km/h val kezd el oldalra zuhanni szóval katasztrófa. De majd kipróbálom a teljes verzióban is.
  • SötétBarom
    Az emblémára én is büszke vagyok

• BiG G
    pedig de, csak rá kell érezni. előbb fogsz lezuhanni joystick-kel, azzal nem tudsz olyan hirtelen manővereket végrehajtani, mint egérrel, mert tőből fog kiszakadni a helyéről a bot.

sajnos nem volt alkalmam annyit ülni a heliben, mint szerettem volna (nyilván mindenki arra hajt, ritkán spawnol, és rengetegszer viszik el a kettő bites buta reconok transportnak használva), de a kill/min 1 feletti (tehát percenként legalább 1 killem volt vele átlagosan).

úgy, hogy én pilóta vagyok kizárólag, haverom a gunner, neki jut a sok kill. szóval hidd csak el, bőven elég az egér+bill, csak eleget kell hozzá gyakorolni.
  • spybot919
    De jelenleg a BF4-ben billentyűzet egér comboval csak öngyilkosság a helikopter. Ha profi vagy még akkor sem fogod úgy használni a gépet ahogy kell. Láttam már egy két cifra mozdulatot géppel amit garantáltan nem lehet egérrel megcsinálni. Annyira bárki tudja kezelni ,hogy elmenjen vele egyik pontból a másikba de viszont amikor már shanghai emeletes házai között kell folyamat 60 fokban fordulni a cél felé közben nem nekimenni a háznak az már más tészta. Láttam olyat is aki nagyon profi volt ebben szinte öröm volt beülni a gépébe és egyúttal nem is értettem a dolgot milyen manőverekre képesek egyesek azzal a húgy irányítással. Aztán szóltak hogy kontroller..
  • BiG G
    hosszú bf3-as és rövidebb bf4-es tapasztalatok alapján abszolút nem szükséges sem gamepad, sem joystick, sem kormány.

egér + billentyűzet kombó tökéletesen megfelel. nem kifinomult szimulátor játék, habár a fizika arra hajaz, de a harc hevében előbb tennél kárt a kontrollerben, minthogy megérje. a speckó kontrollerek a szimulátorokhoz tartoznak, nem ide.

arról nem is beszélve, hogy hirtelen járműváltásnál nem kell beviteli eszközt sem váltanod. ;)
  • BiG G
    tegnap este meg egy gyalázatos conquesttel befejeztem a bf4 béta pályafutásom, 1 órán belül full wipe :< cdgalaxisból természetesen előrendelve a fémdobozos deluxe edition :3

ezek pedig záróakkordként a statjaim. semmi extra, habár az emblémára büszke vagyok.

• kemotox
    Ha G940ezni meg szimulátorozni akar az ember arra vannak más játékok, amiket direkt ilyenekre találtak ki. Ez most kb olyan volt, hogy a Mario Kart nem támogatja az ötvenezer sebességes váltós, überbrutál pedálosakármilyenes kormányt. :D
  • alma2
    Termeszetesen meg lehet tanulni. Mint ahogy lfs-ben is szoktak profin driftelni egerrel. Kerdes az elvezeti faktor. Mint ahogy autos jateknal is sokat dob a kormany, hogy foghatod, tekerheted, itt is sokat dob egy botkormany, ha megtanulod hasznalni. Mindenkeppen 3d-st szerezz be, saitek cyborg evo, logitech 3d valami vagy hasonlokat. De mivel a dice egy szerencsetlen fajta mostansag, igazabol a gamepadokat tamogatja a jatek, igy pl egy g940-et mar nem nagyon lehet beallitani rajta, ha harom eszkozos, trukkozes nelkul, mig a bf2-benm es a bf2 free is tokeletesen kezeli. heliknel meg nem is zavaro tologatni kilometereket az egeret, repulonel, mar kesz ongyilkossag, bar utobbi esetben tud segiteni egy mousre rate allitos eger, ahol a nagy forduloknal atallitod az erzekenyseget.

Sajnos az eger precizitasabol adodoan es a dice raketakat lov a repulo hulyesege miatt elojon az eger elonye is, mikor pontvadaszatot csinalsz nagyon tavolrol, nincs az a joy, gamepad, amivel annyira finoman ra tudnad tenni a celkeresztet, mondjuk egy tankra, sok-sok kilometerrol.
  • Fpocok
    Faszák a képek.
  • exec79
    milyen poén lénne ha ilyenkor sípolna hogy túlterhelt és nem indulna el:) Jók lettek a képek
  • exec79
    Valaki heli/repülő experttől kérdezném érdemes venni analóg kontrollert (olyasmit mint PS) vagy joystick-ot ehhez, vagy meg lehet tanulni egér+KB-al is jól irányítani?
    Elvagyok most is nem megyek a falnak (mindig) de lejátszanak az ellenfelek általában.
  • RatBaG #4670
  • szomferi
    what the fuck happened here? :D
  • alma2
    kiprobaltam a spectator modot, jopofa, bar olyan mint a legtobb jatekban... Szerintem igy azert nagysagrenddel tobb bejelentes, video fog keszulni a csalokrol.
    Persze sokat nem szamit, de a tudatnak jot tesz :)