15720
  • Newfronter
    Külön megvenni a battlepackokat nem lehet, én úgy tudom. Csak úgy kapsz külön, ha premiumot veszel, vagy pl. deluxe verziót.

Csak ugye adódik a következő kérdés, hogy ezeket a packokat érdemes a legelején kinyitogatni, vagy jobb későbbre tartogatni? Nem tudjátok? Olyat is kaphatok, ami már megvan? Mert ha nem, akkor érdemesebb nem kinyitni a legelején! Legalábbis szerintem...
  • nortsen
    Kapják bem inkább éjjel-nappal tolom érte. :)
  • alma2
    nokedli, anyad fia a hulye...
  • nortsen
    Ok, de a fegyó unlockok is battle packben érkeznek?
  • Szabi #4824
    bizonyos szintenként ad bizonyos pack-ot, de 5-10euroért vehető gold pack :D
  • nortsen
    Aha, tehát marad a rank rendszer, csak x szinten kapok "csomagban" y valamit?
    És a megvételről mit tudtok, mindent meg lehet majd venni, vagy csak x csomagot?
    Igazán az érdekel, hogy vajon ezzel ránkhúzzák a microcredites rendszert, vagy nem. Ugyanis előbbi módszert nagyon rühellem, és EA már régóta próbálkozik vele.
  • alma2
    Nem a siker kulcsa az, amit te csinalsz, tobbszor vegigjatszd a single kapmanyt, ami borszaszto bena, bugos, mert ott legalabb van sikerelmenyed. (es ott erdekes modon nem sajnalod az ezerszer annyi idot raaldozni) Erdekes ellentmondas reszedrol ugye? Ehhez mar csak tenyleg gratulalni tudok.

Nem bizonyitani, hanem eselyt teremnteni ra, hogy elgondolkodjon, amit irt es mondott, mert alatamasztani nem tudja...
    A te esetedben is remenytelen mint latszik, igy nem is torom magam tovabb.
  • Vadnokedli
    Igazából semmire nem jó a battlepack csak annyi hogy egy fegyverhez hamarabb megkapsz egy kiegészítőt. (Remélem így van, bár Béta alatt olyat kaptál amit nem lehetett elérni)

Amúgy Deluxe + Prémium = 15 Battlapack kezdésre.
  • V43 1105
    Hey Apple...!
  • V43 1105
    Jövő héten elmegyünk sörözni father? Most egy kis BF? :D TS-en te puzi! :D
  • ProGabe #4818
    Valószínűleg lehet majd venni is (pl. van olyan előrendelés, amihez kapsz 3 arany packot), de bizonyos szintlépéskor kapod őket. Az elsőt lvl. 3-nál, aztán 5-nél, 7-nél és így tovább.
  • Vadnokedli
    Hagyjad, hülye ez az alma gyerek.
  • nortsen
    Kérdés:
    A Battle pack-et pontszámok után lehet "letölteni", vagy megvenni? Jól értem én ezt a marhaságot?

Megint a gazdagok fognak aprítani?
  • kemotox
    Szóval a siker kulcsa az, hogy áldozd az időd arra a jelentéktelen dologra, hogy egy ismeretlen valakinek bizonyíts valami játékkal kapcsolatos dolgot? Hát akkor tényleg nem leszek sikeres :)

• alma2
    Mirol beszelsz?

Itt egy valos dolog amivel ossze lehet merni az emberek ugyesseget, netan kicsit kiallhatna a masik fel az igazert, igazolhatja, nem beszelt felre, megmutatjhatja, milyen ugyes, netan lehetne egy kis verseny szellemet teremteni, erre a nagy semmi a reakcio, csak a mely hallgatas. Ja bocs, te belefogtel, koszi.
    Te sem leszel sikeres az eletben, ha igy allsz hozza a dolgokhoz.

• kemotox
    Ezzel csak magadat égeted, nem a "szájkaratést"... Szerintem

Singléről meg annyit, hogy én párszor végigtoltam, de semmi ilyesmivel nem találkoztam, mint amiket te leírtál. Láma vagy :D
  • alma2
    Csak valami joakarom kitorolte a helis videokat, vagy tenyleg nem kuldott, csinalt egy szajkarates sem?

---
    Kb 1 hete toltam vegig a bf3-ban a single-t, valami borzaszto bena volt, kb 5x akadt el az agyonscriptelt jatekmenet is. A sok ertelmetlen halalrol nem is beszelve, mert nem arra mentem es nem ugy leptem, ahogy azt megalmodtak. Reszemrol nyugodtan kifelejthetik, ha ilyen szinvonalu lesz.

Aki a regieket nem ismeri regen nem volt normalis campaign, viszont botok ellen lehetett bohockodni.
  • Borg18754
    névtesó :DDDD
  • Borg
    Origin, meg Steames játékok mind működnek így. Már a BF3 launchkor se volt optikai meghajtóm.
  • Vadnokedli
    Nekem sincs, pacsi.
  • Newfronter
    Letölti természetesen.
  • Borg18754
    ha pcguru előfizetéssel kapom meg majd a bf4 + premium-ot akkor a premium ugye csak kód azzal nincs gond, de a játék ha az alapjáték lemezes az azon található telepítési kódot be tudom regisztrálni originbe hogy ne a lemezzel kelljen telepítenem hanem a kóddal letölti nekem az origin??? (nincs optikai meghajtó a gépemben)
  • kemotox
    Én személy szerint szeretem az ilyen singléket, látványos, filmszerű élmény, nagyon szórakoztató. Viszont simán beáldoznám egy jobb multiért.

Hogy megvétel után játszottam-e a singlével? Nem.
    Mielőtt meglett a játék, már végigtoltam a csúnya verziót... :D
  • Vadnokedli
    Remélem fejlődik 4 playerre, de azért továbbrra játszható 2 playerrel. És hogy minden egyes DLC során bővül legalább 1 mappal.
  • Prince23
    Ez a coop egyedi küldetéseket fog tartalmazni vagy a kampányt? 2 fős lesz vagy 4?
  • Vadnokedli
    Emberek kb 50% a nem játssza végig a singlet, egyből a multival kezdi, lévén hogy Battlefield. Co-op-nak van értelme, vagy a co-op komplett kampánynak.
  • SzinesGeza
    Nem az a kérdés, hogy ő fog-e játszani a single-lel?!
    Hanem, hogy ha nem készítenének hozzá, akkor veszítenének-e potenciális vásárlókat?
    Szerintem nem. Akit meg csak a single érdekel, az simán le fogja warezolni.
  • adam46
    Én nem kaptam semmi visszajelzést. Rendszerbe az ők látják.
  • SLICK
    én is végigtoltam a Single-t... Én eleve Single párti vagyok a játékok terén. Sokat játszottam Online is a BF 3-al de a sok csaló miatt felhagytam vele, mert élvezhetetlen volt a játék. Örülnék ha botokat is tennének bele, ami ugye kizárt. De hát ez van, ezzel is tolom majd Online, de ha megint elszaporodnak a csíterek, akkor hagyom a picsába...
  • RatBaG #4799
    na lemondtam én is a platinumshopos rendelést.
    más, aki szintén így tett, kapott valami visszajelzést? mert én eddig semmit...
  • dr Kotász
    A BF4-ben valószínűleg te is fogsz játszani a single playerrel.
  • Borg
    Szerintem aki megvette majdnem mindenki végigtolta a singlet... mert ha már van, akkor miért ne.
    Én szerettem pl. Meg a coop is fasza volt, csak kellene sokkal több pálya abba is, meg hogy kettőnél többen is lehessen játszani.
  • Igazember
    Miért nem csinálják azt a fejlesztők, hogy a bf-ben teljesen megszüntetik a single playert? Csak a multira koncentrálnának. így sokkal több idő lenne rá, még jobb lenne, még több pályával. Nem? Én a bf3ban még csak el sem indítottam a singlet. Szerintem sokan mások is így vannak ezzel. Kíváncsi vagyok, h a bf3at akik megvették körülbelül hány %-uk játszott egyjátékos módban.
  • kemotox
    Battlefield :D Azt a fejet figyeld

• empie
    Nem, 10.31-én kapom.

Dettó mint G2A.com -on vagy icenál.
  • Prince23
    A kulcsot azonnal kaptad?
  • empie

Én meg a players.hu-n vettem meg, igen jó áron :)
  • RatBaG #4790
    a kurva szájukat...
  • adam46
    Én éppen most mondtam le ott, régebben Delux Edition-ként volt feltüntetve, pár napja nézem, akkor pedig Limited Edition. Azért szólhattak volna, hogy ez van, áll még a rendelés? Na mindegy így átnyargaltam 576 hoz.
  • osan
    De az enyém nagyobb! :D