15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4747 Kinek nem megy?
Miket olvasol te.
Az ucsó előtti peccs után ment. játszottam vele vagy 5-6 napot kb. -
#4746 Ja ha neked nem megy ne menjen másnak se? oké... Mindegy legalább már nem kell a sírásod néznünk. -
#4745 -
#4744 Hála az égnek. -
#4743 Igen, vege a betanak. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=4709]#4709[/URL] -
#4742 Szemből counterezhető.Annyit tesz,ha szemből késelnek akkor ha az animáció közben megnyomod jó időben a késelés gombot akkor visszafordítod a késelést.A counter nem counterezhető vissza.
Gyorskérdés:Véget ért a BETA? -
#4741 jaja bizony :D -
SergioAmigo #4740 Majd nyomjuk neki papa :D -
#4739 már alig várom, hogy megjelenjen kemény harcok lesznek :) -
#4738 de csak szemből. -
#4737 Yes. -
#4736 jól vettem észre, hogy a 4-be a kés szúrást ki lehet védeni? a 3-ba nem lehetett igaz? -
shpongle #4735 Még mindig pcguru.hu 17500 bf4+premium -
#4734 régebben müködött, gondolom most is működne :D -
#4733 és azt mégis hogy oldod meg? proxyval? -
Deviome #4732 Helikopterezés hulladék ezen a pályán. -2-es IQ-val könnyedén el lehet tüntetni az égről mindet. Én nem tudom, hogy mi képes befogni, de rohadt idegesítő és frusztráló, hogy minden másodpercben sípolsz a bemérés miatt.
Nem értek hozzá, de szerintem a reacon vagy mi befogj a távcsővel és az engineer csak rálövi az RPG-t. Vagy mi az ami befogja a helit és követi is?
Mindegy. Itt helikopterezni hülyeség. Mikor nem fentről jön az áldás. Akkor a tank lő szarrá alulról. Nem nagyon van közép út. Vagy pedig nagy mák kell, hogy megúszd az ilyeneket. Mai nap egy darab emberke kb 10-15 helit szedett ki. Tudtuk, hogy hol van, de nem volt esélyünk odaérni. Bemért valaki. Ő meg küldte is és vége.
Az meg kifejezetten vicces volt, hogy egyenesben áll a szállító heli. Kapok 1 rakétát. Kibillent oldalra. Közvetlen jött még egy. Az meg át is fordította a gépet a tetejére és zuhant is mint a darab kő.Én meg lestem, hogy WTF??
Arról nem beszélve, hogy BF2-ben Én szinte csak is a csapatszállítót vezettem joy-al. És nagyon dúrvákat henteltünk 2 lövésszel. Ment a mark mi hol van. Fordítottam a gépet. A lövész meg szórta az áldást. Esélyük nem volt. Mindenki happy volt. A lövész kapta a kill-t. Meg Én is kaptam bizonyos pontot. BF4-ben meg tudod ki röpköd így, mikor semmit nem kap a pilóta.
Jah meg a stingert vagy mit esélyed nincsen lerázni. Dupla 180fok-al mennél előre akkor sem. Én joy-al toltam, de akár milyen manővert csináltam semmi sem működött. Pedig volt olyan mutatvány amit nem tudnék mégegyszer megcsinálni. -
#4731 originen mexikóból véve 8300ft a játék.. :D -
#4730 -
#4729 En legalabb olyan jol elszorakoztam ezen, igy szamomra mindenkepp felér.
El sem hiszem hogy jatszottam ezzel 1x orat, ami a bizonyitek szamomra :) -
#4728 A Kubra pont nem gyalogságra lett kitalálva. -
Gyuszopapa #4727 Szóval azt állítod hogy ez a pálya felért egy Kubra Dam-al. -
#4726 Hangulatos -
Bekalolz #4725 Hali! Sajnos nem igazán értem rá, hogy különösebben frageket lőjek, de szerettem volna csinálni 1 videót :D
Remélem nemgond, h megosztom itt. :D
-
#4724 Visszatere a jatekra, pl szerintem igen jo terkepet csinalt a dice ezzel amivel most jatszhattunk, barmennyire is volt tudatos vagy sem. Rengeteg ember meg tudja talalni a szamitasat benne. Mindenre van ellenszer, mindenfele stilusu jatekos megtalalhatja benne a szamitasat. (Leszamitva a repulosoket.)
A kubra dam ota nem volt ilyen jo terkep :)
-
#4723 miert "izomkodnek", ha elottem lenyomja f2f a kezebe adom a 10 rugot, nekem ennyit meger, hogy talalkozzak egy igen lelkes es jo pilotaval, mindezt billentyuvel ahogy mondja. Mondjuk legyen ez a het pentek ejfel a hatarido a videora hiszen, ha jo pilota, akkor valoban 15 perc az eletebol. -
#4722 Az a szűrős dolog nem biztos, hogy jó. Egy idő után úgy is aranygalamb lesz az is, aki keveset játszik. -
#4721 nem megy a béta nektek se? :D -
vg #4720 "sokat játszol"
Alapvetően igazad van, de talán van a IRL-ben igazság. Az a problematika, hogy a sokat játszó egyének napi minimum 10 órát ülnek a gép előtt(min 2000 játékóra). Nos, ez négy életvitellel lehetséges: munkanélküli, iskolába járó de azt leszaró, iskolából kibukó, gazdag. Aki normálisan dolgozik vagy normálisan suliba jár annak egyszerűen nincs lehetősége ennyit játszani. Ezért is kellene egy olyan szerver szűrő, hogy mondjuk 20-as Col felett ne tudjanak belépni a bérelt szerverre. Ilyen a háromban nincs, reméljünk a 4-esben lesz. -
#4719 Mostanában már nem divat a kockázás, inkább mindenki csaló, aki kicsit is jól nyomja :D -
#4718 Ma ért véget a béta, majd november elsején lövik fel a szervereket EU-ban. -
empie #4717 Sziasztok,
Holnap indul a játék annak akinek meg van? Vagy valami nagyon benéztem.
Mikor lehet elkezdeni játszani(nem a bétaval)és mit kell megvennem ahhoz,hogy mindennel (kiegészítők) játszani tudjak.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#4716 Ez a baj a multiplayeres játékokkal. Ha nem, játszol eleget, kigúnyolnak, hogy láma vagy. Ha sokat játszol, és profivá válsz, akkor meg azzal jönnek, hogy nincs életed (IRL), csak a játékban töltöd az időt egész nap. -
#4715 Még tanuló vezető vagy, vagy mi? Ha már megtanultál egyszer valamit, akkor nyilván nem kell a rendszeres gyakorlás.... -
Gyuszopapa #4714 Ezt ugye nem gondoltad komolyan.
Csak hétvégén vezetek autót,mégis nem érzem azt hogy egész héten felejtenék.Bármilyen forgalmi szituációba kerülök nem esik nehezemre azt megoldani.
Akkor most mi van.
-
#4713 De abba infantry, tankozás, respawnra várás, afkolás, minden benne van. 3000 óra rengeteg. Ha napi egy órát gyakorolsz minden nap, egy éven keresztül, akkor már biztos, hogy fog menni a helizés, és az még 400 nap sincs meg.
Nem feltétlenül az órák száma a fontos, hanem inkább a rendszeresség.
(Pl ha vasárnaponként 10 órát helizel, az egyáltalán nem jobb, mint minden nap egyet. Hiába hogy így 3 órával kevesebbet nyomod, de ha csak hetente egyszer zúzod akkor egy hétig csak felejtesz, érted:D) -
#4712 Szerintem a 3-4000 óra még kevés is. (legalábbis én többet játszottam szimplán a BF2vel) -
#4711 akaratlagosan írtam annyit ;) -
#4710 3-4000 enyhe túlzás :DD -
#4709 Most lottek le a beta szervereket. -
#4708 szvsz ha valaki tud repulni es harcolni csak billentyuvel, akkor meg tudja csinalni a videon lathato manovereket is eger nelkul. gyakorlas kerdese az egesz. 3-4000 repult ora es menni fog barkinek.