15720
  • SpeedXHUN
    Köszi,pár óra?Tehát ma éjfétől lehet játszani? Nem holnap éjfél?Már mindenki összezavar:D
  • item
    Most néztem meg tableten,hogy a commander módhoz minimum 10-es rang szükségeltetik. A franc
  • empie
    Originen belül, ha beaktiváltad a játékot, akkor jobb klikk a BF4 ikonra, majd játék adatok feltüntetése és fölül van egy olyan fül, hogy felhőtárolás. Ott kell mutatni, ahogy a BF4-hez milyen kiegészítőd van meg és mi nincs.
  • BiG G
    mostmar nem mindegy? :) par ora es barki tolhatja. amugy redditen a bf4 alredditben rakeresel a vpn szora es megtalalod.
  • D4nY
    Az engem is érdekelne! Nem bírok ki még 6 órát :D
  • SpeedXHUN
    Vki tud adni leírást a VPN-re?
  • SpeedXHUN
    a kulcs melett job oldalt irja,hogy limited nem?
  • Prince23
    Bereggeltem a kódot a dobozosat, és nem írja hogy Limited Edition. Viszont a mini kézikönyv elején a China Ring képe, kulcsa ütött pofám. Mondom wtf, hol az alapjáték kódja :D Közbe ez a kód a limited edition. Dobozképen nem írja LE-t, sem Originen belül. Sima BF 4 verzió.
    Akkor ez ezekszerint BF 4 + China Rising kulcs
  • sasafr
    Tj.max - 20 C-ig abszolút normális a hőmérséklet. Az intel procim pl i5 3330 a Bf3 alatt 65-70 C-on dolgozik, sőt volt már mag maxom 81 is. 105 a Tj maxom. Nem lehet általánosítani, hogy hány fokon kell minden procinak dolgozni.
  • tonyr #5674
    Hol tudom megvenni csak az alapjátékot ? kinaji dlc nélkül ?
  • SzinesGeza
    Tehát nem fogod megvenni?!
  • Andriska86
    Sokszor le lett írva, hogy 70 fok felett már nem oké.
    90 fokon hajtani a procit? Egészség...

Talán tisztítsd ki a gépedből a port, pasztázd újra, esetleg vegyél új hűtőt.
  • DarkSector
    srácok van warez topik? valamit szeretnék kérdezni.....
  • haversvábbogár
    igen:) köszi azért
  • Norby646
    Először nekem is azt írta hogy letöltés, aztán mire kövinek néztem már írta hogy telepítés. Nagyjából 20% körül járt akkor, aztán szépen sorban kérte a lemezeket is.
  • haversvábbogár
    jóvan minden ok.. szerencsétek
  • haversvábbogár
    benne vagyok a telepítésben ...ez most valami szarságot tölt le nekem nagyon lassan ,ahelyett ,hogy bepörgetné a három lemezt szépen a gépbe...mit buzizik ez itt nekem?
  • szomferi
    nincs következménye a használatának, szóval lehet nyugodtan használni
  • eugabesz
    Olvas,értelmez,válaszol...a sorrend nem felcserélendő...
  • Krisztiam #5664
    pff :DD f*szé lakok vidéken már rég meglenne :D
  • kopaszqtya
    VPN van de nem ajánlatos.
  • barmi
    feldobtam, pb-t frissítettem, de hogy tudnék vele játszani ? van rá valami okosság ?
  • SzinesGeza
    Megvetted a játékot? Az hogy lehet? ;)
  • SergioAmigo
    mire meglesz neked addig kitolom a singlet én azzal kezdek éjfélkor :D utána toljuk Multit :D
  • eugabesz
    No para...nem kell legalább ide írkálnunk,hogy nem indul,kidobott a f...szom,fekete képernyő,loading-nál leáll,nem fogadja el a kódot,kidobál a szerverről,pb hibát ír ki....
  • Krisztiam #5658
    nekem még játékom sincs :DD
  • Szabi #5657
    éjfél után 1 percel kiderül :D
  • Krisztiam #5656
    akkor hát mikor indul? :D
  • szaba75
    Bocs elbasztam.
    Már tölti!
  • Szabi #5654
    azt írja az origin program, hogy 31. 0:00 a magyar indulás, az origin oldalon meg nov 1. 0:00-ra számol ami nem a magyar indulás :D
  • Fantasy18
    kopaszqtya nekem itt a fórum azt mutatja hogy 7 óra múlva lesz a játék elérhető.. de az originen meg azt mutatja hogy 1nap 7 óra múlva lesz elérhető a játék... magyarországra vagyok regisztrálva nemtudom hogy ez miben számít vagy számít-e egyáltalán...
  • Szabi #5652
    mármint ?

hol reggelted ? mit írt ki ? most mit szeretnél hogy történjen ? :D
  • SLICK
    na megérkezett a Deluxe Edition nekem is :)
  • szaba75
    Beregeltem a kódot de nem történt semmi.
    Miért???
  • Szabi #5649
    23,8gigát kér, de frissítésekkel már 24,4 és ha az nincs meg akkor nem kezdi el tölteni :D
  • item
    Ja,közben rájöttem a hibára,most már tölti. Én voltam a hiba forrása..
  • Fpocok
    Volt egy reddit poszt, ahol írták, hogy jobb lett sokkal az optimalizáló.
  • determinator
    Én a tokból ki sem vettem a lemezt, csak a kódot regisztráltam az originben. Egyből megjelent a játékaim között,és tudtam letölteni és telepíteni. Már csak a megjelenésre várok.
  • mNzJean
    Kíváncsi vagyok a BETA optimalizálási problémák mennyire lettek orvosolva .
  • item
    .