15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#5110 Promoznáshoz amúgy minden cég kibaszottul ért az tutihotziher.
BF4-ből is a single videók szó szerint hangulatosak voltak ,de élőben semmi nudli volt.
Az ezer 1000% hogy az új CD kimondhatatlan kenterbe veri megint single terén!
-
#5109 Nem ártana kicsit gyakorolnod. :D -
#5108 Mindig eszembe jut, amikor nézek ilyet... -
#5107 Minden egyes konzolos videóhoz látom ezt hozzá kell fűznöd -.- -
#5106 Ha pokolra jutok, az lesz a büntim, hogy konzolon fps ezzek :D -
#5105 Itt
Már másik map megy -
#5104 Linket. -
#5103 heh most nézem streamet a railroad mapon van egy flag, ami egy mozgó vonaton van :D -
#5102 Csináltál 7 mappát és elnevezted őket random de azért valami szisztematikával? -
mester1987 #5101 HOPP... -
pcgammer #5100 Prologue + 6 SP missions.
Ennyi küldetés van a mappában :D
-
#5099 Reménykedjünk, de nekem jó a 2 playeres csak legyen több küldi. -
#5098 remélem lesz 4 playeres coop... -
#5097 Nekem a 3-é nem tetszett sőt a BC2-ben se jött be a single, nem kötött le még annyira se hogy végig toljam, a co-op viszont nagyon jó volt, csak kevés. -
#5096 Miért is? Felraktam oszt ment, ráadásul OC-s 560Ti-vel, néha csinált olyat hogy a battlelog olyat hogy nem csatlakozott elsőre, de ezt néha most is eljátssza. -
#5095 Nekem bejött a 3 single-is,sőt többször végigvittem,ez nagy szó nálam.
És ott volt a co-op is más pályákkal,megérte anno a 9990ft-ot.
Tényleg bf4 ben lesz co-op? -
Borg #5094 Érdekes... a BF4 úgy tűnik az első játék, ami meghálálja a memória sebességet.
-
mester1987 #5093 Lehet csak azt mondta a DICE hogy erősebb egyjátékost csinálnak. Szóval érdemes lehet... -
#5092 Na most hazudtál -
#5091 A 3-at is megjelenés napján vettem és semmi bajom nem volt vele, néha a battlelog szarozott kicsit, de mindig tudtam játszani amikor akartam, lehet hogy a kevés kivétel közzé tartozom akiknek jó a játék rögtön :D -
#5090 Első nap nem veszünk Battlefield új generációs játékot az utolsó kettővel már be lett szopva rendesen, várunk van idő , szíja más a fogát mire játszható lesz . -
#5089 Hülye aki lewarezol egy multis játékot, hogy végigtolja a kb értelmetlen single-t...
Egyébként is hiába kapjuk meg a lemezt 3-4 nappal korábban, nov. 1-ig úgy is csak a dobozra lehet recskázni... -
#5088 simán -
#5087 Azt mit warezolsz le az 5 órás singlet? :D -
#5086 Le kell warezolni , hülye aki első nap megveszi . -
mester1987 #5085 Ja akkor az is olyan, mint a steam. -
mester1987 #5084 Nem hiszem, hogy van-e lemezes, amin rajta van minden, hogy elinduljon megjelenés előtt. -
#5083 Orgininen van elő letöltés,és ha minden igaz már holnap szedhetik koreában. -
#5082 bf3at ázsiai vpn-ről aktiváltam az itteni megjelenés elött 3-4 nappal :DD -
mester1987 #5081 29-én oldódik fel Észak-Amerikába/Brazíliába. Nem tudom az Originen hogy müxik ez. -
#5080 Hát aki egy-két napot nem képes kivárni annak simán megéri azt a pár órát :D (nettől függ a dolog persze) -
Fallingstar #5079 hát 30gb-ot feltenni aztán leszedni:/ -
#5078 Lehet akár holnap kint lesz warezba?!:S
Mondjuk lehet nem várnám meg a postást,addig single -
#5077 A fegyveres ládára gondoltam. -
mester1987 #5076 Az jó volt meg minden csak lassú kimenetelű volt és amellé nagyon rövid. Még rövidebb volt az utódjánál is. -
#5075 azaz? szar- nem? -
#5074 Vagy lehet olyan lesz, mint a BC2-ben volt. -
mester1987 #5073 1 dolgot el kell süssek; a pályákon vannak fegyveres ládák, ami gondolom a sztori előrehaladtával megtelik, szóval nem az ellenségtől vesszük el azt. Elég hiteltelen, remélem nem 6-8 óra szaladgálásból és 2 óra akcióból fog állni, bár én nem bízok már ebben. -
SergioAmigo #5072 Sebaj akkor is még lesz idő kitolni a singlet és azért szerintem érdemes kipróbálni mielőtt belecsapunk a lecsóba :D -
Whysper #5071 Az nagyon késő. akkor már a világ se fog létezni! OMG