15720
  • szomferi
    csak az a baj, hogy annak köze nincs a multis terheléshez...
  • ProGabe #5276
    Mapek

Megy a battlelog is már vagy 7 órája (http://battlelog.battlefield.com/bf4/)

Basszus nem tudom, hogy megvegyem-e, nem tudom hogyan fog futni a gépemen :( Jöhetne a "demo".
  • Krisztiam #5275
    legyen már csütörtök :D
  • ProGabe #5274
  • Krisztiam #5273
    aztarohadt :D
  • ProGabe #5272
  • mester1987
    Mindjárt teszek többet is Screenshotok topikba.
  • Jabar
    pc gurus előrendeléssel vidékre mikor hozzák ki?
  • Fallingstar
    ne mán:( oda a rajság brühühűű:D
  • mester1987
    Ez nagy rész :)
    Csak furcsállottam, hogy epilógusként van benne.
  • Vadnokedli
    Késő, nem vagy hipszter. itt már mindenkinek a kezébe van!
  • Fallingstar
    nem mondom el hogy, de nekem holnap reggel már kezemben lesz a bf4:D
  • kill3r21
    Félre is teszem az xboxom :)

• kill3r21
    nah már vannak pc-s képek :)
  • Prince23
    Custom Missionek erre szolgálnának... de nem?
  • vg
    Nem lesznek co-op kispályák mint a háromban?
  • Krisztiam #5261
    sp-el addig lehet nyomni :)
  • Hecker007
    Ja, meg így nem kellett még coop módot is csinálnia ennek a lusta bandának -.- nem baj 1x végiglehet pörgetni a single-t, mondjuk nem értem minek erőltetik, jobb lenne egy coop kampány vagy olyan amit lehet ketten is tolni (DS3 pl.).
  • dr Kotász
    Bizony... már én is elkönyveltem, hogy ezúttal lesz single kmapány végigjátszás is
    Ráadásul ahogy olvasgattam bizonyos megszerezhető cuccok ahhoz lesznek kötve, hogy milyen nehézségi szinten csináltál meg egy single pályát... Komoly anyázások és tanácskérések lesznek még itt single player témában...
  • [UNQL]Echo
    Mar csak vmi fasza multiplayer launch trailer kellene mint anno BF3-nal.
  • BiG G
    nem csütörtök késő estig, hanem csütörtök éjjel 0:00 percig. tehát szerdán szép sokáig fennmaradhatsz, kivehetsz másnapra szabit és játszhatsz 4 napot (mivel a péntek is szünnap hálisten). :)

ma voltam cd galaxisban a deluxe-ért. továbbra is egy tirpák paraszt az eladó, de legalább megvan a játék. beregisztráltam az originbe, este előtöltöm, remélem a single player legalább menni fog.

érdekes amúgy, azzal, hogy nincs coop mód, és átraktak rengeteg unlockolható fegyvert a singlebe ezzel ösztönzik az embereket, hogy csinálják meg a kampányt is.
  • Hecker007
    De legalább lesz mire hegyezni a cerkát
  • szomferi
    koreai/amerikai VPN-nel aktiválod a kulcsot Originen belül, aztán mehet is a móka az EU-s szerókon
  • Skyline
    Nem akarok senkit elkeseríteni én is megyek holnap a kis csomagért....De csütörtök éjfélig hiába lesz otthon a pakk... Vagyis csütörtökön későesti várhatunk az indításra...
  • Krisztiam #5253
    csókoltatom azt az új kiszállítót :DDD
    végre egy jó hír :D
  • Krisztiam #5252
    éljen cd galaxis lesz BF4 éljennnnnnn :DDD
  • Smithwarden
    Igaz, igaz.
  • szomferi
    a KonzolVilág már át is adta a futárnak a Deluxe Editionömet, jeee
  • vg
    Én meg 38lvl... sajna nekem nincs olyan sok időm játszani.
  • geristar
    Kezdem sajnálni, hogy csak limited-et rendeltem. Sajna már kaptam levelet a cdgalaxistól, hogy úton van. Bár Bf3-at is megvettem az elején mégis csak 50lvl környékén vagyok. :)
  • vg
    Battlefield 4 Battlepacks can be unlocked in multiplayer by ranking up during regular gameplay. Battlepacks in Battlefield 4 include a collection of items, such as weapons, specializations, and gadgets, that players can unlock when moving up through the Battlefield 4 ranks.

Ezeket vagy eléred a játékon belül szintlépésnél, vagy külön megvásárolod, vagy kapsz pár darabot a deluxe verzióhoz. Több infó szerintem még nincs, hogy pontosan mi van benne.
  • geristar
    A deluxe-hoz adott 3 gold battle pack mit jelent? 3 gold színezés fegyverre?
  • [UNQL]Echo
    Jaja jogos,ezt nem neztem.
  • dr Kotász
    Nem. Mi a CET időzónában vagyunk...
  • dr Kotász
    Tökéletesen világos, köszönjük az infót!
  • [UNQL]Echo
    Akkor csutortok hajnali 2
  • Platypus16
    Egy kis trükkel akár mától

http://www.mordorhq.com/showthread.php?11928-Use-VPN-magic-to-unlock-preload-BF4-Early-%28should-work%29
  • SötétBarom
    Tök IZGI!!!4444

Majd hétfőn tolom, akkor úgysincs jobb dolgom. -.-
  • TasManXT
    Tehát hogy mindenkinek világos legyen és ne legyenek hibás információk:

Europe Nations 1: Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Spain, Sweden, Switzerland; Luxembourg, French Guyana, French Southern Territories, Mayotte, Monaco, New Caledonia, Polynesia, Reunion, Austria, Liechtenstein, Netherlands Antilles, Czech Republic, Hungary, Slovakia.

European Union
    Pre-load: At least 24 hours before launch
    Game Launch: Oct 31 at 12:01AM CET, fontos, CET, azaz GMT + 2 óra (a mi időzónánk 0:01 perc 24 órás rendszerben.)

European Nations 2: Ireland, Portugal, United Kingdom and any other country not found elsewhere.

United Kingdom, Ireland, Portugal
    Pre-load: At least 24 hours before launch
    Game Launch: Nov 1 at 12:01AM GMT

Remélem mindenki érti, hogy Magyarországon pontosan mikortól játszható a játék. :)

• szomferi
    de