Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
BF4 raketa bemutato + uj felveheto "Starstreak" cuccos foldi es legi celpontok ellen is (mondjuk csak 2 toltet van, de valoszinu durvan erosek). <#ravasz1>#ravasz1>
Ja es ugy nez ki, nem csak a Javelin lesz kepes kovetni a lezerrel megfestett celt, hanem RPG es mas raketak is! <#felkialtas>#felkialtas> <#eljen>#eljen>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hulyegyerekek elvezik, hogy mekkora agyatlansagokat tudnak csinalni a csudalatosan es fantorpikusan kiraly bf4-ben. <#bee1>#bee1>
a deluxe edition-höz mik járnak? dögcédula lesz hozzá?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lassan már RPFPS lesz ebbõl a sorozatból,már látom a következõ részt:lehet majd házad a pályán és még csajod is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ezért vonzóak a sníper fegyverek.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
(BTW nekem marhára bejön, hogy minden kaszt 3 féle fegyvert tud használni, +egy olyan kategóriát ami csak neki van. (karabélyok, puskák, meg shotik mindenkinek, fasza szerintem.)
A lényeg különben is az hogy eat da poo poo 😄D
"DICE have heard the whining, and have opted to remove the fully automatic M16A3 from the release build of Battlefield 4‘s multiplayer. Alan Kertz, lead core gameplay designer on BF4, repeatedly confirmed this on Twitter."
M16A3-at kiveszik a BF4-bol.
Az elozo videoban az assault fegyok kozott ott volt, de azt csak elirtak a jatek betajaban es csak M16A4 lesz (3-as sorozat, nem full auto).
Assault fegyverbemutato.
Nekem az AUG tetszik talan legjobban hangra es viselkedesre. 😊
Starfarernek ez lesz szerintem a kedvenc videója 😄 "sucked the other persons rectum" 😄DD
Mi az igazi celja a BF4-nek? - "Destroy the gameplay." 😄DD
Kozossegi visszajelzesekrol mi a velemeny? - "Feedbacks doesn't make the game better." 😄DD
Mondom mi a fene.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
nem tûnt fel, hogy GTX660-t írtak ajánlottnak, ami jócskán 760 alatt van teljesítményben? 3 giga vram-ot szerintem tényleg a multihoz írták, 16xAA-val, fullHD-ban, menni fog az maxon is!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ám most 4 giga RAM-om van, ha vennék +4-et, lenne valami értelme? mármint nyilván lenne, de valszeg a proci, vagy a vidikari hozna érdemleges javulást. Vagy azért az is érezhetõ lenne?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Itt a kulturalt forumozokat szivesen fogadjuk. <#bohoc>#bohoc>
De ugyis max par napig fog tartani nalad...es elgurul a gyogyszered.
(Igen most jon, hogy en uj ember vagyok itt, hogy beszelnek velem, blabla. Uncsi es ertelmetlen.)
Ui.: "Segítõ hsz-eim." Vicc kategoria vagy. <#bohoc>#bohoc><#vigyor>#vigyor><#bohoc>#bohoc>
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Viszont a szerény 5770-em, meg a kétmagos i3 kevéske lesz... de inkább csináltatok tetkót köv hónapba, mint h a gépet fejlesszem...😄