Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scomcomputers
Oh drága tesókám te itt....
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

<#fejvakaras>
scomcomputers
Nem érted a lényeget, 3 nap alatt írok neked olyan wallhacket,hogy még az FBI sem tudja detektálni,na ezért leszünk mi PRO-k,és verhetjük a nyálunkat,még többi küszködik!...
<#ticking>

* Scomcomputers the future of computing!*

kemotox
Nem értem, miért "baszhatjuk". Két hetes lesz a béta.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Valóban csodálatos lesz, hogy 3 nappal elõbb hozzáférhetünk a bétához. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a 3 nap fog nekik kelleni úgyis ahhoz, hogy a szerver gondokat elhárítsák. Szóval baszhatjuk úgy ahogy van.
Smithwarden
Ugy van, ahogy Kemetox irja.

Ez a legfrisebb info a betarol:
"The Battlefield 4 multiplayer beta which kicks off in early October and will be exclusive for Battlefield 3 Premium owners, those that pre-ordered Battlefield 4 Digital Deluxe, and owners of Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe and Medal of Honor Warfighter Limited Edition for three days. After that, it will be open to everyone on PC, PS3 and Xbox 360. The beta will include the Siege of Shanghai map on the popular Conquest mode and Levolution."

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Ez egy régi FAQ, amit én mondtam az pár napos nyilatkozat a Gamescomról.

drop
itt nem ír simát sajnos

drop
Q: Who can access the exclusive Battlefield 4™ Beta?
A: There are several ways to get into the exclusive Battlefield 4™ Beta: By pre-ordering the Battlefield 4™ Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition.

kemotox
Azért mert 3 nappal elõbb kezdheted. Nem az a lényege a deluxénak amúgy. Van benne DLC, meg fém tok is jár hozzá.

Ha amúgy is mindenki részt vehet benne, akkor a bf4 deluxnál miért akció az, hogy a bétában részt lehet venni?
Nem csak a premiumosok vehetnek részt a bétában, hanem mindenki.
Csak annyi a különbség, hogy 3 nappal korábban kezdhetnek a premiumosok.

kemotox
1. Jah, premiumosok/elõrendelõk 3 nappal korábban kezdik a két hetes bétát, aztán mindenki részt vehet.
2. Jaja, mindig van jó ajánlat 😄 Nem egy 8-10 ezer forintos játékot vettem 2-4 ezer forintokért.. 😄

Fpocok
Arról ne is beszéljünk, hogy kipróbálás elõtt megrendelni bolondság.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A bétán minnden bf3 premiumos részt vehet, nem?
Mert így szerintem nincs értelme elkapkodni az elõrendelést... lesz még jó ajánlat addig, hátmég megjelenéskor/után.
giornalista
le van írva, hogy elõrendelõknek a Deluxe verzió a normál játék áráért jár.

el kéne olvasni az emaileket rendesen.

"Termék típusa: PC játék
Termék neve: Battlefield 4 Deluxe Edition
Termék várható ára: 11 690 Ft
Kért darabszám : 1
Érkezésének módja: premier
Várható ideje: 2013. október 29.
Információ: PC DVD Elõjegyzõinknek a készletek erejéig Deluxe Edition, bõvített kiadás a normál változat áráért. Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. A feltüntetett
specifikációk a megjelenésig változhatnak."
ozimak
<#worship>
TDC Geronimo
PS4en csak. Mostani konzolokon marad a 24

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dave9004
nem tudjátok bf4 PS-en is lesz 64 fõs multi, vagy ez is csak only on PC?
Seangaijin
576-ban kérdeztem, de õk is egyelõre a Deluxe Edition-rõl tudnak eddig amibe benne van a China Rising DLC, szerintük a Premium 1-2 hónappal megjelenés után lesz, Premium Edition pedig ki tudja mikor, lehet csak fél év múlva megjelenés után. Nem tudom, hogy máshol mi a helyzet vagy tudnak e már vmit.

Most akkor a megjelenés napján lesz Premium Edition?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Seangaijin
Seangaijin
11900 az 576-nál

tutituti
én már várom hogy úgy játszhassak ahogy most BC2-t.
rendes emberek vannak,normális közösség és csaló is elvétve van,de az aktív admin is tudja tenni a dolgát.

bár bf3-ban is furcsamód normalizálódott a helyzet,revive-ot megköszönik,squadban megy a beszélgetés chaten,ki mit csináljon.Kezd élvezhetõ lenni,nem pedig ész nélküli publik vérpistázás.

kijön a bf4 én várok az orosz cd keyre és addig meg nyugisan lehet az elõzõvel játszani mert átszállingózik a makrójanik és csalók serege.
legalább is ez a véleményem.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ozimak
Ma kaptam egy levelet a cdgalaxis-tól, hogy a BF4 korlátozott példányszámban Deluxe Edition érkezése is várható. És az én elõrendelésemet(gondolom mivel régi) annak tekintik. És az árral mi van? Csak mert amig a normál meg a limited edition is 11 körül van, a deluxe-ról úgy hallottam, hogy 20 körül lesz. Errõl tud valaki valamit? Csak mert az oldalukon nem írnak errõl semmit(deluxe edition). Ha tényleg 20 lesz akkor azt dugják föl, nekem elég a limited vagy a sima is.
Seangaijin
Ez így van <#worship>

Nem hiszem,ez a dolog annyira nyilvánvaló.
Egy csalónak a rivaldafény az életeleme az élteti,hogy õ legyen a központ,ráfigyeljenek.
Nagy részük azért csal mert a való életben egy senki,egy nulla,ezért ki kell tünnie valamivel és erre ez a digitális világ nagyon is alkalmas.
Sajnos erre neveli a mai gyerekeket ez a világ,ilyen mocskos.
Örülök neki hogy a 70-es évek végén és a 80-as évek elején voltam gyerek.Akkor még tudtunk játszani önfeledten,nem voltak ekkora társadalmi különbségek,nem számított mennyire ki fia-borja vagy.
Nem zavart senkit ha bármilyen játékban vesztett(búlyócska,ugróiskola,stb.).Nem a nyerés volt a lényeg hanem a többiekkel való önfeledt boldog idõtöltés.
Mi van ma?
3 gyereket nevelek,látok és tapasztalok dolgokat mindenütt a médiában, iskolába,óvodában,játszótéren és sajnálom hogy ilyen a mai világ.
Mindenütt azt súlykolják a gyerekekbe ha vesztes vagy akkor egy senki vagy nem ér semmit az életed.Ezért nem csodálkozom hogy egyre több ember próbál nem saját erejébõl jó játékos lenni.
A gyerekek elfelejtettek játszani,még a játszótéren is az egymás megalázása lett a lényeg.
Az iskolában olyanokat mûvelnek hogy az embernek égnek áll a haja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Na persze 😄DD Múltkor még az volt, hogy ha meglesz az új géped, amit csak a BF4 miatt veszel, akkor megveszed az orosz verziót. Úgy látszik rád ragadt öreg haverodról a mellébeszélés/önmagadat meghazudtolás képessége 😄

kemotox
Csalók mindig, mindenhol lesznek, ha te ezt nem látod be, akkor rendkívül naiv vagy. Ne hogy azt hidd, hogy majd most kevesebb csaló lesz a BF3-ban...

BF4 megjelenése után néhány hónappal nyugalmasabb lesz a BF3, de addig olyanok is fognak cheatelni akik még nem használtak csalást, mivel nincs vesztenivalójuk. Ráadásul az ára is még lejjebb megy, szinte filléres játék lesz, így nincs visszatartó erõ. (Ezért kellene valami jobb módszert kitalálni a csalók végleges bannolásához. Már volt néhány ötlet, pl. hardver ban, kötelezõ személyes adatok... ).

Amúgy sokak szerint te is cheater vagy, mivel van olyan sniper fegyvered ami 50% fölött van a hs/k. XD

Ezért sem fogom megvenni. A bf3 is egy kalap szar, de legalább majd sok majom elhúz belõle.

Szerintem ha nem akarsz szopni akkor BF3.Nyugalmasabb lesz.
Miért,azért mert most a BF4 lesz a menõ így az összes csaló és játékot tweak-elõ pro(low)megy oda futtatni magát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szabi
viszont egyszerre hátha csak egy játékban fognak csalni.. végre lehet majd BF3azni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jóval több dolog lesz benne.Kb. másfélszer annyi csaló az biztos,mint a BF3-ban.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

dave9004
és ahhoz is a premium külön.
Fpocok
Szerintem most már várj.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Szerintem mindenképp BF4 késõbb. Még ha ugyanolyan fos is lesz a netkód, akkor is jóval több dolog lesz benne, mint a BF3-ban. Premium nem fog annyi új dolgot adni, mint a negyedik rész.

dave9004
szerintetetk a bf4 kijövetele után hányan hagyják ott a hármat?
dilemma: bf3 premium most, vagy bf4 késõbb

Itt látható, hogy mit kell lõni, hogy a hajó a õart felé induljon. 5:10
Két dolgot nem értek:
1. Az oroszok és a kínaiak miért egymás ellen harcolnak? A trailerben US vs. CHN volt (bár láttuk feltûnni az új PAKFA T-50-est). A singleben meg olyan storyt magyaráztak korábban, aminen a ruszkik és a kínaiak szövetségre lépnek. A Dél-Kínai-tengere amúgyis Kína vs. USA lenne elképzelhetõ.

2. Mi ez a bombával futkozó játékmód?

YouTube: 23Drazse

oneal1
originben megjelent a béta ikonja😊

!Forza Ferrari!

Nem azt mondom , hogy legyen minden túlszínezve mint egy lsd trippben, de ez így nem realisztikus, pedig annyira azt nyomják, de még a színekkel se tudják visszaadni, nemhogy a fizikával pl.....

Smithwarden
Na igen, rosszat linkeltem elso videonak. :p
Azt a trailert akartam amit kesobb Tocsek berakott. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

giornalista
amit eléggé sajnálok, hogy az egyik kedvenc feature-öm az új alfában már nincs benne: reload-nál a nem üres tár maradék lõszereit nem dobja el a player.
Seangaijin
"Battlefield 4 Premium retails at $50 as a one time fee. This is paid in addition to the game itself, which retails at $60 on all platforms. Later on, special Battlefield 4 Premium editions of the game might be released, which include the base game and a Premium subscription included.
It’s also expected that there will be periodical discounts on Premium, as was the case with BF3 in the past. Premium will be available on all platforms, including the PC, PS3, PS4, and Xbox 360 as well."

Ezek szerint hiába keresünk Premium editiont mert a startkor biztos, hogy nem lesz. Elérhetõ az alapjáték plusz majd a Premium ami 110 dodó együtt, átszámolva olyan 18-20 ezer forint. Mondjuk még ígyis megéri mint egyenként megvenni a DLC-ket. A Premium Edition majd talán jóval a megjelenés után lesz elérhetõ.

Mondjuk igaz is, nem is fogják a pénztermelõ bevált módszert megváltoztatni...

giornalista

korrekt és elfogulatlan összehasonlítás az új BF és COD kapcsán!
Shep
Na jó eltakarodnak a csába, a végén még meg kell venni ezt a szar játékot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

inkább a valós színekhez próbálnának közelíteni.... deus ex hr-ben meg minden sárga volt 😄

dr Kotász
Köszönöm a kiváló tippet! Pontosan 12 perc alatt kelt el a cucc <#hehe>