15720
  • Fallingstar
    mondjuk ez igaz..
  • Fallingstar
    ja csak gondolom az hihetőbb, hogy lengyesországban is élsz mint az, hogy spanyolban:P
  • Kami
    Hát amilyen árak vannak nekünk az Originen, szerintem nem is akar ott vásárolni senki!
  • Szabi #5148
    baromság, többször tettem villámlátogatás Lengyelországba vásárlás céljára.. tizenezreket spóróltam.. :D
  • Fallingstar
    maradok szntem pc gurus 17500-as verziónál. az legalább tuti, originen se büntetnek érte és dobozt is kapok a játékhoz meg újságot amit streamen majd elosztok:P
  • Fallingstar
  • Kami
    Ha figyelmesen olvastál volna, láthatnád, hogy nem azt írtam, hogy így vettem meg, hanem azt, hogy ezt olvastam annak a "billentyűzetéből" aki ezt meglépte!
  • Fallingstar
    [–]sniflez 2 points 11 days ago
    Somehow I sort of agree a bit to this. Ever since I used proxy on my origin account I can no longer buy anything from my local origin store. It will not let me buy any game and dlcs. When I chatted with EA support they said I used my account with proxies buying from other region and my account have been disabled from buying from origin store :( I have been passed to 3 different support staff to sort out my buying issue on origin until they asked me to call their higher level support.

redditen
  • Smithwarden
    Ezt az infot hol irtak? :p
  • szomferi
    még él, de nincs rá garancia, hogy nem vágnak ki a picsába az acc-oddal együtt...
  • Fallingstar
    nem vásárolhatsz az origin shopban azzal az accounttal
  • Kami
    Ezt én is egy másik fórumon olvastam, aki írta már több játékot is így vett meg, még mindig él a fiókja.Mire gondoltál mikor azt írtad, hogy "a jövőben nem vásárolhatsz az accountoddal originen többé"
  • Fallingstar
    utána néztem, működik de vszínűleg a jövőben nem vásárolhatsz az accountoddal originen többé
  • Kami
    Egyszerű a dolog, ennyi kell:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keresel egy mexikói proxyt, beállítod a böngészőben, majd felmész a www.origin.com -ra, kiválasztod amit vásárolni akarsz, berakod a kosárba, majd rákattintasz a fizetésre. Ekkor be kell jelentkezni a már meglévő acc.-al, de a bejelentkezés előtt kikapcsolod a proxyt a böngészőben, majd fizetsz, paypal v. bankkártya, amelyik tetszik. Ezután ha belépsz az Origin kliensbe, már ott lesz a játékaid között. Viszont óvatosan a dologgal, mert az EULA szerint bann jár érte, bár még olyanról nemtudunk akit ezért bannoltak volna! Csak saját felelősségre!!!
  • Fallingstar
    linket tudsz adni? vpn váltás mexikóba és úgy login originbe vagy hogy?
  • Kami
    898peso ~ 14700Ft, mexikói Originből BF4 + Prémium.
  • Szabi #5135
    lehetne, de érdemesebb megjelenés napjáig várni szerintem :D
  • szomferi
    hát nekem nem ér meg annyit a patch-enkénti szopás... inkább kipengetem a teljes összeget, évente 1-2 játék megéri a ~9-12 ezres árat
  • sasafr
    Lehet, hogy így van, nekem soha nem volt, de arra emlékszem, hogy mindig sírt valaki az orosz verzió miatt itt a fórumon. Most 8000 körül mérik az orosz Bf4-et, persze néhány hónap múlva lehet olcsóbb lesz.
  • janihunk
    Én 4k ért vettem a BF3 mat megjelenés napján. És annyi a (gány) vele hogy minden frissítés után 2 fájlt felül kell írni. kb 2 perc se.
  • kill3r21
    Városban, ami a multibetában is volt....második talán, vagy a harmadik nemtom :)
  • sasafr
    Ezekkel az orosz kulcsokkal csak az a baj, hogy utána kókányolni kell, mindig van valami probléma. Az igaz, hogy 8000 körül megkapja az ember, de azért a 2000 Ft nyereségért kap egy csomó bosszúságot. Persze kinek hogy!
  • Unreal1942
    olcsooroszkulcsbf4
  • janihunk
    Komolyan kérdeztem, bf3 hoz is volt olcsó orosz kulcs. Érdekelne most lesz-e?
  • Herold
    MisterMinit
  • janihunk
    Sziasztok lehet venni valahol olcsó kulcsot?
  • 0Fritz0
    Amennyiben emberünk nem átlagjátékos, hanem egy igazi kétbalkezes kontár, akkor természetesen nem szóltam.
  • mester1987
    Melyik pályán van? Direkt figyelek majd rá.
  • mester1987
    Az micsoda? :DDD
  • grebber
    Miért ne maradnának meg? A next gen csak egy grafika tuning semmi több ugyanaz a game lesz ugyanazokkal az okádék bugokkal megoldásokkal!
  • kill3r21
    Komoly a játék gyerekek, előbb társam lépcsőről osztja az ólmot , és mellette vígan elfut két katona...akkor C4-el kellett két tankot legyakni, a második miután felrobbant simán elsüllyedt a talajban és eltűnt!
    Ha ilyenek benne maradnak a nextgen verzióban akkor az szégyen gyalázat lesz...
    2013ban ilyen belefér?
  • DeerHunter01
    Ezért is írtam, hogy multiban tényleg csak az egérrel való irányítás a megfelelő szerinte, minden másra ott a master card :)
    Egyébként régebben olvastam, hogy van valami bill+egér kombó xboxhoz.
  • Smithwarden
    "Mindig azok vergődnek ezen, akik még életükben nem fogtak kontrollert."

Volt boxom (BFBC1+BF1943 miatt) es nyomtam kontrollerrel.
    Megszoktam aranylag, kb 2 honapig toltam, de tovabb nem birtam. :)
    Ha lenne jo kontroller/eger fps-ekhez konzolon, akkor atallnek, de addig marad a PC. :)
  • DeerHunter01
    Annyira kibaszott elcsépelt téma már ez, hogy hihetetlen. Egyértelmű, hogy multiplayerben egérrel jó játszani. Singleplayerben pedig tökéletes a kontroller is, semmi bajom nem volt még egy fps játékkal sem emiatt, nem vont le semmit a játékélményből. Lerágott csont. Mindig azok vergődnek ezen, akik még életükben nem fogtak kontrollert.
  • BiG G
    jó, de nem azért mondom, de tényleg szitává lőlek titeket. szerencsétek, hogy még nem jelent meg a játék.
  • Smithwarden
    "Ha pokolra jutok, az lesz a büntim, hogy konzolon fps ezzek :D"
    Ez volt a honap legjobb szovege. :D
  • TDC Geronimo
    Az, hogy ő nem tud rendesen az egy dolog.
  • 0Fritz0
    Most őszintén Gero, a fazon videóiból csak annyi jött le, hogy kontrolerrel még mindig képtelenség normálisan célozni rásegítés nélkül.
    Olyan hatékony, mintha egérrel akarnék repülőgép szimulátort vezetni. (Mondjuk ennyire még sosem akartam megszopatni magamat) :)

(A tévedés joga fenntartva, de nem beismerve! )
  • adam46
    Danke
  • Vadnokedli
    CD? a DVD nem?