Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozzátartozik a játékoz, le kell szedni gyorsan, ezért vagytok 4-en.
kemotox
DLC... uncsi szöveg már ez. Sokkal több változás van benne mint BC2 és BF3 között. Visszajött a sokat sírt commander mód, az se jó persze, mert "semmi újat nem tudnak kitaláltani"... Emlékszem az is mindig téma volt, hogy miért csak 2 nép van, most beraktak egy újat, semmit nem számít... stb stb. De azért kelleni kell a játék😛

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Running
Tévedés, ESO-ba, azt várom tavasszal, addig publik Bf4. <#vigyor>

Gratulálok hozzá,téged csak be bírtak palizni megint,aztán olyan lesz mint a BF3 csak pepitában akkor majd újból elrohansz a GW2-be.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tévedsz.A Bétát kipróbálom,de vétel majd ha 5000 ft max. többet nem ér ez a DLC.
Ebben a videóban a legundorítóbb mikor a quadot C4-el megpakolva neki vezeti a partra érkezõ hajónak,ezt megnézik a mai fiatalok és azt hiszik hogy ez a jó móka,pedig nem az,egy noskill dolog.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

dr Kotász
Trailer se kell <#hehe>
dr Kotász
Klassz újításnak tûnik. Ha jól vettem ki a videóból, a neve tier reload system. Érdekes lesz látni, hogy a többi fps átveszi-e...
Running
Én már a prémiumot is megvettem.

Tégedd már megvett grammra. Már nem is akarod a bétát, elég ez a trailer hogy megvedd.
Ez Látványfield 4.<#whatever>

Running

Fpocok
8p-nél igen... ez tényleg jól néz ki. A Payday2-ben úgy van, hogy ha nem vártad meg míg a teljes animációt lejátsza, akkor elõröl kezdi. Baromi gáz, hogy ha már új tárat raktam bele csak nem vártam meg a felhúzás animációt, akkor elõröl kezdi...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehetne valami tárlimit is.

Fpocok
"Aki szerette a BF3-at az imadni fogja a BF4-et, stb. 😊

Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy aki szerette a félliteres kólát, az szeretni fogja a két literes kólát is.
Mi van azokkal, akiknek nem tetszett? 😄

kemotox
Túl jókat mond a csávó a játékról.. Berakok egy vödröt a monitor alá asszem 😄

Smithwarden
Jackfrags first impressions, teszt, gameplay:
Egesz jol es tomoren osszefoglal sok infot.
Kb csak jokat mond. 😊
"Aki szerette a BF3-at az imadni fogja a BF4-et, stb. 😊

8:00-nal erdekes tenyleg, hogy mikre is figyelnek a fejlesztok: ha tarazas kozben pisztolyra valtunk, utana kesobb visszavalta folytatja a megkezdett animaciot, tehat mar csak uj tarat rak a tar nelkuli fegyverbe.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Itt még nem 😛
Menõ dolog ez a visszakéselés, elvileg pont jókor kell nyomni, hogy visszaszúrjon, nem elég spammelni. Biztos lesz rá valami autocounterknife csít 😄

Fpocok
VÓTMÁ?

Az az igazi hányás benne, hogy a hazug dice úgy adja elõ, mintha valami teljesen újat talált volna fel , pedig ezt már más kitalálta 15 éve.

oneal1
jaja, nagyon jó lesz! csak jönne már a béta!

!Forza Ferrari!

Fpocok
Én 5 év CS-zés után már nem tudnék ilyen játékmódban játszani 😄

dr Kotász
Meg hát ugye a legnagyobb játékosbázissal bíró Dutyi franchise-ban is népszerû játékmód a kezdetek óta. Ezenfelül - mivel a BF4-ben lesz spectator mód is - plusz adrenalinfokozó tényezõ lez, hogy ha utolsónak maradsz életben a csapatból, tudni fogod, hogy mint a 15 csapattárs téged figyel és a chatben kommentálja a bénázásodat <#hehe>
meg gondolom a legbugosabb is
ghost recon advanced warfighter 2-ben is volt ilyen játékmenet ott is nagyon élvezetes volt 😄 legalább nem az volt hogy ész nélkül rohangálsz mert úgyis 5 másodperc alatt respawnolsz hanem minden sarokból óvatosan körülnéztél stb.. 😄

oneal1
ez a defuse nagyon jól hangzik!

nem tudom játszottatok e az americas armyval, de ott ilyen a játékmenek, megvannak a körök, ha egyszer haltál akkor meg kell várni a végét😊

!Forza Ferrari!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

giornalista
köszönjük a rengeteg új információt 😊
dr Kotász
A Battlefield-sorozatot a multiplayer tartja életben - nincs ez másképp a negyedik rész kapcsán sem. A DICE a játék hivatalos blogján megerõsítette, hogy a várva-várt shooter hét játékmóddal indul november elsején. A megszokott játékmódok visszatérnek, lesz itt Conquest, Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch és Domination. Az igazi finomságok viszont a két új módban jelentkeznek:

Obliteration: két csapat küzd egymás ellen a közepes méretû csatatereken, ahol egy bomba jelenik meg a véletlenszerûen kiválasztott pontokon. A cél az, hogy megszerezzük a pokolgépet, amivel fel kell robbantanunk az ellenség három katonai létesítményét.

Defuse: a játékosok nem respawnolhatnak a haláluk után. Még szigorúbb és még pergõsebb gyalogos harcra kihegyezett játékmóddal van dolgunk.

A Battlefield 4 egyébként tíz többjátékos térképpel indít, amiket mind a hét játékmódban kipróbálhatunk.
Akit esetleg érdekel pár videó a két szemben álló gyors reagálású hajóról.

YouTube: 23Drazse

Vágyálom. A sok vérpisti akkor nem venné meg.

dr Kotász
Pontosan ez lesz a Defuse mód. Fel kell robbantani a célpontot, mindenkinek 1 élete van.
Én TDM-et vagy bombásat szívesen játszanék no-respawn mellett néha. Azon olyan CS feeling lenne.
SötétBarom
Akár. Mindegy. A conquest is mehetne úgy, hogy egy pont elfoglalásnál ott respawnolna mindenki a csapatból, az ellen meg a legközelebbi pontnál.. Mindegy, csak ne legyen folyamatos ömlés..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Egy no-respawn HC conquest? 😄 Az már eléggé Arma3 kategória lenne...
kemotox
Mert kaknab vagy😄

Running
Én untam, mindig elõreszaladtam, oztán lelõttek a picsába. A következõ 15 percet meg eluntam. 😊))

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kemotox
Jó az pedig. Persze nem 64 emberrel kell nyomni, hanem mondjuk 6v6, vagy 8v8 vagy ilyesmi kis létszámmal. CoDba nyomtam annó sok ilyet (Search and Destroy), Baromi jó mikor már csak néhány ember marad hátra, mondjuk te egyedül meg ketten ellened, és ver a szíved meg pumpál az adrenalin 😄 Jó kis lopakodós sunnyogós játékmód.

SötétBarom
Pont egy ilyen módot hiányolok a háromból is.. Egy rusht mondjuk, ahol csak akkor van respawn, ha a támadóknak meglett mind a két pont..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Smithwarden
En is gondoltam erre, de utananeztem es elvileg az Elimination egy sima DM/TDM ujraeledes nelkul.
Elimination (bf4central)

Hát akkor az nem lesz népszerû,nehogy azt gondold hogy majd valaki várni fog a kör végéig.

dr Kotász
Nem lehet, hogy a Defuse játékmód az, amit te Elimination-nek neveztél? Maga a szó pont arra utalna, hogy egyenként elfogy a nép, nincs respawn...
Seangaijin
Fúúú de este volt már... THX<#pias><#worship>

Smithwarden
Lehet ezek nem lesznek benne az alapban, hanem majd csak az elso vagy masodik kiegeszitoben, China Rising, Second Assault.
Bar a Defuse-t szivesen kiprobalnam az elejen az uj Obliteration mellett. <#vigyor0>

dr Kotász
Hát ez elég fura. Más források szerint ugyanis lesz Defuse és Domination játékmód is alapból minden pályán.
adam46
Válasz a hozzászólásban, amire válaszoltál. ^^
Seangaijin
Ez a 10 map nem hangzik rosszul, hirtelen azt se tudom mennyi van a 3-ban, de 10 biztos nincs.<#rolleyes>

scomcomputers
A BF4 soud trac-bõl kimaradt ...
...................Mekkora DLC zene lenne.....waooooo

* Scomcomputers the future of computing!*

Smithwarden
Par (uj?) info.
BF4-ben a kovetkezok lesznek indulaskor:
--- 10 multi map
--- 7 jatekmod:
-Conquest
-Rush
-Obliteration