15720
  • barmi
    Na ja, meg vegyél hozzá még egy legalább 2 terabytos vinyót is mert a frapshoz kb. annyi hely kell ha egy teljes meccset fel akarsz venni vele. Plusz a géped erőforrásainak egynegyedét felzabálja felvétel közben. Ez tényleg egy remek megoldás ...
  • Herold
    A Fraps ráadásul erőforrást zabál.
  • Vadnokedli
    Spectator közben hogy játszol a gyerek ellen akit vissza szeretnél nézni?
  • Smithwarden
    Hat pont azert, hogy az (is) lehessen wazze.
  • ferdzs0
    de battle recorder inkább csak kompetitív játékokban szokott lenni. BF4-be minek? :D
  • adam46
    Ott lesz a spectator, plusz elindítasz egy frapsot. Sok ész nem kellett hozzá.
  • Smithwarden
    Ne legyel mar ekkora noob.
  • Vadnokedli
    Hogy rögzíted az egész meccset egy programmal a te gépedről? A többi játékos perspektíváját beleértve. Vagy eddig is volt ilyen program? Melyik az?
  • adam46
    Van rá száz másik eszköz amivel rögzítheted. Szerintem inkább ne erre pazarolják az energiát.
  • Vadnokedli
    Szerinted az normális hogy egy olyan bevált funkciót kivesznek ami az egyik előző BF-ben megvolt? (BF2-ben speciel)
  • kemotox
    Kicsit tele lehet a ***-uk most a DICEosoknak :DD
  • Newfronter
    Azért nehogy neked álljon már feljebb, álljon már meg a menet! TE VAGY itt aki sírsz! A jó dolgok had terjedjenek már el, ne akadályozd, inkább te is írd alá szépen! A közösségért te is tehetnél valamit, vagy te is olyan vagy mint hintó "barátunk"??
  • Vadnokedli
    omg. :D

Amúgy mik ezek a moderátorok? Sose láttam ezeket a neveket eddig. Valami új gyökerek?
  • RatBaG #4855
  • ferdzs0
    köszi szépen a visszajelzést :D
    a BF zenét a végén mások is mondták, és ha valamire, hát arra nem számítottam :D konkrétan úgy éreztem, h az van a legjobban a helyén (bár azt csináltam meg legelsőként, szóval sokszor hallgattam meg, így biztos csak hozzászokott a fülem)

btw, szerintem a fejlesztőnek konkrétan arra kéne figyelni, amit a felhasználó ír, és a DICE nem erről híres. anno BF3-mat a 2012 márciusi patchnél úgy ahogy volt otthagytam. semmi hibát amit jeleztünk az előtte levő 4 (!) hónapban nem javítottak, konkrétan átbalancoltak mindent (mert ugye jött az új dlc új fegyverekkel...), és még a suppressiont is valamiért megsokszorozták (a mai napig nem tudom hogy miért, mert addig soha sehol semmit nem láttam arról, h bármi baj lenne a suppression-nel)

szóval nagyon remélem hogy a BF4-re végre tanulnak, de tuti, hogy pénzt nem adok ki a játékért (viszont ha megnyerem a videómmal a 2. vagy 3. helyet, akkor nyereményként ezt fogom kérni :D)
  • Running
    Linkeltem egy petíciót, ez nem sírás. Az állandó sírásról is linkelhetnél valamit, hátha összejön. A hozzászólásod meg úgy egyébként hemzseg a túlkapásoktól és a hazugságoktól.
  • adam46
    Semmilyen pirula, csak zavar, hogy itt állandóan ez a sírás megy tőled, mást nem lehet olvasni, ez szar, ez fos, ez mi? Ember, nem mi irányítjuk a játék fejlesztését, fogadd el, hogy csak egy felhasználó vagy.
  • kemotox
    VoIPért is milyen sírások mentek azt még is TS-t használ mindenki, BF2ben is meg mindenhol... Szerintem az emberek 80%-a ugyanúgy Frapsozna, ha lenne recorder.
  • Running
    Mivan elfelejtetted bevenni a piruláidat? Nyugodj meg, lépj tovább, akit érdekel megteszi amit kell, akit nem érdekel, az átlépi. Köszi.
  • adam46
    Nem unjátok, hogy mindig sírtok valamiért? Ha ezt megkapnátok, akkor találnátok egy másik dolgot, majd még egyet, még egyet... Fogadjátok el, hogy ez a fejlesztők játéka, nekünk csak minimális beleszólásunk van a dolgokba, és ezeket a dolgokat a marketing irányítja. Nem hiába volt kihagyva a háromból sem a commander, most a négybe lesz, ergo kicsit éheztetik a népet. -_-
  • HTS s3rg1nh00
    ja és -ök :D
  • HTS s3rg1nh00
    mostanában már szerintem inkább a merevlemez írási sebessége játék közben ami korlátozó tényező,nem is annyira a vga.
  • Vadnokedli
    instant aláírás. Már csak az kéne hogy a cheaterek instant CD key ban-t kapjanak.
  • Running
    battlerecorderért petíció
  • zotya10002
    Grat! Jó lett!
  • barmi
    Nagyon jó lett ! Gratulálok !
    Nekem csak 1 bajom volt vele, hogy túl rövid! :D tudom ,hogy ez egy trailer de én órákig el tudnám nézni az ilyen videókat ! :-) Csak így tovább !
  • Running
    Szerintem jó lett a vágás, habár a végén a bf4 feliratnál furcsán ért véget a szám, és kezdődött a habablablablala...
    Saját vélemény. Szerintem pár extra jelenet elfért volna még a valós játékból, mármint ilyen bétából készült események, kiszorítva a már látott promózott megmozdulásokat. Jackfrag dolgaiból lehet szemezgetni, vagy nála is:
    http://www.youtube.com/watch?v=PgdUAQPEPZo

• Vadnokedli
    Nekem csak a specializácó nem tetszik.
  • Running
    rangok, jutalmak, kofferek, stb...
  • ferdzs0
    helló,

egy montázs készítő versenyre BF4-nek csináltam egy videót. egyrészt megosztanám itt veletek, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, minden pozitív és negatív visszajelzésnek örülnék :) remélem tetszeni fog:

• Newfronter
    Persze, tudom, ahogy láttam lesz itt 200%-os is. :) Viszont az az egy óra, az in-game játékidőt jelent, tehát nem kényszerít rá a játék hogy ülj egy órát a gép előtt, ez jó megoldás.

Nokedli: Jah ez igaz, mert akkor már tudod, hogy hol kapod a legtöbb XP-t, és akkor benyomod.
  • Vadnokedli
    Szerintem nem az elején jön jól az XP boost hanem kb amikor már beletanultál a játékba, mapokba és tudod a "mozgást".
  • Szabi #4836
    azt remélem tudod, hogy olyanokat dobál hogy +50% egy órára stb.. :D
  • Newfronter
    Van értelme, mert az XP boost a játék elején jól jön mindenképpen. De az mindig hasznos. :) Na meg úgy ahogy van, mind hasznos. Gondolom van annyi content a játékban, hogy mindig kapunk valami újdonságot.
  • Szabi #4834
    elméletileg a 3. szinttől fölfelé 2 szintenként ad Battlepack-ot, szóval teljesen értelmetlennek tűnik a 15 ajándék goldpack :D

négy féle pack van, bronz, ezüst, arany és fekete

a bronz két gyakori és egy ritkább cuccot ad, az arany három gyakorit és két ritkábbat, a fekete ahhoz a fegyverhez ad cuccokat amivel annyi pontot összeszedtél hogy megkapd a fekete pack-ot, az ezüstöt nem tudni mert azt nem adott a béta :D
  • kemotox
    Adjál ipt meg mindent :D
  • kemotox
    Hát elég érdekes ember vagy:D Kíváncsi vagyok mennyire nem fogod törni magad a továbbiakban...
  • nortsen
    Megnyugodtam, köszi. :)

Ilyenek voltak BF2-től fölfelé szinte mindegyik változathoz, de ez nem változtatta meg az erőviszonyokat, így rendben van számomra (kivéve Play4Free, de az rendben is van úgy, mert a játék ingyé van).

Csak féltem, hogy sunyi módon készül valamire a EA.
  • Vadnokedli
    Camo-zöld lézer- ezek rejtőznek a battlepackokban. és Emblémák amivel "egyedi" emblémát tudsz készíteni magadnak
  • Szabi #4829
    a battlepackban lehet:
    - festés járművekre/fegyverre/ruhára
    - kiegészítő fegyverre (ugyanolyan tulajdonságú mint a feloldható, csak másképp néz ki)
    - más kinézetű kés
    - xp boost
    - embléma szerkesztőhöz új kép