15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
HUN BECSEHELY #5196 Erre vártam már,amióta bejelentették. Ugy-hogy ezen nem fogok spórolni.Főleg nem pár ezresen. -
#5195 Amelyik a pénztárcádnak megfelelő. Ha nem számít, akkor Delux, ahhoz jár szexi fémtok, plusz DLC, meg még pár nyalánkság. -
#5194 Neked is töltés közben fagyott ki? -
HUN BECSEHELY #5193 Üdv.Ma nézegettem az oldalakat,és azt szeretném megtudni,hogy melyik Példányt érdemes megvenni.Mert-hát van 3-fajta variáció.THX
-
#5192 Semmit mivel nem indult el :( -
mester1987 #5191 Megkésve, de köszi! -
#5190 A te gépeddel mit tudtál összehozni fps-ben mérve a béta alatt? -
#5189 AMD VGA mellé adják a game-et szóval majd 5k körül lehet venni! (Annak aki nagyon olcsón akar hozzájutni) -
#5188 Core 2 duo 3ghz, HD4850, 6gb ram -ezzel a konfiggal a béta folyton kifagyott még a pálya betöltése közben, valakinek hasonló konfiggal nincs tapasztalata hogy futott?
Van esélyem lowon végigvinni a single playert? -
#5187 valami belföldi ismerősömnél is kiírta 9 órája, azt csak annyit jelent hogy előrendelte battlelogban/originen :D -
Newfronter #5186 Simán lehet. Előbb megkaphatják a helyi üzletek a játékot. -
#5184 Valami külföldi ismerősöm Battlelogon már most aktiválta BF4 Prémiumját. -
#5179 inkább ilyet adnának a prémiumhoz :D -
Newfronter #5178 Még nem tudjuk.
Fegyver kiegészítők és xp boost-ok is lehetnek a battlepackekben...
Persze hogy nem jobb játékos az, aki premiumos... ezt eddig is tudtuk, hogy a BF4-ben nincs P2W lehetőség, még az kéne!
Ha téged nem érdekel, akkor figyelmen kívül hagyod, de van aki pl. ezekre hajt direkt, így nekik is meg lesz az örömük. -
#5177 milyen az a kiváló ritkaságú ? :DDDDDDDD
biztos velem van a hiba, de egyáltalán nem hoz lázba, hogy kés vagy szénszálas kés van-e a karakterem kezébe, de gondolom a killeket se adja jobban, ha nem piros hanem hupikék lézer vagy a fegyveren.. :D -
#5176 Kivéve a Csíter. -
#5175 egy biztos a headshotot mindenki megkapja, prémiumos is meg az alapos is -
#5174 Miért csalás az, hogy a BF3-ban felold pár dolgot, ami már úgy is megvan mindenkinek?:D -
Newfronter #5173 Nem vagy képben a 2. állításoddal sem. Mert a premiumosok kiváló ritkaságú cuccokat kapnak a battlepackokban. Ezt a DICE írta.
Ezek lesznek egyébként:
Standard (grey), Advanced (white), Superior (blue), & Distinguished (orange).
Mi az utolsót kapjuk, tehát a kiválót. -
Fallingstar #5172 ember
Vehicle Shortcut Bundle for Battlefield 3™
ez a bf3-ban oldja fel a dolgokat, az nekünk nem kell:D -
Fallingstar #5171 ezeket a shortcutokat nem lehet megszerezni játék közben? -
#5170 Mi nem jár hozzá? :D -
#5169 most nézem, hogy még az se jár hozzá :DDDD
"Digital Deluxe Edition also includes 3 Gold Battlepacks and a Vehicle Shortcut Bundle"
szóval 3 skincsomag meg csalás a járgányokhoz, juhééé
a prém meg
"12 BONUS BATTLEFIELD 4 BATTLEPACKS"
tehát még csak nem is gold-ot adnak! :'D -
Fallingstar #5168 deluxe akkor érné meg ha béta elején lennénk. a 3 gold vackot megszerzed később vagy megveszed, de a béta már over -
#5167 Nem, hanem hogy Deluxe. Tudod- BF buzi vagyok...
BF3 Prémiummal kétszer van meg PS3/PC-n is -
#5166 és az mire jó ? hogy kétszer legyen meg a kínai dlc ? :D -
#5165 A 30 ezer az Livius fétise, természetesen egyáltalán nem kerül annyiba :D Ha mindent megveszel most így megjelenéskor, akkor is huszonegynéhányezer, nagyon maximum. -
#5164 Találj Deluxe BF4 et Prémiummal is pls! -
Fallingstar #5163 17500-ért sima bf4+premium+negyed éves pc guru előfiz(3db), ez a legjobb magyar ajánlat amit találtam -
#5162 köszi igen én is ezt tudom:D akkor jó -
#5161 11900.- egy szokványos hazai boltból ha megvesszük + hozzá lehet venni egy packot is 9000 ért amin plusz pályák vannak ..én ennyit tudok :D -
#5160 10 körül tudsz venni itthon Limited verziót, 12 körül meg Deluxe-ot, meg 10-ért Premiumot hozzá -
#5159 alapjáték originen 60euro, kulcsos oldalakon ~30
prémium originen 50euro, kulcsos oldalakon ~36
alap+prém csomagban ~69 euro kulcsos oldalakon -
#5158 hány forintba is kerül ez a játék? látok mindenféle verziót ,úgy meg van csavarva a téma ...itt valami 32-ezerről beszélgettek :p most akkor valaki írja nekem le mit vegyek meg ahhoz ,hogy ne dobjam ki a pízt az ablakon . -
Fallingstar #5157 brutál árak vannak az tény. 21.000 a delux edition originen wtf?? -
#5156 naja, origin mindig átver mindenkit -
sasafr #5155 Azért, ha valami 32000-be kerül és te megveszed 800-ért, azért előtte gyanakodjál egy kicsit, hogy valami nem kóser! -
#5154 nem is állítottam, hogy így vetted meg, csak mondom, hogy ELVILEG ban jár érte a rendszerből, de még talán nem volt rá precedens, de ha elszaporodik ez a módi, akkor előkerül a banhammer az EA részéről, méghozzá jogosan -
#5153 van magyar szupport
#5150: 32ezres cuccot meglehetett venni 800ft-ért.. indultam is lengyelországba :DD -
#5152 Szerinted tudják az EA-nál odakint, hogy hol van Magyarország, mikor földrészeket nem ismernek, nem tudnak hová tenni?!