15720
  • kopaszqtya
    Miért lenne szar ? Mind a kettő jól mutatja éjfél után lehet vele játszani mi ebbe olyan felfoghatatlan ?
  • szomferi
    hogyhogy nem telepíti? pedig fel kéne mennie simán
  • item
    Elsőre elfogadta a kulcsot,de nem telepítette így sem fel. Most próbáltam megint,de most meg azt írja,hogy a kódot már felhasználták. Akkor ezek szerint,meg kell várnom,hogy telepíthessek ?
  • Fallingstar
    na végig vittem singple playert. hááát nem túl hosszú viszont annál izgalmasabb. én olyan 7-8 óra alatt toltam végig talán
  • oneal1
    ezt látom bennt én is köszi!:)

csak itt felül a forumban 1-e van megadva
  • Gabisan666 #5637
    A single Player resz milyen hosszu kb?Valaki vegigtolta mar?
  • Szabi #5636
  • oneal1
    na nov 1 a start, akkor a számláló miért csak 8 órát mutat?:)
  • mester1987
    Kihasználtság, legalacsonyabb beállításokon is;

• Szabi #5633
    ééés aktiválva :D

most már mondhatom hogy a players.hu ajánlott oldal
  • kopaszqtya
    Megjött, feldobtam... lehet várni 00:00-ig oh shit.
  • Szabi #5631
    jelenleg a "An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later."-től kapok agyfszt :DD
  • empie

Haver hívta a players-t,hogy lehet-e scannelt kulcsot de mondták,hogy nagyon sok kulcsot küldenek,és nincs idő scannelgetésre mert játékosok várják. :D
  • zzeN
    Mennyi idő alatt küldték ki? Mikor rendelted meg?
  • Fpocok
    Szerencséd van. Szívrohamot kaptam volna, ha a kapott kód nem működik elsőre :D
  • Szabi #5627
    na megjött az új kód (elírtak egy karaktert), ezt már elfogadja, de a játékot nem akarja beaktiválni mert le van terhelve az origin -.-"
  • Fpocok
    players?
  • Igazember
    jól megfingatta a bf a kártyád. Nekem anno a 9800GTXem ment ilyen magas hőmérsékleten, ha jól emlékszem.

• rvn
    Normális játék alatt a 82-84 fokos GPU? Nálam még egyik játék se vitte sose 70 fok felé 50-60%-os ventisebességnél, Most meg 100%-on megy a venti és 84 fok a GPU.
  • zzeN
    Kill'em!:D
  • Igazember
    vegyél egy noctuát, az garantáltan lehűti a kedélyeket.
  • Szabi #5621
    mailbe írták szövegbe :D
  • zzeN
    Scan? Biztos elírtál 1-2 betűt/szót.
  • Szabi #5619
    megjött a kulcsom, de nem fogadja el origin
  • Andriska86
    Így van, nem tesz jót neki.
    Az IC-k legnagyobb ellensége a magas hőmérséklet, az csökkenti leginkább az élettartamukat!

Amúgy használathatod 80 fokon a procit, nem fog elfüstölni, viszont pár éven belül cserélheted.

A gyári hűtő meg semmit nem ér, főleg overclock mellett.
  • Igazember
    Most nézem, hogy 28.án kikerült a legújabb ati béta driver 7970es kártyámhoz. Jelenleg a legfrissebb driverem van fent.

Most jött meg a játékom, jelenleg telepítem.

Szerintetek érdemes felrakni a béta drivert BF miatt?
  • bakkerman
    én magamalá hugyoztam a látványtól,nem full HD-ben nyomom a gémet,és csak high-on,de ígyis annyira gyönyörű az egész,legelső küldit 40 perc alatt toltam le,mindenhol bámészkodtam,meg nézelődtem,olyan hangulata van a játéknak,hogy az csúcs. Nálam eddig év játéka
  • D4nY
    Imádtam azt a részt! :)
  • Kvg
    Dobozos verziót várok onnan. Még nem jeleztek vissza.
  • empie

Dehogy..

Én pl mikor beszélek velük mindig mással beszélek. És nem reklámoznám,hogy hány oldalon fent vannak :)
  • zzeN
    Egy személyes "vállalkozás"?:D
  • Szabi #5610
    *tőle, V. Róbert :D

én még izgatottan várom a kulcsom, jó lenne hamar megkapni, mert ~24gigát leszívni azért még idő lesz.. :D
  • empie

Igen,többen is! Ti még nem?
  • zzeN
    Megbízható oldal? Megkapta már valaki a kulcsot tőlük?
  • bakkerman
    ezaaazz,régi klasszikus,csak nem tudtam hirtelen ki énekelte :D Köszi!
  • Szabi #5606
    az majd még kiderül.. :D
  • empie

Players.hu

Magyar,olcsó és ami fontos BF4 esetében gyors.
  • ProGabe #5604
  • ProGabe #5603
    Van más módszer, bár azt nem tudom, hogy kulcs aktiviláskor kér-e személyit (Magyarországon ilyen nincs), én pl. innen vettem. Azon nem kell meglepődni, hogy egy szkennelt képet küldenek, lévén retailt vesznek olcsón: http://www.kinguin.net/category/3142/battlefield-4-china-rising-dlc-english-only-ea-origin-key/.

Furcsa, de majd' 3 euróval drágább, mint tegnap :S
  • bakkerman
    a játék legelején amikor a víz alatt vannak és megy egy zene annak mi a címe?