15720
  • DanielT
    Nem.

szerk: Vagy de.
  • DanielT
    Nem.
  • Borg
    Most jött az emil CDG-től épp:

CD Galaxis - Értesítés játék megérkezéséről

Honlapunkon keresztül Ön korábban a Battlefield 4 játékra vonatkozó rendelést adott le.

Mégis itt van a Battlefield 4 ma nálunk! Külön köszönet az EA-nak!
    Az EA a játékosok érdekeit (és panaszait) figyelembe véve - orvoslandó a késést, mely nekik sem volt a céljuk, csak a gyárból késve kapták meg a kontingenst - a hagyományos, szokásos szállítójuk mellett egy új szállítóval is felvették a kapcsolatot a hétvégén, hogy mégis el tudják indítani a Battlefield 4-eket ebbe a régióba is.
    Információink szerint ezen "vállalkozásukat" siker koronázta, az új kiszállító teljesítette extra vállalását, és így már HÉTFŐRE itt vannak a Battlefield 4-ek Magyarországon, és természetesen nálunk is.

Ez azonban - ismét - felborítja a terveket, a csomagok várható indulása így holnap, 2013.10.29. kedd lesz, érkezésük pedig:
    * GLS, Posta Pont és budapesti Pick Pack Pont esetén: 2013.10.30. SZERDA
    * vidéki Pick Pack Pont esetén pedig: 2013.10.31. CSÜTÖRTÖK
    Az új csomagindító emaileket hamarosan kiküldjük rendelőinknek.

Személyesen az üzletünkbe a játék meg is érkezett, átvehető!
    Szintén mai információ, hogy Magyarországon a játék várható aktiválási napja továbbra is október 31., csütörtök.
  • [UNQL]Echo
    Tehat akkor szerdarol csutortokre virrado ejszaka mar jatszhato az EU-ban.
  • TasManXT
    12:01 am = 0:01
  • Borg
    És mivel minden rendes ember úgyis dolgozik 31-én 5-ig, a kiszállítással kapcsolatos remegésre semmi ok :)
  • adam46
    Aki 576 ból rendelt, az kapott már valami visszajelzést, hogy mikorra várható?
  • dr Kotász
    Kösz, hogy felhívtad erre a figyelmet. Meg is rendeltem azonnal, holnapra hozzák...
  • Smithwarden
    Hivatalos link amugy itt: battlefield-4-worldwide-release-schedule.
  • scomcomputers
  • Smithwarden
    BF4 megjelenesi / aktivalasi idopontok:

- East and Central Asia >>>>>> Oct 29 at 12:01AM KST
    - North and South America >>>>>> Oct 29 at 12:01AM EDT
    - European Union >>>>>> Oct 31 at 12:01AM CET

Ezek alapjan frissitettem a visszaszamlalokat.
  • Vadnokedli
    Remélem majd lehet ilyenre színezni az AUG-ot :D

• Fallingstar
    az a jó, hogy én pc guru előfizuval rendeltem és reggel 9kor fixen kapom budán személyesen, aki meg futárral rendelte lehet délután kapja meg:D
  • scomcomputers
    jön már csúszik......

• Platypus16
    Ja és már 11-től át lehet venni :D
  • Platypus16
    Mégis itt lesz a Battlefield 4 ma! Külön köszönet az EA-nak!

Az EA a játékosok érdekeit (és panaszait) figyelembe véve - orvoslandó a késést, mely nekik sem volt a céljuk, csak a gyárból késve kapták meg a kontingenst – a hagyományos, szokásos szállítójuk mellett egy új szállítóval is felvették a kapcsolatot a hétvégén, hogy mégis el tudják indítani a Battlefield 4-eket ebbe a régióba is.

Információink szerint ezen „vállalkozásukat” siker koronázta, az új kiszállító teljesítette extra vállalását, és így már HÉTFŐRE itt vannak a Battlefield 4-ek Magyarországon, és természetesen nálunk is.

https://www.facebook.com/cdgalaxis.hu?hc_location=timeline
  • Fallingstar
    azt nézem skacok, hogy szervert csak bérelni lehet majd hivatalos oldalakról arany áron?
  • Omlás
    Nem minden esetben van feltüntetve a VGA csomagolásán, hogy jár hozzá kód ilyenkor kiveszik oszt csókolom ez a divat...
  • Vadnokedli
    Az a vicces hogy a csak a legdrágább 290X mellé adják a BF4 kódot(Ahogy eddig láttam). Szóval kétlem hogy most lefogják lopni.
  • kemotox
    Ja hogy úgy... basszus, az kemény. Lelopják a kódot a pistike aki meg megvette a VGAt szopjon azt kész? Erre nem is gondoltam.
  • Omlás
    Hát többnyire premier címekhez megjelenéskor a kupon kód 3-4K körül szokott mozogni. Én legalábbis ilyen árakon jutottam hozzá kulcsokhoz eddig mindig. BF4 esetén viszont nem várom meg, mert kitudja mikor lesz és mennyiért. :)
  • Newfronter
    OFF, de ezt általában nem végfelhasználók árulják apróhirdetésekben, hanem nagykerek, mert tömegével adják el őket. :)
  • kemotox
    Szerintem esélytelen, hogy 5 ezer körül eladják a kuponos kódot... Persze vesz valaki egy drága VGA-t, (gondolom nem az 55 ezer forintos 7870esekhez fogják adni :D), és akkor azért a "néhány rongyos ezresért" (most nyilván a VGA árához viszonyítva mondom ezt) eladja, ahelyett, hogy játszana vele, ha már jó gépe van hozzá. Mert gondolom nem Facbookozáshoz veszik a VGA-t, bár ki tudja :D
  • BiG G
    arra meg varhatsz egy ideig. foleg a premiumra. a bf3-nal a premium ara a felere kb akkor esett, amikor mar az osszes dlc kijott. az allitolagos olcso amd kuponrol nem tudok nyilatkozni, de hogy 3 nap alatt mar hatodjara latom toled az is biztos.
  • grebber
    Én az olcsó amd kuponosat fogom megvenni 5k körül és majd ha felére esik a premium ára akkor azt is.
  • Newfronter
    Ja, akinek a Deluxe kell, annak tuti megéri és egy biztos pont, 2011-ben is ott vettem, a sor sem volt olyan nagy, szóval nincs vele negatív tapasztalatom. :) Akkor is az volt az emlékeim szerint, hogy a legtöbb boltban eleve nem érkezett a Deluxe-ból és sorra jelezték az ügyfeleknek, hogy nem tudnak Deluxe-ot küldeni, de náluk volt Deluxe(vagy anno Limited volt a fémtokos, ki tudja már...) és meg is kaptam.
  • RatBaG #5210
    új BFF starring Tirexi :DDD

• giornalista
    én a CDGalaxistól veszem a Deluxe-ot és a premiumot is, kihozzák a munkahelyemen lévő pick-pack pontra ingyen, teljesen jó.

a kettő összesen volt 22e forint, ha jól láttam.

Battlefield 4 + Battlefield 4 Premium, ha ezt a kettőt megveszitek, nem maradtok le semmiről.

Battlefield 4 Limited Edition már tartalmazza a kínai DLC-t.

Battlefield 4 Deluxe Edition meg különleges tokban jön és ugyancsak tartalmazza a kínai DLC-t és a 3 gold Battle Packot.

ez egy korrekt, megbízható cég, nem biztos, hogy a legjobbak az áraik, mindenesetre itt az ÖSSZES lehetséges verzió beszerezhető és megszerezhető: BF4 játékok
  • kifli
    nyílván, addig egy patch sem jön ki...
  • Fallingstar
  • SötétBarom
    Hit indicator OFF !!!

Messze ez a legfontosabb a listában, csak mondom. ;)
  • ProGabe #5205
    Így van, és inkább a fegyversebzést kéne négyszerezni. Hülyeségnek hangzik, de bazzeg ne eséstől haljon már meg az ember.
  • SötétBarom
    Faszság. Kontrollerrel is ugyan olyan jó, mivel mindenki más is azzal játszik. Legalább nem pixelvadásznak az ultrapró 3400 órát játszott faszkalapok 670 méterrről 89 service staros m16-al. -.-
  • Vadnokedli
    Tudtommal 2 fajta HC volt a BF3ban. Volt a NoMinimap HC meg volt a Minimap HC nem de?
  • SzinesGeza
    Teljesen jó így. Ez a HC lényege.
  • Fpocok
    Az lett volna jó, ha a player hp is marad. Így viszont megint ratyi.
  • SigS
    Video Settings : Ultra
  • Fallingstar
    Hardcore mód beállítások:

Friendly fire = On
    Killcam = Off
    Minimap = Off (On in BF3)
    Minimap spotting = Off (On in BF3)
    HUD = Off
    3D spotting = Off
    nameTag = Off
    3rd Person Cam = Off
    Health regen = Off
    Vehicles spawn = On
    Soldier's health = 60%
    Bulletdamage = 100%
    Only spawn on Squad Leaders = On
    Reload whole mags = On (mag pool, not ammo pool. Off in BF3)
    Hit indicators = Off (On in BF3)
  • Szabi #5198
    "Russian version contains russian and polish language only by default. "

na.. a lengyelek örülhetnek :D
  • grebber
    Nem fagyott ki szimplán fekete képernyő és semmi több. Alt+tab-al ki tudtam lépni és leállítani. 10-15x próbáltam és töröltem!