Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Nehogy azt hidd, hogy olyan drága a szállítás.. Ma már teljesen hétköznapi dolog, hogy a világ másik felérõl rendelnek emberek dolgokat, nem okoz gondot egy nemzetközi kiszállítás. Sõt, sokkal biztosabb/simábban megy az, hogy amcsiból eljut a magyar postához, mint az hogy a magyar postától eljut hozzád a cucc... 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

adam46
Már csak azért se kéne, mert rá van nyomva egy origin felirat.
De azt ugye tudod, hogy kifizeted a gatyádat is a szállításra meg adókra, mert azt nem állják és az USA elég messze van. 😊

Seangaijin
Ez a MEtro-n csodálatos lesz...Mindenki majd lõdöz mint a hülye vele.

Zs0lt1
Nincs jó géped a BF4-hez? ITT megnyerheted! 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

<#eljen><#felkialtas>
scomcomputers
Na ennek viszont nem örülök:

<#shakehead>

* Scomcomputers the future of computing!*

Smithwarden

BF4 raketa bemutato + uj felveheto "Starstreak" cuccos foldi es legi celpontok ellen is (mondjuk csak 2 toltet van, de valoszinu durvan erosek). <#ravasz1>
Ja es ugy nez ki, nem csak a Javelin lesz kepes kovetni a lezerrel megfestett celt, hanem RPG es mas raketak is! <#felkialtas> <#eljen>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Ujabb ertelmes reklamok? <#rolleyes>
Hulyegyerekek elvezik, hogy mekkora agyatlansagokat tudnak csinalni a csudalatosan es fantorpikusan kiraly bf4-ben. <#bee1>

dr Kotász
<#worship><#eljen><#nevetes2><#taps> Ezen baromi jót röhögtem.

Fpocok
Legalább fog menni bármelyik játék 4-ik részéhez... AC4 pl 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

fasza egy sapka...egy redvás 4-es szám van csak rajta...hûha, agyam eldobom! 😄 Olcsón varratok ilyet. 😄
Herold
Gyûjtõi (Collectors).

Fpocok
Ez vajon milyen kiadás lehet? 😄

Krisztiam
sziasztok
a deluxe edition-höz mik járnak? dögcédula lesz hozzá?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Baromság.Inkább felvehetõ légvédelmi rakéta vagy egyéb értelemes dolgot tettek volna bele.
Lassan már RPFPS lesz ebbõl a sorozatból,már látom a következõ részt:lehet majd házad a pályán és még csajod is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Smithwarden
Foleg majd a bf4 railgun. <#bdead> <#rolleyes>

Jó sokat kell pumpálni az ellenbe.
Ezért vonzóak a sníper fegyverek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Support kaszt-specifikus fegyverei, alias LMG-k

(BTW nekem marhára bejön, hogy minden kaszt 3 féle fegyvert tud használni, +egy olyan kategóriát ami csak neki van. (karabélyok, puskák, meg shotik mindenkinek, fasza szerintem.)

kemotox
Hát ez érdekes döntés. Az egy jó dolog, hogy lesz több 3aslövõs fegyó, mehet bõven még szerintem. Viszont nemtom miért nem nerfelték csak simán egy picit inkább? Eddig is volt mind a két féle, na mindegy, végülis lesz így is bõven fegyver amit lehet használni.
A lényeg különben is az hogy eat da poo poo 😄D

Smithwarden

"DICE have heard the whining, and have opted to remove the fully automatic M16A3 from the release build of Battlefield 4‘s multiplayer. Alan Kertz, lead core gameplay designer on BF4, repeatedly confirmed this on Twitter."

M16A3-at kiveszik a BF4-bol.
Az elozo videoban az assault fegyok kozott ott volt, de azt csak elirtak a jatek betajaban es csak M16A4 lesz (3-as sorozat, nem full auto).

kemotox
Még mindig sírok rajta 😄D Hogy vigyorok a kis bokszos miközben mondja hogy "eating the poo poo all the way" 😄D

Smithwarden
Atyeg milyen video. <#bohoc> <#bee1>

Smithwarden

Assault fegyverbemutato.
Nekem az AUG tetszik talan legjobban hangra es viselkedesre. 😊

kemotox
NA EZEN VISZONT TÉNYLEG MEGKÖNNYEZTEM 😄DD

Starfarernek ez lesz szerintem a kedvenc videója 😄 "sucked the other persons rectum" 😄DD

kemotox
Az a lie home in bed is hatalmas volt 😄DD

Smithwarden

Mi az igazi celja a BF4-nek? - "Destroy the gameplay." 😄DD
Kozossegi visszajelzesekrol mi a velemeny? - "Feedbacks doesn't make the game better." 😄DD

Szerverhiba.Ugyanaz a pálya 64 fõ,egyik szerver 80-100 fps a másik 35-50 fps.
Mondom mi a fene.

Csak mert BF3 nál azért le szokott menni 45 körülire néha. Elég idegesítõ.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Vraaanyek
Közepes beállításhoz??? 😄 nehogy megijedj ennyire a 3gb vram kiírástól! 😄
nem tûnt fel, hogy GTX660-t írtak ajánlottnak, ami jócskán 760 alatt van teljesítményben? 3 giga vram-ot szerintem tényleg a multihoz írták, 16xAA-val, fullHD-ban, menni fog az maxon is!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
Bõségesen! 😊

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

LocalPatriot
A BF3 egész jól fut. FHD-ba, mediumon gyönyörûen ment. Akkor lehet full low-on menni fog 40 fps körül... hát béta után kiderül.
Ám most 4 giga RAM-om van, ha vennék +4-et, lenne valami értelme? mármint nyilván lenne, de valszeg a proci, vagy a vidikari hozna érdemleges javulást. Vagy azért az is érezhetõ lenne?
Smithwarden
Pedig en hagytam volna a kedves "uj" forumozot, de a modik jobbnak lattak ezt a verziot. <#rolleyes>

Fpocok

Nem sokáig tartott. 😄
Smithwarden
Semmi, semmi, nyugodtan forumozhatsz normalisan.
Itt a kulturalt forumozokat szivesen fogadjuk. <#bohoc>

??????????????
Smithwarden
Kivettem, mert olyan kedvesen kered a 36. alregeddel kedves Starfarer.
De ugyis max par napig fog tartani nalad...es elgurul a gyogyszered.
(Igen most jon, hogy en uj ember vagyok itt, hogy beszelnek velem, blabla. Uncsi es ertelmetlen.)

Ui.: "Segítõ hsz-eim." Vicc kategoria vagy. <#bohoc><#vigyor><#bohoc>

Remélem a modik, tudnak segíteni, mért nem látszanak a segítõ hsz-eim.
Igazából, majd a béta után tudunk mit mondani, addig csak hasraütés.
Lesz az 60-nál még több is.

Szerintetek multiba FHD ba akár Low on is meg lesz a 60fps? Gépem alul.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

giornalista
jaja, amin az elfutott, azon a BF4 is elfut majd. nekem valószínûleg low graphics lesz, viszont remélhetõleg ez magas FPS-sel párosul majd (70+).
Pedig ez nem különösebben több, mint amit a BF3 is igényel.
oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

LocalPatriot
Akkor nemsokára beta.

Viszont a szerény 5770-em, meg a kétmagos i3 kevéske lesz... de inkább csináltatok tetkót köv hónapba, mint h a gépet fejlesszem...😄
rectumwarden go and suck miklos cifka cock!

BoneDragon
Köszi, még jó hogy vártam a gép vásárlással, majd januárba. Addigra kb letisztázódik mi kell köv generációhoz.