15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Fallingstar #5151 mondjuk ez igaz.. -
Fallingstar #5150 ja csak gondolom az hihetőbb, hogy lengyesországban is élsz mint az, hogy spanyolban:P -
#5149 Hát amilyen árak vannak nekünk az Originen, szerintem nem is akar ott vásárolni senki! -
#5148 baromság, többször tettem villámlátogatás Lengyelországba vásárlás céljára.. tizenezreket spóróltam.. :D -
Fallingstar #5147 maradok szntem pc gurus 17500-as verziónál. az legalább tuti, originen se büntetnek érte és dobozt is kapok a játékhoz meg újságot amit streamen majd elosztok:P -
Fallingstar #5146 -
#5145 Ha figyelmesen olvastál volna, láthatnád, hogy nem azt írtam, hogy így vettem meg, hanem azt, hogy ezt olvastam annak a "billentyűzetéből" aki ezt meglépte! -
Fallingstar #5144 [–]sniflez 2 points 11 days ago
Somehow I sort of agree a bit to this. Ever since I used proxy on my origin account I can no longer buy anything from my local origin store. It will not let me buy any game and dlcs. When I chatted with EA support they said I used my account with proxies buying from other region and my account have been disabled from buying from origin store :( I have been passed to 3 different support staff to sort out my buying issue on origin until they asked me to call their higher level support.
redditen -
#5143 Ezt az infot hol irtak? :p -
#5142 még él, de nincs rá garancia, hogy nem vágnak ki a picsába az acc-oddal együtt... -
Fallingstar #5141 nem vásárolhatsz az origin shopban azzal az accounttal -
#5140 Ezt én is egy másik fórumon olvastam, aki írta már több játékot is így vett meg, még mindig él a fiókja.Mire gondoltál mikor azt írtad, hogy "a jövőben nem vásárolhatsz az accountoddal originen többé" -
Fallingstar #5139 utána néztem, működik de vszínűleg a jövőben nem vásárolhatsz az accountoddal originen többé -
#5138 Egyszerű a dolog, ennyi kell:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keresel egy mexikói proxyt, beállítod a böngészőben, majd felmész a www.origin.com -ra, kiválasztod amit vásárolni akarsz, berakod a kosárba, majd rákattintasz a fizetésre. Ekkor be kell jelentkezni a már meglévő acc.-al, de a bejelentkezés előtt kikapcsolod a proxyt a böngészőben, majd fizetsz, paypal v. bankkártya, amelyik tetszik. Ezután ha belépsz az Origin kliensbe, már ott lesz a játékaid között. Viszont óvatosan a dologgal, mert az EULA szerint bann jár érte, bár még olyanról nemtudunk akit ezért bannoltak volna! Csak saját felelősségre!!! -
Fallingstar #5137 linket tudsz adni? vpn váltás mexikóba és úgy login originbe vagy hogy? -
#5136 898peso ~ 14700Ft, mexikói Originből BF4 + Prémium. -
#5135 lehetne, de érdemesebb megjelenés napjáig várni szerintem :D -
#5134 hát nekem nem ér meg annyit a patch-enkénti szopás... inkább kipengetem a teljes összeget, évente 1-2 játék megéri a ~9-12 ezres árat -
sasafr #5133 Lehet, hogy így van, nekem soha nem volt, de arra emlékszem, hogy mindig sírt valaki az orosz verzió miatt itt a fórumon. Most 8000 körül mérik az orosz Bf4-et, persze néhány hónap múlva lehet olcsóbb lesz. -
janihunk #5132 Én 4k ért vettem a BF3 mat megjelenés napján. És annyi a (gány) vele hogy minden frissítés után 2 fájlt felül kell írni. kb 2 perc se. -
#5131 Városban, ami a multibetában is volt....második talán, vagy a harmadik nemtom :) -
sasafr #5130 Ezekkel az orosz kulcsokkal csak az a baj, hogy utána kókányolni kell, mindig van valami probléma. Az igaz, hogy 8000 körül megkapja az ember, de azért a 2000 Ft nyereségért kap egy csomó bosszúságot. Persze kinek hogy! -
Unreal1942 #5129 olcsooroszkulcsbf4 -
janihunk #5128 Komolyan kérdeztem, bf3 hoz is volt olcsó orosz kulcs. Érdekelne most lesz-e? -
#5127 MisterMinit -
janihunk #5126 Sziasztok lehet venni valahol olcsó kulcsot? -
#5125 Amennyiben emberünk nem átlagjátékos, hanem egy igazi kétbalkezes kontár, akkor természetesen nem szóltam. -
mester1987 #5124 Melyik pályán van? Direkt figyelek majd rá. -
mester1987 #5123 Az micsoda? :DDD -
#5122 Miért ne maradnának meg? A next gen csak egy grafika tuning semmi több ugyanaz a game lesz ugyanazokkal az okádék bugokkal megoldásokkal! -
#5121 Komoly a játék gyerekek, előbb társam lépcsőről osztja az ólmot , és mellette vígan elfut két katona...akkor C4-el kellett két tankot legyakni, a második miután felrobbant simán elsüllyedt a talajban és eltűnt!
Ha ilyenek benne maradnak a nextgen verzióban akkor az szégyen gyalázat lesz...
2013ban ilyen belefér? -
#5120 Ezért is írtam, hogy multiban tényleg csak az egérrel való irányítás a megfelelő szerinte, minden másra ott a master card :)
Egyébként régebben olvastam, hogy van valami bill+egér kombó xboxhoz. -
#5119 "Mindig azok vergődnek ezen, akik még életükben nem fogtak kontrollert."
Volt boxom (BFBC1+BF1943 miatt) es nyomtam kontrollerrel.
Megszoktam aranylag, kb 2 honapig toltam, de tovabb nem birtam. :)
Ha lenne jo kontroller/eger fps-ekhez konzolon, akkor atallnek, de addig marad a PC. :)
-
#5117 Annyira kibaszott elcsépelt téma már ez, hogy hihetetlen. Egyértelmű, hogy multiplayerben egérrel jó játszani. Singleplayerben pedig tökéletes a kontroller is, semmi bajom nem volt még egy fps játékkal sem emiatt, nem vont le semmit a játékélményből. Lerágott csont. Mindig azok vergődnek ezen, akik még életükben nem fogtak kontrollert. -
#5116 jó, de nem azért mondom, de tényleg szitává lőlek titeket. szerencsétek, hogy még nem jelent meg a játék. -
#5115 "Ha pokolra jutok, az lesz a büntim, hogy konzolon fps ezzek :D"
Ez volt a honap legjobb szovege. :D
-
#5114 Az, hogy ő nem tud rendesen az egy dolog. -
#5113 Most őszintén Gero, a fazon videóiból csak annyi jött le, hogy kontrolerrel még mindig képtelenség normálisan célozni rásegítés nélkül.
Olyan hatékony, mintha egérrel akarnék repülőgép szimulátort vezetni. (Mondjuk ennyire még sosem akartam megszopatni magamat) :)
(A tévedés joga fenntartva, de nem beismerve! ) -
#5112 Danke -
#5111 CD? a DVD nem?