Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
nekem is azt írja most. a pbsetup meg bugos mert mindig frissitést talál de valszeg nem történik szar sem ...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
Ami azt illeti, az, hogy van benne downscaling, upscaling... egy kurva jó dolog!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Komolyan beszarok ennek a fosnak,most meg a punkbuster a gondja de nem is tudom frissiteni😞

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Fraps Benchmarks saját mérésem i5 3330 3.2 Ghz, Gigabyte GTX660 Ti OC 331.40 beta driver, 8 GB 1600 Mhz memória. Win 8 pro 64 bit 120 GB Kingston Hyper SSD-n, a játék HDD-re van telepítve. Ultra beállítások. A felsõ eredményen az MSAA off a másodikon 4x-es.

2013-10-02 16:55:52 - bf4
Frames: 36999 - Time: 712031ms - Avg: 51.963 - Min: 4 - Max: 79

2013-10-02 17:12:00 - bf4
Frames: 38237 - Time: 1082875ms - Avg: 35.311 - Min: 6 - Max: 63

spybot919
Az se kamu 😄 Ezek a pro-s hírek... még jó ,hogy nem olvasom õket.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Zseniálisan skálázható a Battlefield4

Vagy csak zseniálisan pr-bullshit cikk sponsored by AMD & DICE...
spybot919
Csak nem ott van a gond hanem a program processzor kezelésén.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo
NEED TESTERS: If you’re playing the Exclusive #BF4 Beta, please join our new PC servers prefixed ”EA DICE Test Server”. Thanks for helping!

Lehet állítgattak vmi szerver oldali dolgokat

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

spybot919
"Jelentések érkeztek szokatlanul alacsony teljesítményekrõl, ezt is már vizsgálják a szakemberek."

Remélem ezt csak viccnek szánták. Nekem olybá tûnik ,hogy nincsenek tudatában ezen problémák súlyosságával.

Legszívesebben LEKÖPNÉM azokat akik miatt ez a béta ilyen formában kijött!!

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

[UNQL]Echo
Performance test

Perf test

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Az elõbb rosszul írtam proci limites voltam 50% terheléssel. Ez szerintem nem normális.

AMD-nél van különbség.

A milyen anomália hogy 45-50% (3,5)proci terheléssel volt VGA limitem? Valami disznósággal akarják felpörgetni a hardver piacot.

BoneDragon
Csak én nem látok a high és az ultra között különbséget?

spybot919
Így még bugot se tudsz reportolni mert nem jutsz el a játékig.
VISZONT ÉN RÁJÖTTEM!
Az ajánlott gépigény a Commander modra vonatkozik szerintem xDDDDDD

DanielT
Van amikor nálam is 90% körüli a GPU terhelés.

Totálisan szar az egész, úgy ahogy van. (teljesítmény szempontból)

És így teszteljem a gameplayt? Amikor recseg-ropog az egész? Fuj.
Jól kitoltak az NV tulajokkal. 4Ghz I5-el már 100% megy a 7870.

spybot919
Ugyan ez volt gw2 bétán. Ez direkt csinálják a béta fázis alatt ,hogy belõjék a processzorokat és késõbb bekapcsolják ,hogy a videokártyát is terhelje mert jelenleg szinte full prociból megy a játék és az végzi azokat a számításoknak a részét is amit a videokártyának kellene. ne kérdezd mért teszik ezt... bosszantó.

DanielT
Egyértelmûen a proci terhelés a játék hibája, a szénné tuningolt GTX680-am alszik, miközben a 3570K@4,2Ghz 100% közelében az életéért küzd.
spybot919
Ha a bf3 mat gond nélkül viszi ,akkor idõvel a bf4 et is fogja.
Egyébként legtöbb usernél amd processzorral rendelkezõknél jön elõ a 15fps probléma de egyaránt i7-eseknél is ez van. GW2 nél is 100% pörgött a béta alatt a proci szinte mindenkinek szaggatott a játék. És én csak azért félek az ilyesmitõl ,mert gw2 ben béta óta ugyan olyan optimalizálatlan a játék mint volt hiába oldották meg a processzor gondot. Tudom ,hogy két külön cég de remélem nem esnek ugyan abba a gödörbe...

A gépigényt elnézve, nálam a videókártya az achilles sarka az egésznek. 1GB van az ajánlott 2 helyett. Maga a kari se mai darab 5670-es Ati, az egyik elsõ DX11-es kártya, még a BFBC2 korszakból származik.
A többivel viszont elméletileg nem lenne gond.

Inkább visszaugrom a BF3-ba játszani, mert a 4 Beta így kínkeserves.

YouTube: 23Drazse

Mr Manson
ATI=AMD=NEXTGEN(mind a kettõ AMD) 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

spybot919
Van. http://bf4central.com/battlefield-4-system-requirements/
Egyébként meg a fejlesztõknek az ajánlott videókártyája 660 volt még is 15fps el döcög az összes 600 szériájú kártyán (Már akiknek nem akiknek szerencsésen kompatibilis valamiért a driverük a kártyával.) Sõt az új tesztek alapján GTX Titan on sem megy feljebb 25fps nél. Sajnos ez van optimalizálatlan f*s 😊 Ne is törõdj vele ,majd kijavítják! (remélem)
Ha pedig ATI-d van akkor játszhatsz kenyérpirítóval mert azon is 60fps-ed lesz ultrán... (Sarcasm* or not?)

Nálatok is laggol a beta? Nekem sokszor eszméletlenül. A BF3-ban meg semmi probléma sincs.

Hogy lehet, hogy medium beállításokkal teljesen low-nak tûnik a játék, sokszor textúrahibás. Ugyanilyen beállításokkal a BF3 sokkal jobban néz ki. Oké, hogy ez még csak a beta és sok csiszolni való van rajta, de az egész olyan félkésznek tûnik. A különbözõ visszajelzõ hangok (pl. jármû serülés, rakáta közeledés) barom halkak.
Lehet, hogy a vas nem elég jó hozzá?
Van már hivatalos gépigény?

YouTube: 23Drazse

spybot919
Nálam a 331.40 el úgyan úgy megy mint a körülbelüli 6 hónapos gyári driverrel.(wtf?!) Melyik nvidia verzió lehetne még jó próbaként? valakinek ötlet?csak úgy suhan a 10fps 😄

RatBaG
no shit! azt hittem ez egyértelmû, és nem kell külön kiemelni...

Per Aspera Ad Inferi.

[UNQL]Echo
Majd a final verzio tesztjei lesznek a lenyegesek, ezek max tajekoztato jelleguek.Ahogy a Mantle eseteben is.Addig marketingduma.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

HeadHunter86
Hát igen. Többszálúság nagy elõnye win 8-ban. Én tegnap már lefrissítettem 8.1-re.

RatBaG
win 7-8 performance
http://imgur.com/a/kNm6U

Per Aspera Ad Inferi.

Lehet az lesz, most PC-t fejleszteni nem igazán akarok 😞
Megvárom a teszteket meg a véleményed 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

RatBaG
grafika low-med-high-ultra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Vedd meg te is PS4re azt gyere velünk. Ott legalább ilyen baszakodás nem lesz 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[UNQL]Echo
A 0 day patch szinte biztosra veheto.

spybot919
Amúgy szeretem azokat akik belekötnek a másikba ,hogy "jaj ne sírj már" meg "ne sírj mert ez béta ,ha nem tetszik ne játssz" hát innen szolok a városból ,hogy ez messze nem sírás és mindenkinek van joga leírni a véleményét errõl a játékról ha még negatív is és fáj. Szinte mindenki hozászolásában találtam rációt és valahol mindenkinek igaza van mind arról ,hogy béta és mind arról ,hogy bétának nem ilyen szinten kéne futnia. Azért illene 30fps el vinnie ezt a játékot egy fejlesztõk által "ajánlott" ként kiadott configon. Mert az 3k i7 plusz 6+magos amd-k már inkább a high end kategoria felé közelednek. vagy mit vártak ,hogy mindenkinek gtx Titanja van? szerintem még azon is akad ha nem makkoltál valami jó drivert. Én megfogom várni a végét. De ha a kész játék is szaggatni fog akkor szerintem jogos lesz a felháborodás egy két játékos részérõl. Peace

DanielT
Mive kötelezõen online a játék, nem kell a teljesen véglegeset szállítani a lemezen.
szomferi
nem csak lehet, ez biztos... ez egy régebbi build, egy hét múlva már szállítják a boltokba a játékot világszerte (igen, itthon is), szóval ez már rég kész, ez inkább amolyan stresszteszt a szervereknek, meg olyan hibák elõidézése a játékosok által, amire eddig nem találtak rá a fejlesztõk

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

V43 1105
Ez egy félkész demo valami, szerintem inkább az alpha felpofozva... ez van.. ha emlékeztek ez a pálya, kasztok voltak a multi footageben ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Fõleg te...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Archie2048
LOL

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

A rombolhatóság miatt ne izguljon senki, minden ronbolható lesz a végleges verzióban! Továbbá bennfentes információim vannak, miszerint az utolsó DLC-ben lesz egy új kaszt, a kõmûves és mindent vissza is lehet építeni. (nem véletlenül van a BF3ban is bobcat)

Ha már szép nem vagy, hülye ne legyél ! Igen, a nevemből kimaradt egy "a". Tudom.

[UNQL]Echo
Lehet ez a beta nem is a legujabb build,tobb honapos is lehet.
Most oszinten ki vart egy ilyen felhokarcolos ovezetben mindent elsopro rombolhatosagot?Foleg, hogy folyamatosan fusson a keszitok altal megadott atlagkonfigon?Ilyen szintu naivitas nincs.

bakvarnyu
De annál legalább megérte gépet fejleszteni.Ha nem lett volna elég az alapjáték ott volt a rengeteg mod. Ennél meg..áhh hagyjuk, csak felidegesít.

DanielT
Mert mindenki beszél össze-vissza minden faszságot.
tescodr
egyesek ezt mondták 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Én addig úgyis sz*rozni fogom, amíg ilyen 15-25 fps-em van, hol ott legalább 50+nak kéne lennie.

https://www.twitch.tv/sp1gu

DanielT
Miféle rombolhatóság van itt kikapcsolva szerintetek? Kövenként lehet szétbontani a betonfalakat, minden meg soha nem lesz rombolható, ez nem valóságszimulátor.
tescodr
Nem tudom mit kell kiakadni ez béta... és 1 hónap sok idõ a játékfejlesztésben sok idõt maga az engine és a content gyártás visz el(modellek,textúrák,pályák)a többi finom hangolás.Most el érkezett az idõ hogy a contentek készen vannak mi vagyunk a tesztalanyok 1 hónap alatt finom hangolják és ugyan olyan jó lesz mint a bf3.Annó bf3 alfa teszten is ez volt 😄 sokan irigykedtek hogy fúúú én már játszom vele.... hát a f*szt hibát kerestünk bár nagyon nem kellett keresni annyi volt 😄 és igen ott is ki volt kapcsolva a rombolhatóság hiszen bugot írtottunk fõleg játékmenetbeli hibákat ide sorolandó az engine skálázhatóságát is.

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

grebber
Kíváncsi vagyok a full a Mantle Apival mennyire billenti a mérleget az amd javára!

Next PC upgrade: 2022

[UNQL]Echo
A BF3 beta is akadt meg bugos volt aztan a final merfoldekkel jobb volt (igaz nem tokeletes).
Vannak indokolatlan belassulasok,elakadasok lathatatlan objectekben foleg a leomlott felhokarcolo helyen.Hibak az animaciokban stb.Ultra grafikan kb ugyanugy nez ki mint a BF3 ultran.Biztosan lesz olyan ma ahol kijon az FB3 adta kulonbseg.Majd ma megnezem, hogy a crossfire kihasznaltsag mennyit javult mert megint fogadkoztak, hogy ki lesz maxolva.