15720
  • HUN BECSEHELY
    Erre vártam már,amióta bejelentették. Ugy-hogy ezen nem fogok spórolni.Főleg nem pár ezresen.
  • adam46
    Amelyik a pénztárcádnak megfelelő. Ha nem számít, akkor Delux, ahhoz jár szexi fémtok, plusz DLC, meg még pár nyalánkság.
  • sparrow35
    Neked is töltés közben fagyott ki?
  • HUN BECSEHELY
    Üdv.Ma nézegettem az oldalakat,és azt szeretném megtudni,hogy melyik Példányt érdemes megvenni.Mert-hát van 3-fajta variáció.THX
  • grebber
    Semmit mivel nem indult el :(
  • mester1987
    Megkésve, de köszi!
  • sparrow35
    A te gépeddel mit tudtál összehozni fps-ben mérve a béta alatt?
  • grebber
    AMD VGA mellé adják a game-et szóval majd 5k körül lehet venni! (Annak aki nagyon olcsón akar hozzájutni)
  • sparrow35
    Core 2 duo 3ghz, HD4850, 6gb ram -ezzel a konfiggal a béta folyton kifagyott még a pálya betöltése közben, valakinek hasonló konfiggal nincs tapasztalata hogy futott?
    Van esélyem lowon végigvinni a single playert?
  • Szabi #5187
    valami belföldi ismerősömnél is kiírta 9 órája, azt csak annyit jelent hogy előrendelte battlelogban/originen :D
  • Newfronter
    Simán lehet. Előbb megkaphatják a helyi üzletek a játékot.
  • Vadnokedli
    Valami külföldi ismerősöm Battlelogon már most aktiválta BF4 Prémiumját.
  • Szabi #5179
    inkább ilyet adnának a prémiumhoz :D
  • Newfronter
    Még nem tudjuk.
    Fegyver kiegészítők és xp boost-ok is lehetnek a battlepackekben...
    Persze hogy nem jobb játékos az, aki premiumos... ezt eddig is tudtuk, hogy a BF4-ben nincs P2W lehetőség, még az kéne!

Ha téged nem érdekel, akkor figyelmen kívül hagyod, de van aki pl. ezekre hajt direkt, így nekik is meg lesz az örömük.
  • Szabi #5177
    milyen az a kiváló ritkaságú ? :DDDDDDDD

biztos velem van a hiba, de egyáltalán nem hoz lázba, hogy kés vagy szénszálas kés van-e a karakterem kezébe, de gondolom a killeket se adja jobban, ha nem piros hanem hupikék lézer vagy a fegyveren.. :D
  • Vadnokedli
    Kivéve a Csíter.
  • haversvábbogár
    egy biztos a headshotot mindenki megkapja, prémiumos is meg az alapos is
  • kemotox
    Miért csalás az, hogy a BF3-ban felold pár dolgot, ami már úgy is megvan mindenkinek?:D
  • Newfronter
    Nem vagy képben a 2. állításoddal sem. Mert a premiumosok kiváló ritkaságú cuccokat kapnak a battlepackokban. Ezt a DICE írta.

Ezek lesznek egyébként:
    Standard (grey), Advanced (white), Superior (blue), & Distinguished (orange).
    Mi az utolsót kapjuk, tehát a kiválót.
  • Fallingstar
    ember
    Vehicle Shortcut Bundle for Battlefield 3™

ez a bf3-ban oldja fel a dolgokat, az nekünk nem kell:D
  • Fallingstar
    ezeket a shortcutokat nem lehet megszerezni játék közben?
  • Vadnokedli
    Mi nem jár hozzá? :D
  • Szabi #5169
    most nézem, hogy még az se jár hozzá :DDDD

"Digital Deluxe Edition also includes 3 Gold Battlepacks and a Vehicle Shortcut Bundle"
    szóval 3 skincsomag meg csalás a járgányokhoz, juhééé

a prém meg
    "12 BONUS BATTLEFIELD 4 BATTLEPACKS"
    tehát még csak nem is gold-ot adnak! :'D
  • Fallingstar
    deluxe akkor érné meg ha béta elején lennénk. a 3 gold vackot megszerzed később vagy megveszed, de a béta már over
  • Vadnokedli
    Nem, hanem hogy Deluxe. Tudod- BF buzi vagyok...

BF3 Prémiummal kétszer van meg PS3/PC-n is
  • Szabi #5166
    és az mire jó ? hogy kétszer legyen meg a kínai dlc ? :D
  • kemotox
    A 30 ezer az Livius fétise, természetesen egyáltalán nem kerül annyiba :D Ha mindent megveszel most így megjelenéskor, akkor is huszonegynéhányezer, nagyon maximum.
  • Vadnokedli
    Találj Deluxe BF4 et Prémiummal is pls!
  • Fallingstar
    17500-ért sima bf4+premium+negyed éves pc guru előfiz(3db), ez a legjobb magyar ajánlat amit találtam
  • haversvábbogár
    köszi igen én is ezt tudom:D akkor jó
  • haversvábbogár
    11900.- egy szokványos hazai boltból ha megvesszük + hozzá lehet venni egy packot is 9000 ért amin plusz pályák vannak ..én ennyit tudok :D
  • szomferi
    10 körül tudsz venni itthon Limited verziót, 12 körül meg Deluxe-ot, meg 10-ért Premiumot hozzá
  • Szabi #5159
    alapjáték originen 60euro, kulcsos oldalakon ~30

prémium originen 50euro, kulcsos oldalakon ~36

alap+prém csomagban ~69 euro kulcsos oldalakon
  • haversvábbogár
    hány forintba is kerül ez a játék? látok mindenféle verziót ,úgy meg van csavarva a téma ...itt valami 32-ezerről beszélgettek :p most akkor valaki írja nekem le mit vegyek meg ahhoz ,hogy ne dobjam ki a pízt az ablakon .
  • Fallingstar
    brutál árak vannak az tény. 21.000 a delux edition originen wtf??
  • Szabi #5156
    naja, origin mindig átver mindenkit
  • sasafr
    Azért, ha valami 32000-be kerül és te megveszed 800-ért, azért előtte gyanakodjál egy kicsit, hogy valami nem kóser!
  • szomferi
    nem is állítottam, hogy így vetted meg, csak mondom, hogy ELVILEG ban jár érte a rendszerből, de még talán nem volt rá precedens, de ha elszaporodik ez a módi, akkor előkerül a banhammer az EA részéről, méghozzá jogosan
  • Szabi #5153
    van magyar szupport

#5150: 32ezres cuccot meglehetett venni 800ft-ért.. indultam is lengyelországba :DD
  • Kami
    Szerinted tudják az EA-nál odakint, hogy hol van Magyarország, mikor földrészeket nem ismernek, nem tudnak hová tenni?!