15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
kopaszqtya #5643 Miért lenne szar ? Mind a kettő jól mutatja éjfél után lehet vele játszani mi ebbe olyan felfoghatatlan ? -
#5642 hogyhogy nem telepíti? pedig fel kéne mennie simán -
#5640 Elsőre elfogadta a kulcsot,de nem telepítette így sem fel. Most próbáltam megint,de most meg azt írja,hogy a kódot már felhasználták. Akkor ezek szerint,meg kell várnom,hogy telepíthessek ? -
Fallingstar #5639 na végig vittem singple playert. hááát nem túl hosszú viszont annál izgalmasabb. én olyan 7-8 óra alatt toltam végig talán -
#5638 ezt látom bennt én is köszi!:)
csak itt felül a forumban 1-e van megadva -
#5637 A single Player resz milyen hosszu kb?Valaki vegigtolta mar? -
#5636 -
#5635 na nov 1 a start, akkor a számláló miért csak 8 órát mutat?:) -
mester1987 #5634 Kihasználtság, legalacsonyabb beállításokon is;
-
#5633 ééés aktiválva :D
most már mondhatom hogy a players.hu ajánlott oldal -
kopaszqtya #5632 Megjött, feldobtam... lehet várni 00:00-ig oh shit. -
#5631 jelenleg a "An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later."-től kapok agyfszt :DD -
empie #5630
Haver hívta a players-t,hogy lehet-e scannelt kulcsot de mondták,hogy nagyon sok kulcsot küldenek,és nincs idő scannelgetésre mert játékosok várják. :D
-
#5629 Mennyi idő alatt küldték ki? Mikor rendelted meg? -
#5628 Szerencséd van. Szívrohamot kaptam volna, ha a kapott kód nem működik elsőre :D -
#5627 na megjött az új kód (elírtak egy karaktert), ezt már elfogadja, de a játékot nem akarja beaktiválni mert le van terhelve az origin -.-" -
#5626 players? -
Igazember #5625 jól megfingatta a bf a kártyád. Nekem anno a 9800GTXem ment ilyen magas hőmérsékleten, ha jól emlékszem.
-
#5624 Normális játék alatt a 82-84 fokos GPU? Nálam még egyik játék se vitte sose 70 fok felé 50-60%-os ventisebességnél, Most meg 100%-on megy a venti és 84 fok a GPU. -
#5623 Kill'em!:D -
Igazember #5622 vegyél egy noctuát, az garantáltan lehűti a kedélyeket.
-
#5621 mailbe írták szövegbe :D -
#5620 Scan? Biztos elírtál 1-2 betűt/szót. -
#5619 megjött a kulcsom, de nem fogadja el origin -
Andriska86 #5618 Így van, nem tesz jót neki.
Az IC-k legnagyobb ellensége a magas hőmérséklet, az csökkenti leginkább az élettartamukat!
Amúgy használathatod 80 fokon a procit, nem fog elfüstölni, viszont pár éven belül cserélheted.
A gyári hűtő meg semmit nem ér, főleg overclock mellett. -
Igazember #5617 Most nézem, hogy 28.án kikerült a legújabb ati béta driver 7970es kártyámhoz. Jelenleg a legfrissebb driverem van fent.
Most jött meg a játékom, jelenleg telepítem.
Szerintetek érdemes felrakni a béta drivert BF miatt? -
#5615 én magamalá hugyoztam a látványtól,nem full HD-ben nyomom a gémet,és csak high-on,de ígyis annyira gyönyörű az egész,legelső küldit 40 perc alatt toltam le,mindenhol bámészkodtam,meg nézelődtem,olyan hangulata van a játéknak,hogy az csúcs. Nálam eddig év játéka -
#5614 Imádtam azt a részt! :) -
Kvg #5613 Dobozos verziót várok onnan. Még nem jeleztek vissza. -
empie #5612
Dehogy..
Én pl mikor beszélek velük mindig mással beszélek. És nem reklámoznám,hogy hány oldalon fent vannak :) -
#5611 Egy személyes "vállalkozás"?:D -
#5610 *tőle, V. Róbert :D
én még izgatottan várom a kulcsom, jó lenne hamar megkapni, mert ~24gigát leszívni azért még idő lesz.. :D -
empie #5609
Igen,többen is! Ti még nem? -
#5608 Megbízható oldal? Megkapta már valaki a kulcsot tőlük? -
#5607 ezaaazz,régi klasszikus,csak nem tudtam hirtelen ki énekelte :D Köszi! -
#5606 az majd még kiderül.. :D -
empie #5605
Players.hu
Magyar,olcsó és ami fontos BF4 esetében gyors.
-
#5604 -
#5603 Van más módszer, bár azt nem tudom, hogy kulcs aktiviláskor kér-e személyit (Magyarországon ilyen nincs), én pl. innen vettem. Azon nem kell meglepődni, hogy egy szkennelt képet küldenek, lévén retailt vesznek olcsón: http://www.kinguin.net/category/3142/battlefield-4-china-rising-dlc-english-only-ea-origin-key/.
Furcsa, de majd' 3 euróval drágább, mint tegnap :S -
#5602 a játék legelején amikor a víz alatt vannak és megy egy zene annak mi a címe?