15720
  • Fallingstar
    szegény postás azt írta életében nem volt még ekkora a kísértés:D
  • Fallingstar
    nov 1-től lehet multizni csak, addig max single van
  • Prince23
    Nekem írt CDG, hogy október 31-én jön a GLS. Az nem késő? Úgy volt hogy 29-én kapom meg....
  • Boron Power
    Engem felhívtak a CD galaxistól, hogy törölhetik-e a pick pack pont rendelést, mert ha postaponton veszem át, az itt van csütörtökön, és az is ingyenes + postán kívül több MOL benzinkúton is át lehet venni (amik meg folyamatosan nyitva vannak).
  • grebber
    Nem vernek át!Nem ismeretlentől vesszük!
  • SergioAmigo
    már ha fizetés után megkapod és nem vernek át.
  • grebber
    Némelyik AMD VGA mellé BF4-et adnak!
    És így lesz olcsó BF4!

Ugyanilyen formában volt a megjelenéskor pl 3500ft-ért Far Cry 3, Bioshock Infinite és a többiek!
  • Fallingstar
    az nem tudom mi:)
  • grebber
    Én meg megvárom amíg az amd-s kódokat szórják majd 5 max 6 ezerért.
  • Fallingstar
    na, PC gurutól rendeltem bf4 + premiumot, nov. 1-én megyek 9-re átvenni budára:P
  • eugabesz
    Még drága...annyiért van boltban is...
  • Krisztiam #5059
    jaja tudom én vidékre kértem azért 2-a sajnos..
  • Borg
    Ott van az oldalukon, hogy GLS-el illetve Pesti átvétellel 31-én át lehet venni.
    Csak a vidéki pickpackpontokra ér 2-án.
  • Krisztiam #5057
    hát azt, hogy azt mondták, hogy 28-án megjön a játék, küldtek levelet tegnap, hogy csak 30-án jön a játék, valamiért csúszik, így csak 2-án kapom meg..
  • kopaszqtya
    Fogalmam sincs, lehet holnap már mást mondanak.
    Én annyiban reménykedek, hogy ha a multi még nem is fog menni legalább a singlet lehetne 1.ig pörgetni.
  • Borg
    Mit értesz cseszekedés alatt? 31-én a cdg is kiszállít GLS-el, játszani meg úgyis csak 1-től lehet.
  • Krisztiam #5054
    akkor csak cdg-nál cseszekednek?
  • kopaszqtya
    Én ma beszéltem a konzolokszervízével mert én onnan rendeltem meg, azt mondták nem tudnak semmilyen késésről és 30.án kézhez kapom a játékot.
  • nortsen
    Ő izé a Flood zone-ra reagáltam.
  • nortsen
    APC-vel nem tudta kilőni az enemyt, elég gáz. Pedig telibe lőtte.
  • Szabi #5050
    van már orosz kulcs 8700-ért China Rising-el, alakul :D
  • kill3r21
    Az elég korrekt, az nekem olyan 9-10 óra...:)
  • Fallingstar
    nekem cdgalaxis ajánlata tűnik a legszimpibbnek perpill, mi a véleményetek?
  • mester1987
    Ez hamar megvolt :DDD
  • grebber
    Nem értem miért csak a codosok tudnak epic akciótengert varázsolni az fpsükbe.

Itt a graf. technologia ami üt és ennyi (singleben) Jó volt me minden ,de valahogy az ezer éves codokban is jobb a pörgés feeling stb.

Xboxon toltam végig a grafika itt egy hányadék szint.Már nem emlékszem a bf3 single milyen hosszú volt de ez elsőre normálon 7.5 óra volt de sokat balfaszkodtam, mert fáradt vagyok:-(
  • [UNQL]Echo
    Elvileg uj gameplay

Flood zone

• kill3r21
    Innen minden hiányzik, de nem vagyok meglepve, mikor már alig egy hónap van a nextgen cumóig...:)
  • szomferi
    fú, nagyon randa az a bal szél :D
    az AA hiánya nagyon meglátszik
  • kill3r21
    csak mert ilyen egyébként HD packal :D
  • kill3r21
    Megnyugodtam :D
  • Fpocok
    Ez PC.
  • kill3r21
    Ez biztos nem a 360 verzió mi? :D
    Vagy csak nálam nagyon ramaty a grafika? :D
  • Fpocok
    VÓTMÁ?
  • Fpocok
    Konkréten se az ESET SS, se a régebbi COMODO nem ment fel. Előbbinél azt csinálta, hogy végigment szépen a telepítőcsík, aztán ugyanazzal a lendülettel vissza is vonta és kiírta, hogy már nem emlékszem mit, nem lehet telepíteni.
  • grebber
    Na itt is 99%-ban csak dísznek jönnek velünk a társak ,mert az ellen lelövését nekünk kell megtenni a gépi társak kb senkit nem lőnek le. Ott lövi 30 órán át a 3 centire lévő faszit addig amig oda nem megyek és én le nem lövöm.

• determinator
    Van olyan régebbi Matlab ami alapból nem megy W8 és W7-en sem.
    Viszont az újabb verziója megy W8-on is. Ennyi erővel mennyire szar a W7 mert a régi dos-os játékom nem indul el csak egy kis ügyeskedéssel.
    Atmel Studio 6.0, Codeblocks megy W8 alatt is.....

Olyan programokat hozz fel példának, amik mennek W7-en de W8-on nem. Nálunk a cégnél van egy ősrégi fontos program ami csak XP-n megy, ezért nem lehet lecserélni az oprendszert. De ez nem írható a Vista, W7, W8, W8.1 számlájára. Sokkal inkább a programozó hibája, illetve hogy nem lett továbbfejlesztve, aktualizálva.

Fpocok
    "két vírusírtó/tűzfal program közül egyiket sem tudtam telepíteni"
    Melyik az a kettő? Egy kicsit konkrétabban.
  • kill3r21
    Aki szerint valami xar, azt nem érdemes betámadni, mert nem tudod meggyőzni....ő már eldöntötte, lásd GTA....
  • Fallingstar
    Már nem azért, de nem takarodnátok el w8 meg w7 stb. topicba erről beszélni? nézem nézem hátha jön valami értelmes poszt bf4-ről, de már órák óta csak itt pampogtok irreleváns dolgokról mint az ovisok
  • Nagydög
    Pusztan logikai szempontbol: Az hogy valamit sokan mar fel eve hasznalnak, a nullahoz kozelitoen keves informaciot jelent annak minosegerol. Pl. a Vistat is sokan hasznaltak...
  • kemotox
    Igen veletek a gond, ha nem bírjátok felfogni, hogy szerintem NEM SZAR, csak NEM TETSZIK benne néhány dolog.

Amúgy még mindig nem jött arra a dologra semmi, hogy konkrét programok nem működnek rajta :D Tudom, tudom, ki lehet kapcsolni a csempét :DDD