Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[UNQL]Echo
Sztem a 4db BF3 map a kiegben a video alapjan: Op. Firestorm,Caspian,Oman es Metro.

A Chine Risingtol mast vartam az eddig latottak alapjan.Jo lett volna par regi fasza kinai map pl: Dragon valley,Fushe pass,Dalian plant stb...

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

kemotox
Spectator módban van belsõ és külsõ nézet is, szerintem azt láttad.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

giornalista : azért mert te elvakult dice fan vagy, ezért nem látod e dolgokat

szabi : nem túl pici ez a kép? tegyél már be egy normális felbomtásút, mert ez pixeles, legalább 7200*6080-as legyen!

Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!

oneal1
láttam egy videóban, hogy 3rd person nézetben játszottak.

lesz ilyen? vagy eddig is volt és lemradadtam róla?😄

!Forza Ferrari!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
volt.. és Wake-re szavaztam 😄

Running
Volt.

adam46
Köszönjük, hogy nem lesz Kharg Island. Na mindegy, túlélem. 😞 Errõl volt valami szavazás, hogy melyek a legkedveltebb mappok?
kemotox
Metroval nekem is vegyesek az érzésem. Rushra tényleg kiváló, normális létszámú szerveren hangulatos kis map tud lenni. Parkban kezdesz, aztán földalattizás, aztán városi harc. 64-es CQ meg arra jó volt, hogy kiengedd a fáradt gõzt, meg unlockolgass. Igazából egyik map se nagyon szar, ha úgy játszanak rajta, ahogy kell. Metro pl nem 64 emberre lett kitalálva.

giornalista
igen, az jó rész. amúgy rush-ra nagyon jó map, a conquest viszont nagyon unalmas tud lenni rajta.

én a metrónak örülök egyébként. rushra az is egy nagyon jó, hangulatos map volt, és ha a rombolhatóságnak hála nyílna néhány kerülõ útvonal, conquestben is izgalmasabb lehetne a történet!
kemotox
Damavand! Nem nagy szám a map, de az a zuhanós rész nagyon fasza😄

giornalista
A 4 BF3-as map a BF4-ben, ha még valakinek kérdéses lenne.

Firestorm csalódás, egyáltalán nem szeretem azt a pályát. Jöhetett volna akkor már az alapjátékból Kharg Island, vagy akár valamelyik jobb map a DLC-kbõl.
giornalista
... mesélj még...
giornalista
informatív, tömör összefoglalása a tegnapi napnak hírek, felfedezések szempontjából. Jackfrags at his best!

Lehet örülni hogy nem metro lesz rush módban.
Fpocok
hardverapro. bár ha nem vagy régi tag, akkor nehezebben fog menni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

dr Kotász
Légyszi adjatok tanácsot használthardver ügyben. A BF4 sajnos nálam videokártyacserét is jelent, a meglévõt hol próbáljam eladni? Melyik manapság a legjobb oldal erre?
Kami
Ok., kösz az infót!

Szabi
ha most lesznek textúrák az sokat hozzátesz a hangulathoz... 😄D

Smithwarden
"DICE also announced today the Battlefield 4 multiplayer beta will begin in early October and give three days exclusive access to Battlefield 3 Premium owners, those that pre-ordered Battlefield 4 Digital Deluxe, and owners of Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe and Medal of Honor Warfighter Limited Edition. After that, the beta is opened up to everyone worldwide to play on the Siege of Shanghai map in the Conquest gametype."

Beta oktober elejen, Siege of Shanghai mapon, conquest. (2 hetig tart az open beta, 3 nappal hamarabb kezdhetnek a premiumosok es elorendelok, plusz moh:warosok)

Kar, hogy ez a map lesz tesztre (szerintem). :p
Nem volt valami nagy szam az alfaban, bar akkor ugye nem is volt 100%-os.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem szabad sokat várni a dicetõl, mindig csak egy lépés a rossz irányba, de a fontos dolgokat leszarják, mint bokorban elakadó tank, oldalazva bemenetel egy ajtón, és hasonlóak, vagy a driftelõ jet. Mert a barmok szerint ez nem javítana a játékon.

Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!

Nálam is bent van 😄

Szabi

Kami
Ma megjelent az Origin-ben, a játékaim között a BF4 exkluzív béta. Nem rendeltem elõ online (csak a CD galaxisban), csak úgy "kaptam", cd kulcsal együtt. Más is kapott?

Running
Bf4 alap térképek: Egyelõre ennyi.
Levolution: Nem valószínûleg, hanem szinte biztos, hogy egy bizonyos "akármi" váltja ki azt, hogy a hajó nekiütközik a szigetnek. Script ez is, mint a torony, vagy az antenna, csak a ledõlés okai lehetnek mások. Igazából teljesen mindegy, mivel ez egy új dolog, és jó, hogy minden térképre terveztek valami színesítést. Léptek megint egyet elõre, se többet, se kevesebbet. Gondolom 2 év múlva a következõ részekbe még több extra lesz majd a térképeken.
Ha sikerül megoldaniuk, hogy plusz hangulatot adnak ezek az események a multis térképekhez, akkor az egy jó dolog. Reméljük 25x látva is hangulatos marad és nem lép át az idegesítõ kategóriába.
Én még mindig azt mondom, hogy szép dolgok ezek, de a játék tartóssága nem ezektõl fog függeni, hanem hogy aggy e, fegyver-, jármûbalansz és csalók mértéke.

Mondjuk ezért nem kell "elszállni" az anyahajótól ami nekimegy a szigetnek, mert lehet script az egész és mi nem vagy alig szólhatunk bele. Hirtelen el sem tudom képzelni, hogy ennek mi értelme lesz. Vagy olyan, mint Caspian Border-en az antenna, ami a vége elõtt dõl le, és nem a mi döntésünk alapján. Ezen kívül is persze jó lesz a játék, csak ne erre a jelentre alapozzon azért senki sem.

A Premium nagyon jó csali, megéri megvenni minden szempontból, még ha egy lehúzás is az egész, hogy dupla árat fizessünk ki a játékért.
Azért remélem a bugokra is oda fognak figyelni, és nem fél év múlva jön ki rá az update! :S

A BF4 alap mapokról lehet tudni valamit? Vagy csak errõl a 2-rõl tudjuk hogy benne lesznek, és a többi még titok?
giornalista
konzolvilág szállítja ki ingyen az elõrendelõknek.

ez sima Premium, alapjáték kell mellé, és day1-tõl elérhetõ lesz. mondjuk én a játékot a CDGalaxistól veszem, ott valami fémdobozos verziót adnak 10.500-ért.
Seangaijin
szomferi
nekem csak a sima Premium rémlik, nem Premium Edition 😄
kicsit várok még az elõrendeléssel, aztán meglátjuk, hogy jön-e dobozos verzió... sõt, inkább rákérdezek az egyik bolt tulajánál 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kemotox
Megtaláltam, Gameshop.hu 😛 Kérdés, hogy sima Premium, vagy Premium edition.

kemotox
Az egy teljesen korrekt ár, én aszondom. Már ha az átlagos 10 ezres árhoz viszonyítjuk. Dobsz egy linket ha megkérlek? Köszi

giornalista
már van is, körül kell nézni, 9500-9990 forintos áron láttam egyelõre, utóbbi ingyen házhozszállítással.
szomferi
hú, inkább megvárom a dobozos verziókat itthon, az a biztos 😄

legalábbis remélem, hogy lesz PE dobozos verzióban...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kispórolták? Ki!

Most én is mondthatnám, hogy jaj de unalmas már...

kemotox
Jaj én mesüge a linket kifelejtettem: Prémium elõrendelés

kemotox
Nemtom, azért elég meggyõzõek ezek a dolgok amiket ma bemutattak. Valójában kis apróságok, amik tényleg elfértek volna a BF3-ban de hát ez van (NEM a DICE, hanem az EA spórolta ki. Tanuljátok már meg végre. Nem a DICE, hanem az EA az ürdüng😄). Viszont ha tényleg ilyen lesz, mint ahogy ma bemutatták (és persze nem cseszik el valahogy a játékot még is, mert hát miért ne 😄), akkor asszem kapunk egy olyan játékot, ami nagyon közel lesz a régi BF-ek minõségéhez (1942, BF2).
Rombolhatóságban illetve ebben a levolution dologban rengeteg lehetõség rejlik, reméljük nem csak trollkodásra fogják használni az emberek 😄

Premium edition egyébként elõrendelhetõ "szolid" 50 juró - 15ezer HUF áron. Annyira nem is drága, ha azt nézzük, hogy eljátszhatnák azt is, hogy elõbb megvetetik a játékot 12 ezerért, utána néhány DLC-vel késõbb (miután azokat is jól megvette a többség) kiadják a premiumot még 8 ezerért😄

giornalista
jajj istenem, ez de rohadt unalmas már...
Amit megkapunk a BF4-ben, azt a simán betehették volna a BF3-ba is.
Csak anyagi okokból a DICE kispórolta õket, mivel így még egyszer el lehet adni a játékot. Ez van, ezt kell szeretni vagy lehet menni CoD-ozni. <#nevetes1>
Egyelõre még nincs minden leleplezve, hogy mi vár minket a BF4-ben, de ha annyi minden, mint a 3-ban (reméljük, hogy így lesz), akkor megéri rá beruházni. A BF3 elég magasra tette a lécet. Kérdés, hogy a 4 képes lesz-e úgy überelni a 3-mat, ahogy utóbbi tette az elõdeivel és konkurenseivel?

Október végén minden kiderül.

YouTube: 23Drazse

giornalista
Firestorm, Metro, Caspian, Oman - ezek lesznek BF4-ben.
giornalista
mivel ez egy válogatás... egy videoklip... nem arra szolgál, hogy a kész játékot mutassa meg, hogy pontosan hogyan zajlik, hanem látványos, figyelemfelkeltõ promó...

egy autós reklám sem a reggeli ágybafingással kezdõdik, amin úgyis túl kell lenni, ha be akarsz ülni a kocsidba... nem tudom, mi ezzel a baj.

a BF3 egyébként roppant élvezetes only in bf pillanatokat tartogatott. ha nem is minden menetben, de a jelentõs részükben voltak fejkapkodós pillanatok, nem is egy...

ezt amúgy onnan is lehet "tudni", hogy készültek zseniális amatõr promó videók a BF3-hoz, amelyek simán lekörözték az eredeti reklámokat, és mindet public meccsen rögzítette össze a készítõjük.

itt van két ékes példa... egyik jelenet sem volt megrendezett, és mégis, micsoda videók!
szomferi
azért a B2K pályákon lehetett aprítani rendesen, sõt, nem csak lehetett... 😄

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Hát igen, az szinte tuti ,hogy nem lesz olyan, de hát eladni meg ugye csak jó videokkal lehet valamit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én játszottam a BC2-vel me a BF3-al is igaz ez utóbbinál csak a bétával de köze nem volt az ilyen akciókhoz, vagy azokhoz amikkel a játékokat promozták. Ott volt annak idején a Joint Opeartions még 128 emberrel is ritka volt az olyan pörgés, mint amit itt bemutattak. Persze ott a pályák is nagyobbak voltak ha jól emlékszem. Azért persze remélem, hogy most mégis ilyen akciós lesz, aminek meg ugye az a hátulütõje, hogy állandó lesz a respawn képernyõ nézegetése a kevésbé proknak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szomferi
egy 64 fõs bemutatót szerintem nem nagyon lehet megrendezni, de csak nézd meg a régi B2K videókat, ott is mindenhol tömény akció van, és ez nem nagyon változott meg a valós játékmenetben sem

zzeN
Béta lesz október elejétõl Prémiumosoknak 3 napig, aztán open.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kemotox
Én a Titanfall esetében éreztem így, de nagyon. Tök jól néz ki, hogy pörgõs meg látványos meg minden, de élõben úgysem ilyen lesz, ez begyakorolt "koreográfia".

Shep
*tök

Shep
Utálom az ilyen videokat, mert tõk jók, hangulatosak meg minden aztán az igazi multis játék a közelében sincsen ezeknek a megrendezett akcióknak.