Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Autobuy rulez <#hehe>
Amúgy én is megveszem persze. A közelébe nem ér (nálam) semmilyen más shooter.
dr Kotász
A grafikai beállításoknál található „resolution scale” opciót próbálgatta valaki? Mit csinál az valójában?
Nálam meglepõen jól fut! 720p, ultra, átlag 45fps (a minimum 25 körül volt egy két helyzetben, de nem vészes)..
proci és gpu is 100%-on megy (ezen biztos optimalizálnak majd), vram-ból 1,8Gb-körül használ..
A bf3 is így indult, de a végleges kiadás lényegesen kisebb hardverigényû lett mint a beta.
Jó lesz ez! Már meg is rendeltem 😊

asus p8p67; I5 2500k; asus hd6970; 4Gb Kingston 1333MHz; 450W Chieftec

Nekem a 304.78-al megy. Persze kiabál miatta, de csak a béta miatt nem frissítek, mert minden másban bevált driver.
Ha nincsenek a szerveren 64-en, akkor azért a min 60 fps-t tudja tartani az esetek többségében. Néha 100 is van. (olyan gépem van mint neked csak 670FTW-vel) Ehhez mondjuk én AA-t nem használok, meg a postprocess homályosításokat se szeretem, csak úgy mint a motion blur is offon van.
kigyi
A nyílt BETA elején lag hegyek lesznek 😄 Mindig ezt csinálja a Dice a szerverek terhelése az egekben és szerintem direkt játszanak a beállítássokkal, hogy mi az a szerver terhelés ami mellett jó a játék. Na meg persze irdatlan mennyiségû játékos szabadul rá.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Archie2048
Tegnap én is mentem vele két kört:
nálam rendesen megy [email protected] Asus Geforce 560Ti + 8GBRAM Win7 x64
sõt még a 310-es driverrel is elindult mert elindítottam kétszer véletlenül 😄
és kiírta hogy menjek a búsba a driveremmel az egyik indításra ott leokéztam és a másik indítás simán elindult. 😄

A játékmenet tetszik igaz, hogy az RPG-k sebzése tényleg alacsony. A közelharc is nagyon élvezetes és nem kell egy tárat elpazarolni egy emberre. Tetszik hogy a fegyvereknél kiírja a sebzést a Mobility-t stb. Picit lassabb lett a Tempo mint a BF3-ban igaz még nem láttunk Close Combat inf. mapot.
A Bétáról csak annyit hogy itt sztem nem a kliensoldali dolgokat tesztelik, hanem inkább szerveroldali dolgokat. Nagy valószínûség szerint a szervereket folyamatosan logolják és hibaüzeneteket gyûjtenek, és azokat javítják. A kliens oldalra meg ott vannak a hivatásos tesztelõk, igaz a közösség aki majd megveszi az egészet õk tesztelnek a legjobban, azaz mi. A nyílt Beta majd többet fog mondani, de ha ugyanilyen marad akkor kérdéses lesz hogy megveszem-e.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

DanielT
Összeesküvés elmélet. 😊 A szervereket tesztelik, stb.

Zseniális marketing egyébként, mert rettegek, hogy ne legyen ilyen szar a végleges...
kemotox
Akadás ellen a felbontás csökkentése/ablakozás jó módszer nagyon, így már nekem is teljesen játszható tegnap óta. Lowon játszhatatlan volt, mostmár highen fasza, 720-ban. Plusz még windowed, így kicsit kisebb, de nem olyan elmosódott mint fullscreen, hanem tök éles.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

dr Kotász
Így olyan hibákról is tudomást szereznek, amikrõl korábban fogalmauk sem volt.

Én is találtam egyet speciel: ha a beállításokon kb. 20-nál többször változtatsz, a Save settings? üzenetre történõ klikkelésbe belefagy. Kíváncsi vagyok, mennyi idõ után tapasztalják majd tömegesen ezt a bugot az emberek. Azért okt. 29-ig illene kijavítani.
kigyi
Na kipróbáltam tegnap este a Beta-t. Én nem vagyok ennyire pesszimista az ügyben mint itt sokan mások.
A BF3 Beta annyira játszhatatlan volt az elején, hogy az hihetetlen. Itt nálam a hitbox viszonylag rendben volt BETA-hoz képest. A Gépemen elég folyamatosan futott a BF3 BETA-hoz képest.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Na kipróbáltam, sajnos nekem is akad, mint a mocsok, 15-20 fps max, de legalább jobban adja, kevesebb kell a lámákba. 11/2-nél leléptem mert fájt a szemem az akadástól.
Megvárom az elsõ pár patchet, aztán eldõl, hogy megveszem-e.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

kemotox
Ez is igaz, de ennek se látom sok értelmét, miért gondolják, hogy az jó marketing, ha full bugos valamit mutatnak?😄

kemotox
Vedd fel.

Fpocok
Ma már a bétáknak nem a bugkeresés a lényege, hanem a marketing.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Ja annyira jó, hogy még se játszik vele szinte senki, csak mondogatják, hogy mennyire jó volt 😄

Nem viccelek ez komoly mi a fene van futás közben lövöldözik magától.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
De amúgy valszeg igazad van, mert olyan pattogások meg ugrálások meg ilyesmik jelentkeznek, amik a paraceles gameplayeken nem voltak láthatóak.. de tényleg nem értem, hogy ennek mi értelme.

De érdekes csak lett belõlle valami a végére és még a mai napig is jó.
Ja,vagy ez nem a kiadó és a DICE érdeme.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Hû de szellemes😄

kemotox
Hát nemtom, akkor is. Elõvesznek egy régebbi verziót és kijavítják ugyanazokat a bugokat amiket már kijavítottak?😄 Így hogy fogják kiszûrni azokat a bugokat, amik az új verzióban mutatkoznak, és a régiben nem?

Hali.A probléma a következõ:elkezdenék futni a shift gomb lenyomásával erre nem fut csak félsebességgel és közben nyomja a fejeseket a játék,mi ez beépített aimbot?
EZ NEM VICC!Vagy mégis a DICE-tól?

Running
A BF2 jó játék volt, de rengeteg gond volt azzal is. Bétánál õrjöngés, mivel csomó régi videókártyával már el sem indult. Akadások, optimalizálatlanság, szerver crashek. A hitbox óriási fail volt, a stop táblától felrobbant a tank, 2 fokos emelkedõn már nem tudtál felmenni. A patchelés egy külön sztori volt, fõleg amikor a patcheket pachtelni kellett, olyan jól sikerültek. De beszélhetnénk a spirálban közlekedõ rakétákról, az élesztés során kialakul mizériákról, az õrjöngéseket kiváltó értelmetlen balanszolásokról, commander bugokról, tömeges jármû hajigálásokról és a textúrákba belemászó barmokról, stb...
Megszépülnek ám az emlékek...

Ha már grafika, tömegesen kellett gépeket és alkatrészeket cserélni, hogy a játék normálisan fusson.

Ez nem egy picike program. Komoly infrastrukturat kell kiepiteni a betateszthez is, az sem ket nap, igy aztan egy korabbi viszonylag megbizhato verzioval kezdenek neki. (Gondolom en.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A betának semmi köze az aktuális verzióhoz. Nagyságrendekkel elõbb járnak a tényleges verzióval. Emlékszem még annor amikor a Windows 7 Beta 1 volt publikus tesztelés alatt akkor a cégen belül mi már a Beta 3-at teszteltük és a Beta1-et már vagy 5-6 hónapja kipipáltuk.
HeadHunter86
Ezt már hallottam a 3-nál is, mégse lett nagy csoda. Én már nem veszem be ezeket a szövegetek.

kemotox
Hát nemtom, szerintem értelmetlen lenne egy régebbi verziót tesztelni, ha van már azóta újabb.

kemotox
Senki és semmi nem akadályoz meg abban, hogy BF2-vel játsz.. 😄

hulladék fos. azok a régi szép bf2-es idõk hiányoznak

Mr Manson
Egy hónap nincs, 2 héten belül aranyra illene mennie.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

"Ha BETA, ha nem, 1 hónap alatt itt már nem lehet csodát mûvelni."

Ha jol emlekszem, valaki egyszer magyarazta a dolog menetet. A betahoz hasznalt verzio nem az aktualis, akar nehany honappal korabbi is lehet. Nem emlekszem a pontos magyaarazatra, es arra se eskuszom meg, hogy ez iegyaltalan igy van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az én gépem se akarja ezt a játékot.Szerencsére.Túl gyenge ehhez.
Már nyomtam is egy uninstallt.
Mr Manson
Van valakinek egy PC-s screenshot-ja a felhõkarcoló tetejérõl? Hogy néz ki a placc?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DanielT
Nyilván. Tökéletesen folyékonynak kell lennie, különben NAGYON morcos leszek.
HeadHunter86
Én is várok. Legalább az elsõ akcióig valahol. Ha már premiummal meg tudom venni 15k-ért már jó vagyok. Szerintem majd jövõre valamikor.

Fpocok
Hiába van meg a fix60 fps... olyan akadások vannak benne, amiatt sosem játszanék vele 😄

DanielT
He?
Fenrir
Nem érdemes elõrendelni vagy elsõ napon megvenni. Én ezt már eljátszottam a BF:BC2-vel meg a BF3-mal is, kb 2 hónap és számtalan peccs kell, hogy rendesen menjen a kliens meg a szerver is.

Ha beütemezed magadnak Karácsonyra vagy jövõ januárra akkor legalább addig valamennyire összehegesztik. Én legalábbis várni fogok addig, nem fogok bétatesztelni többet úgy, hogy fizetek a játékért.

A halál csupán a kezdet...

Fpocok
Néha még az is khhm war in the north khhm.

DanielT
Igen, ami nem stabil 60 fps, az akad.
HeadHunter86
Ha BETA, ha nem, 1 hónap alatt itt már nem lehet csodát mûvelni. Elég bugos lesz, mire ez kijön. Ilyen fázisban hónapokkal elõtte kellett volna állnia. Én most elgondolkodtam eléggé, hogy megvegyem-e. Mert lesz úgy is dögivel játék az elkövetkezendõ hónapokban.
Engem nem is az FPS drop zavar, hanem a sok játékmenet beli bug.

Valaki már benchmarkolgatott is.... bár bétával még nem sok értelmét látom.

Running
Tiszta vicc amit össze tudtok itt zokogni, nyafizni a játék miatt.

kifli
btw nálam meglepõen jól fut q9550 @3,77Ghz + 6950 2Gb kombóval.
kifli
De ember értsd már meg, hogy ez nem végleges. Benne van a nevében, BETA. Nem RC...
És akik olyan játékot rendelnek elõ, amibõl nincs beta megjelenés elõtt? Azoknak is visszaélnek a bizalmukkal?

Mondom, ne játssz a beta-val, majd csak a végleges termékkel. Gondolom nincs ott mögötted senki egy ösztökével, hogy nehogy fel merjél állni a bf4 beta elöl.
320.49es drivert próbáld még ki azért azt írták azzal jó
spybot919
Amúgy én sajnos azon ökrök között voltam akik már elõrendelték. Azaz Digital delux editiont vettek. Szóval a bizalmammal élnek vissza ilyenkor. Felraktam az új nvidia drivert semmi változás úgyan úgy lag spike és 15fps. Pedig ez nem egy ócska vas...
Úgy teszek ahogy mondod. Letörlöm és már csak legközelebb a teljes verziót fogom futtatni mert ez kész katasztrófa.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

kifli

Lekéstem valamirõl? Már kijött a végleges?A beta-ért nem fizettél egy forintot se. Másrészt ha megnézed a BETA azt jelenti, hogy nem végleges a kód. bf3 beta is elég sokat változott mielõtt végleges lett.

Ha kész játékkal akarsz játszani, javaslom töröld le a picsába a betát, úgyis csak felidegesíted magad rajta.

Egyébként ahogy láttam, jelenleg nv tulajok szopnak, legalábbis ahogy nézegettem forumokat. AMD-vel sem mindig jó, de többnyire igen. Mantle api-t is fog állítólag használni majd a játék, de az sincs még benne...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

spybot919

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

oneal1
amd phenom x4 965
radeon 7950 3gb
8 gb ram

ultra, full hd, 40 fps

!Forza Ferrari!