Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én is megveszem persze. A közelébe nem ér (nálam) semmilyen más shooter.
proci és gpu is 100%-on megy (ezen biztos optimalizálnak majd), vram-ból 1,8Gb-körül használ..
A bf3 is így indult, de a végleges kiadás lényegesen kisebb hardverigényû lett mint a beta.
Jó lesz ez! Már meg is rendeltem 😊
asus p8p67; I5 2500k; asus hd6970; 4Gb Kingston 1333MHz; 450W Chieftec
Ha nincsenek a szerveren 64-en, akkor azért a min 60 fps-t tudja tartani az esetek többségében. Néha 100 is van. (olyan gépem van mint neked csak 670FTW-vel) Ehhez mondjuk én AA-t nem használok, meg a postprocess homályosításokat se szeretem, csak úgy mint a motion blur is offon van.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
nálam rendesen megy [email protected] Asus Geforce 560Ti + 8GBRAM Win7 x64
sõt még a 310-es driverrel is elindult mert elindítottam kétszer véletlenül 😄
és kiírta hogy menjek a búsba a driveremmel az egyik indításra ott leokéztam és a másik indítás simán elindult. 😄
A játékmenet tetszik igaz, hogy az RPG-k sebzése tényleg alacsony. A közelharc is nagyon élvezetes és nem kell egy tárat elpazarolni egy emberre. Tetszik hogy a fegyvereknél kiírja a sebzést a Mobility-t stb. Picit lassabb lett a Tempo mint a BF3-ban igaz még nem láttunk Close Combat inf. mapot.
A Bétáról csak annyit hogy itt sztem nem a kliensoldali dolgokat tesztelik, hanem inkább szerveroldali dolgokat. Nagy valószínûség szerint a szervereket folyamatosan logolják és hibaüzeneteket gyûjtenek, és azokat javítják. A kliens oldalra meg ott vannak a hivatásos tesztelõk, igaz a közösség aki majd megveszi az egészet õk tesztelnek a legjobban, azaz mi. A nyílt Beta majd többet fog mondani, de ha ugyanilyen marad akkor kérdéses lesz hogy megveszem-e.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Zseniális marketing egyébként, mert rettegek, hogy ne legyen ilyen szar a végleges...
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Én is találtam egyet speciel: ha a beállításokon kb. 20-nál többször változtatsz, a Save settings? üzenetre történõ klikkelésbe belefagy. Kíváncsi vagyok, mennyi idõ után tapasztalják majd tömegesen ezt a bugot az emberek. Azért okt. 29-ig illene kijavítani.
A BF3 Beta annyira játszhatatlan volt az elején, hogy az hihetetlen. Itt nálam a hitbox viszonylag rendben volt BETA-hoz képest. A Gépemen elég folyamatosan futott a BF3 BETA-hoz képest.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Megvárom az elsõ pár patchet, aztán eldõl, hogy megveszem-e.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Parasite Eve 2, best game EVER!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ja,vagy ez nem a kiadó és a DICE érdeme.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
EZ NEM VICC!Vagy mégis a DICE-tól?
Megszépülnek ám az emlékek...
Ha már grafika, tömegesen kellett gépeket és alkatrészeket cserélni, hogy a játék normálisan fusson.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ha jol emlekszem, valaki egyszer magyarazta a dolog menetet. A betahoz hasznalt verzio nem az aktualis, akar nehany honappal korabbi is lehet. Nem emlekszem a pontos magyaarazatra, es arra se eskuszom meg, hogy ez iegyaltalan igy van.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Már nyomtam is egy uninstallt.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha beütemezed magadnak Karácsonyra vagy jövõ januárra akkor legalább addig valamennyire összehegesztik. Én legalábbis várni fogok addig, nem fogok bétatesztelni többet úgy, hogy fizetek a játékért.
A halál csupán a kezdet...
Engem nem is az FPS drop zavar, hanem a sok játékmenet beli bug.
Valaki már benchmarkolgatott is.... bár bétával még nem sok értelmét látom.

És akik olyan játékot rendelnek elõ, amibõl nincs beta megjelenés elõtt? Azoknak is visszaélnek a bizalmukkal?
Mondom, ne játssz a beta-val, majd csak a végleges termékkel. Gondolom nincs ott mögötted senki egy ösztökével, hogy nehogy fel merjél állni a bf4 beta elöl.
Úgy teszek ahogy mondod. Letörlöm és már csak legközelebb a teljes verziót fogom futtatni mert ez kész katasztrófa.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Lekéstem valamirõl? Már kijött a végleges?A beta-ért nem fizettél egy forintot se. Másrészt ha megnézed a BETA azt jelenti, hogy nem végleges a kód. bf3 beta is elég sokat változott mielõtt végleges lett.
Ha kész játékkal akarsz játszani, javaslom töröld le a picsába a betát, úgyis csak felidegesíted magad rajta.
Egyébként ahogy láttam, jelenleg nv tulajok szopnak, legalábbis ahogy nézegettem forumokat. AMD-vel sem mindig jó, de többnyire igen. Mantle api-t is fog állítólag használni majd a játék, de az sincs még benne...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.